Jump to content


Aslain - různá nastavení, problémy, rady


  • Please log in to reply
350 replies to this topic

Mace0Ace #341 Posted 19 October 2019 - 06:04 PM

    Sergeant

  • Player
  • 35386 battles
  • 298
  • [CZ-LI] CZ-LI
  • Member since:
    01-08-2013

Ještě bych se prosím rád zbavil tohoto:

asl6.PNG

je to pravděpodobně součástí toho DmgPanelu od Shtyhse. Individuální instalaci tohoto infopanelu mám vypnutou...

 

VYŘEŠENO ...


Edited by Mace0Ace, 19 October 2019 - 07:28 PM.


Koggli #342 Posted 19 October 2019 - 07:56 PM

    Major

  • Player
  • 11515 battles
  • 2,771
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    09-03-2016
Tak za boha se mi nedaří rozchodit ten Mark of excelennce od Spotera. Prostě se mi v bitvě nechce vůbec ukázat.:sceptic: Nebo jestli ho blokuje jiný mod nebo je skrytý  Ale ten od Protanki funguje.

Mace0Ace #343 Posted 20 October 2019 - 12:16 PM

    Sergeant

  • Player
  • 35386 battles
  • 298
  • [CZ-LI] CZ-LI
  • Member since:
    01-08-2013

View PostKoggli, on 19 October 2019 - 08:56 PM, said:

Tak za boha se mi nedaří rozchodit ten Mark of excelennce od Spotera. Prostě se mi v bitvě nechce vůbec ukázat.:sceptic: Nebo jestli ho blokuje jiný mod nebo je skrytý  Ale ten od Protanki funguje.


Mě funguje. budeš asi muset chtě nechtě použít to pucovátko ;-)  WoT Mods Cleaner z balíku



Koggli #344 Posted 20 October 2019 - 01:02 PM

    Major

  • Player
  • 11515 battles
  • 2,771
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    09-03-2016

Věřím, že si s tím nakonec poradím i bez pucovátka.:trollface:

Včera mi script loader vypisoval mnoho 

chyb

a pak už jen 

jednu.

 



Koggli #345 Posted 21 October 2019 - 02:21 AM

    Major

  • Player
  • 11515 battles
  • 2,771
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    09-03-2016

Nevím proč, ale ten mod  inBattleStatistics má nějaké problémy s chatem či co. Normálně když se nově přihlásím a začnu hrát tak je zapnutý, ale jakmile napíšu do chatu tak se vypne, ale někdy zůstane zapnutý a někdy opět ne. Nevím která klávesa nebo kombinace kláves ho vypínají a zapínají a už vůbec proč ho vypínají a zapínají když v konfiguraci žádná taková klávesa není. :deer:

 

EDIT: už jsem na to přišel když v chatu napíšu jakékoliv slovo s písmenem V , např. hojně píšu slovo na H jenž je významově, zastarale kus dobytka nebo hovorově ten štiplavý hmyz a v něm je to V, tak se mi ty statistiky vypnou. Takže pro zapnutí musím zapnout chat a napsat V, ale nemusím odesílat jen se to tím zase zapne.

Teď abych volil jiná slova.

 

Jak tam může být takováto chyba?


Edited by Koggli, 21 October 2019 - 06:28 PM.


plkJaqenHghar #346 Posted 21 October 2019 - 06:32 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 31580 battles
  • 979
  • Member since:
    10-20-2012
:-) optám se ti RaJCeLa a editnu.

//edit: tak o tom ví, pracuje na opravě. Implementoval to pro "V" - skrytí UI a "N" - pro mise. Ale vidno to mírně hapruje i mimo ty instance, tak to fixne. :-P

Edited by plkJaqenHghar, 21 October 2019 - 06:42 PM.


