Jump to content


Windows 10


  • Please log in to reply
137 replies to this topic

KASPIzCZ #121 Posted 28 March 2016 - 06:42 PM

    Private

  • Player
  • 19148 battles
  • 7
  • Member since:
    12-01-2013
Tak už jsem pokročil dál a zjistil že mi připojení k  WOTku blokuje placený antivir kasperský,bohužel se mi nedaří to vyřešit.

Ostranski #122 Posted 04 April 2016 - 02:24 PM

    Sergeant

  • Player
  • 10717 battles
  • 249
  • [-JOK-] -JOK-
  • Member since:
    05-10-2011

View PostCzechPatriot1892, on 11 January 2016 - 08:28 PM, said:

Tak jsem zjistil, že ve windows 10 je automaticky nainstalovaný directx 11.2, takže opravdu nevím co s tím :/

Včera jsem nainstaloval WoT na fungl novou sestavu pod win10. Při instalaci mi to samo nabídlo zda chci instalovat directX. Tak jsem to nepotvrdil a hra vyhodila tu hlášku co Tobě. Zkusil jsem znova install a directX zaškrtnul. Nevim odkud a jakej to stáhlo ale šlape to bez problémú. Prostě to potvrď při instalaci a nech to na něm.



rapo789 #123 Posted 05 April 2016 - 12:02 PM

    Private

  • Player
  • 36588 battles
  • 6
  • [CZCO] CZCO
  • Member since:
    07-06-2013

Windows 10 mají DX 12, ale pokud tvoje karta podporuje 11.2 tak ti to tam stejne DX 12 neninstaluje, respektive je to nebude používat. DX 12 má výhodou v tom, že je tam konečně podpora více jader procesorů a líp to využívá možností grafických karet. To se nás ovšem ve WoT netýká, protože až teď po nové aktualizaci to dakáže využít dvou jader z toho jedno pro zvuk :-(  Jinak pro zajímavost, mám straší kartu Radeon R7 260X v pocitači s procesorem AMD FX 8350 na 4 GHz při identickém nastavení grafiky to jede 40-60 fps a v téměř stejném pocítači ( paměť 16 GB, SSD disk ... ) s Intelem Dual Core 3,3 to jede 35-45 fps.Takže ten WoT engine je hodně závislej na procesoru. Jinak abych se vrátil k tématu, pokud máš něco staršího než Windows 10, tak si můžeš vybrat jakej DX tam nainstaluješ, a to až do verze 11.x, DX 12 je už pouze ve Windows 10 do starších nejde doinstalovat. Každopádně to nech na Windows a pokud ti bude hra nabízet instalaci DX byť staršího, tak to klidně potvrď, Windows si to stejně nastaví podle tvýho HW. S tím antivirákem, pokud nespolupracuje tak v něm natvrdo vypni firewall a zapni ten co je ve Windows, udělá ti stejnou službu a antivirák ti pošlape spolehlivě i bez vlastního firewallu. Jako antivirák ti můžu poradit ESET, mám placenou verzi a jsem maximálně spokojenej, s WoTkem to šlape bez problémů a celkově to asi zpomaluje počítač nejmíň, ze všech antiviráků co jsem měl. Mám ten family pack na tři komply a mám to na dvou desktopech a na noťasu, na všech mám WoT a všude naprosto bez problémů.   

 



Capt_Hanzz #124 Posted 21 May 2016 - 05:52 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 25110 battles
  • 367
  • Member since:
    03-31-2013
Po vcerejsim vynucenem instalu desitek jsem tak nejak nastvanej..jako jo slape to, ale cca po hodine az po hodine a pul mi to hodi hlasku ze je nedostatek pameti a ze bude aplikace wot ukoncena...mam 16 giga ram a na grafice mam 4. Na disku mam jeste cca 26 giga volnyho mista. Nevite v cem je problem? Na 8ckach mi to nedelalo....jediny co me napadlo je, ze treba desitky potrebuji ke svemu provozu vic mista na disku, ale ze by jim nestacilo 26giga?

