Archphantom, on 06 November 2015 - 09:37 AM, said:
Wczorajszy patch do WarThundera zaorał WoT maksymalnie...
Co zaoral? chyba Tobie pole...
Od ostatniego patcha to nie da sie grac, sa momenty gdzie z 60 klatek spada do 1 klatki, najprawdopodobniej przez te hiper-super efekty niszczenia budynkow, ktorych nie uswiadczylem bo tylko czesc sie ich rozwalic da, do tego to nie gra o niszczeniu budynkow tylko czolgow i na tym sie skupiamy grajac w to... wiec jak na razie to patch zaoral WT ze mozna sobie odpuscic granie do poki nie poprawia. Tak czy inaczej WT nie ma co porownywac do WOT to calkiem inne gry, tematyka tylko ta sama, do WOT jak juz to AW mozna porownac, chociaz im wiecej gram w AW to tym wiecej roznic widze, z poczatku wydawalo sie ze to 100% klon, jak sie troche pogra to zmienia sie poglad. Wot trzyma ludzi bo wiele osob ma do tej gry sentyment oraz wiele lat stracilo na zdobywanie "dobytku", jakby w jednym czasie wyszly te 3 gry o czolgach to w wot gralbym chyba na koncu, a nie jak teraz jednak to pierwszorzedny tytul w tej tematyce, ale gram tylko jak sa ciekawe eventy....
Kolega_Prezesa, on 10 November 2015 - 09:08 PM, said:
Panowie - gram w WoT dla zabawy od jakiegoś czasu. Wkurzał mnie coraz bardziej - MM z czapy, losowość trafień z księżyca, mapy w większosci do bani...Wszedłem na betę AW i muszę przyznać, że na nowo człek odnalazł to , co w grze najistotniejsze - po prostu fun : ) Przestrzenne mapy, mozliwość manewru, ciekawe, zbalansowane i róznorodne pojazdy etc. Jesli się bedzie ta beta rozwijać i uwzgledniać uwagi graczy i błedy WG - to bedzie super. Zatem , szkoda WoT - ale zszedł na psy...
Tak jak Ty gry traktuje jako zabawe tym samym zadne staytsyki mnie nie interesuja i to co piszesz, ja bym to nazwal inaczej, wot drepcze w miejscu, a niekiedy sie cofa, nie widzialem gry w ktorej:
zabieraja kontent czyli zabieranie map, zabieranie przedmiotow-wyposazenia czyli zmienianie czolgow na inne (zazwyczaj gorsze)
Niestety w AW nie jest kolorowo co do balansu wiec z tym nie trafiles, wszyscy narzekaja na rakiety, na lekkie z magazynkami itp., poczytaj fora... ale to beta i oni sluchaja graczy, wiec jest szansa jeszcze ze bedzie lepiej. Tam tez mozna trafic na 2 tiery wyzej, ale i tak gra sie przyjemniej juz od niskich tierow, a nie jak w WOT niskie tiery to zlo konieczne. Jedno co mi niezmiernie doskwiera do odglos dzial, jest tragiczny, odglosy jak na sylwestra dzieci by sie petardami bawily...
Edited by JUCHY_BANDYTA, 10 November 2015 - 10:11 PM.