Jump to content


Zvolte si herního klienta – SD a HD (beta)


  • Please log in to reply
79 replies to this topic

mys3544 #21 Posted 17 May 2015 - 12:42 PM

    Private

  • Player
  • 27624 battles
  • 25
  • [FOXCS] FOXCS
  • Member since:
    12-12-2012

View PostMayklsk, on 17 May 2015 - 11:22 AM, said:

To čo hráme teraz (teda verzia 0.9.7) je SD či HD verzia? 

 

 

Z tohoto mi to veru nie je jasné. SD klient - nová verze herního klienta, HD klient je v beta verzi. Tak ako teda? Rád by som to poznal, kým začnem sťahovať jednu alebo druhú verziu. Dík.

 

 

HD

minduton #22 Posted 17 May 2015 - 06:42 PM

    Major

  • Player
  • 26757 battles
  • 2,639
  • Member since:
    04-02-2012

Na můj vkus zabírá WoT příliš místa na disku.

Existenci HD verze nechápu, zvláště pokud se liší od SD jen v texturách. Zjevně má WG víc grafiků než programátorů, bohužel.



rejnok1 #23 Posted 17 May 2015 - 06:56 PM

    Captain

  • Player
  • 21903 battles
  • 2,404
  • [PRASE] PRASE
  • Member since:
    06-28-2013

Zeptám se: 

Pokud použiju SD klienta, zvýší se na slabších počítačích FPS?



Godzilla_1974 #24 Posted 17 May 2015 - 07:03 PM

    Private

  • Player
  • 11087 battles
  • 16
  • Member since:
    06-15-2013
A bude HDčko potporovat vícejádrové procesory nebo pořád nee? :child:

Godzilla_1974 #25 Posted 17 May 2015 - 07:04 PM

    Private

  • Player
  • 11087 battles
  • 16
  • Member since:
    06-15-2013
sakra....poDporovat ....:ohmy:

Satbel #26 Posted 17 May 2015 - 08:02 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 21471 battles
  • 82
  • Member since:
    09-20-2012

Takže pánové podle toho co vím odjinud se pokusím odpovědět na vaše otázky

 

HD verze neobsahuje nic nového ani nepodporuje vícejádrové procesory - HD verze je ta standardní verze co máme teď nic víc.

 


 

SD verze je v podstatě taky ta verze co máme teď jen neobsahuje textury pro nevyšší rozlišení.

Takže jediný rozdíl je že stahujete míň a zabírá to méně místa na HDD. Nevím kde je strop tzn. která kvalita se nestáhne v případě SD klienta,

někde jsem četl, že je to pouze maximální kvalita. Nechce se mi tomu věřit, ale pokud je to tak, tak všichni co nehrají na MAX mohou stáhnout SD a ušetřit harddisk.

 

Pro mě dobrý na max nehraju - jen něco mezi vysokou a střední kvalitou a místa na SSDčku taky moc není.


 

Rád bych administrátory aby se vyjádřili a řekli kde se pletu - třeba jsem to jenom někde blbě pochopil.


Edited by Satbel, 17 May 2015 - 08:04 PM.


Krumor #27 Posted 18 May 2015 - 08:32 AM

    Private

  • Player
  • 8502 battles
  • 30
  • Member since:
    11-12-2014
Díky SATBEL...alespoň takhle si představuju info od staffu. Škoda, že to nejde od nich. Za mě máš +1

Butchi_905 #28 Posted 18 May 2015 - 09:42 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 12362 battles
  • 949
  • Member since:
    10-11-2014

Block Quote

 Upozorňujeme, že HD verze herního klienta vyžaduje 64bitový operační systém.

 

Už se těším na fórum, kde bude půlka trubek řvát, že jim HD nefunguje :D

 



drioton #29 Posted 18 May 2015 - 10:15 AM

    Sergeant

  • Player
  • 25618 battles
  • 259
  • [PAMO] PAMO
  • Member since:
    08-23-2012
Skusím stiahnem hd potom sd a uvidím čo mi je lepšie:) Alebo by mohol byt výber ktore tanky v hd

Ketankis #30 Posted 18 May 2015 - 12:50 PM

    Warrant Officer

  • Military Reserve
  • 838 battles
  • 686
  • Member since:
    09-27-2014

View PostSatbel, on 17 May 2015 - 07:02 PM, said:

Takže pánové podle toho co vím odjinud se pokusím odpovědět na vaše otázky

 

HD verze neobsahuje nic nového ani nepodporuje vícejádrové procesory - HD verze je ta standardní verze co máme teď nic víc.