Rovano #347 Posted 21 October 2019 - 07:44 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 46541 battles
  • 413
  • [1CZE] 1CZE
  • Member since:
    05-18-2013

View PostKoggli, on 21 October 2019 - 02:21 AM, said:

Nevím proč, ale ten mod  inBattleStatistics má nějaké problémy s chatem či co. Normálně když se nově přihlásím a začnu hrát tak je zapnutý, ale jakmile napíšu do chatu tak se vypne, ale někdy zůstane zapnutý a někdy opět ne. Nevím která klávesa nebo kombinace kláves ho vypínají a zapínají a už vůbec proč ho vypínají a zapínají když v konfiguraci žádná taková klávesa není. :deer:

 

EDIT: už jsem na to přišel když v chatu napíšu jakékoliv slovo s písmenem V , např. hojně píšu slovo na H jenž je významově, zastarale kus dobytka nebo hovorově ten štiplavý hmyz a v něm je to V, tak se mi ty statistiky vypnou. Takže pro zapnutí musím zapnout chat a napsat V, ale nemusím odesílat jen se to tím zase zapne.

Teď abych volil jiná slova.

 

Jak tam může být takováto chyba?


Nějakou opravu jsem zahlédl od Rajčela v Alsainovi, ale nevím jakou přesně, něco se skriptem bylo v Aslainovi, že to opravil Rajčel.

Víš, co mi napsala Svině do chatu na publicu? Chrochro. A to si myslím stačí. Žádné H nepotřebuješ ;-)


Edited by Rovano, 21 October 2019 - 07:45 PM.


Koggli #348 Posted 21 October 2019 - 07:57 PM

    Major

  • Player
  • 11515 battles
  • 2,771
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    09-03-2016
Píšu to jen když je vidět s jakými exoty hraji. Tak jako když na Fjordech stojím v tom lesíku a v tom si všimnu, že nechají volnou tu stranu do toho prudkého kopce tak jedu na ten šelf aspoň trochu bránit tu stranu a bázi. Pak je tam drtí Progetto 46. 3x jsem požadoval na něj střelbu a nikdo vůbec nikdo krom mě mu nedal ani ránu. :facepalm:  Tak tam to slovo na H dost pasuje i když mu asi mnoho z těch mongolů nerozumí. Tak můžu psát i anglicky.

Koggli #349 Posted 25 October 2019 - 07:50 AM

    Major

  • Player
  • 11515 battles
  • 2,771
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    09-03-2016

Tak já nevím no, dnes jsem komplet přeinstaloval hru plus komplet vymazal cache v wargaming.net. Ty problémy co jsem měl ty už nemám za to vznikly nové.

 

1. Nefunguje mi autoequip. A teď nevím jestli funguje nebo fungoval ten XVM nebo je ještě nějaký jiný?

V Aslainově nastavení XVM je autoequip na hodnotě true přesto se mi binošky nepřendávají.:facepalm:

 

2. Dále v té výsledkové pobitevní tabulce se mí u arty nezobrazují hodnoty stunu u každého tanku, když na tu ikonku najedu tak se nic neukáže. Dále bych rád aby zobrazení těch ikon poškození, stun, tanky atd. bylo to staré klasické což je i defaultně ve vanille místo toho tam mám takové zelenavé značky a za boha nemohu najít který mod nebo nastavení to vypíná.:amazed:

 

EDIT:  1. Tak je jich víc těch autoequipů, ale nevím proč, ale ten autoequip z XVM prostě nefunguje i když je zapnutý, to samé i když je zapnutý ten v Pmod. Chytil se až ten z Auxilia. 

 

2. Ty výsledky pořád nefungují.

 

EDIT1: Heuréka už jsem na to přišel. na ty ikony. Je to mod battlestats_icons.wotmod a bohužel jsem musel zrušit ty graficky lepší výsledky battleStats.wotmod které nějakým způsobem blokovaly zobrazování výsledků u stunu. Jenže toto se mi dělo zpětně už nějaký ten pátek a vždy jsem z Aslainova balíku tento mod přepisoval. Takže v tom modu je prostě asi chyba. Nebo se to dá někde nastavit?  No to je jedno. Spokojím se s normální výsledkovou tabulkou. I konečně funguje ten kontrolovatelný bonus, že se zeleně ukáže, že byl použit, předtím se pořád ukazovalo tlačítko ke znovupoužití i když už použit byl.

