Jump to content


Reakce na verzi 9.14 - Chyby ve hře


  • This topic is locked This topic is locked
219 replies to this topic

Prcek203 #201 Posted 24 April 2016 - 06:01 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 22809 battles
  • 354
  • Member since:
    01-05-2015

View Postlevapking, on 23 April 2016 - 11:01 AM, said:

 

EU2 zásadně nehraju protože tam mám ping 40ms a na EU1 pouze 20ms. Nicméně jsem lagy nezaznamenal. Jestliže máš lagy, tak nechápu, co ti brání přepnout se na jiný server? Asi ani netušíš, kolik mezičlánků je na cestě od serveru WG k tobě. Kdyby ano, tak nepíšeš tyhle stížnosti. Prostě to je internet a když má problémy WG server, tak je to smutné, nicméně realita se kterou stejně nic nenaděláš.

 

EU1 je kolikráté ještě více přetížen, protože tam hraje každý, když vidí jak to vypadá na EU2. Mnohdy se na EU1 ani nedostanu.

Cerb4rus #202 Posted 25 April 2016 - 11:49 AM

    Player

  • Player
  • 48376 battles
  • 4,236
  • Member since:
    02-17-2011

View PostPrcek203, on 24 April 2016 - 06:01 PM, said:

 

EU1 je kolikráté ještě více přetížen, protože tam hraje každý, když vidí jak to vypadá na EU2. Mnohdy se na EU1 ani nedostanu.

Se mi nestalo abych v běžný herní den se nedostal na server který chci 



Gamano #203 Posted 28 April 2016 - 07:24 PM

    Corporal

  • Player
  • 12942 battles
  • 140
  • Member since:
    09-26-2015

Poslední dobou je to strašný, uprostřed bitvy se to kousne a až mě zabijou tak to zase naskočí.

Hrůza a děs, jsem zvědaví kdy to dají do pořádku !!!

O prostřelování zdí a skal ani nemluvím !!!



Gabriel_i5_Back #204 Posted 29 April 2016 - 05:46 AM

    Major General

  • Player
  • 46025 battles
  • 5,109
  • [_LAST] _LAST
  • Member since:
    04-19-2013
Jj. Strašné. Hlavne to že všetkým server ide iba tebe nie.

Niektoré steny sú demolovateľné a tým pádom aj priestrelné. Skaly a niektoré steny nie. A nedá sa to nijak obísť. Zapni si ukladanie replayov. Pozri si tie kde ťa zabili "cez" skalu a zistíš aj sám že to má iné vysvetlenie.

folim #205 Posted 29 April 2016 - 07:45 AM

    Private

  • Player
  • 45948 battles
  • 16
  • Member since:
    03-09-2013

Ahoj,

 

přispěju svými postřehy.

Mám pevnou linku od 02, hraju na kablíku od modemu abych minimalizoval rušení wifi v bytovce. Stává se, že na cca 1 - 3 minuty vyletí ping na 300 - 700, potom zase samovolně návrat k normálu - toto je dle mě 100% záležitost 02, poté co jsem si poslechl Marty_vole jak neuspěl on, ani to neřeším, prostě zásah vyšší moci. Taky jsem z Brna.

Tohle bych sem ani nepsal, ale co považuju za zajímavější je, že jakmile se spouští veřejný test, dostávají se servery WG čas od času do těžko definovaného stavu - zrovna včera jsem hrál, ping na EU1 mezi 30-40ms, ale přitom naprosto zpomalené, tank když jede - mám pocit že něco táhne, domířené střely a neustále ding nebo mimo - vše jakoby utopené v lepivém medu (expresivní pocit). Po cca 2-3 hodinách to ustalo a vím, že do doby nasazení 9.15 na ostré servery se to bude dít nahodile dále - zjevně to souvisí s operacemi okolo Testu.

A dneska ráno jsem si přečetl že je spuštěn Test 9.15 - píšu ale spíš jako zajímavost než brek, je to takhle dlouhodobě.

No a na závěr dotaz na ostatní: jsou chvíle, kdy nejsem schopen zapnout autoaim ani kdybych se rozkrájel - je to jenom mýma rukama nebo je problém obecnější? Po spuštění 9.14 jsem četl že tyto problémy hráči pociťovali, ale potom nářek utichl.



