NIGDY
Wasze opinie MAJĄ znaczenie!
MisterMydlo2, on 03 November 2015 - 06:47 PM, said:
Haha. Jakby miały znaczenie to co weekend nie dostawalibyśmy takiego gówna tylko normalny event.
Bo przez "normalny event" rozumiesz 1000 golda za zalogowanie się, kolejny 1000 za wejście do bitwy i miesiąc premki jak zrobisz jeden frag, co?
Z całym szacunkiem do community USA, ale nie róbmy paranoi z 9.11 - pomijając fakt, że EU zapisuje tę datę jako 11.09, to nagle to zakazany temat?
Standupperzy (kabareciarze z USA) bekę cisną z tej daty i wydarzeń, weszła do regularnej popkultury - oczywiście nie umniejsza to ogromu zła i tragedii tego dnia, ale jednak czas minął i nie jest to żaden temat tabu, szczególnie dla samych zainteresowanych.
PS. jeden z najbardziej znanych na świecie numerów to 911 - jakoś nikt dramy o niego nie robił po 2001 roku...
Edited by MrOmen, 03 November 2015 - 07:14 PM.
MrOmen, on 03 November 2015 - 07:12 PM, said:
Bo przez "normalny event" rozumiesz 1000 golda za zalogowanie się, kolejny 1000 za wejście do bitwy i miesiąc premki jak zrobisz jeden frag, co?
Z całym szacunkiem do community USA, ale nie róbmy paranoi z 9.11 - pomijając fakt, że EU zapisuje tę datę jako 11.09, to nagle to zakazany temat?
Standupperzy (kabareciarze z USA) bekę cisną z tej daty i wydarzeń, weszła do regularnej popkultury - oczywiście nie umniejsza to ogromu zła i tragedii tego dnia, ale jednak czas minął i nie jest to żaden temat tabu, szczególnie dla samych zainteresowanych.
PS. jeden z najbardziej znanych na świecie numerów to 911 - jakoś nikt dramy o niego nie robił po 2001 roku...
Nie . Normalny event to dla mnie nie co tydzień 1 gaśnica za x expa tylko to co mają np. na Ru. Zresztą nigdzie nie pisałem żeby rozdawali mi góry złota tylko żeby było NORMALNIE. Jeśli i ruskich się da to u nas na EU też.
MrOmen, on 03 November 2015 - 06:12 PM, said:
Omen odnośnie eventów to po porstu chcemy eventów chociaż w połowie takich jak na RU nic więcej a to że niektórzy sa patentowanymi leniami to na nich jest tylko jedno lekarstwo które już moja babunia znała xd kijem po dupie i do roboty
Amerykanie by ich zżarli hejtem. Przecież rocznica największego wyburzania (jedyna teoria spiskowa która ma jakikolwiek sens) jest datą zakazaną i tym samy każdy numerek 911 a zwłaszcza jeśli po 9 jest kropka jest nieoficjalnie zakazany. Zastanawiam się jeszcze kiedy zmienią nr alarmowy z 911.
Akurat nasze community nie jest takie złe i widać że się stara ale podlegają głównemu zarządowi serwera EU który się dosłownie opierdziela i nawet za to dostali (zarząd EU) wezwanie do Mińska na dywanik ale nie poskutkowało sądząc po dostatnim Halloween.
Edited by burkoslaw, 03 November 2015 - 07:32 PM.
Witam,
Pierwszy raz jestem na tym forum, choć gram w WOT już dość długo i muszę przyznać że tak niskiego poziomu dyskusji to chyba nawet na Onecie nie ma.
Same marudy i narzekacze, aż się tego czytać nie da.
Odnośnie samego patcha to jest to krok w dobrym kierunku, system odznaczeń sam w sobie całkiem dobry, jedna rzecz tylko nie pasowała - nie można było kupić emblematów za srebro, tylko wypożyczyć. Gdyby nie to, to spokojnie można by było cały system zostawić.
Bartolko0003, on 03 November 2015 - 07:34 PM, said:
Mam Linuxa (Ubuntu) i nowy patch nie pozwala na instalacje gry, ponieważ nie ma zakładki instaluj za pomocą torrent. Którą trzeba było odznaczyć, a teraz wyskakują błędy.
Proszę o pomoc.
Z góry dziękuje!
musisz edytować plik WOTLauncher.cfg
odszukaj w nim linijkę
<launcher_transport>3</launcher_transport>
i z 3 zmień na 2
Rispekt. Przemyślana decyzja i PRowo na plus.
Może więcej planowanych zmian powinno być konsultowanych zanim zaczniecie je dewelopować?
0 members, 1 guests, 0 anonymous users