Jump to content


How to make tanks elite


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
10 replies to this topic

Lee3452 #1 Posted 01 September 2011 - 10:19 AM

    Sergeant

  • Player
  • 9848 battles
  • 351
  • Member since:
    07-16-2011
Hi

I would like to make my tanks elite so that i can use all xp to get to the T-54 quicker. I am mainly playing T-34, T-34/85 and T-43. The T34 has all modules researched but I skipped the A-20 but it only needs the gun researched in the tree.Is it worth spending all the xp on these tanks to unlock the elite status. If I unlock the gun will it make the T-34 elite.

Cheers Lee

kenkevin4 #2 Posted 01 September 2011 - 10:25 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 2196 battles
  • 42
  • Member since:
    05-19-2011
To make tanks elite you have to research every upgrade.

Shocktale #3 Posted 01 September 2011 - 10:28 AM

    Sergeant

  • Clan Commander
  • 34104 battles
  • 411
  • [-BV-] -BV-
  • Member since:
    01-28-2011
But it is not possible to make this.

You can make a other Tank like a havy to elite an farm Exp and Credits with these Tank.

The only good thing to make an elite is to change the Exp to Free Exp... nothing more

Rorus #4 Posted 01 September 2011 - 10:30 AM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 2166 battles
  • 450
  • Member since:
    09-21-2010
Consider this; When a tank is not elite what use is the XP on that tank? You can't use it for anything else besides researching modules, after that you can either accelerate crew training or convert to free xp (RL cash required)

Lee3452 #5 Posted 01 September 2011 - 10:37 AM

    Sergeant

  • Player
  • 9848 battles
  • 351
  • Member since:
    07-16-2011
To make my T-34/85 elite do i have to reasearch the KV-13.

Rorus #6 Posted 01 September 2011 - 10:41 AM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 2166 battles
  • 450
  • Member since:
    09-21-2010
You need to research everything in the tank's window in the tech tree. Modules and tanks.

You could also unlock a tank via a different path and elite 2 tanks at once.

Lee3452 #7 Posted 01 September 2011 - 10:56 AM

    Sergeant

  • Player
  • 9848 battles
  • 351
  • Member since:
    07-16-2011
Sorry so i do have to reasearch the KV yes?

Rorus #8 Posted 01 September 2011 - 11:00 AM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 2166 battles
  • 450
  • Member since:
    09-21-2010
yes

del500780009 #9 Posted 01 September 2011 - 11:03 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 1 battle
  • 1,195
  • Member since:
    06-05-2011

View PostShocktale, on 01 September 2011 - 10:28 AM, said:

The only good thing to make an elite is to change the Exp to Free Exp... nothing more

Disagree. If I will need trained crew on another tank down the line (because I have several tanks from the same nation), I use elite tanks to train new crew at a faster pace.

harry_monkley #10 Posted 01 September 2011 - 11:04 AM

    First Sergeant

  • Beta Tester
  • 35431 battles
  • 2,052
  • Member since:
    09-04-2010

View PostLee3452, on 01 September 2011 - 10:56 AM, said:

Sorry so i do have to reasearch the KV yes?
No. *edit* well not the KV from the heavy tree - yes you do need to research the KV-13 *

If you select your T-34 in the garage and click the "Research" button, you will get the research window for the T-34, you need to research all the upgrade modules, and researchable vehicles to make the T-34 elite. On the T-34 this includes researching the SU-85, on the T-34-85 you have to research the KV-13 and T-43.

Lee3452 #11 Posted 01 September 2011 - 12:06 PM

    Sergeant

  • Player
  • 9848 battles
  • 351
  • Member since:
    07-16-2011
Cheers Guys