Jump to content


Guys Help Me Please!


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

FroSty_Pro #1 Posted 30 March 2015 - 01:50 PM

    Private

  • Player
  • 9261 battles
  • 26
  • Member since:
    11-26-2014

My WoT game name is FroSty_Pro[2NDAR].Today when i started my WoT after the Overlord map update and login it showed me that instead of Vehicle M37 its written #usa_vehicles:M37 and for all ussr vehicles its written #ussr_vehicles:KV-1,#ussr_vehicles:KV-2 and for Churchill l its written Churchill l for british tanks its ok but for rest other its written #ussr_vehicles:[vehicle name].Please help me how can i solve this.I think its just happened after this new map update....Please help me.Tell me what to delete and redownload to solve this..i can't even play any battle its just bugged :(

Thank You.


Edited by FroSty_Pro, 30 March 2015 - 01:53 PM.


duvvel #2 Posted 30 March 2015 - 01:55 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 29706 battles
  • 632
  • [SCRUB] SCRUB
  • Member since:
    02-24-2013

From your description it looks like problem with some mod(s). I read that today's update caused crashes for many people. Uninstalling all mods is supposed to help. Didn't have opportunity to check myself thou.

 

EDIT:

Hmm .... Overlord? Isn't that supposed to appear in 9.7? Aren't you perhaps talking about 9.7 Test Client ?


Edited by duvvel, 30 March 2015 - 01:57 PM.


FroSty_Pro #3 Posted 30 March 2015 - 01:57 PM

    Private

  • Player
  • 9261 battles
  • 26
  • Member since:
    11-26-2014

can u tell what should i delete....pls i dont even know what was the update for today was... for 30 Mb i think and i am talking about my real WoT game not public test version...from where i can reinstall todays update or delete tell me the location and how to do it please..

 


Edited by FroSty_Pro, 30 March 2015 - 02:00 PM.


duvvel #4 Posted 30 March 2015 - 01:59 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 29706 battles
  • 632
  • [SCRUB] SCRUB
  • Member since:
    02-24-2013
Try deleting everything in "red_mods" folder inside your WoT game location.

FroSty_Pro #5 Posted 30 March 2015 - 02:04 PM

    Private

  • Player
  • 9261 battles
  • 26
  • Member since:
    11-26-2014

Yup i did now what?now if i am starting game its showing [Critical error:game resource path does not exist./res_mods/0.9.6]

 


Edited by FroSty_Pro, 30 March 2015 - 02:07 PM.


Effing_Drako #6 Posted 30 March 2015 - 02:24 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 26678 battles
  • 7,662
  • [-GLO-] -GLO-
  • Member since:
    04-11-2011
create a folder in Res_Mods called "0.9.6"

Red_Dragon_Firkraag #7 Posted 30 March 2015 - 02:25 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 15388 battles
  • 1,682
  • Member since:
    08-13-2011

View PostFroSty_Pro, on 30 March 2015 - 02:04 PM, said:

[Critical error:game resource path does not exist./res_mods/0.9.6]

 

 

Recreate the folder: res_mods in your WoT installation path

Then recreate the folder: 0.9.6 inside res_mods



FroSty_Pro #8 Posted 30 March 2015 - 03:12 PM

    Private

  • Player
  • 9261 battles
  • 26
  • Member since:
    11-26-2014

i did it but i am having the same error i cant even play any battle because of this bug..:( my screen just keeps loading for battle and i got warning deprevation of all experience and credits earned in battle due to this bug..

or how can i download this 0.9.6 mod again or i must wait for version 9.7..how can i redownload version 9.6 again?


Edited by FroSty_Pro, 30 March 2015 - 03:40 PM.


1ncompetenc3 #9 Posted 30 March 2015 - 04:33 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 36911 battles
  • 11,492
  • Member since:
    03-18-2013

So your 0.9.6 folder is now empty and you still have issues? Hit windowskey + R, type "%AppData%\Wargaming.net\WorldOfTanks" without quotes and hit enter, then delete everything in the folder that opens.

If that doesn't do anything and you've buggered your installation beyond help, just uninstall and re-download/install the client.



FroSty_Pro #10 Posted 30 March 2015 - 04:54 PM

    Private

  • Player
  • 9261 battles
  • 26
  • Member since:
    11-26-2014
Ok

Edited by FroSty_Pro, 30 March 2015 - 05:00 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users