Panzerfaust949 #125 Posted 21 May 2016 - 06:00 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 5963 battles
  • 305
  • Member since:
    10-06-2013

Opravdu je těch 16Gb funkčních? Kolegovi desitky kvuli nekompatibilnímu ovladači "odpojili" 3 ze 4 slotu RAMek a jelo to jen na jednu, Pak by ta hláška dávala smysl.  



Capt_Hanzz #126 Posted 21 May 2016 - 06:31 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 25110 battles
  • 367
  • Member since:
    03-31-2013
No kdyz se pak podivam do spravce zarizeni a do zalozky pamet...tak zadna "spicka" tam neni, navic mi to i ukazuje vsech 16giga takze by to ovladacema byt nemelo.......kazdopadne juknu jeste na to.....dik za tip...

Edited by Capt_Hanzz, 21 May 2016 - 07:09 PM.


iTrolling #127 Posted 21 May 2016 - 11:32 PM

    Captain

  • Clan Commander
  • 6431 battles
  • 2,038
  • [0WNED] 0WNED
  • Member since:
    09-29-2014
nejspis ti tam neco leakuje (ovladac atp.)

Capt_Hanzz #128 Posted 22 May 2016 - 08:25 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 25110 battles
  • 367
  • Member since:
    03-31-2013

Tak problem vyresen....v 10 je takova ficura, ktera se jmenuje xbox (najdete ji v aplikacich) ta muze pomoci klavesovych zkratek povolit streamovani videa, zvuku a ja nevim, kterejch ptakovin jeste. Kdyz jsem koukal do spravce uloh tak v klidu tahle apka (broadcast neco) mela cca 200 mega. Se spustenim wot jeji naroky narostly az na cca 2giga s tim, ze jsem byl jen v garazi. Takze je mozny, ze po ty cca hodine a pul se ta narocnost mohla klidne vysplhat i vic. No vyreseno tim, ze jsem v xbox zakazal vsechno nahravani a streamovani. Od te doby vse v poradku a hra uz nepada... pokud tedy ma nekdo stejny problem tak toto je reseni...

 

Jinak opravdu nechapu, ze to tam je primarne vsechno zapnuty....chapu, ze to nekdo vyuzije, ale ja teda urco ne. Navic je mi teda zahadou, ze tadle appka dokaze zaprasit 16giga ramky jak prd...



Fantucci #129 Posted 05 June 2016 - 01:25 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 30927 battles
  • 822
  • [-LCP-] -LCP-
  • Member since:
    01-02-2013
hoja, právě jsem přešel s PC na W10 a chtěl jsem se zeptat, jak jste s ohledem na WOT řešili zabezpečení počítače. Používáte nějaký extra antivir?  Já měl doteď AVG, ale štvou mě jeho aktualizace, které se zaply třeba uprostřed hry a pak bylo po hře.  Nikdy jsem nenašel, kde by se ty aktualizace daly nastavit tak, aby nešly svévolně :(

kaprson80 #130 Posted 09 June 2016 - 11:49 AM

    Private

  • Player
  • 14048 battles
  • 8
  • [SKKS] SKKS
  • Member since:
    12-19-2015
Kdo porádí?Nechal jsem si přeintalovat vistu a 10 windows a od té doby se mi wot seká jak v hangáru i ve hře.Fps je 1,čím by to mohlo být či co má udělat aby vše šlo jak má.  Děkuji za rady

kurcatovium #131 Posted 09 June 2016 - 12:14 PM

    Brigadier

  • Player
  • 45319 battles
  • 4,008
  • [KHIL] KHIL
  • Member since:
    08-10-2012

Co znamená "nechal jsem si přeintalovat vistu a 10 windows"? Dělal ti to někdo? Dal ti tam správné ovladače?

