Jump to content


Veřejný test verze 9.14 - Chyby ve hře


  • This topic is locked This topic is locked
119 replies to this topic

Kayi4ek #1 Posted 10 February 2016 - 02:40 PM

    WoT Community Manager

  • Player
  • 19445 battles
  • 3,222
  • Member since:
    09-02-2013

Milí tankisté,

v tomto vlákně můžete hlásit chyby a bugy, na které případně narazíte ve verzi 9.14. Budeme rádi za veškerá hlášení  :honoring:



Nova_bred1 #2 Posted 12 February 2016 - 11:50 AM

    Private

  • Player
  • 44910 battles
  • 2
  • [_LAST] _LAST
  • Member since:
    01-14-2014
Dnes jsem dal na zkoušku a stalo se mi že se protivníkův tank se jakoby seknul a a skákal dopředu a do zadu

Latro002 #3 Posted 12 February 2016 - 12:48 PM

    Private

  • Player
  • 9621 battles
  • 1
  • Member since:
    07-18-2012
Potřeboval bych poradit. Nejde se mi přihlásit na test server. Účet mám založen již několik let. Píše mi to nesprávné heslo, ale se stejným heslem se na běžný účet či web. stránky dostanu bez problému. 

Gabriel_i5_Back #4 Posted 12 February 2016 - 01:07 PM

    Major General

  • Player
  • 46014 battles
  • 5,109
  • [_LAST] _LAST
  • Member since:
    04-19-2013
Test server berie databázu hesiel starú niekoľko mesiacov. Ak si menil heslo v posledných 3? mesiacoch použi staré.

Edited by Homer_J_S_, 12 February 2016 - 01:07 PM.


snipst6 #5 Posted 12 February 2016 - 01:22 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 5438 battles
  • 1,603
  • [DF-CZ] DF-CZ
  • Member since:
    04-09-2012
Tak večer prubnu,jsem zvědavej ;-)

zazzik #6 Posted 12 February 2016 - 01:25 PM

    Private

  • Player
  • 16965 battles
  • 3
  • Member since:
    01-19-2013

Ahoj panove stahnul sem test server(jinam nez klasicky wot) vse se stahlo ,zapnu laucher dam play a nic se nedeje.....nejaky reseni problemu ? Diky ZaZZik   

 

p.s.: nejsem maly dite ani retard :D jen to stahuju poprvy abych si vyzkousel tu novou fyziku :D

 

 


Edited by zazzik, 12 February 2016 - 01:28 PM.


snipst6 #7 Posted 12 February 2016 - 01:26 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 5438 battles
  • 1,603
  • [DF-CZ] DF-CZ
  • Member since:
    04-09-2012

View PostSkunk308, on 12 February 2016 - 10:50 AM, said:

Dnes jsem dal na zkoušku a stalo se mi že se protivníkův tank se jakoby seknul a a skákal dopředu a do zadu

 

No tak to je zpětná vazba...Tenhle post určitě pomůže pořešit bugy atd...Mapa kde to bylo?Místo na mapě?Tank který to dělal?

P.S. jak moje manželka:"včera jsem viděla krásný auto!" A co to bylo zač,ptám se."Takové modré velké"...:trollface:



wandr5 #8 Posted 12 February 2016 - 01:29 PM

    Private

  • Player
  • 4857 battles
  • 3
  • [SZDOD] SZDOD
  • Member since:
    03-10-2013

stahnul sem si testovacího klienta.vsechno se stahlo ,ale potom mi to neco napsalo a seklo se to.a ted mi nejde spustit obycejny wotko.co mam delat

 



snipst6 #9 Posted 12 February 2016 - 01:42 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 5438 battles
  • 1,603
  • [DF-CZ] DF-CZ
  • Member since:
    04-09-2012

View Postwandr5, on 12 February 2016 - 12:29 PM, said:

stahnul sem si testovacího klienta.vsechno se stahlo ,ale potom mi to neco napsalo a seklo se to.a ted mi nejde spustit obycejny wotko.co mam delat

 

 

A stáhnul jsi si to jinam než máš uloženého standartního klienta?Nesmí to být ve stejné složce-místě,pak to nefunguje ;-)

CHoCHol10 #10 Posted 12 February 2016 - 02:12 PM

    Private

  • Player
  • 7502 battles
  • 1
  • Member since:
    11-01-2012
cus, odohral som cca 10 bitiev a 2x mi z toho neukazalo vysledky bitvy.

