Jump to content


Hra nejde spustit

padání program lista shodit hra nejde

  • Please log in to reply
95 replies to this topic

Sstyx #81 Posted 03 January 2018 - 05:34 PM

    Captain

  • Community Contributor
  • 11268 battles
  • 2,135
  • [HESH_] HESH_
  • Member since:
    10-05-2014

View Postmilisek67, on 03 January 2018 - 05:29 PM, said:

AHoj, poradí někdo? Klekl mi Disk C a nechala jsem si ho vyměnit s tím, že mi sice dali WIN 10, ale HOme, měla jsem profesionál. Hru jsem nainstalovala bez problémů. Pokud ji chci spustit, objeví se okno, že WIN přestal pracovat a nespustí se. DIRECT mám OK. Kde může být problém? Díky

 

Zkus něco z TOHOTO.

PsychooGirl #82 Posted 07 January 2018 - 01:17 AM

    Private

  • Player
  • 3181 battles
  • 3
  • Member since:
    02-11-2011
Ahojte :) potrebujem poradiť, ešte včera mi hra išla tak ako má no dnes mi pri prihlásený vždy skratuje pri "aktualizácií garáže" , predtým som použila program Advanced system care na prečistenie ntb a to to pravdepodobne spôsobilo no neviem ako to napraviť. Prešla som si fóra  skúšala mnoho vecí -> preinštalovala som celú hru,skontrolovala firewall, spúštala hru ako správcu aj cez bezpečný režim v launcheri, vymazala zo zložky "preferences.xml" a následne aj celú zložku WoT a už naozaj neviem ani nikde nájsť čo ešte by mi mohlo pomôcť takže budem vdačná za každu radu :)

Sstyx #83 Posted 07 January 2018 - 05:59 PM

    Captain

  • Community Contributor
  • 11268 battles
  • 2,135
  • [HESH_] HESH_
  • Member since:
    10-05-2014

View PostPsychooGirl, on 07 January 2018 - 01:17 AM, said:

Ahojte :) potrebujem poradiť, ešte včera mi hra išla tak ako má no dnes mi pri prihlásený vždy skratuje pri "aktualizácií garáže" , predtým som použila program Advanced system care na prečistenie ntb a to to pravdepodobne spôsobilo no neviem ako to napraviť. Prešla som si fóra  skúšala mnoho vecí -> preinštalovala som celú hru,skontrolovala firewall, spúštala hru ako správcu aj cez bezpečný režim v launcheri, vymazala zo zložky "preferences.xml" a následne aj celú zložku WoT a už naozaj neviem ani nikde nájsť čo ešte by mi mohlo pomôcť takže budem vdačná za každu radu :)

 

Zkoušela jsi i toto?

View PostETonno, on 24 December 2017 - 09:01 AM, said:

 

 

Mne pomohlo jedine si stiahnuť a dať do zložky s hrou http://dl-support.wargaming.net/wot/ru/diag/wot_dx9.bat tento súbor, aktualizovať hru normálne cez klienta, ale spúšťam hru iba cez tento wot_dx9.bat súbor..

 



PsychooGirl #84 Posted 07 January 2018 - 11:34 PM

    Private

  • Player
  • 3181 battles
  • 3
  • Member since:
    02-11-2011
Neskúšala ale už to mám a velmi mooooc ti dakujeem už to funguje :)

PsychooGirl #85 Posted 07 January 2018 - 11:59 PM

    Private

  • Player
  • 3181 battles
  • 3
  • Member since:
    02-11-2011

View PostSstyx, on 07 January 2018 - 04:59 PM, said:

 

Zkoušela jsi i toto?

 

Vdaka tomu mi hra už ide normálne zapnúť a funguje ale nastal další problém s grafikou alebo ako to nazvať,cez obrazovku mi preblikávajú čierne pásiky ( https://gyazo.com/3b...b211b468bc212cb ) čo sa nikdy predtým nestalo ,deje sa to aj v garáži aj v bitke a nedá sa s tým hrať, skúšala soms a hrať s nastaveniami ale nič sa nezmenilo,nejaké rady teraz ? :/ 



ETonno #86 Posted 08 January 2018 - 03:19 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 34786 battles
  • 508
  • Member since:
    06-07-2013
Mne to z ničoho nič ide opäť spustiť normálne cez klasického klienta.. Vyskúšaj, či (po poslednej aktualizácii windowsu) sa niečo nezmenilo k lepšiemu.

jakubeli #87 Posted 09 January 2018 - 02:56 PM

    Private

  • Player
  • 28436 battles
  • 47
  • Member since:
    03-30-2015

View PostSstyx, on 03 January 2018 - 05:34 PM, said:

 

Zkus něco z TOHOTO.

Tisíceré díky po14 dnech mi zase jedou tanku. Moc jste mi pomohla, diky. 



Sstyx #88 Posted 09 January 2018 - 03:04 PM

    Captain

  • Community Contributor
  • 11268 battles
  • 2,135
  • [HESH_] HESH_
  • Member since:
    10-05-2014

View Postjakubeli, on 09 January 2018 - 02:56 PM, said:

Tisíceré díky po14 dnech mi zase jedou tanku. Moc jste mi pomohla, diky. 

