Jump to content


Veřejný test verze 9.14 - Chyby ve hře


  • This topic is locked This topic is locked
119 replies to this topic

Windows7Ultimate #101 Posted 17 February 2016 - 07:43 PM

    Private

  • Player
  • 18546 battles
  • 23
  • Member since:
    09-03-2013

co tohle ? :)

Spoiler

 



starej_jezevec #102 Posted 17 February 2016 - 07:51 PM

    Corporal

  • Player
  • 8582 battles
  • 179
  • [CECH] CECH
  • Member since:
    11-09-2014

View PostWindows7Ultimate, on 17 February 2016 - 07:43 PM, said:

co tohle ? :)

Spoiler

 

 

Nová fyzika? :trollface:



Lokoh #103 Posted 17 February 2016 - 07:54 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 16320 battles
  • 1,274
  • Member since:
    02-02-2014

View Poststarej_jezevec, on 17 February 2016 - 07:51 PM, said:

 

Nová fyzika? :trollface:

 

Podle experimentální pozice se dá usuzovat, že WG brzy zapojí do bitev letadla........

Pietro_CZ_07 #104 Posted 17 February 2016 - 09:15 PM

    Private

  • Player
  • 15763 battles
  • 5
  • Member since:
    04-05-2013

Cao,

 nevím zda to už někdo psal, ale jednu chybu bych měl. Hodilo to standard bitvu, ale mapa ukazovala bitvu pro střetnutí. A bylo to na Ruinbergu.



Rene454 #105 Posted 18 February 2016 - 08:54 AM

    Private

  • Player
  • 4746 battles
  • 5
  • Member since:
    11-27-2012

View PostPietro_CZ_07, on 17 February 2016 - 09:15 PM, said:

Cao,

 nevím zda to už někdo psal, ale jednu chybu bych měl. Hodilo to standard bitvu, ale mapa ukazovala bitvu pro střetnutí. A bylo to na Ruinbergu.

 

Jop,

ja som mal zasa El Haluf štandardnu bitvu ale basy neboli označene ale iba jedna v strede bez označienia na minimape.Capovať sa dalo no musel som sa orientovať podľa minimapy :D

 



Windows7Ultimate #106 Posted 18 February 2016 - 09:30 AM

    Private

  • Player
  • 18546 battles
  • 23
  • Member since:
    09-03-2013
9.16 přidaj tryskový motory a budeme lítat :)

GamePlay_sniper #107 Posted 18 February 2016 - 12:49 PM

    Private

  • Player
  • 6905 battles
  • 2
  • Member since:
    01-02-2015

Ahoj, chtěl bych se zeptat proč už nejde test server?? Vypli nebo jak jo to?? Díky za odpověď.

 



Fluttershy_pony #108 Posted 18 February 2016 - 05:01 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 32703 battles
  • 83
  • Member since:
    04-13-2012
Tak u vk 30. 02 D . Je potřeba dodělat zvuk motoru . Ten stávajicí je pískající . Jo to značně otravné a pro majitele sluchátek přímo peklo 

Nadeo4444 #109 Posted 20 February 2016 - 09:51 AM

    Private

  • Player
  • 7394 battles
  • 20
  • [HRDZA] HRDZA
  • Member since:
    08-13-2013

Moze mi niekto visvetlit toto bitka s RU 251 nieje dolozite ako dopadla ale tato konkretna vec ( pozri obrazok ) na zaciatku hri ma nejaky ***** naramoval a aj ja som mu za to jednu pod pancier poslal ( strelil som don ho :D ) ale vo  visledkoch ma zarazila tato vec ( FOTENE Z MOBILU )

((Pretich co to nechapu zvisila sa mi ciaska ktori musim zaplatit tomu ******** za to ze som don ho strelil ))


 

Attached Files

  • Attached File   Snímka1.JPG   70.33K

Edited by Nadeo4444, 20 February 2016 - 09:56 AM.


migi2999 #110 Posted 21 February 2016 - 10:17 AM

    Private

  • Player
  • 21837 battles
  • 3
  • [WOT_A] WOT_A
  • Member since:
    11-27-2012
Po znovu spustení CT sa mi v bitke neprehrávajú zvuky motora v mojich tankoch, v posmrtnom režime pri iných tankoch sa občas prehrávajú ale to je tak raz za 10 bitiek.

majky_666 #111 Posted 21 February 2016 - 11:44 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 154 battles
  • 674
  • Member since:
    11-08-2014

View PostNadeo4444, on 20 February 2016 - 09:51 AM, said:

Moze mi niekto visvetlit toto bitka s RU 251 nieje dolozite ako dopadla ale tato konkretna vec ( pozri obrazok ) na zaciatku hri ma nejaky ***** naramoval a aj ja som mu za to jednu pod pancier poslal ( strelil som don ho :D ) ale vo  visledkoch ma zarazila tato vec ( FOTENE Z MOBILU )

((Pretich co to nechapu zvisila sa mi ciaska ktori musim zaplatit tomu ******** za to ze som don ho strelil ))


 

Pro tvojí informaci. Screeny se dají dělat tlačítkem "prtsc" a ukládají se ve složce world_of_tanks/screenshots



rosta22 #112 Posted 21 February 2016 - 07:19 PM

    Private

  • Player
  • 36168 battles
  • 5
  • Member since:
    09-18-2012
Když mne zabijou na začýtku bitvy, nemám výsledky.