 

Už jsem takhle i viděl, že nějaký vykuk lidem při "opravě" vyměnil půlku hardwaru a zpátky vrátil podstatně méně ýkonný šrot, ale to snad nebude tento případ.



kaprson80 #132 Posted 09 June 2016 - 12:21 PM

    Private

  • Player
  • 14048 battles
  • 8
  • [SKKS] SKKS
  • Member since:
    12-19-2015

jen mě schodil vistu a dal desítky,je tam vše co bylo předtím,ale seká se mě to a před tím mě to vše šlo..:) Nevím co s tím tak se ptám jestli nemá někdo potUchy co to je.Zaráží mě to Fps,že je jen 1 přitom jsem jej míval kol 70 a víc.

Jiné hry hrát jdou si nejsou obdobné WOT.
Nu jdu do práce budu tu večer..:)



Idahou #133 Posted 09 June 2016 - 12:26 PM

    General

  • Veteran
  • 36662 battles
  • 8,907
  • [IDDQD] IDDQD
  • Member since:
    12-04-2010

Prazvláštní nářečí...

 

Hádám, že se ti s novým os nastavila integrovaná grafika na wotko. Tudíž klikni pravým tlačítkem na exáč (ikona taky postačí tuším ) wotka => Spustit s grafickým procesorem a vyber podle toho co máš, buď Nvidia nebo ATI. Intel popřípadě AMD by měli být grafiky integrované v procesoru a podstatně méně výkoné.

Pokud to nepomůže, tak si řekni tomu kdo ti to dělal. Lepší, než se v tom vrtat na slepo



manerr33 #134 Posted 21 August 2016 - 09:09 PM

    Private

  • Player
  • 6087 battles
  • 5
  • [CSPG] CSPG
  • Member since:
    02-20-2013

mne to na w10 nejde, spusti mi launcher ale hru ne

 



zeus1871 #135 Posted 22 August 2016 - 03:13 PM

    Private

  • Player
  • 9566 battles
  • 1
  • [B_R_U] B_R_U
  • Member since:
    06-29-2016

mam problém nainstaloval sem wot na Windows 7 při spouštění my vykáže přestal správně fungovat je to divný mněl jsem ho na jinem Windows 7 a tam my běžel bez problémů nevíte čím to může bít

 



Spajk_CZ #136 Posted 24 December 2016 - 05:08 PM

    Private

  • Player
  • 3675 battles
  • 14
  • Member since:
    11-12-2014

Tak zjišťuji, že na "Win 10 AU" mi "WoT" nejede na celou obrazovku, pouze v okně. Absolutně už nevím co s tím mám dělat. Poraďte mi někdo, prosím. PC mám: AMD-4100 čtyřjádro na 3.6 GHz, RAM - 4GB, grafika - GeForce GTX 750Ti.

Předem díky za jakýkoliv info, může bejt i na "spajk@volny.cz"



Cerb4rus #137 Posted 24 December 2016 - 05:13 PM

    Player

  • Player
  • 47304 battles
  • 4,236
  • Member since:
    02-17-2011

View PostSpajk_CZ, on 24 December 2016 - 05:08 PM, said:

Tak zjišťuji, že na "Win 10 AU" mi "WoT" nejede na celou obrazovku, pouze v okně. Absolutně už nevím co s tím mám dělat. Poraďte mi někdo, prosím. PC mám: AMD-4100 čtyřjádro na 3.6 GHz, RAM - 4GB, grafika - GeForce GTX 750Ti.

Předem díky za jakýkoliv info, může bejt i na "spajk@volny.cz"

 

vymazat slozku wargaming. net jsi zkousel?

nos111 #138 Posted 25 December 2016 - 06:50 AM

    Private

  • Player
  • 40485 battles
  • 18
  • [EAS2] EAS2
  • Member since:
    09-18-2011

View PostSpajk_CZ, on 24 December 2016 - 04:08 PM, said:

Tak zjišťuji, že na "Win 10 AU" mi "WoT" nejede na celou obrazovku......

 

Kámošovi pomohlo "Spustit hru s obnoveným grafickým nastavením"




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users