 

SD verze je v podstatě taky ta verze co máme teď jen neobsahuje textury pro nevyšší rozlišení.

Takže jediný rozdíl je že stahujete míň a zabírá to méně místa na HDD. Nevím kde je strop tzn. která kvalita se nestáhne v případě SD klienta,

někde jsem četl, že je to pouze maximální kvalita. Nechce se mi tomu věřit, ale pokud je to tak, tak všichni co nehrají na MAX mohou stáhnout SD a ušetřit harddisk.

 

Pro mě dobrý na max nehraju - jen něco mezi vysokou a střední kvalitou a místa na SSDčku taky moc není.

 

Rád bych administrátory aby se vyjádřili a řekli kde se pletu - třeba jsem to jenom někde blbě pochopil.

 

Ano, je to tak. SD oproti HD neobsahuje textury v maximálním rozlišení, tudíž se stahuje méně dat a zabírá míň místa na disku. To je v podstatě jediný rozdíl. 



Prcek203 #31 Posted 18 May 2015 - 01:20 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 21309 battles
  • 318
  • Member since:
    01-05-2015

A jakou verzi WoT zrovna používám já? Místa na disku mi klient zabírá celkem (bez složky screenshot a replays) 18,3GB.

 

Jen se ptám, můžeme se tu ptát, že jo. :)



rejnok1 #32 Posted 18 May 2015 - 01:48 PM

    Captain

  • Player
  • 21903 battles
  • 2,404
  • [PRASE] PRASE
  • Member since:
    06-28-2013

Prcek: Vymaž si složku updates :B

 

Ketankis: takže  vliv na FPS nebude žádný?



Prcek203 #33 Posted 18 May 2015 - 02:11 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 21309 battles
  • 318
  • Member since:
    01-05-2015

View Postrejnok1, on 18 May 2015 - 01:48 PM, said:

Prcek: Vymaž si složku updates :B

 

 

Složka updates má pouze jen 987 MB

Edited by Prcek203, 18 May 2015 - 03:39 PM.


Martas40 #34 Posted 18 May 2015 - 02:15 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 23313 battles
  • 407
  • Member since:
    12-05-2012
Já jsem také myslel, že to bude hlavně kvůli FPS. :sceptic:

SanyaJuutilainen #35 Posted 18 May 2015 - 03:50 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 20845 battles
  • 1,876
  • [GUP] GUP
  • Member since:
    04-15-2011
Zvýšení na slabých počítačích velmi mírně FPS (ale spíš bych s tím nepočítal), u slabších počítačů s míň výkonem či RAM může pomoct s mikrolagy způsobenými načítáním textur do paměti a rychleji se načte bitva. Na ničem jiném by se tohle projevit nemělo.

michec_cz #36 Posted 18 May 2015 - 05:55 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 18409 battles
  • 348
  • Member since:
    01-16-2013

Takže nakonec kolem a kolem nic nového pro hráče , ale hlavní podstatné vady jako lagy servru nikdo nehodlá opravit tudíž optimalizace hry nikde ,za to nás obšťastňujete kravinama typu SD a HD hra kdy většině hráčů je to stejně jedno protože hraje pro zásah a zničení nepřítele nikoli pro pocit jak mám rezavý tank .

 



magnum777 #37 Posted 18 May 2015 - 06:05 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 71406 battles
  • 96
  • Member since:
    01-07-2012

keby sme žili v dobe 40 gigových hdd a obmedzeného 2 gigového netu za 20 evry, tak by som to chápal. Ale vy čil dáte SD textúry, ktoré nezlepšia fps, nezrýchlia načítanie, proste nespravia nič. Tak načo to?