Radekchlast #113 Posted 21 February 2016 - 08:31 PM

    Private

  • Player
  • 21153 battles
  • 2
  • [S-CS-] S-CS-
  • Member since:
    09-19-2012
Taky mám problém s motory. Nejdou vůbec slyšet, nebo jsou strašně potichu. Zatím jsem odjel pouze 3 tanky a u žádného jsem motor prostě neslyšel. Ve sniper modu něco málo slyšet bylo.

asthmatic #114 Posted 22 February 2016 - 03:29 PM

    Private

  • Player
  • 81777 battles
  • 9
  • Member since:
    05-08-2014

CHYBA c.1: 

Odkaz "report an error" = http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/2332-bug-reports/&from=ct_client
To znamena, ze nelze nahlasit error, protoze vas to hodi na stranku error !

CHYBA c.2:

Zobrazeni obdrzeneho poskozeni je viditelne tak kratce, ze v prubehu hry nelze vubec sledovat, kdo a jake poskozeni vam udelil.

CHYBA c.3:

Souvisi s chybou c.2 - Kdyz vam nekdo znici tank, nestihnete si precist, kdo do byl, protoze se to hrozne rychle strati

===================================================================================

RESENI:

 

Zakomponovat do hry ukazatel udeleneho/obdrzeneho poskozeni.

Jelikoz mate nezanedbatelnou cast zakazniku, kteri utraceji ve WoT nemalo penez, meli by jste poskytnout odpovidajici servis.

Proc bych jako platici zakaznik mel dohledavat na netu ruzne XVM mody, kdyz to muzete nabidnout jako volitelnou soucast v nastaveni?

 

Dekuji

 

 



Mr_Forrest_Gump_CZ #115 Posted 26 February 2016 - 10:34 AM

    Private

  • Player
  • 57368 battles
  • 6
  • [THEOS] THEOS
  • Member since:
    11-07-2012

CHYBY VE HŘE!

 

Dobrý den, nevím kde se oficiálně hlásí chyby a bugy ze hry - dříve fungoval odkaz ze hry, ten ale teď nefunguje. Tak doufam, ze tyto dve veci, co tu budu psat, dopadnou na urodnou pudu...

 

1.CHYBA:

Když si měníte intenzitu myši (ukazatele) v nastavení hry, tak nezůstane uložené. Každý lepší hráč si změní intenzitu myši v arkádovém módu a trochu menší intenzitu ve sniper modu. V základním nastavení to NEJDE hrát a kdo říká že jo, tak to neumí a trefí polovinu nepřátel, než kdyby to měl méně citlivé. Nicméně při další bitvě se to vrátí na původní nesmyslné hodnoty... Opravte to, děkuji

 

2.CHYBA:

Když vás zničí, tak se kamera přepne na nejbližší přiblížení v ark. modu. To je chyba! - když vás zničí, kamera, rsp. zoom by se neměl změnit, maximálně trochu oddálit a ne přiblížit úplně až na doraz, že koukáte najednou do země!!!

 

Díky a čau JESUS_CZ



duvenblejt20 #116 Posted 27 February 2016 - 11:03 AM

    Private

  • Player
  • 16818 battles
  • 1
  • [FA-AN] FA-AN
  • Member since:
    07-12-2014
Mě to teda jede zatim super, ale každou první bitvu neslyším zvuky motoru, už to tu bylo psáno, zkrátka slyším pružit podvozek, skřípat kola a pásy, ale motor ne. Je to vždy jen první bitva po připojení na test server. A občas se mi stalo, že se choval nějak divně zaměřovač, ale možná jsem měl chlup pod senzorem myši...xD

Micheas #117 Posted 27 February 2016 - 03:59 PM

    Private

  • Player
  • 91816 battles
  • 3
  • Member since:
    07-09-2011

Dobrý den, 

 

když jsem v bitvě a skončí jiná bitva, ve které jsem měl tank, nezobrazí se mi výsledek bitvy.

 

Přeji pěkný den



rozhl #118 Posted 29 February 2016 - 09:15 AM

    [-COR-] Company of Renegades

  • Clan Diplomat
  • 41977 battles
  • 48
  • Member since:
    09-10-2012
Zameriavač "odcestuje" dokelu, pokiaľ stojím blízko pri skale bokom. Buď mieri úplne hore na oblohu alebo úplne na zem. Nedá sa mieriť na tanky, čo je dosť podstatná chyba oproti predchádzajúcim verziám. Mám podozrenie, že je to v momente, keď sa kamera umelo približuje, aby tank nesnímala spoza kameňa. Stalo sa mi dokonca aj to, že zameriavač sa otočil dozadu, teda sa pozeral na mňa :(

rozhl #119 Posted 07 March 2016 - 09:41 AM

    [-COR-] Company of Renegades

  • Clan Diplomat
  • 41977 battles
  • 48
  • Member since:
    09-10-2012

Po skončení bitky spôsobom, že spojenci "capli" základňu, zmizli z minimapy všetky spojenecké tanky a zobrazili sa všetky nepriateľské.

 

EDIT: Stalo sa to aj v prípade remízy. Najčastejšie na mape Karelia.


Edited by rozhl, 08 March 2016 - 03:18 PM.


rozhl #120 Posted 08 March 2016 - 03:19 PM

    [-COR-] Company of Renegades

  • Clan Diplomat
  • 41977 battles
  • 48
  • Member since:
    09-10-2012
Ďalší problém: Po zničení vozidla som sa prepol na spojenecký Obj 140. V momente, keď sa priblížil k nepriateľom, sa kamera prepla späť na môj mŕtvy tank. Na túto chybu som videl sa sťažovať aj veľa ľudí v súčasnej verzii. Potvrdzujem teda, že ostala aj v 9.14.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users