radekkaramela #11 Posted 12 February 2016 - 02:13 PM

    Private

  • Player
  • 49283 battles
  • 41
  • Member since:
    02-04-2012
Ahoj tak teď jsem hrál test a najednou mě to vykoplo z bitvy a nejde se připojit tak nevím co s tím je děkuju za odpověď

honzul10 #12 Posted 12 February 2016 - 03:02 PM

    Private

  • Player
  • 12714 battles
  • 1
  • [-PWB-] -PWB-
  • Member since:
    06-26-2013
Ahoj když jsem to zapnul poprvé napsalo mi to že jsem stále přihlášen na jiném serveru a tak mě to furt vyhazuje co mám dělat?

snipst6 #13 Posted 12 February 2016 - 03:07 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 5438 battles
  • 1,603
  • [DF-CZ] DF-CZ
  • Member since:
    04-09-2012

View Posthonzul10, on 12 February 2016 - 02:02 PM, said:

Ahoj když jsem to zapnul poprvé napsalo mi to že jsem stále přihlášen na jiném serveru a tak mě to furt vyhazuje co mám dělat?

 

Mrkni na proces,mě se občas stane,že sice vypnu WoT,ale přesto mě běží na pozadí a potom to píše že jsem připojen jinde.Restart by měl pomoct určitě.

Kayi4ek #14 Posted 12 February 2016 - 03:20 PM

    WoT Community Manager

  • Player
  • 19445 battles
  • 3,222
  • Member since:
    09-02-2013

View Posthonzul10, on 12 February 2016 - 03:02 PM, said:

Ahoj když jsem to zapnul poprvé napsalo mi to že jsem stále přihlášen na jiném serveru a tak mě to furt vyhazuje co mám dělat?

 

Tohle je chyba, která se bohužel občas stane. Kvůli lagu serveru jsi "přihlášený" a proto se nemůžeš přihlásit znovu. Bohužel jsme nepřišli na řešení, budeš to muset zkusit později.

TankZ3 #15 Posted 12 February 2016 - 03:20 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 46327 battles
  • 720
  • [BIA-] BIA-
  • Member since:
    09-07-2012

ve vycvikovce mě to po odpočtu teleportovalo na střed mapy, pak mě to odpojilo a znovu se už nemohu přihlásit

Spoiler

 


Edited by TankZ3, 12 February 2016 - 03:27 PM.


Kayi4ek #16 Posted 12 February 2016 - 03:28 PM

    WoT Community Manager

  • Player
  • 19445 battles
  • 3,222
  • Member since:
    09-02-2013

View PostTankZ3, on 12 February 2016 - 03:20 PM, said:

ve vycvikovce mě to po odpočtu teleportovalo na střed mapy, pak mě to odpojilo a znovu se už nemohu přihlásit

Spoiler

 

 

Bohužel jsou test servery přetížené. Zkouším zjistit, jeslti se s tím nedá něco dělat.

martin200o #17 Posted 12 February 2016 - 03:52 PM

    Private

  • Player
  • 24165 battles
  • 26
  • [CTB-P] CTB-P
  • Member since:
    09-04-2012
No žádná sláva :/ Ani jednu bitvu jsem si nezahrál :D Stáhl jsem si to,připojil a jel do bitvy a po 2 vteřinách ve frontě se to seklo a po dalších asi 25 vteřinách mě to hodilo zpátky do garáže a napsalo mi to "Error joining battle(FINISHED)".Zkusil jsem to tak párkrát znovu udělat s jinými tanky a stále bez výsledku,no potom jsem se zkoušel připojit s IS-6 a vyhodilo mě to ze serveru a už se tam nemůžu přihlásit :D

Allegon #18 Posted 12 February 2016 - 04:29 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 23113 battles
  • 781
  • [S3AL] S3AL
  • Member since:
    06-30-2013

"Working as intented" bohuzel se neda lognout takze bych rad reportoval problem s pripojenim do hry

 

kde to vazne chlapci?

 

"Veřejný test aktualizace 9.14 je spuštěn." 

 



Rene454 #19 Posted 12 February 2016 - 04:52 PM

    Private

  • Player
  • 4746 battles
  • 5
  • Member since:
    11-27-2012

Nazdar chlapy,

chcem sa vás spýtať na problem s pripojením na CT servery. Hral som dnes na servero ale po určitom čase som odišiel niečo spraviť cca na 30min. Keď som prišel tak mi to napisalo že som bol kicknuta alebo niečo take nwm presne, no teraz sa mi neda pripojiť na server vždy keď dam pripojiť tak mi to piše connecting a potom ''Failed to join server'' ked si chcem vybrať server tak mi to nedovoli zvoliť ani jeden ako keby boli vypnuté. Neviete čo stým?    Za odpoved vopred ďakujem :)



Majeceek #20 Posted 12 February 2016 - 05:04 PM

    Private

  • Player
  • 4573 battles
  • 1
  • Member since:
    03-20-2014
Nazdár chci testovat ale nemůžu se připojit ani na jeden server oba mám šede jen automaticky jde prosím co s tím? :) díky za odpověď




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users