 

Není za co, všichni zde přiložili ruku k dílu já to jen zkompletovala:) Hlavně že ti to jde

Patron_awesome1 #89 Posted 16 January 2018 - 04:53 PM

    Private

  • Player
  • 21005 battles
  • 1
  • [SKMCZ] SKMCZ
  • Member since:
    04-26-2014

Dobrý deň potreboval by som pomôcť so zložkou Wot nieco som znej omylom odstranil a teraz mi nejde spustit hra neda sa to volako opraviť? Bez toho aby som musel preinstalovat hru?

 



Sstyx #90 Posted 16 January 2018 - 05:42 PM

    Captain

  • Community Contributor
  • 11268 battles
  • 2,135
  • [HESH_] HESH_
  • Member since:
    10-05-2014

View PostPatron_awesome1, on 16 January 2018 - 04:53 PM, said:

Dobrý deň potreboval by som pomôcť so zložkou Wot nieco som znej omylom odstranil a teraz mi nejde spustit hra neda sa to volako opraviť? Bez toho aby som musel preinstalovat hru?

 

 

Zkontroluj integritu hry. Nainstaluje se to, co ti chybí


Edited by Sstyx, 16 January 2018 - 05:43 PM.


xixao #91 Posted 25 January 2018 - 05:21 PM

    Private

  • Player
  • 21301 battles
  • 1
  • [-SPJ-] -SPJ-
  • Member since:
    03-01-2011

mel jsem stejny problem po aktualizaci Win10. diky rade jsem ten problem odstranil za 10 sec. :):)

diky tankysto :)

 

Bratia tankistický,

mám riešenie, lebo som mal úplne rovnaký problém po nejakej novej aktualizácii vo win 10. Tiež som preinštaloval celú hru a aj zo 5x preinštaloval aj ovládač na grafiku a bezvýsledne. Po prehľadaní anglického fóra WoT som našiel riešenie. Stačí len kliknúť na súbor .exe - WoTLaunger.exe resp. na ikonu WoT na ploche pravým tlačidlom myši a vybrať "Vlastnosti" (Properties) a tam záložku "Kompatibilita". Tu v spodnej častí stačí zafajknúť možnosť "Zakázať optimalizácie zobrazenia na celú obrazovku" (mám to v slovenčine sry). Proste aby ste to mali zakliknuté a problém vyriešení ... aspoň v mojom prípade. Držím palce GL and HF, and pls report all enemy arties for unfair play thx



red_sauce #92 Posted 26 January 2018 - 06:36 PM

    Private

  • Player
  • 17726 battles
  • 10
  • Member since:
    07-09-2013

Díky xixao, funguje to :-)

 



slayerik #93 Posted 01 September 2018 - 09:43 PM

    Private

  • Player
  • 36906 battles
  • 2
  • [R_D1] R_D1
  • Member since:
    09-16-2013

Ahoj, dnes ráno som preinstaloval WoT na kompletku a začalo mi to robiť problémy. Mám HD klienta, tento krát som to dal na SSD disk k windowsu(10). Hru spustím niekedy na 1xkrát no niekedy na 2-5x krát. Pri spustení bitky alebo po načítavaní do garáže mi to zamrzne alebo ostane čierna obrazovka a nič s tým neviem spraviť, pomôže len reštart. Viete mi poradiť. Do teraz mi to padalo raz za čas. No dnes od rána to blbne. Mám MSI GT72VR 7RE Dominator Pro.



Sstyx #94 Posted 02 September 2018 - 07:06 PM

    Captain

  • Community Contributor
  • 11268 battles
  • 2,135
  • [HESH_] HESH_
  • Member since:
    10-05-2014

View Postslayerik, on 01 September 2018 - 09:43 PM, said:

Ahoj, dnes ráno som preinstaloval WoT na kompletku a začalo mi to robiť problémy. Mám HD klienta, tento krát som to dal na SSD disk k windowsu(10). Hru spustím niekedy na 1xkrát no niekedy na 2-5x krát. Pri spustení bitky alebo po načítavaní do garáže mi to zamrzne alebo ostane čierna obrazovka a nič s tým neviem spraviť, pomôže len reštart. Viete mi poradiť. Do teraz mi to padalo raz za čas. No dnes od rána to blbne. Mám MSI GT72VR 7RE Dominator Pro.

 

Kamarad měl stejný problém. Bohužel jediné co mu pomohlo je, že to dál do režimu v okně a zatím mu to dneska nespadlo. Předtím měl několik problémů problém padání a zčernání jak popisujes. Zkus to takhle. Je to taková poslední záchrana už.... 

drsonmrson #95 Posted 07 October 2018 - 01:35 PM

    Private

  • Player
  • 9060 battles
  • 2
  • [BOO-M] BOO-M
  • Member since:
    12-31-2013

Díky, přes půl roku mi Wotko nejelo na notasi Lenovo (hraji stejně na PC, toto byla jen záloha se synovým účtem) a pomohlo spuštění přes bat soubor Odkaz výše nefungoval, ale google našel nový https://www.google.c...i-tJAp3b41iUbPh

 

Je v něm jen toto, pokud nějaký PC guru popíše, co tomu chybělo 

start  WorldOfTanks.exe -clientGraphicsAPI d3d9 --noexdevice



Leeroy_YOLO #96 Posted 07 October 2018 - 01:52 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 5016 battles
  • 1,153
  • Member since:
    07-04-2011

A to Lenovo máš jak staré / jaký HW ?







Also tagged with padání, program, lista, shodit, hra, nejde

1 user(s) are reading this topic

1 members, 0 guests, 0 anonymous users


    luky003