Jump to content


[0.9.15.1] Color Messages and Session Stats

session statistics color messages session statistics color messages locastan minimalistic 9.15.1 0.9.15.1

  • Please log in to reply
45 replies to this topic

EsCaper #41 Posted 29 July 2016 - 02:14 PM

    Sergeant

  • Clan Commander
  • 42769 battles
  • 216
  • [BBB] BBB
  • Member since:
    02-04-2011
download link updated....and tested also for 9.15.1 and it's working well :-)

ExorcistFi #42 Posted 30 July 2016 - 12:29 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 31093 battles
  • 60
  • [RSOP] RSOP
  • Member since:
    03-03-2013

I keep getting that empty 'my window' bug that breaks the stats.

I may get a few games in and then this happens. I believe it's a known bug and some modders have managed to fix it.. no idea how though, but it's so annoying.

 

 

 


Edited by ExorcistFi, 30 July 2016 - 12:30 AM.


shadowerwtas #43 Posted 03 September 2016 - 04:33 PM

    Private

  • Player
  • 14966 battles
  • 4
  • Member since:
    09-20-2013
What does the number inside (x) mean? For example WN8: 3000 (100)

Sgt_macdollar_dk #44 Posted 05 November 2016 - 11:07 AM

    Private

  • Player
  • 28777 battles
  • 39
  • [CXFDK] CXFDK
  • Member since:
    12-01-2011
Does it work with 0.9.16

Sgt_macdollar_dk #45 Posted 05 November 2016 - 11:08 AM

    Private

  • Player
  • 28777 battles
  • 39
  • [CXFDK] CXFDK
  • Member since:
    12-01-2011

View PostExorcistFi, on 29 July 2016 - 11:29 PM, said:

I keep getting that empty 'my window' bug that breaks the stats.

I may get a few games in and then this happens. I believe it's a known bug and some modders have managed to fix it.. no idea how though, but it's so annoying.

 

 

 

 

Remove all your mods, then it all works again m8, you are useing mods that is not cabel with the new mods upgrade yet...

p0oper #46 Posted 15 November 2016 - 08:31 AM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 10
  • Member since:
    08-08-2013

View PostSgt_macdollar_dk, on 05 November 2016 - 03:08 AM, said:

 

Remove all your mods, then it all works again m8, you are useing mods that is not cabel with the new mods upgrade yet...

 

Lies, this bug happens in the Stock Client.

 

Mod's do not cause this bug, if anything, mod's can and have fixed this bug, not cause it.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users