 

Keď som sa pýtal na podobné veci Podpory, odpísali, že sa mám pýtať tu.

 

Tak načo to je? A netlačte mi drísty o ušetrenom mieste na disku. Každý jeden hráč keď potrebuje miesto, tak si ho nájde, napríklad preriedi zložku s pornom



cNNk #38 Posted 18 May 2015 - 06:21 PM

    Lieutenant General

  • Veteran
  • 27492 battles
  • 7,569
  • [9-TDR] 9-TDR
  • Member since:
    04-14-2011

View Postmagnum777, on 18 May 2015 - 07:05 PM, said:

keby sme žili v dobe 40 gigových hdd a obmedzeného 2 gigového netu za 20 evry, tak by som to chápal. Ale vy čil dáte SD textúry, ktoré nezlepšia fps, nezrýchlia načítanie, proste nespravia nič. Tak načo to?

 

Keď som sa pýtal na podobné veci Podpory, odpísali, že sa mám pýtať tu.

 

Tak načo to je? A netlačte mi drísty o ušetrenom mieste na disku. Každý jeden hráč keď potrebuje miesto, tak si ho nájde, napríklad preriedi zložku s pornom

 

Divil by ses, ale ne vsude je pokryti internetem tak kvalitni a dost lidi ma problem treba jen pri patchi, protoze to proste nestahnou a to CR je na tom s internetem jeste hodne dobre. A uz vubec nechapu tu agresivitu ...nezajima te to? Tak to prece nemusis vubec resit - nikoho to nijak neomezuje.

 

Kritika je kritika, ale obcas uz to fakt smrdi jen tim prijit si kopnout do cehokoliv.



magnum777 #39 Posted 18 May 2015 - 06:31 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 71406 battles
  • 96
  • Member since:
    01-07-2012

WoT ma minimalne požiadavky. Tak na HW, SW aj pripojenie. 

Mňa zaujímajú veci okolo. Nemôžem za to, že celý WG staf nevie nič konkrétne. WG staf má odpovedať a inoformovať. Tvoja odpoveď je to, že ma obvinuješ z agresívneho postoja. Nič si nám nevysvetlil, nič si nám neobjasnil, na nič si neodpovedal. Čo ma je po tom, že volakde na lazoch je zlý net? Veď nemože niekto s gprs netom čakať, že bude mať ping 20

 

K tej kritike ... Ja si čítam diskusie k novinkám, narozdiel od WG stafu. Je to proste nekompetentná banda. Keď to tu bude korektne fungovať, zaručujem ti, že sa rapídne zníži počet sťažností. 



cNNk #40 Posted 18 May 2015 - 09:09 PM

    Lieutenant General

  • Veteran
  • 27492 battles
  • 7,569
  • [9-TDR] 9-TDR
  • Member since:
    04-14-2011

View Postmagnum777, on 18 May 2015 - 07:31 PM, said:

WoT ma minimalne požiadavky. Tak na HW, SW aj pripojenie. 

Mňa zaujímajú veci okolo. Nemôžem za to, že celý WG staf nevie nič konkrétne. WG staf má odpovedať a inoformovať. Tvoja odpoveď je to, že ma obvinuješ z agresívneho postoja. Nič si nám nevysvetlil, nič si nám neobjasnil, na nič si neodpovedal. Čo ma je po tom, že volakde na lazoch je zlý net? Veď nemože niekto s gprs netom čakať, že bude mať ping 20

 

K tej kritike ... Ja si čítam diskusie k novinkám, narozdiel od WG stafu. Je to proste nekompetentná banda. Keď to tu bude korektne fungovať, zaručujem ti, že sa rapídne zníži počet sťažností. 

 

Ja nejsem WG staff a bavim se s tebou jako hrac s hracem. A opravdu nevim co vic by si chtel vysvetlit - jasne jsem ti napsal, ze existuji lide, kteri mensi velikost oceni - ty to nejsi, kazdopadne te to NIJAK neomezuje. Je to jenom moznost navic pro lidi, jenz to vyuziji. Takze v cem je tvoje kritika? -> Fnuk brek, proc pridavate neco ... co muze nekterym hracum pomoci?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users