Jump to content


Test publiczny wersji 9.12.


  • Please log in to reply
140 replies to this topic

Community #1 Posted 22 October 2015 - 05:00 PM

    Sergeant

  • Content Team
  • 0 battles
  • 29,738
  • Member since:
    11-09-2011
Publiczny serwer testowy wersji 9.12 jest otwarty.

Pełen tekst wiadomości

PiterekRowerek #2 Posted 22 October 2015 - 05:08 PM

    Private

  • Player
  • 157 battles
  • 29
  • Member since:
    09-09-2015
Czyli mam rozumieć, że nie ważne kiedy się zarejestrowałem to powinien mi testowy wot działać? 

TheAndyboy8 #3 Posted 22 October 2015 - 05:23 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 19217 battles
  • 368
  • [ZORRO] ZORRO
  • Member since:
    04-28-2012

Już widzę tą misję na mojego FV4202.

Ile dni będę musiał nołlajfić, żeby go odzyskać?

A co z załogą FV4202? Przeszkolicie mi ją bezstratnie na Centka Action X, czy wyłudzicie ode mnie golda na to, zostawiając ją dla FV4202?

 

 

@UP

Quote

 Uprawnienia: W teście publicznym może wziąć udział każdy gracz, który założył konto przed 4 października 2015 roku.

 

 


Edited by KoenigsTiger8, 22 October 2015 - 05:34 PM.


taedium_vitae #4 Posted 22 October 2015 - 05:34 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 53034 battles
  • 722
  • Member since:
    12-30-2012

View PostKoenigsTiger8, on 22 October 2015 - 05:23 PM, said:

Już widzę tą misję na mojego FV4202.

Ile dni będę musiał nołlajfić, żeby go odzyskać?

A co z załogą FV4202? Przeszkolicie mi ją bezstratnie na Centka Action X, czy wyłudzicie ode mnie golda na to, zostawiając ją dla FV4202?

 

http://worldoftanks....02_replacement/

 

16  19 stycznia rozpoczyna się maraton na PREM tankFv4202

W okolicach Nowego Roku pojawią się na OF. Forum warunki.

 

Jeśli w momencie wprowadzenia patcha 10.0 będziesz miał FV4202 w garażu to nowy czołg dostaniesz z automatu.

Jeśli chcesz uczestniczyć w maratonie na FV4202 VIII tieru w styczniu do 16  19 stycznia przyszłego roku musisz X tier musisz miec w garażu.

 

edit - z dziewiątki zrobiłem szóstkę


Edited by taedium_vitae, 22 October 2015 - 05:35 PM.


MrRywak #5 Posted 22 October 2015 - 05:34 PM

    Private

  • Player
  • 20129 battles
  • 15
  • [S--F] S--F
  • Member since:
    12-10-2013
Szkoda tylko, że wcześniej właściciele Aufsklerungpanzer Panther nie mieli takiej możliwości. Szkoda bo lubiłem tamten czołg.

TheAndyboy8 #6 Posted 22 October 2015 - 05:40 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 19217 battles
  • 368
  • [ZORRO] ZORRO
  • Member since:
    04-28-2012

View Posttaedium_vitae, on 22 October 2015 - 05:34 PM, said:

 

http://worldoftanks....02_replacement/

 

16  19 stycznia rozpoczyna się maraton na PREM tankFv4202

W okolicach Nowego Roku pojawią się na OF. Forum warunki.

 

Jeśli w momencie wprowadzenia patcha 10.0 będziesz miał FV4202 w garażu to nowy czołg dostaniesz z automatu.

Jeśli chcesz uczestniczyć w maratonie na FV4202 VIII tieru w styczniu do 16  19 stycznia przyszłego roku musisz X tier musisz miec w garażu.

 

edit - z dziewiątki zrobiłem szóstkę

Mam FV4202 w garażu, więc tego akurat jestem pewien, że Centka dostanę z automatu. Martwi mnie jedynie kwestia załogi (nie tylko przeszkolenie, ale także ilość załogantów - nie mam możliwości sprawdzenia serwera testowego).

