Jump to content



  • Please log in to reply
1449 replies to this topic

Nemiks #1441 Posted 25 August 2019 - 03:07 PM

    Corporal

  • Player
  • 21838 battles
  • 117
  • [P4_AR] P4_AR
  • Member since:
    09-11-2011

View Post_Patrol, on 25 August 2019 - 11:29 AM, said:

Widzę dwa stare dyski.

 

Jeśli jest inny, to dodaj nowe pliki jeśli nadal masz problem.

Dysk c SSD 240gb i dysk d 500gb są nowe przełożyłem tylko ten 1 tb, ale mniejsz z tym - przeczytałem dokładniej pierwszy post + zastosowałem sie do twoich porad oraz kolegi powyżej i jak na razie nic się nie dzieje :)



_Patrol #1442 Posted 25 August 2019 - 03:46 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40431 battles
  • 34,899
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

No i gitarra.

Dodam, że aslainy, które masz ostro pierdzielą grę.



Rockstar12xD #1443 Posted 11 September 2019 - 10:39 PM

    Private

  • Player
  • 1160 battles
  • 1
  • [MM_] MM_
  • Member since:
    07-02-2019

zrobiłem wszystko jak jest opisane w poście na pierwszej stronie, i niestety przycinki nadal występują ;/. 

laptop to acer aspire vx15 , procek core i5 7300hq , grafika gtx 1050 4gb. sterownik też przestawiałem według posta na stronie pierwszej i nic nie dało. ogólnie sprawa wygląda tak że gra działa płynnie w 60fps bo ustawiłem synchronizacje pionową żeby mieć stale 60fps i tak jest ale czasami - a raczej kilka razy w bitwie potrafi się przycinać/ klatkować, z tych 60fps potrafi zejść do 40/30/20 po czym po chwili znowu jest 60 i tak co jakiś czas (takie chwilowe spadki fps i przycinki). sterownik grafiki aktualny (aktualizowany poprzez nVidia experience) jeżeli zły dział to przepraszam . proszę o porady . pozdrawiam 


Edited by Rockstar12xD, 11 September 2019 - 10:42 PM.


_Patrol #1444 Posted 12 September 2019 - 12:02 AM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40431 battles
  • 34,899
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

Napisanie, że wykonałeś wszystko nic nie podpowiada. Opisz w punktach co wykonałeś, aby pozbyć  się problemu.

Sprawdź temperatury sprzętu do grania podczas gry. Przykładowo darmowym programikiem HWiNFO.

 

ps.

Nvidia experience to dno i kupa mułu identyczna, jak game center.



depeszowiec_8 #1445 Posted 12 September 2019 - 10:12 AM

    Private

  • Player
  • 3724 battles
  • 4
  • Member since:
    05-01-2013

Nie znam się na tych sprawach i mam nadzieje, że ktoś napisze co mam z tym problemem zrobić. Mianowicie przy uruchamianiu gry pojawi mi się komunikat Game resource path does not exist: C:/Games/World_of_tanks/res/packages/shared_content-part2.pkg 

 

 

 



_Patrol #1446 Posted 12 September 2019 - 10:27 AM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40431 battles
  • 34,899
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

View Postdepeszowiec_8, on 12 September 2019 - 11:12 AM, said:

Nie znam się na tych sprawach i mam nadzieje, że ktoś napisze co mam z tym problemem zrobić. Mianowicie przy uruchamianiu gry pojawi mi się komunikat Game resource path does not exist: C:/Games/World_of_tanks/res/packages/shared_content-part2.pkg

Witam depesza :) Uruchamiasz grę przez game center czy stary dobry launcher?



depeszowiec_8 #1447 Posted 12 September 2019 - 10:38 AM

    Private

  • Player
  • 3724 battles
  • 4
  • Member since:
    05-01-2013

View Post_Patrol, on 12 September 2019 - 10:27 AM, said:

Witam depesza :) Uruchamiasz grę przez game center czy stary dobry launcher?

Game center 



_Patrol #1448 Posted 12 September 2019 - 10:44 AM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40431 battles
  • 34,899
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

Zamknij game center i upewnij się czy nie działa w tle.

Jeśli nie działa, to kliknij na ikonce game center prawym przyciskiem myszki wybierając > uruchom jako administrator.

 

Po odpaleniu game center zainteresuj się górą okienka i kliknij zakładkę world of tanks i poniżej kliknij ustawienia gry.

Będąc w ustawieniach wybierz > sprawdź i napraw.

 



depeszowiec_8 #1449 Posted 12 September 2019 - 12:01 PM

    Private

  • Player
  • 3724 battles
  • 4
  • Member since:
    05-01-2013

View Post_Patrol, on 12 September 2019 - 10:44 AM, said:

Zamknij game center i upewnij się czy nie działa w tle.

Jeśli nie działa, to kliknij na ikonce game center prawym przyciskiem myszki wybierając > uruchom jako administrator.

 

Po odpaleniu game center zainteresuj się górą okienka i kliknij zakładkę world of tanks i poniżej kliknij ustawienia gry.

Będąc w ustawieniach wybierz > sprawdź i napraw.

 

Działa już jak należy. Dzięki ;)



_Patrol #1450 Posted 12 September 2019 - 01:04 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40431 battles
  • 34,899
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

View Postdepeszowiec_8, on 12 September 2019 - 01:01 PM, said:

Działa już jak należy. Dzięki ;)

Proszę :)






2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users