Jump to content


Posadka


  • Please log in to reply
149 replies to this topic

kobra18_fighter #1 Posted 18 April 2015 - 10:05 AM

    Private

  • Player
  • 2450 battles
  • 5
  • Member since:
    01-10-2015

Pekny víkend vsetkym prajem, prichadzam s dalsou lama otázkou. Mám na tanku posadku 100% plus camo skill, ked ju chcem prehodit na iny tank, je mi jasné rovnaly narod, a podobne. Chcem ju dat na iny tank, vybehne tabulka 100%za Goldy,75 za kredity a podobne. Za Goldy som už prehadzoval, tam ostane aj maskovacka skill povedzme. Kde prehodim za kredity tak jako je to s naskilovanou posadkou ?Po nabehnuti 100% vycviku mi nabehne na posadke skill a dovtedy nefunguje alebo skill zmizne na furt?.Za trpělivost a odpovede diki, snad som to napisal zrozumitelne...


Edited by kobra18_fighter, 18 April 2015 - 10:31 AM.


Snake0350 #2 Posted 18 April 2015 - 10:22 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 10054 battles
  • 469
  • [ACMT] ACMT
  • Member since:
    07-07-2014
Po preškolení na iný tank Ti skilly zostanú a budú normálne fungovať, aj keď nemáš základný výcvik na 100%. Len sa ti nebudú zvyšovať % u skillov.

erik_six #3 Posted 18 April 2015 - 10:56 AM

    Corporal

  • Player
  • 48071 battles
  • 144
  • [ANV-V] ANV-V
  • Member since:
    09-19-2012
Přesněji po přeškolení na jiný tank se ti sníží pouze procenta na základním výcviku. Skillů a perků se to nedotkne a stále fungují. Můžeš si i okamžitě po přeškolení na jiný tank dál resetovat skilly (opět pokud nedáš goldy to sebere procenta XP skillů, na 2 více perkové bych to nedělal nebo jen za goldy) a tím se ti okamžitě za cenu ztráty XP na skillech doplní základní výcvik až na 100 procent pokud máš dost XP na skillech.

Nightwolfi #4 Posted 15 June 2015 - 12:42 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 7331 battles
  • 331
  • Member since:
    12-31-2013
Ohledne posadky bych mel jeden dotaz,presouvat osadku z nizsiho na vyssi tier je v pohode ale nevite zda uz je moznost presunout ji zdarma zpet na tank kde uz jednou byla vycvicena ?Hodila by se mi moznost presouvat osadku mezi tanky stejne tridy a narodnosti u kterych uz ten vycvik mam goldama jednou zaplaceny a tim padem mi prijde nelogicke si platit podruhe za neco co uz umim.

Jmeno1 #5 Posted 15 June 2015 - 06:17 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 40959 battles
  • 6,863
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    09-02-2012
Ne, to nejde. Pro jakýkoliv jiný tank než na který má posádka výcvik, je nutno ji znovu přecvičit, i když je to tank, kde již v minulosti byla. Jediná výjimka jsou prémiové tanky, takže například tvoje posádka z Jagdpanzer E 100 bude fungovat v Dicker Maxovi nebo v E 25 bez přecvičení. Je to možná trochu nelogické, ale je to hra a tak to prostě je.

Nightwolfi #6 Posted 15 June 2015 - 09:55 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 7331 battles
  • 331
  • Member since:
    12-31-2013
Tak to je skoda protoze pokud se nedari jak by melo tak tierX maji bez premijaku docela dost neekonomicky provoz a byla by vyhoda si presouvat zkusenou osadku nez si pracne expit novou .

Zizka_Jan_CZ #7 Posted 15 June 2015 - 12:43 PM

    Corporal

  • Player
  • 1469 battles
  • 117
  • Member since:
    02-10-2015

View PostNightwolfi, on 15 June 2015 - 09:55 AM, said:

Tak to je skoda protoze pokud se nedari jak by melo tak tierX maji bez premijaku docela dost neekonomicky provoz a byla by vyhoda si presouvat zkusenou osadku nez si pracne expit novou .