Maraton - to jest właśnie to, co mnie najbardziej martwi. Mimo tego, że w maratonie rzekomo będą mogły wziąć udział osoby, które mają tego FV w garażu, to ja obawiam się tego, że WG dojebie taką misję, iż dla większości ludzi będzie niemożliwe zdobycie tego czołgu (niektórzy chodzą do pracy, mają życie poza grą).



gumi_2015 #7 Posted 22 October 2015 - 05:51 PM

    Private

  • Player
  • 2122 battles
  • 1
  • Member since:
    05-12-2015
czy morzna pobrać serwer próbny na mac

:amazed:pomoc



taedium_vitae #8 Posted 22 October 2015 - 05:56 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 53034 battles
  • 722
  • Member since:
    12-30-2012

View PostKoenigsTiger8, on 22 October 2015 - 05:40 PM, said:

Mam FV4202 w garażu, więc tego akurat jestem pewien, że Centka dostanę z automatu. Martwi mnie jedynie kwestia załogi (nie tylko przeszkolenie, ale także ilość załogantów - nie mam możliwości sprawdzenia serwera testowego).

Maraton - to jest właśnie to, co mnie najbardziej martwi. Mimo tego, że w maratonie rzekomo będą mogły wziąć udział osoby, które mają tego FV w garażu, to ja obawiam się tego, że WG dojebie taką misję, iż dla większości ludzi będzie niemożliwe zdobycie tego czołgu (niektórzy chodzą do pracy, mają życie poza grą).

 

Ale to chyba oczywiste. Załoga zostanie z automatu przeszkolona na nowy czołg. Ewentualnych brakujących czołgistów dostaniesz wyszkolonych na 50%.

 

Devsi w wątku na ru forum piszą, że sama misja na FV4202 będzie do robienia na Centurionie X wyłącznie. Tyle wiadomo na ten moment.



Alpa_Chino #9 Posted 22 October 2015 - 06:14 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 30136 battles
  • 3,211
  • Member since:
    03-23-2011

Ale rozumiem, że ostatni Test server 10.0 sam się teraz zaktualizuje jakąś małą łatką? Nie trzeba pobierać na nowo całego klienta, no nie?

 

edit. Uuu i nawet rzeczywiście.


Edited by Alpa_Chino, 22 October 2015 - 06:31 PM.


Sculptorex #10 Posted 22 October 2015 - 07:00 PM

    Colonel

  • Player
  • 64340 battles
  • 3,517
  • Member since:
    09-10-2011
Ktoś może doszukał się dokładniejszych informacji co do tej misji planowanej? "Misja będzie dostępna wyłącznie dla właścicieli czołgu Centurion X." - ale w momencie wprowadzenia misji (np. ktoś kupi ten czołg z końcem roku i będzie ok, albo nawet w drugim dniu wprowadzenia misji), czy od razu przy wprowadzeniu 10.0 (już teraz trzeba mieć podmienianą X)? "Jej szczegóły oraz wymagania zostaną podane wkrótce." żeby się nie okazało, że szczegóły podadzą jak już będzie po ptokach.

Freefloyd #11 Posted 22 October 2015 - 07:01 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 755 battles
  • 522
  • Member since:
    01-23-2013

Niestety nie mogę odpalić bo jest błąd że nie może znaleźć pliku normaliz.dll -.-

jakieś sugestie ?



Nullmaruzero #12 Posted 22 October 2015 - 08:31 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 22728 battles
  • 799
  • Member since:
    01-24-2013

Po pobraniu dodatkowych 800mb nie odpala się, brakuje german_105.pak czy coś. Dodatkowo nowy launcher nie ma opcji weryfikacji plików, stare dobre -integrity zniknęło. Świetna robota :D

Jeszcze sprawdzę świeżą instalką, ale też pewno psinco z tego wyjdzie.



