Jump to content


Škoda T 40 bug?

Škoda t40 t 40 bug mark of excellence

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

Fr4nt1s3k #1 Posted 30 October 2015 - 07:25 AM

    Corporal

  • Player
  • 49405 battles
  • 166
  • [AK_RB] AK_RB
  • Member since:
    06-03-2012

Hello, I have played about 40 battles with Škoda T 40 and I still don't see progress on the marks of excellence. Also, when you start a battle, there are 2 collums of players. Your team on the left and the enemy on the right. When I look at my tank's name I see #koda T 40 instead of Škoda T 40. It seems like WG doesn't support Klingon.

 

Ahoj, už jsem si zahrál asi 40 bitev s Škoda T 40 a pořád nevidím, že by se mi počítaly procenta do znáčku na dělo. Taky se mi špatně zobrazuje jméno tanku ve hře. Mám tam #koda T 40 místo Škoda T 40.

 

 

Attached Files

  • Attached File   shot_022.jpg   1.11MB

Edited by Fr4nt1s3k, 30 October 2015 - 08:52 AM.


socanek #2 Posted 30 October 2015 - 07:59 AM

    Major General

  • Player
  • 27450 battles
  • 5,191
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    02-05-2013

View PostFr4nt1s3k, on 30 October 2015 - 06:25 AM, said:

Hello, I have played about 40 battles with Škoda T 40 and I still don't see progress on the marks of excellence. Also, when you start a battle, there are 2 collums of players. Your team on the left and the enemy on the right. When I look at my tank's name I see #koda T 40 instead of Škoda T 40. It seems like WG doesn't support Klingon.

 

 

Frantisku....

1) Na MOE je potreba nejdriv nasbirat data. Zabere to nejmin tyden. Mohli pouzit data z testu, ale neudelali to. Takze neboj, naskoci brzy :)

2) Ohledne jmena, jake pouzivas mody? Protoze ja s tim v garazi problem nemam, diakritika funguje v pohode. Napada me jeste moznost, ze jiny, nez cesky klient to nebude zobrazovat spravne, ale takhle hloupe snad WG neni.



Kotydz #3 Posted 30 October 2015 - 08:10 AM

    Sergeant

  • Player
  • 25265 battles
  • 261
  • [A-N-V] A-N-V
  • Member since:
    07-28-2013
Špatné zobrazení "š" potvrzuji. Čistý český klient, nikdy jsem žádný mód neměl. Paradoxně je to pouze u mě,  u soupeřů je to v pořádku.

socanek #4 Posted 30 October 2015 - 08:13 AM

    Major General

  • Player
  • 27450 battles
  • 5,191
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    02-05-2013

View PostKotydz, on 30 October 2015 - 07:10 AM, said:

Špatné zobrazení "š" potvrzuji. Čistý český klient, nikdy jsem žádný mód neměl. Paradoxně je to pouze u mě, u soupeřů je to v pořádku.

 

Aha, jsem si nevsiml, ze v bitve. No v bitve se mi pro jistotu nazev tanku nezobrazi vubec :D Mam webium pack s XVM, holt musime pockat na aktualizaci.

ClearEvil #5 Posted 30 October 2015 - 08:37 AM

    Field Marshal

  • Veteran
  • 14770 battles
  • 12,583
  • Member since:
    01-29-2012

View PostFr4nt1s3k, on 30 October 2015 - 08:25 AM, said:

Hello, 

Hele Ferenc,

tady jsi v CZ/SK sekci, takže česky nebo slovensky.

 

Díky



Fr4nt1s3k #6 Posted 30 October 2015 - 08:49 AM

    Corporal

  • Player
  • 49405 battles
  • 166
  • [AK_RB] AK_RB
  • Member since:
    06-03-2012
Jejda, tak to se omlouvám :( jdu to přeložit

socanek #7 Posted 30 October 2015 - 09:03 AM

    Major General

  • Player
  • 27450 battles
  • 5,191
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    02-05-2013
Ale pridam se s dalsim dotazem. Jak se vam pocita WN8? Bo v garazi mam nejaky ten denni souhrn, tam mi to neco pocita, cisla vypadaji pomerne rozumne. XVM nic, wotlabs nic, noobmeter jsem nezkousel. Ja jsem ani necekal, ze data budou k dispozici, ale z ceho se to tudiz pocita v te garazi?

Fr4nt1s3k #8 Posted 30 October 2015 - 09:15 AM

    Corporal

  • Player
  • 49405 battles
  • 166
  • [AK_RB] AK_RB
  • Member since:
    06-03-2012
XVM to asi špatně rozpoznává, asi nezná ještě ten tank nebo co. Počítá ho asi jako tier 1.Já mám za posledních 50 bitev souhrn 34 711 WN8 :D
 
 

Edited by Fr4nt1s3k, 30 October 2015 - 09:17 AM.


Kotydz #9 Posted 30 October 2015 - 09:22 AM

    Sergeant

  • Player
  • 25265 battles
  • 261
  • [A-N-V] A-N-V
  • Member since:
    07-28-2013

Nevím jestli je to možný ale podle mě hry t 40 nejsou započteny do statistik (počet her) ale dmg se počítá. Taky mi to haze nesmyslné wn8. Ale jen kdyz ten den hraji t 40. Wot assistant zkolaboval kompletně, asi chybí tank v databázi. 

 

EDIT: teď mluvím o stránkách, ve hře žádná počítadla WN8 nemám. 


Edited by Kotydz, 30 October 2015 - 09:24 AM.


killerr2000cz_cz #10 Posted 30 October 2015 - 12:14 PM

    Private

  • Player
  • 1 battle
  • 1
  • Member since:
    04-16-2015
špatne Zobrazeni Jmena Tanku škoda T 40 Misto š je trujuhelnik 

SirBarder #11 Posted 30 October 2015 - 03:49 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 9400 battles
  • 565
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    01-27-2012

Taky mám problém se Škodovkou v tabulkách, ale "Š" přímo nad tankem je ok.

 

E: Mám čistou hru.


Edited by SirBarder, 30 October 2015 - 03:50 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users