Jump to content


Jednoduchý modpack od smrqa + pár rad, jak mody upravovat

mod xvm smrq zoom out session stats mapa modpack autoequip

  • Please log in to reply
168 replies to this topic

smrq #41 Posted 26 May 2016 - 01:06 PM

    Corporal

  • Player
  • 22169 battles
  • 129
  • [RNRS] RNRS
  • Member since:
    10-18-2014
ano, modpack udelam. opet o neco chudsi, WG dalo do hry par dalsich veci, ktere jiz neni potreba resit modem.
mohlo by to byt dnes vecer, ale spis az zitra (tj v patek).

smrq #42 Posted 26 May 2016 - 05:13 PM

    Corporal

  • Player
  • 22169 battles
  • 129
  • [RNRS] RNRS
  • Member since:
    10-18-2014

první nástřel modpacku je hotový.

 

Nepodařilo se mi ale vyřešit některé věci. Kvůli XVM nebudete mít v nastavení na výběr zoom 16x a 25x. Zkusím tento problém ještě vyřešit.

 



nolf13 #43 Posted 27 May 2016 - 02:04 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 54563 battles
  • 67
  • [ANV-V] ANV-V
  • Member since:
    03-17-2012
oki, dakujem za odpoved aj za pracu :)

smrq #44 Posted 27 May 2016 - 08:54 PM

    Corporal

  • Player
  • 22169 battles
  • 129
  • [RNRS] RNRS
  • Member since:
    10-18-2014
ten zoom je možná opraven. PaiaTPC mi poradil postup, tak jsem to změnil. Bohužel, od nové aktualizace mi nejede WoT, načte se, ale garáž ztmavne, zvuky slyším, jinak jen černo... Takže jsem to od čtvrtku nehrál a modpack nemám jak vyzkoušet, zda funguje. :(

_L0ne_W0lf_ #45 Posted 28 May 2016 - 07:16 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 30199 battles
  • 96
  • Member since:
    07-17-2012
tak ja ho testnu

nolf13 #46 Posted 28 May 2016 - 07:16 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 54563 battles
  • 67
  • [ANV-V] ANV-V
  • Member since:
    03-17-2012
no to ma mrzi..., momentalne som v praci, ked pridem po obede domov stiahnem to vyskusam a pripadne ti tu napisem ako to ide

nolf13 #47 Posted 29 May 2016 - 01:43 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 54563 battles
  • 67
  • [ANV-V] ANV-V
  • Member since:
    03-17-2012
Tak garaz funguje ako ma, pobitkove statistiky tak isto, neukazuje % na vyhru ani statistiky hracov v hre asi kvoli tomu xvm, na minimape zdvojuje pozicie tankov. Ostatne funguje ako ma.

nolf13 #48 Posted 29 May 2016 - 04:43 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 54563 battles
  • 67
  • [ANV-V] ANV-V
  • Member since:
    03-17-2012
sorry smrqu asi som len nemal aktualizovane modxvm, uz to ukazuje aj % aj staty hracov :)

dobermanski #49 Posted 29 May 2016 - 08:38 PM

    Private

  • Player
  • 24140 battles
  • 25
  • [PU-TE] PU-TE
  • Member since:
    08-02-2013

zdvojene pozicie tankov na minimape ukazuje aj mne ale vecsi problem je ze to ked som mrtvy a kliknem ze sa pozrem ako hra iny hrac tak zamrzne asi na 15 sekund a potom ma prehodi. ked chcem opusti hru tak to iste... nieco tam robi zle, neviem ci to treba optimalizovat alebo co...
inac na tvoj mod velka pochvala... plne mi vyhovuje



smrq #50 Posted 30 May 2016 - 10:50 AM

    Corporal

  • Player
  • 22169 battles
  • 129
  • [RNRS] RNRS
  • Member since:
    10-18-2014

hmm... to spatne preklikavani na jine hrace v bitve pote, co me znicili, to bylo jiz v minule verzi, mozna i driv. neumim to vyresit. :/ popravde jsem si myslel, ze je to chyba ve hre, podobny bug vzpominaji hraci jiz delsi dobu a vyvoj tvrdi, ze to nema prioritu, opravovat to budou pozdeji. ze by to nemuselo byt ono, a jde o nejaky problem modu, me ani nenapadlo.

 

bohuzel, odesla mi v notebooku graficka karta a zitra ho ponesu do opravny. tanky ted nespustim, na vestavene grafice mi to nebezi. kdy budu moct modpack vyzkouset ve hre, netusim, obavam se, ze do te doby nejsem schopny opravit vubec nic.

 

EDIT:

ad zdvojene pozice tanku na minimape: a dela to porad nebo jen po stisknuti klavesy Alt? zrovna se na to divam a melo by to byt vypnute.

 

 


Edited by smrq, 30 May 2016 - 10:59 AM.


dobermanski #51 Posted 31 May 2016 - 07:46 AM

    Private

  • Player
  • 24140 battles
  • 25
  • [PU-TE] PU-TE
  • Member since:
    08-02-2013

zdvojene pozicie aspon u mna sa prejavuju tak ze nie kazdy tank! iba par tankov 2-3 ako kedy... a na mape ostane pozicia tanku aj ked je spotnuty uz niekde inde... nie u kazdeho mi to robi...

