Jump to content


Problém s replayami

replay

  • Please log in to reply
48 replies to this topic

Divoch_CZ #1 Posted 05 May 2013 - 02:25 PM

    Private

  • Player
  • 17047 battles
  • 0
  • [DL] DL
  • Member since:
    07-04-2011
pc mi nenašlo program na přehrání replaye,vždycky mi to šlo (v minulých updejtech)
a na webu jsem taky nic nenašel
předem dík za rady , Divoch-cz

belze #2 Posted 05 May 2013 - 02:41 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 28371 battles
  • 371
  • Member since:
    04-14-2011
mas vyplou hru ?

Divoch_CZ #3 Posted 05 May 2013 - 02:46 PM

    Private

  • Player
  • 17047 battles
  • 0
  • [DL] DL
  • Member since:
    07-04-2011
samo to by mi jinak i napsalo že ji mam zaplou

ZakaznickaPodpora #4 Posted 05 May 2013 - 05:48 PM

    Czech CS Agent

  • Player Support Team
  • 0 battles
  • 59
  • Member since:
    04-12-2013
Ahoj,

Windows vždy nemusí sám najít vhodný program pro spuštění aplikace, proto je jednoduší vybrat jej ručně.Stačí kliknout na záznam pravým tlačítkem, dát vlastnosti a u typu souboru kliknout na tlačítko "změnit".
Potom už jen stačí po kliknutí na "procházet" najít "WorldOfTanks.eu" a vše odsouhlasit.

Druhou možností je jednoduše přetáhnout soubor se záznamem na "WorldOfTanks.exe".


Přehrávat záznamy jde vždy jen v té verzi, ve které byly pořízeny, proto pokud máš záznam z v 8.4, v aktuální 8.5 ti nepůjde.

Divoch_CZ #5 Posted 06 May 2013 - 08:32 AM

    Private

  • Player
  • 17047 battles
  • 0
  • [DL] DL
  • Member since:
    07-04-2011
jj fachčí, díky za pomoc

Ssoap #6 Posted 14 May 2015 - 08:27 PM

    Private

  • Player
  • 18066 battles
  • 13
  • [-EPG-] -EPG-
  • Member since:
    08-14-2012
 Mám Windows 8.1 a nejdú mi na nom spustiť replaye ... Mám stiahnuť nejaký program ??

Najlvin #7 Posted 14 May 2015 - 10:22 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 19247 battles
  • 1,133
  • [T54CS] T54CS
  • Member since:
    08-23-2014
Jak nejdou? To by mělo fungovat normálně. Co přesně ti to dělá, jak to spouštíš?

Ssoap #8 Posted 15 May 2015 - 03:42 PM

    Private

  • Player
  • 18066 battles
  • 13
  • [-EPG-] -EPG-
  • Member since:
    08-14-2012

Ospravedlňujem sa, už to frčí

 



Nik648 #9 Posted 19 August 2015 - 08:55 AM

    Corporal

  • Player
  • 27336 battles
  • 145
  • Member since:
    07-24-2014

Zdravím tankisti,

potřebuji poradit, po včerejší aktualizaci Wotka mi nejdou spustit replaye ani z wotreplays.com. Když kliknu na vybraný replay,tak se začne načítat a potom jen blikne obrazovka a nic. Do včerejška než jsem spustil Worldoftanks, tak mi to chodilo. Děkuji za rady.



zabijak28 #10 Posted 19 August 2015 - 09:45 AM

    Private

  • Player
  • 38979 battles
  • 11
  • Member since:
    03-01-2013
Zdravím, zhruba týden zpátky mi přestalo fungovat spouštění replayů. Normálně replay spustím v programu World of Tanks.exe ve složce s hrou a replay se prostě nespustí... Reinstaloval jsem i celou hru, ale ani to nepomohlo... Nevíte čím by to mohlo být?

Edited by ClearEvil, 21 August 2015 - 10:55 AM.
Spojeno s existujícím vláknem


karosatori #11 Posted 19 August 2015 - 12:09 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 37462 battles
  • 324
  • Member since:
    03-28-2013
Včerejší mikroaktualizací. Máme s kámošem totéž.

Jack_Re4cher #12 Posted 19 August 2015 - 01:35 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 38912 battles
  • 370
  • [BGANG] BGANG
  • Member since:
    02-03-2013
Nevím, jak před týdnem....nepamatuji si, jestli jsem si nějaký pouštěl....ale teď jsem se snažil jeden otevřít a jen blikla obrazovka a nic, takže se přikláním k té miniaktualizaci ze včerejška :)

Edited by Looser4, 19 August 2015 - 01:35 PM.


zabijak28 #13 Posted 19 August 2015 - 01:39 PM

    Private

  • Player
  • 38979 battles
  • 11
  • Member since:
    03-01-2013
Přesně jak píšeš Loosere4, jen problikne obrazovka a nic se nespustí... Jinak s tím, že to bylo před týdnem jsem to přehnal s časem, bylo to tak den či dva zpět... :D

m4t3sovski #14 Posted 19 August 2015 - 02:22 PM

    Private

  • Player
  • 35590 battles
  • 5
  • Member since:
    03-13-2013
Taky stejný problém, blik a to je celé, WG se k tomu nevyjádřil? 

ladoprasek #15 Posted 19 August 2015 - 04:07 PM

    Corporal

  • Player
  • 31698 battles
  • 103
  • Member since:
    12-31-2013
Tiež blik a nič.A WG sa nevyjadrí...

medysek #16 Posted 19 August 2015 - 04:29 PM

    Private

  • Player
  • 30515 battles
  • 15
  • [MLOK] MLOK
  • Member since:
    01-23-2012
Úplně stejný problém. Před tou 2Mb aktualizací to šlo, po ní už jen bliknutí a nic. 

martas23 #17 Posted 19 August 2015 - 09:44 PM

    Private

  • Beta Tester
  • 22702 battles
  • 7
  • [CORM] CORM
  • Member since:
    01-22-2011
Mě pomohlo tohle řešení:

1. vytvořit zástupce worldoftanks.exe
na ploše
2. přetáhnout  replay ,který si chcete pustit na zástupce


LegolandCZ #18 Posted 20 August 2015 - 11:22 AM

    Private

  • Player
  • 30845 battles
  • 13
  • Member since:
    01-06-2012
Potvrzuji replaye skutečně nejdou spustit po poslední aktualizaci. To by mě zajímalo kde udělali zase soudruzi z WG chybu :facepalm: .

zabijak28 #19 Posted 20 August 2015 - 12:54 PM

    Private

  • Player
  • 38979 battles
  • 11
  • Member since:
    03-01-2013

View Postmartas23, on 19 August 2015 - 08:44 PM, said:

Mě pomohlo tohle řešení:

1. vytvořit zástupce worldoftanks.exe
na ploše
2. přetáhnout  replay ,který si chcete pustit na zástupce

 

To co píšeš jsem už zkoušel ještě před tvým příspěvkem, ale stejně to nepomohlo... Stejný scénář, jen problikla obrazovka a Aloha...

 

TO SE K TOMUTO PROBLÉMU OPRAVDU NIKDO OD WG NEVYJÁDŘÍ????? :angry:



m4t3sovski #20 Posted 20 August 2015 - 02:33 PM

    Private

  • Player
  • 35590 battles
  • 5
  • Member since:
    03-13-2013
Tohle prostě není nromální.. 





Also tagged with replay

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users