Jump to content


Version 9.12: Solutions to Technical Issues


  • Please log in to reply
60 replies to this topic

jakeawht12 #41 Posted 18 November 2015 - 09:53 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 36595 battles
  • 312
  • [--P--] --P--
  • Member since:
    01-01-2012

View Postwolframio, on 18 November 2015 - 01:55 PM, said:

why I have to pay the repair for a tank that was not killed in battle???? I mean I take amx20B second befor enemy team get 900 point and win so basically i drive 4 second on the battle with this tank befor loosing so why I had to pay 19000 credits ????????

I had a few games in rampage also, 50k credits loss everytime (with standard acc and no premium rounds or consumables)

might need to rethink economy of the game mode so we can actually play it



WOTomatoSauce #42 Posted 18 November 2015 - 10:18 PM

    Sergeant

  • Player
  • 7745 battles
  • 279
  • Member since:
    05-05-2014
every second map is hilmisdorf and every third is stalagrad. Is anyone else getting this?

jagdcommander #43 Posted 18 November 2015 - 10:43 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 41407 battles
  • 860
  • Member since:
    03-18-2011

View Postmh1ultramarine, on 18 November 2015 - 10:18 PM, said:

every second map is hilmisdorf and every third is stalagrad. Is anyone else getting this?

 

 

So what is every 6th game?



Homer_J #44 Posted 18 November 2015 - 11:43 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 31679 battles
  • 34,748
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View Postmh1ultramarine, on 18 November 2015 - 09:18 PM, said:

every second map is hilmisdorf and every third is stalagrad. Is anyone else getting this?

 

Nope, I've had Arctic, Windstorm, Highway, Windstorm, Fisherman's bay, Murovanka, Tundra.

 

6 maps in 7 battles, can you really ask for more?


Edited by Homer_J, 19 November 2015 - 08:35 AM.


Mr_Deo #45 Posted 19 November 2015 - 02:09 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 43274 battles
  • 1,824
  • [ESAF] ESAF
  • Member since:
    01-30-2012

Map rotation was bad for us earlier too... 2-3 maps mainly, but then the server will swap after a while (hours or some unknown time) and you get 2-3 other maps mainly...

This is a long standing issue, and WG didn't say they fixed map rotation.



aligimemy #46 Posted 19 November 2015 - 10:00 AM

    Private

  • Player
  • 17323 battles
  • 4
  • Member since:
    02-12-2013

They actually said THEY ARE NOT FIXING THIS BUG. Along as the ghost shells.

 

But this bugs was even before 9.12. What about the new crap: damn clickers and tier 8-9 in rampage... brilliant. It's not just getting worse from patch to patch, but it's also progressing! And this, even more brilliant missions than before: to kill at least 2 HT and 2 TD(!)...

No wonder you're getting more dislikes than likes at ru-youtube channel.

GJ. Working as intended.

 

 



HowTheStoryEnds #47 Posted 19 November 2015 - 10:07 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 24695 battles
  • 1,294
  • Member since:
    12-17-2012
Give me a fix for the fact that when I right-click a tank and select 'statistics' it no longer gives statistics for that tank but for my most-played tank. I play full vanilla. Movement in SPG when in sattelite view is also hosed: with a huge latency between SPG traverse movement and the SPG not stopping to traverse unless you move to the opposite direction! How on earth do you manage to break what worked time and time again.

Edited by HowTheStoryEnds, 19 November 2015 - 10:07 AM.


Carantanien #48 Posted 19 November 2015 - 10:12 AM

    Lieutenant

  • Beta Tester
  • 16942 battles
  • 1,521
  • Member since:
    01-06-2011

View Postmh1ultramarine, on 18 November 2015 - 09:18 PM, said:

every second map is hilmisdorf and every third is stalagrad. Is anyone else getting this?

 

Played 5 battles and all on different maps, had no other issues with game or in-game (battle count is low though), except at beginning of torrent session i had to disable AV. 

der_Sersch #49 Posted 19 November 2015 - 10:20 AM

    Private

  • Beta Tester
  • 22043 battles
  • 48
  • [ATLAS] ATLAS
  • Member since:
    09-17-2010

as mentioned before:

 

1. arty turning is bugged and is really a pain in the ***

2. repair costs on undamaged vehicles is really a pain in the ***

3. pressing alt-key for HP on tanks and minimap info doesnt work properly which is also a huge pain in the ***

 

 



ffrolt #50 Posted 19 November 2015 - 12:58 PM

    Private

  • Player
  • 18109 battles
  • 1
  • Member since:
    11-11-2013
Setting my graphics to "recommended" as WG is offering me too, just sets it to high settings and my pc can handle it, but max fps i get is 40.. why does the recommended thingy want me to play on 30-40 fps?

Antiglucke #51 Posted 19 November 2015 - 02:24 PM

    Private

  • Beta Tester
  • 38263 battles
  • 17
  • Member since:
    07-14-2010

- Arty movement and aim is bugged (movement is delayed; aim is twitching)

- Reports are no longer accepted from the battle-report (only from within the battle...)