Kamil_Ziom1223 #13 Posted 22 October 2015 - 08:35 PM

    Private

  • Player
  • 3669 battles
  • 3
  • Member since:
    07-10-2012

Czy da się w jakiś sposób poprosić o więcej golda ? Jeśli tak to jak ? Pytam ponieważ mam zamiar kupić czołg premium i chciałbym wszystkie przetestować.

 



manhiphoptrain #14 Posted 22 October 2015 - 08:35 PM

    Private

  • Player
  • 7404 battles
  • 19
  • Member since:
    11-22-2014

View Postgumi_2015, on 22 October 2015 - 05:51 PM, said:

czy morzna pobrać serwer próbny na mac

:amazed:pomoc

 

Nie wiem kto Ci dał minusa, ale Ja ci wyrównałem. :P 

Nullmaruzero #15 Posted 22 October 2015 - 08:44 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 22728 battles
  • 799
  • Member since:
    01-24-2013

View PostKamil_Ziom1223, on 22 October 2015 - 08:35 PM, said:

Czy da się w jakiś sposób poprosić o więcej golda ? Jeśli tak to jak ? Pytam ponieważ mam zamiar kupić czołg premium i chciałbym wszystkie przetestować.

 

 

Nie da się, tylko konto prasowe. WG podwoiło jeśli nie potroiło ilość czołgów w grze a kasy dają ciągle tyle samo :D Im nie jest na rękę żebyś testował, Ty masz to kupić :) Myślisz że dlaczego na treningówkach płacisz za ammo i materiały eksploatacyjne? Inaczej by im ludzie z randomów uciekli i grali ze znajomymi tak jak lubią, jak w normalnych grach.

Freefloyd #16 Posted 22 October 2015 - 09:07 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 755 battles
  • 522
  • Member since:
    01-23-2013

View PostKamil_Ziom1223, on 22 October 2015 - 07:35 PM, said:

Czy da się w jakiś sposób poprosić o więcej golda ? Jeśli tak to jak ? Pytam ponieważ mam zamiar kupić czołg premium i chciałbym wszystkie przetestować.

 

 

top kek xd

 

PODOBA wam się nowy Sherman ?!?!?



_Patrol #17 Posted 22 October 2015 - 10:17 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40130 battles
  • 34,221
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

View Postgumi_2015, on 22 October 2015 - 06:51 PM, said:

czy morzna pobrać serwer próbny na mac

:amazed:pomoc

 

jeżeli "normalny" klient gry śmiga to i testowy będzie śmigał

Nullmaruzero #18 Posted 22 October 2015 - 11:06 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 22728 battles
  • 799
  • Member since:
    01-24-2013
Pobrane na nowo, niby chodzi ale co chwila wywala, średnio co 10 minut i to w najróżniejszych momentach. Raz przy kupowaniu camo i inskrypcji, raz na wchodzeniu artą w widok artyleryjski, raz przy zderzeniu z wrogiem itp. (oczywiście brak jakichkolwiek modów). Gra jeszcze powinna wisieć w superteście, dawno się tak zabugowany test publiczny nie trafił.

Koenus666 #19 Posted 23 October 2015 - 01:01 AM

    Corporal

  • Player
  • 30324 battles
  • 147
  • [PMHC2] PMHC2
  • Member since:
    12-25-2012
i serio oprocz "Przerobiony system widzenia"nic nie dadzą? serio? pierwsze testy oby cos dorzucili bo znowu bedzie patch gdzie tylko znowu sie zaladuje mody i bedzie po staremu:/ gdzie jest rubicon ?:)

_Patrol #20 Posted 23 October 2015 - 02:01 AM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 40130 battles
  • 34,221
  • [AW-LE] AW-LE
  • Member since:
    03-07-2011

View PostKoenus666, on 23 October 2015 - 02:01 AM, said:

gdzie jest rubicon ?:)

 

na testowym lel :facepalm:

Edited by _Patrol, 23 October 2015 - 02:01 AM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users