Jump to content


Can't start the game...


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Alex_Bloodhunt #1 Posted 20 May 2015 - 06:04 PM

    Private

  • Player
  • 10385 battles
  • 4
  • [M-B-Z] M-B-Z
  • Member since:
    11-15-2013

I have a big problem 
if I click on the start button the game wouldnt start. It doesnt write any error message, nothing 
just loads for 3-4 seconds and nothing happens I reinstalled the game and and after it worked well, but after a few logs in I had the same problem I hope you can help me guys thank you here is a little video about my problem : https://www.youtube.com/watch?v=kR5go9apy6Q&feature=youtu.be

 



Pater_Leppich #2 Posted 20 May 2015 - 06:09 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 53889 battles
  • 930
  • [_LGS_] _LGS_
  • Member since:
    02-22-2011

Is the application running in task manager? ctrl-shift-esc

Try to launch worldoftanks.exe and not wotlauncher,exe to see what happens.



TsundereWaffle #3 Posted 20 May 2015 - 09:53 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 26294 battles
  • 10,879
  • [LEWD] LEWD
  • Member since:
    03-31-2013
You could also try to run the program as an administrator to see if that helps. I doubt it though.

Alex_Bloodhunt #4 Posted 20 May 2015 - 09:57 PM

    Private

  • Player
  • 10385 battles
  • 4
  • [M-B-Z] M-B-Z
  • Member since:
    11-15-2013
if you see the video that I linked you will see that I started with the wot.exe and that one didn't work either. aaand the task maneger shows that didnt happen anything

Alex_Bloodhunt #5 Posted 20 May 2015 - 09:58 PM

    Private

  • Player
  • 10385 battles
  • 4
  • [M-B-Z] M-B-Z
  • Member since:
    11-15-2013
I also tried to start it as an adm didnt help 




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users