 

hehe a na čem by WG vydělávalo ? U 2+ skilové posádky už málokdo klikne reset za kredity, mno a tak jednou za čas ty goldy prostě nakoupit musíš :)

Nightwolfi #8 Posted 18 June 2015 - 07:32 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 7331 battles
  • 331
  • Member since:
    12-31-2013
Tak ja nemam problem s tim si koupit goldy do hry za realne prachy kdyz si chci neco poridit, jen me to prijde nefer platit za neco co uz jsem tema goldama zaplatil.

hadr_cz #9 Posted 18 June 2015 - 10:25 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 22572 battles
  • 320
  • [ELLIE] ELLIE
  • Member since:
    04-05-2014
Ber to tak, že zatímco ta posádka jezdila na dalším tanku, trochu ztratila návyky z původního. Já si to tak řeknu a aspoň mě míň bolí, když musím vyšpulit za další přeškolení.

Andrejg111 #10 Posted 23 July 2015 - 01:26 PM

    Private

  • Player
  • 11372 battles
  • 37
  • Member since:
    11-15-2014
Čo znamená , keď zaškrtnem štvorček pri posádke "automatický návrat posádky" ?


raketak_ #11 Posted 23 July 2015 - 02:45 PM

    Private

  • Player
  • 29381 battles
  • 43
  • [MLMAN] MLMAN
  • Member since:
    07-24-2014

Andrejg111 -

Mas IS-3 a v ni posadku. Koupis IS-6 a chces v ni pouzit tu samou posadku. IS-6 je premiak takze nemusis preskolovat. Jednou si rucne posadku z IS-3 hodis do IS-6 a odjedes jednu bitvu. Pote u IS-3 I 6 zaskrtnes "automatický návrat posádky" a posadka se sama presume na tank (IS-3 nebo 6) ktery v garazi vyberes. Nemusis presouvat rucne pred kazdou bitvou.


Edited by raketak_, 23 July 2015 - 02:47 PM.


mucosolvan73 #12 Posted 26 October 2015 - 11:10 AM

    Private

  • Player
  • 30123 battles
  • 45
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    02-10-2013

Ahojte,

mám asi trochu blbý dotaz, po tolika bitvách.

Např. mám vycvičenou 3 skilovou posádku na IS4. Vím, že když jí pošlu do KV1, tak posádka bude fungovat asi na 80% (pomalejší zaměřování, střelba...), ale nevím jak je to ze skilama (opravy, maskování, BIA...). Jsou taky poníženy na 80% nebo fungují pořád na 100%?

Pokud jsem to někde přehlídl, tak sorry.

Dík za odpověď.



kilokos #13 Posted 26 October 2015 - 11:33 AM

    Sergeant

  • Player
  • 46482 battles
  • 292
  • [PSCH] PSCH
  • Member since:
    06-19-2012
Mucosolvan . Skily a perky by mali ostať na 100"%. Aspoň žiarovka mi funguje. Čiže mali by aj ostatné. Samozrejme posledný sa nezvyšuje, pokiaľ posádku nezvýšis  na 100%.

mucosolvan73 #14 Posted 26 October 2015 - 11:45 AM

    Private

  • Player
  • 30123 battles
  • 45
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    02-10-2013
Dík.

TT_20 #15 Posted 26 October 2015 - 08:34 PM

    Private

  • Player
  • 23227 battles
  • 8
  • [R_D] R_D
  • Member since:
    03-19-2013

Zdravím chtěl jsem se jenom zeptat jestli:: Když  jsem omylem prodal cromwell se 3 perkovou posádkou +-. Tak jesli to jde vrátit do původního stavu? Nebo alespoň tu posadku. Předem děkuji za odpověď

 

Slyšel jsem totiž, že když hráč omylem prodá premiový tank a požádá o vracení tak to pry vracíte. Tak jestli to náhodou jde i u standartní tanků.


Edited by TT_20, 26 October 2015 - 09:05 PM.