 

EDIT2:

3. Další problém jak je ten mod co mi v bitvě ukazuje zásahy od enemy tedy ten od protanki myslím, že lasthits? Proč mi najednou přestal ukazovat od koho ty zásáhy od jakých tanků jsou? Ukazuje mi to jen barevné tečky a to je tak vše, tak takový mod tam pak nepotřebuji mít. Neukazuje se mi to už tak minimálně od verze hry 1.6.1.

 

Prostě pucování nedopadlo jak by mělo, něco se opravilo, jiné se zase rozhasilo.:facepalm:  Např. se mi nezobrazují ty informační zprávy o tom kdo koho zabil. A to je furt něco. Ono by neškodilo kdyby někdo byl ochoten sepsat seznam modů pojmů a co dělají a jaké k nim patří konfigurační soubory. Udělat i seznam rozhraní v bitvě.

Např. battlestats_icons.wotmod >>> mění ikony ve výsledkové tabulce

nebo

battle results >>>> výsledková pobitevní tabulka.. atd.

 

Někdo namítne, že je to tam při instalaci, ale tam není vše a není to rozepsané a je to přinejmenším v angličtině.:arta:

 

EDIT3: Už jsem na to přišel tentokráte v tom bylo na vině konfigurační nastavení z Auxilia protože jsem použil to které sdružuje několik nastavení najednou a tam byl zapnutý filtr "battlelog" a proto to nebylo vidět. 

 

Tak po cca 8 hodinách s přestávkami už zatím konečně vše v cajku.


Edited by Koggli, 25 October 2019 - 03:21 PM.


plkJaqenHghar #350 Posted 25 October 2019 - 04:18 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 31580 battles
  • 979
  • Member since:
    10-20-2012
Jsem rád, že přicházím k hotovému. :-D

Koggli #351 Posted 30 October 2019 - 11:51 AM

    Major

  • Player
  • 11515 battles
  • 2,771
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    09-03-2016
Další problém nastal. Nefunguje mi mod Aim Time indikator  od  Protanki  "tv.protanki.reductioninfo_1.6.wotmod"  respektive ho nevidím na obrazovce. Leda, že by byl mimo spektrum viditelnosti. V nastavení je toto: 
"arcade": [226,
-127]
Potýkám se s tímto problémem už několik dní.
Monitor mám 22" formát 16:9.
 
EDIT: experimentální poznatky: vypnul jsem všechny mody v mods a nechal jen ten zmíněný a pořád se nezobrazoval. Tak mě napadlo jestli to nedělá mod v res mods a to dokonce ten se kterým jsem už pár problémů měl jak mi tenkrát nechtěly tanky reagovat na směr. Takže opět problémový autoaim+ a jeho soubory . mod_autoaim_indicator.dds a mod_autoaim_indicator.pyc  tak jsem ho tedy vypnul a dal zkušební bitvu kde jsem měl vypnuty ještě i ostatní mody. pak jsem je zapnul a opět mod Aim Time nefunguje, takže ještě to způsobuje nějaký mod ve složce mods.
 
To je furt něco protože WG musí furt krndit hru.:angry:
 
EDIT1: A máme vítěze krom toho o kterém už jsem psal v tom res mods který způsobuje to, že ten mod Aim Time se nezobrazuje a tím není žádný jiný než net.wargaming.replaysmanager_3.4.2..A, že mě to nepřekvapuje.:facepalm: Jelikož toho manažera vůbec nepoužívám tak šel do kytek. A teď zas funguje vše jak má. Akorát mě mrzí, že zas nefunguje ten autoaim+:confused::confused::amazed:
To by člověk nevěřil jak se některé mody dokáží nesnášet a přitom tyto mody mám nainstalované přímo z Aslainova modpacku.

Edited by Koggli, 30 October 2019 - 06:37 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users