Mokaze, on 10 November 2015 - 03:46 PM, said:
Czyli 5x więcej dmg do łatwego zdobycia.
Swoją drogą co wolicie? Gwiazdkę 5x, czy niezbijalną 2x?
Edited by Sculptorex, 10 November 2015 - 04:55 PM.
Sculptorex, on 10 November 2015 - 04:51 PM, said:
Swoją drogą co wolicie? Gwiazdkę 5x, czy niezbijalną 2x?
Niezbijalne x2 ucieszyłoby tych, co robią jakiś pojazd non stop. Bo jedne x5 da na przykład 5000 exp ale tylko raz.
x2 da nam 2000 exp ale no stop więc na koniec dnia czołg "zarobi" nawet 20 000, jeśli wytrzymamy i dobijemy do 10 zwycięstw.
Kanfis, on 01 November 2015 - 05:33 PM, said:
Chyba napiszę mój pierwszy dłuższy i zarazem ostatni post.
Parę lat już w te czołgi gram. Ostatnio już tak zaczęły mnie męczyć, że postanowiłem się przesiąść na World of Warships. Chwilę tam popływałem i nie powiem, nawet fajna grafika ale sama gra - zwyczajnie nudna. Nie pamiętam kiedy ostatnio ucieszyłem się z jakiś eventów. Nie pamiętam kiedy w ogóle WG podarowało nam jakiś dzień premium lub cokolwiek, co by nas ucieszyło. Ten weekend jest gwoździem do trumny. Zachęcony narzekaniem na tym forum zainstalowałem sobie wczoraj grę Armored Warfare i stwierdzam, że pod względem grafiki i realizmu, to WoT wygląda przy niej jak dziecinna planszówka. Tak więc bez żalu opuszczam szeregi graczy, których i tak WG ma serdecznie w d... i przesiadam się na AW.
Pozdrawiam Was i ... nie wracam tu już.
https://www.youtube....h?v=XvrVPG7uN34
Dla tych co odeszli bezpowrotnie [%] ....
dareformore, on 10 November 2015 - 04:39 PM, said:
tylko w Polsko języcznej wersji strony - dla innych jest dzień zawieszenia broni
Hmmm... Moze IS6 zagosci w moim garazu. Kto wie. Wtedy mialbym wszystkie prem VIII ktore moim zdaniem sa interesujace - S. Pers, CDC, FCM i wlasnie IS6.
Mogli tylko zamiast tej siaty dac jakis bardziej wartosciowy modul. System naprowadzania, lornete czy jakas wente wyzszej klasy. Ale nie ma co narzekac
Kolejny raz Wargaming daje misje NIE DO ZROBIENIA przez graczy mających życie poza WOTem, a więc nie mających w garażu ~30 czołgów.
A to oznacza kolejne rzesze zniechęconych do tej gry. Brawo!
Jeszcze trzeba umieć wygrywać, a potwierdza się to, co zawsze:
http://wot-ts.eu/nickname/eu/Adas_b2/#
Nie mogłem się powstrzymać.
_> na początku stwierdziłem że najwięcej płaczą właśnie GImby - POMIDORKI
Potem spojrzałem na twoją odpowiedź patrze 30k bitew myusle doświadczony "co on wypisuje za bzdury"
Potem spojrzałem na staty i wszystko jasne , przy twojej grzee to ty nawet po 2 miesiącach byś nie zrobił przy x10
Jak to Giw12 powiedział wystarczy 5-6 czołgów i przeciętna gwiazdka x5 i z łatwością się zrobi i to nawet 2 dni przed czasem
Adas_b2, on 10 November 2015 - 06:22 PM, said:
Kolejny raz Wargaming daje misje NIE DO ZROBIENIA przez graczy mających życie poza WOTem, a więc nie mających w garażu ~30 czołgów.
A to oznacza kolejne rzesze zniechęconych do tej gry. Brawo!
Masz rację! Niektórzy w tym czasie w ogóle nie mają dostępu do kompa i co? WG pomyślało o nich?! NIEEEEE. Dlatego moim zdaniem gdyby chcieli być OK powinni do każdego konta sami dopisać po 20k expa na każdy czołg w garażu i 300 golda coby na miejsce w garażu było. A jeśli ktoś ma za mało czołgów w garażu, żeby po tym doliczeniu 20k expa zrobić misję, to w ogóle powinna ona z automatu się robić.
W dniu 11 listopada 1918 r. we francuskim mieście Compiègne państwa Ententy oraz Niemcy podpisały rozejm, który oznaczał zakończenie I wojny światowej, a dla Polski – zdobycie niepodległości.
Czy tylko ja uważam, że powinno być odzyskanie niepodległości?
Edited by kikinio93, 10 November 2015 - 08:22 PM.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users