Jump to content


Notification: Performance issues


  • Please log in to reply
24 replies to this topic

Kabazabak #1 Posted 18 September 2015 - 01:56 PM

    Producer

  • WG Staff
  • 1334 battles
  • 14
  • [WG] WG
  • Member since:
    10-11-2012

Hello tankers!

 

First of all I'd like to thank you all for participating in our Hidden Archives project. As you probably know, we are currently still in the testing phase of the project and over the past few days we have seen several things that are not yet fully working as they should. Thanks to everyone who reported issues/bugs to us!

This can happen during a testing phase but I wanted to let you know that over the next days we will address those issues and you should see a significant improvement on the page very soon. Please be aware that this also means that the page might be unresponsive, slow or unavailable every now and then until we have deployed all fixes.

 

Thank you for your understanding!

 

P.S. Once everything is running as it should we will also add a new big batch of picture to identify (I saw that some of you went already through all our pictures). :)



jwarman99 #2 Posted 21 September 2015 - 05:51 PM

    Private

  • Player
  • 4951 battles
  • 2
  • Member since:
    12-19-2014
Hello, I was reading about the hidden archive on the main website and tried to the archive however I received an error 502 bad gateway. Not sure whether it is a problem at my end. If it is, any suggestions would be appreciated thanks.

_Saki_ #3 Posted 21 September 2015 - 05:57 PM

    Private

  • Beta Tester
  • 26495 battles
  • 34
  • Member since:
    09-07-2010
I have it also, after a few tries it loads. Try to wait a bit and reload the page.

fekete_krisztian #4 Posted 21 September 2015 - 06:18 PM

    Private

  • Player
  • 52841 battles
  • 28
  • [AAPA] AAPA
  • Member since:
    08-23-2012

I hope WG read this:

I get:

Bad gateway bug

freezed out

intro didnt passed (funny that I have stats)

wrong vechicles - picture compare

and so on....

 

So: Shut down this game, reset stats and after fixed the whole game try it again!



KLguns #5 Posted 21 September 2015 - 06:29 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 38611 battles
  • 1,561
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-07-2012

502 Bad Gateway

 

All the time...



Ashmodiel #6 Posted 21 September 2015 - 08:20 PM

    Private

  • Player
  • 27930 battles
  • 43
  • [OSTPR] OSTPR
  • Member since:
    11-03-2012
Bugs seen today:
  1. Sometimes I see long load time of next photo.
  2. Sometimes it resets my answer and count it as incorrect while it should be correct.
  3. I've got the same photo 3-4 times, like VIckers Medium or Staghound.
  4. Set of answers filled two times correctly on the same Staghound photo third time was "wrong".
  5. Some photos have wrong descriptions - Renault NC1 is listed as Renault FT.

 

You should give option to comment photos with wrong answers because it's impossible to point bugs right now.

 

 

Update

During waiting after 3rd answer about Daimler Dingo photo instead of confirmation I've got following info (third time today):

 

Block Quote

identify The Tank Name

You haven't passed the intro game yet

Please play the intro game first.

Intro Game

 

Seriously, if after each server error I have to pass boring intro because reasons, it's just waste of time.

 


Edited by Ashmodiel, 21 September 2015 - 08:33 PM.


chiitaks #7 Posted 21 September 2015 - 08:32 PM

    Private

  • Player
  • 21632 battles
  • 16
  • [INFID] INFID
  • Member since:
    01-27-2011
I got the bad gate way as well on the question 17, at first it loads the same answer and then goes straight to bad gate way 505 and now I can't even get in anymore

Ammattilainen #8 Posted 21 September 2015 - 09:23 PM

    Warrant Officer

  • Clan Commander
  • 7950 battles
  • 538
  • [EVVK] EVVK
  • Member since:
    08-09-2011

What kind of testing is this?

All time just 502's or 504's.

 

Good to test that someone can find your server?



Burty61 #9 Posted 21 September 2015 - 11:42 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 11594 battles
  • 689
  • Member since:
    04-28-2013
Great idea, I keep trying it but it seems if you take too long to answer it just sticks, freezes, tells you to do the intro game again. Sadly it just doesn't seem very stable - bit like a world of tanks new patch in some ways.

KLguns #10 Posted 22 September 2015 - 08:44 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 38611 battles
  • 1,561
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-07-2012

504 Gateway Time-out

Still problems



warxpay #11 Posted 22 September 2015 - 11:50 AM

    Private

  • Player
  • 4096 battles
  • 8
  • Member since:
    03-04-2012
Also have it... 504 gateway timed-out

maam23 #12 Posted 22 September 2015 - 06:35 PM

    Private

  • Player
  • 34704 battles
  • 1
  • [OE-PT] OE-PT
  • Member since:
    05-31-2013

I am having the same problem always delays on downloading pictures and the message bad gateway... hope you sort that...

Thanks 

MAAM23



PhooBar #13 Posted 23 September 2015 - 10:31 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 16223 battles
  • 1,474
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    01-22-2013

Nope.

 

http://hiddenarchives.worldoftanks.eu/undefined/app#/login

 

"Sorry, the page you are looking for could not be found."



Pirh #14 Posted 24 September 2015 - 08:10 AM

    Private

  • Player
  • 62529 battles
  • 6
  • [DCSR] DCSR
  • Member since:
    03-19-2011

Hello

I have a problem I can see only one photo of the tank, without the possibility of selecting the type or nation. option to switch to another picture, but always returns to the same photo

 

I tried multiple browsers and devices


thank for help



scaramush #15 Posted 24 September 2015 - 04:59 PM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 38453 battles
  • 165
  • Member since:
    01-09-2011

cant answer the one last ...

same picture 20 time in row and no answer to pick, just I dont know this tank, next photo please.

again and again.

pls fix it to finish game thx.



glock17 #16 Posted 24 September 2015 - 05:22 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 33776 battles
  • 1,291
  • [PRASE] PRASE
  • Member since:
    02-21-2011

1/ Got strange message (photo notification) of Holt 120 Tractor picture:

 

"Your identfication of 'World War 1' has been confirmed to be wrong."

 

But I didnt... Never seen that picture before. ??? You have sent message to a wrong person.

 

2/ grammar nazi issue:

please check message I posted above


Edited by glock17, 24 September 2015 - 05:23 PM.


Furyien #17 Posted 24 September 2015 - 05:31 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 16646 battles
  • 77
  • [S-GST] S-GST
  • Member since:
    01-22-2012
srsly. give me more photos. this is silly how can there not be more photos! and for gods sake half the names are missing.

faros78 #18 Posted 25 September 2015 - 11:14 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 33800 battles
  • 66
  • [PHX-I] PHX-I
  • Member since:
    04-22-2012
Alecto and alecto and alecto Jeez

kmanda1st #19 Posted 03 December 2015 - 04:15 PM

    Private

  • Player
  • 8759 battles
  • 19
  • [GO9] GO9
  • Member since:
    07-21-2012

Hello,

As I play the game the results wont load, it just says "there was an error" then moves to the next question :/  I hope this can get fixed as I'm enjoying this game. 



laczek22 #20 Posted 03 December 2015 - 06:42 PM

    Private

  • Player
  • 2972 battles
  • 9
  • Member since:
    10-03-2015

Jak wziąć udział  mój nikt to laczek22 i co jest do wygrań ja

 

 

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users