_unable_ #16 Posted 26 October 2015 - 11:10 PM

    Private

  • Player
  • 1976 battles
  • 18
  • Member since:
    06-23-2015

View PostTT_20, on 26 October 2015 - 09:34 PM, said:

Zdravím chtěl jsem se jenom zeptat jestli:: Když  jsem omylem prodal cromwell se 3 perkovou posádkou +-. Tak jesli to jde vrátit do původního stavu? Nebo alespoň tu posadku. Předem děkuji za odpověď

 

Slyšel jsem totiž, že když hráč omylem prodá premiový tank a požádá o vracení tak to pry vracíte. Tak jestli to náhodou jde i u standartní tanků.

 

Podívej se do kasáren zdali se ti tam při prodeji nepřesunula ta posádka. Jinak i kdyby ti vrátili tank, tak bez posádky.

Jinak od určitého patche když chceš prodat tank, tak to chce potvrzení, takže "omylem jsem prodal tank" :sceptic: je trochu divné tvrzení a právě pro tyto případy tam přidali to potvrzení.



TT_20 #17 Posted 27 October 2015 - 06:37 AM

    Private

  • Player
  • 23227 battles
  • 8
  • [R_D] R_D
  • Member since:
    03-19-2013

View Post_unable_, on 26 October 2015 - 10:10 PM, said:

 

Podívej se do kasáren zdali se ti tam při prodeji nepřesunula ta posádka. Jinak i kdyby ti vrátili tank, tak bez posádky.

Jinak od určitého patche když chceš prodat tank, tak to chce potvrzení, takže "omylem jsem prodal tank" :sceptic: je trochu divné tvrzení a právě pro tyto případy tam přidali to potvrzení.

 

No o ten tank se my tak nejedná, když tak bych si ho kupil zpětně, ale ta posádka tu bych chtěl hlavně

Inač jak se my to povedlo prodat. Uplně jednoduše tak, že jsem se překlikl a místo valentine jsem prodal cromwella :( no a teraz mam valetina v garáži a cromwella ve věčných lovištích


Edited by TT_20, 27 October 2015 - 07:01 AM.


Homer__7 #18 Posted 27 October 2015 - 08:02 AM

    Major General

  • Player
  • 38971 battles
  • 5,109
  • [9-TD] 9-TD
  • Member since:
    04-19-2013
Posádka sa štandardne umiestňuje do kasárne. Kým na rolete nevyberieš prepustiť. Ak si tak urobil je to nezvratné a o posádku si prišiel.

Ferrari1980 #19 Posted 29 October 2015 - 12:28 AM

    Private

  • Player
  • 37475 battles
  • 36
  • Member since:
    10-27-2011
Ahoj.Prosim nevi nekdo jak poznat posadku s Nultym skilem Bratri ve zbrani?Posadku z Cromwella B jsem nekam dal a ted bych ji rad hodil do normalniho Cromwella.Dekuji.

Popr. jestli by byl nekdo tak hodny a ma na Cromwellovi B puvodni osadku tak jestli by sem nenapsal jejich jmena.Diky.


global_asa_wenca #20 Posted 29 October 2015 - 12:50 PM

    Captain

  • Player
  • 73463 battles
  • 2,444
  • [MACHR] MACHR
  • Member since:
    06-12-2011

View PostFerrari1980, on 29 October 2015 - 12:30 AM, said:

Popr. jestli by byl nekdo tak hodny a ma na Cromwellovi B puvodni osadku tak jestli by sem nenapsal jejich jmena.Diky.

Jména Ti nepomůžou, kromě Rudyho a Furyho kde byly jména pevně daný se podle mě generujou náhodně, takže to v případě Cromwella B bude mít každej jinak. Nastav si filtr že chceš jen brity, jen ty co jsou v kasárnách a co mají kvalifikaci na střední tanky. Pak se tím budeš muset probrat.

 

Bohužel nejde odfiltrovat podle toho na jakej tank má posádka sedící v kasárnách kvalifikaci, zato tam jde vybrat v jakým tanku zrovna sedí. :sceptic:

Podmínky výběru v kasárnách by snesli předělávku.


Edited by global_asa_wenca, 29 October 2015 - 12:50 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users