 



5oko1 #52 Posted 31 May 2016 - 07:31 PM

    Private

  • Player
  • 46305 battles
  • 8
  • Member since:
    05-26-2011

krom toho návratu do garáže (nějak to odeznělo samo) mám to stejné, pár tanků má někdy zdvojený popisek na minimapě, přepínání posmrtně se jebe, ale to je mi vcelku fuk

btw wargaming něco hlásí  o xvm tak to bude možná spojeno

nicméně díky za super práci!



smrq #53 Posted 01 June 2016 - 07:46 PM

    Corporal

  • Player
  • 22169 battles
  • 129
  • [RNRS] RNRS
  • Member since:
    10-18-2014

modpack aktualizován.

Použil jsem opravené XVM. Na minimapě mi to žádné zdvojené názvy tanků nedělalo. Posmrtné přepínání tanků pořád zlobí, nevím, zda je to problém modu nebo hry, opravit to neumím. Jinak jsem žádnou závadu během cca 5ti her nezaznamenal. Snad to pojede bez problémů.

 



nolf13 #54 Posted 11 June 2016 - 08:39 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 54563 battles
  • 67
  • [ANV-V] ANV-V
  • Member since:
    03-17-2012
caves smrqu, planujes aktualizaciu na ten futbal, skusil som to prehodt tvoj posledny modpack ale nejde mi to

smrq #55 Posted 12 June 2016 - 10:53 PM

    Corporal

  • Player
  • 22169 battles
  • 129
  • [RNRS] RNRS
  • Member since:
    10-18-2014
modpack upraven na fotbalovy update. hral jsem jen dve bitvy, ale zadnou chybu nevidim.

nolf13 #56 Posted 14 June 2016 - 12:25 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 54563 battles
  • 67
  • [ANV-V] ANV-V
  • Member since:
    03-17-2012
zda sa ze vsetko ide ako ma smrqu, dik moc :)

smrq #57 Posted 22 June 2016 - 08:47 AM

    Corporal

  • Player
  • 22169 battles
  • 129
  • [RNRS] RNRS
  • Member since:
    10-18-2014

nevím, jestli je ten problém jen u mě, ale na mém noťasu mi hra po použití modpacku padá. po mnoha zkouškách jsem zjistil, že to děla yassen krasen když je zkombinovaný s XVM. pokud jedno nebo druhé odstraním, hra nepadá.

 

a nejzáhadnější je, že na jiných počítačích s tím problém nemám a hra nepadá, jen na mém notebooku. nemáte s tím někdo taky problém?



carlos218 #58 Posted 22 June 2016 - 09:42 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 20329 battles
  • 392
  • [0WNED] 0WNED
  • Member since:
    03-16-2011

View Postsmrq, on 22 June 2016 - 08:47 AM, said:

nevím, jestli je ten problém jen u mě, ale na mém noťasu mi hra po použití modpacku padá. po mnoha zkouškách jsem zjistil, že to děla yassen krasen když je zkombinovaný s XVM. pokud jedno nebo druhé odstraním, hra nepadá.

 

a nejzáhadnější je, že na jiných počítačích s tím problém nemám a hra nepadá, jen na mém notebooku. nemáte s tím někdo taky problém?

 

Tak zkus místo YK použít třeba Ragnastats

http://www.wgmods.eu/forum/topic/358-091501-ragnastats-v-servisnom-kanali-103/



PaiaTPC #59 Posted 30 June 2016 - 08:00 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 4699 battles
  • 441
  • [SAPCZ] SAPCZ
  • Member since:
    04-30-2016

k výpisu online serverů a počtu hráčů na login obrazovce vpravo nahoře:

 

už jednou se stalo, že se hodnoty "zasekly" a ukazovaly furt to samý a nesouhlasně s hodnotama v garáži, nevím jak jsem to onehdy vyresetoval, že to pak ukazovalo správně...

 

no a teď je to zas, furt jen 35k pro eu1 a 24k pro eu2, i když je to reálně skoro trojnásobek

 

neví někdo, kde na disku v jakým fajlu je tahle hodnota kešovaná? co smáznout, aby se to zmátořilo?

 

edit: vytvořil jsem obrázek:

 


Edited by PaiaTPC, 01 July 2016 - 03:54 PM.


Ragnarocek #60 Posted 08 July 2016 - 08:32 PM

    Captain

  • Player
  • 30417 battles
  • 2,092
  • Member since:
    02-08-2013

View PostPaiaTPC, on 30 June 2016 - 08:00 PM, said:

k výpisu online serverů a počtu hráčů na login obrazovce vpravo nahoře:

 

už jednou se stalo, že se hodnoty "zasekly" a ukazovaly furt to samý a nesouhlasně s hodnotama v garáži, nevím jak jsem to onehdy vyresetoval, že to pak ukazovalo správně...

 

no a teď je to zas, furt jen 35k pro eu1 a 24k pro eu2, i když je to reálně skoro trojnásobek

 

neví někdo, kde na disku v jakým fajlu je tahle hodnota kešovaná? co smáznout, aby se to zmátořilo?

 

edit: vytvořil jsem obrázek:

 

 

mg nespravis s tym nic... hodnoty sa nacitaju z XVM serverov...




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users