- Rampage in general sucks (Arty-strike OP; Meds the only class that matters; economy is bad (-20k each round for rep and standard ammo, almost 100% hitrate, 70% penrate)

 

...another patch that shows why WG consideres his "Quality Assurance department to be one of the best in the (gaming) industry" Kappa



Thrael7 #52 Posted 19 November 2015 - 02:37 PM

    Captain

  • Player
  • 24177 battles
  • 2,000
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    11-17-2012

Jerky reticle that 's been giving trouble to some players in last patches. This time I got it.

Also I don't know what changed... with every tiny obstacle the whole camera shakes. WTF? Fences, boxes, everything...



Somnorila #53 Posted 19 November 2015 - 03:24 PM

    Captain

  • Player
  • 57672 battles
  • 2,218
  • Member since:
    10-13-2012

View Postffrolt, on 19 November 2015 - 12:58 PM, said:

Setting my graphics to "recommended" as WG is offering me too, just sets it to high settings and my pc can handle it, but max fps i get is 40.. why does the recommended thingy want me to play on 30-40 fps?

 

Always customize settings yourself don't use "gaming" software or recommended options to do that for you, it should be a rule for any who games on PC. It's your machine and you know best what it can manage. 

Other than that, my opinion is that you may have a fairly new or competent gpu while the rest of your system, specially the cpu is lagging behind. At least this was happening to me on many games when my gpu was still pretty competent for that time. Yet another "rule" that some don't take in consideration, when building a PC, focus should be primarily on CPU when deciding how to share your funds. A monster GPU can't do crapwithout a competent CPU. Better to have high frame rates at the cost of graphics rather than flashy high quality pictures...

Or you could build a 4k euro monster every couple of years and don't give a crap about this mambo jambo i said.



Mr_Deo #54 Posted 19 November 2015 - 03:36 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 43274 battles
  • 1,824
  • [ESAF] ESAF
  • Member since:
    01-30-2012

View PostCarantanien, on 19 November 2015 - 09:12 AM, said:

 

Played 5 battles and all on different maps, had no other issues with game or in-game (battle count is low though), except at beginning of torrent session i had to disable AV. 

 

Since patch I have this..
1 -- Ensk
1 -- Fisherman's_Bay
1 -- Lakeville
1 -- Live_Oaks
1 -- Overlord
1 -- Sacred_Valley
1 -- Stalingrad
1 -- Westfield
2 -- Abbey
2 -- Airfield
2 -- Arctic_Region
2 -- Malinovka
2 -- Mountain_Pass
2 -- Murovanka
2 -- Sand_River
2 -- Serene_Coast
3 -- Erlenberg
3 -- Highway
4 -- El_Halluf
5 -- Siegfried_Line...
 
 


Bogged #55 Posted 19 November 2015 - 07:57 PM

    Private

  • Player
  • 30615 battles
  • 4
  • [-VAL-] -VAL-
  • Member since:
    08-22-2014
I think the missions on Domination and Steel Hunt are switched with each other. 

jerrasimos #56 Posted 19 November 2015 - 08:38 PM

    Private

  • Player
  • 24726 battles
  • 1
  • Member since:
    05-17-2012
I have a bug to report too. First tank i used after update was my Bishop-arty, and from this update when i let the forward button and i expect Bishop stop so i can aim, it moves little right , and little left. It dont stop to moving little right-left, so i cannot aim, i cannot play... Do something about it please. Thanks.

Ludo787 #57 Posted 20 November 2015 - 02:18 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 18794 battles
  • 534
  • Member since:
    08-24-2012

Experienced a few bugs for now:

 

- When looking at a player's tank stats, the tanks aren't organised in any way (usually they were organised from most to least battles).

- When tracked, the "Track"-module wasn't red in the module-panel.

- When I had a zoom mod, the battle freezed when the loading reached 100%, I could see the tanks being killed in the list and heard the sounds, but I was stuck on the loading screen until I had the mod removed. The mod worked flawlessly in the last 6-7 patches.



hjmz #58 Posted 22 November 2015 - 11:14 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 35225 battles
  • 74
  • Member since:
    07-15-2012
some have 6 sens buggy it dont work on some tank ?

Strummer1977 #59 Posted 22 November 2015 - 11:30 AM

    Private

  • Player
  • 8178 battles
  • 5
  • Member since:
    09-26-2014
Hi wondering if anyone can help please. Ive updated the latest patch. Now when i click on the icon the game only loads to the W.o.T Client screen and then that disappears, any help appreciated, thanks

Jace #60 Posted 22 November 2015 - 02:13 PM

    Lance-corporal

  • Beta Tester
  • 19444 battles
  • 77
  • Member since:
    09-10-2010

View Postwolframio, on 18 November 2015 - 03:55 PM, said:

why I have to pay the repair for a tank that was not killed in battle???? I mean I take amx20B second befor enemy team get 900 point and win so basically i drive 4 second on the battle with this tank befor loosing so why I had to pay 19000 credits ????????

 

Because Wargaming. Did you honestly think that they wouldn't fail yet again?






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users