Jump to content


Problems with EU servers routing

Packet loss as5580.net

  • Please log in to reply
22 replies to this topic

Fizzinger #21 Posted 04 March 2015 - 02:20 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 4694 battles
  • 304
  • Member since:
    04-18-2012

This looks now for you like it looked for me when WG put their srevers to Amsterdam last year.

Now with Luxembourg and near Frankfurt, both are fine for me again.

 

Edit: Found some old Plotfiles each ~30 min from a year ago when WG said everything is fine....

 

Posted Image

Posted Image

Posted Image

 

I think TE can feel lucky 


Edited by Fizzinger, 04 March 2015 - 02:22 PM.


Jarppaboi #22 Posted 04 March 2015 - 02:21 PM

    Private

  • Player
  • 37263 battles
  • 26
  • Member since:
    04-04-2012

View PostKellyTaylor, on 04 March 2015 - 02:05 PM, said:

 

In case you missed it. 

 

 

 

So KellyTaylor/Celtic_Trodai are you a moderator? For someone with 300 battles on 2 accounts you seem to know an awful lot about how WoT works? You have almost as many battles as posts. Please do tell me your main account so I can breathe freely and remove my tinfoil hat after all the recent stuff on FTR/forums on sock puppets etc...

 

Also your attitude to anything untoward said against WG seems a bit odd...

 

And as not to be completly off-topic I've also had severe lag spikes since 9.6 several times in an hour. Maybe I need to send a few more prayers to Serb and hope everything will get better :popcorn:



Codename_Jelly #23 Posted 04 March 2015 - 03:20 PM

    Major General

  • Player
  • 17721 battles
  • 5,299
  • Member since:
    08-04-2013

View PostKellyTaylor, on 04 March 2015 - 09:25 AM, said:

You only ran the trace for 14 seconds.

 

Edit

Looks like someone else already mentioned it, his sample size was set to 15, he should have increased it before posting picture.

/Edit

 

 

Since you obviously have a problem with looking at a whole picture AND with math let me point something out to you.

 

He is running a trace every 1 second, how is it possible to run 435 traces in 14 seconds at 1 second per trace.

 


Edited by Codename_Jelly, 04 March 2015 - 03:22 PM.






Also tagged with Packet loss, as5580.net

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users