Jump to content


Problem with connecting on game

Problem with connecting

  • Please log in to reply
15 replies to this topic

LaGger_SRB #1 Posted 29 February 2016 - 12:00 AM

    Private

  • Player
  • 28330 battles
  • 9
  • [K4E] K4E
  • Member since:
    04-30-2013
Hi guys, i have one question. Last 4 months i have problem with connecting on EU1 server when CW starts (19pm to 22pm but on EU2 can) and on EU2 at (21pm to 22pm or 23pm but on EU1 can) Eh, this is very very bad for me because i'm playing ESL. Well, i tried to do ipconfig/dnsflush, deleting cache on game at %appdata% wargaming.net, i don't have any mods, i'm tried with reinstalling the game and windows, i have windows 8.1. Overall stuck on 'connecting' and this is is, i need to wait 30 minutes+ to get to server.... Some help pls. 

Attached Files

  • Attached File   Capture.PNG   504.45K


CroustibatFR #2 Posted 01 March 2016 - 01:39 PM

    Brigadier

  • Player
  • 23297 battles
  • 4,135
  • Member since:
    09-14-2011

Your ISP, local network or network settings are bad. No one can say anything else until you provide more data about your problem.

 

If this was a WG problem, everyone would be affected.

 



LaGger_SRB #3 Posted 01 March 2016 - 07:37 PM

    Private

  • Player
  • 28330 battles
  • 9
  • [K4E] K4E
  • Member since:
    04-30-2013

I tried reinstalling system last night, and its not working again, only on CW time, on another time is working... now is 19.37cet 

http://www.speedtest...sult/5131118356



Homer_J #4 Posted 01 March 2016 - 08:22 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 28291 battles
  • 29,518
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

Speedtest isn't going to help.

 

Can you ping login.p1.worldoftanks.eu

 

(do that from the command prompt - windows key +R, enter CMD, click OK, type ping login.p1.worldoftanks.eu and press enter)



LaGger_SRB #5 Posted 01 March 2016 - 08:55 PM

    Private

  • Player
  • 28330 battles
  • 9
  • [K4E] K4E
  • Member since:
    04-30-2013

View PostHomer_J, on 01 March 2016 - 07:22 PM, said:

Speedtest isn't going to help.

 

Can you ping login.p1.worldoftanks.eu

 

(do that from the command prompt - windows key +R, enter CMD, click OK, type ping login.p1.worldoftanks.eu and press enter)

 

Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
Copyright © 2009 Microsoft Corporation.  All rights reserved.

C:\Users\Stefan>ping login.p1.worldoftanks.eu

Pinging login.p1.worldoftanks.eu [92.223.1.122] with 32 bytes of data:
Reply from 92.223.1.122: bytes=32 time=48ms TTL=50
Reply from 92.223.1.122: bytes=32 time=62ms TTL=50
Reply from 92.223.1.122: bytes=32 time=51ms TTL=50
Reply from 92.223.1.122: bytes=32 time=43ms TTL=50

Ping statistics for 92.223.1.122:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 43ms, Maximum = 62ms, Average = 51ms

C:\Users\Stefan>

This is what i get of cmd.I still can't connect on EU1 but on EU2 i can. Only problem is because i'm playing ESL and i need to resolve this problem.



Homer_J #6 Posted 01 March 2016 - 09:08 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 28291 battles
  • 29,518
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

Well that rules out a couple of possibilities.

 

What if you connect to EU2 then switch servers?

 

I would say your ISP is blocking it, maybe thinks it's P2P or something.



LaGger_SRB #7 Posted 01 March 2016 - 09:15 PM

    Private

  • Player
  • 28330 battles
  • 9
  • [K4E] K4E
  • Member since:
    04-30-2013

View PostHomer_J, on 01 March 2016 - 09:08 PM, said:

Well that rules out a couple of possibilities.

 

What if you connect to EU2 then switch servers?

 

I would say your ISP is blocking it, maybe thinks it's P2P or something.

 

Still not work with switch. What is p2p? what i need to do? i need to call support of internet or what? I really don't know what to do.Last night i tried with reinstalling system, now i have win7 but same problem...I really don't know what to do...

Homer_J #8 Posted 01 March 2016 - 09:19 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 28291 battles
  • 29,518
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

You need to call your internet provider.



LaGger_SRB #9 Posted 01 March 2016 - 09:26 PM

    Private

  • Player
  • 28330 battles
  • 9
  • [K4E] K4E
  • Member since:
    04-30-2013

View PostHomer_J, on 01 March 2016 - 09:19 PM, said:

You need to call your internet provider.

 

Sry bcs i'm stupid for this... :D What i need to ask provider?

LaGger_SRB #10 Posted 01 March 2016 - 09:26 PM

    Private

  • Player
  • 28330 battles
  • 9
  • [K4E] K4E
  • Member since:
    04-30-2013
But not logic is bcs i can to log in on EU2

Homer_J #11 Posted 01 March 2016 - 09:31 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 28291 battles
  • 29,518
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostLaGger_SRB, on 01 March 2016 - 08:26 PM, said:

But not logic is bcs i can to log in on EU2

 

When you speak to your internet provider try to explain the problem a little better than this or you will get nowhere.

LaGger_SRB #12 Posted 01 March 2016 - 09:38 PM

    Private

  • Player
  • 28330 battles
  • 9
  • [K4E] K4E
  • Member since:
    04-30-2013

View PostHomer_J, on 01 March 2016 - 09:31 PM, said:

 

When you speak to your internet provider try to explain the problem a little better than this or you will get nowhere.

 

Okay, thanks for answering. :)

CroustibatFR #13 Posted 02 March 2016 - 11:46 AM

    Brigadier

  • Player
  • 23297 battles
  • 4,135
  • Member since:
    09-14-2011

View PostLaGger_SRB, on 01 March 2016 - 09:26 PM, said:

 

Sry bcs i'm stupid for this... :D What i need to ask provider?

 

"hey i can't play game xxxxxx because you are throttling the connexion after 19H, the IP of the servers are xxx.xxx.xxx.xxx and xxx.xxx.xxx.xxx , fix it or i will go to an ISP who will".

 

Since your ISP support won't help you because they have no control over the company policy and it is actually not a bug, you can already look out for another provider.

 

I had the same problem once. Problem solved by switching ISP, as the first one strongly denied he was throttling the connexions toward some other network operators - because it is illegal where i live, so even when presented with evidence, they deny.



LaGger_SRB #14 Posted 05 March 2016 - 12:19 AM

    Private

  • Player
  • 28330 battles
  • 9
  • [K4E] K4E
  • Member since:
    04-30-2013
Problem resolved, thanks :)

Homer_J #15 Posted 05 March 2016 - 03:13 AM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 28291 battles
  • 29,518
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010
Cool, was it your ISP?

LaGger_SRB #16 Posted 06 March 2016 - 11:28 PM

    Private

  • Player
  • 28330 battles
  • 9
  • [K4E] K4E
  • Member since:
    04-30-2013
The problem was solved when I sent a ticket wg , I did not do anything , i do not know how..But now is working.I didn't called ISP





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users