Jump to content


Buying the IS5


  • This topic is locked This topic is locked
25 replies to this topic

stephenluke465 #1 Posted 22 June 2015 - 01:42 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 19174 battles
  • 89
  • [CMERC] CMERC
  • Member since:
    03-21-2013
I was able to get the pop up on the map saying that i was able to buy the is5 for the 12000 gold how ever at the time i did not have the gold or the money to buy the tank so i crossed it off now that i have to money to buy it i can not get the pop up to come back up and i can not find a button anywhere for me to press so that i can buy the tank and i now dont know what to do

BatelGeuce #2 Posted 22 June 2015 - 02:04 PM

    Captain

  • Player
  • 27379 battles
  • 2,204
  • [CSA-2] CSA-2
  • Member since:
    09-23-2011

For real ? You don't see this button, right ? It is not there ?

 

Spoiler

 



stephenluke465 #3 Posted 22 June 2015 - 02:14 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 19174 battles
  • 89
  • [CMERC] CMERC
  • Member since:
    03-21-2013
No i don't get that at all that button does not show up

BatelGeuce #4 Posted 22 June 2015 - 02:19 PM

    Captain

  • Player
  • 27379 battles
  • 2,204
  • [CSA-2] CSA-2
  • Member since:
    09-23-2011
Are you sure you are looking at Armagedon map ? Otherwise I have no idea why it is not showing up but all my clanmates who are in the 11 000 can see this button.

Edited by BatelGeuce, 22 June 2015 - 02:19 PM.


stephenluke465 #5 Posted 22 June 2015 - 02:22 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 19174 battles
  • 89
  • [CMERC] CMERC
  • Member since:
    03-21-2013
yea i am looking at the Armageddon map, i don't get why its not there ether when the pop up happened the first time

_Blackout_ #6 Posted 22 June 2015 - 02:40 PM

    Private

  • Player
  • 20950 battles
  • 21
  • Member since:
    06-13-2011

i heard u cant buy it unless u have played in the campaign atleast one battle.

just went to see it and also cant find a button and i haven't played armageddon



BatelGeuce #7 Posted 22 June 2015 - 02:41 PM

    Captain

  • Player
  • 27379 battles
  • 2,204
  • [CSA-2] CSA-2
  • Member since:
    09-23-2011
If you have not played in Armagedon, you are not in top 11 000. He is. And you had to play a lot of battles to be able to buy it.

Edited by BatelGeuce, 22 June 2015 - 02:42 PM.


Folau #8 Posted 22 June 2015 - 02:42 PM

    Major

  • Player
  • 15254 battles
  • 2,561
  • [-MM] -MM
  • Member since:
    05-19-2013

View Post_Blackout_, on 22 June 2015 - 01:40 PM, said:

i heard u cant buy it unless u have played in the campaign atleast one battle.

just went to see it and also cant find a button and i haven't played armageddon

 

You haven't played it, yet went looking for the reward?

 

gg sir.



stephenluke465 #9 Posted 22 June 2015 - 02:54 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 19174 battles
  • 89
  • [CMERC] CMERC
  • Member since:
    03-21-2013

Is there by any chance that you still have to be in the clan to buy the tank?

 

Spoiler

 



BatelGeuce #10 Posted 22 June 2015 - 02:57 PM

    Captain

  • Player
  • 27379 battles
  • 2,204
  • [CSA-2] CSA-2
  • Member since:
    09-23-2011

Nah, to buy it you don't need to be in the clan. To get it for free you do need to be in the clan for at least 5 days. But you could try to join a clan.

 

Spoiler

 

http://worldoftanks.eu/en/content/docs/Clan-Wars-Armageddon/Armageddon-Awards-and-Medals/


Edited by BatelGeuce, 22 June 2015 - 02:59 PM.


stephenluke465 #11 Posted 22 June 2015 - 02:59 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 19174 battles
  • 89
  • [CMERC] CMERC
  • Member since:
    03-21-2013
right then i really don't know why im not getting the button then 

BatelGeuce #12 Posted 22 June 2015 - 03:00 PM

    Captain

  • Player
  • 27379 battles
  • 2,204
  • [CSA-2] CSA-2
  • Member since:
    09-23-2011

How long are you out of the clan ? I could try to invite you so you could see if it works with clan and then you could leave.

 

EDIT: Or you can wait for WG to fix it.


Edited by BatelGeuce, 22 June 2015 - 03:01 PM.


stephenluke465 #13 Posted 22 June 2015 - 03:05 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 19174 battles
  • 89
  • [CMERC] CMERC
  • Member since:
    03-21-2013

well i noticed that i was no longer in the clan this morning when i logged onto tanks which was a couple minuets after i saw the pop up and i was in it last night so it was at some point this morning, i was ment to leave after the clan wars since i went on lone to the clan as they needed more players for the event and they kicked me before i got the chance to leave

 

i have posted a ticket to see if they can fix it but i was hoping WG staff would of still been looking at the bug report posts


Edited by stephenluke465, 22 June 2015 - 03:06 PM.


BatelGeuce #14 Posted 22 June 2015 - 03:21 PM

    Captain

  • Player
  • 27379 battles
  • 2,204
  • [CSA-2] CSA-2
  • Member since:
    09-23-2011
Well, they usually don't care about forum posts mostly because they are lost in other tons of trash posts about hacker, artillery and such things. Good luck with solving the problem anyway.

stephenluke465 #15 Posted 22 June 2015 - 03:36 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 19174 battles
  • 89
  • [CMERC] CMERC
  • Member since:
    03-21-2013
yea thanks for trying to help anyways

Fynnegun #16 Posted 22 June 2015 - 04:08 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 12718 battles
  • 1,358
  • Member since:
    10-27-2010

I'm sorry to ask that but are you sure you are logged in on the portal ?

If yes, maybe try on another browser.



stephenluke465 #17 Posted 22 June 2015 - 04:10 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 19174 battles
  • 89
  • [CMERC] CMERC
  • Member since:
    03-21-2013
yea and i am logged in and i have tried it with chrome and explorer 

Leviano #18 Posted 22 June 2015 - 04:14 PM

    Corporal

  • Player
  • 39441 battles
  • 120
  • [STRNK] STRNK
  • Member since:
    04-02-2011

View Poststephenluke465, on 22 June 2015 - 04:10 PM, said:

yea and i am logged in and i have tried it with chrome and explorer 

 

How about delete cookies from browser or log in to armageddon map from other PC.

Edited by Leviano, 22 June 2015 - 04:15 PM.


Fynnegun #19 Posted 22 June 2015 - 04:33 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 12718 battles
  • 1,358
  • Member since:
    10-27-2010

Ok apparently there can be some rare cases of a bug where you can't purchase the tank, devs are working on it, try again later just in case it works again by the time I answer.

When I have new info I'll update the thread.



stephenluke465 #20 Posted 22 June 2015 - 04:51 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 19174 battles
  • 89
  • [CMERC] CMERC
  • Member since:
    03-21-2013
Yea i have been able to get it to work each browser will only allow the pop up once so when i went and put the gold on when i used explorer i could not get it back up but i have gone and used another computer to do it, was a bit of a pain but at least its over, thanks for the help hopefully not many other people have this bug
Spoiler

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users