PjotrCheGuevara #206 Posted 29 April 2016 - 01:23 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 9114 battles
  • 376
  • Member since:
    12-21-2013

View Postfolim, on 29 April 2016 - 07:45 AM, said:

Ahoj,

 

přispěju svými postřehy.

Mám pevnou linku od 02, hraju na kablíku od modemu abych minimalizoval rušení wifi v bytovce. Stává se, že na cca 1 - 3 minuty vyletí ping na 300 - 700, potom zase samovolně návrat k normálu - toto je dle mě 100% záležitost 02, poté co jsem si poslechl Marty_vole jak neuspěl on, ani to neřeším, prostě zásah vyšší moci. Taky jsem z Brna.

Tohle bych sem ani nepsal, ale co považuju za zajímavější je, že jakmile se spouští veřejný test, dostávají se servery WG čas od času do těžko definovaného stavu - zrovna včera jsem hrál, ping na EU1 mezi 30-40ms, ale přitom naprosto zpomalené, tank když jede - mám pocit že něco táhne, domířené střely a neustále ding nebo mimo - vše jakoby utopené v lepivém medu (expresivní pocit). Po cca 2-3 hodinách to ustalo a vím, že do doby nasazení 9.15 na ostré servery se to bude dít nahodile dále - zjevně to souvisí s operacemi okolo Testu.

A dneska ráno jsem si přečetl že je spuštěn Test 9.15 - píšu ale spíš jako zajímavost než brek, je to takhle dlouhodobě.

No a na závěr dotaz na ostatní: jsou chvíle, kdy nejsem schopen zapnout autoaim ani kdybych se rozkrájel - je to jenom mýma rukama nebo je problém obecnější? Po spuštění 9.14 jsem četl že tyto problémy hráči pociťovali, ale potom nářek utichl.

 

Autoaim soudruhům skutečně zlobí, taky s tím mám problémy, chytne se třeba až napodruhé nebo napotřetí ......

radox72 #207 Posted 29 April 2016 - 06:34 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 1
  • Member since:
    11-09-2013
Asi OT ale musím sa opýtať a nikde kde som hľadal som to nenašiel. Preto žiadam o pochopenie. NIe som prémiový hráč no WOT som hral asi 8 mesiacov. Zabordeloval som si comp a po sformátovaní HDD a opätovnom nainštalovaní hry WOT som úplne na začiatku ako úplne nový klient. To isté aj WOWS. Môžete mi niekto prosím objasniť čo sa stalo a čo sa dá s týmto stavom robiť? Ďakujem.

ClearEvil #208 Posted 30 April 2016 - 08:13 AM

    Field Marshal

  • Veteran
  • 15374 battles
  • 12,901
  • Member since:
    01-29-2012

Jako, že ti vše zmizlo?

A hrál jsi na EU nebo NA serveru? Odkus jsi to stahoval? http://worldoftanks.eu nebo http://worldoftanks.com/

 

Zkus podporu.



Massive1100_vanilla #209 Posted 30 April 2016 - 02:07 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 20310 battles
  • 95
  • [SPIKE] SPIKE
  • Member since:
    02-18-2015

Nikdy nejezděte přes palmu na pouštní řece!!! http://wotreplays.com/site/2658640#sand_river-massive1100_vanilla-is-3

Spoiler

 


Edited by ClearEvil, 30 April 2016 - 04:07 PM.
Spoiler


levapking #210 Posted 02 May 2016 - 05:09 PM

    Major

  • Player
  • 5754 battles
  • 2,829
  • Member since:
    02-02-2011
Abych se s tankem, když se šmolím zadkem o zeď, dostal do stavu, kdy je půl tanku na zdi, jako by to byla moucha a následně se převrátí na  bok, tak to je asi trošku mimo fyziku, že?  :facepalm: Už se mi to stalo asi 5x !!!

chuckm #211 Posted 03 May 2016 - 05:50 PM

    Private

  • Player
  • 34527 battles
  • 24
  • [TARA] TARA
  • Member since:
    04-06-2012

Když ty [Editováno] vyřešíja ten [Editováno] MM... PO 40 hrách dneska víc jak 20% na výhru nebylo.... si myslíja [Editováno] že tam hodíjak jednoho z Hodnocením 1000000000... a dajů tam [Editováno] z IQ -0,00000000001... je to opravdu vyrovnané....

 

WG nemá [edited]víc map na hraní??? 40 her 3 mapy furt dokola... jak u [Editováno] [Editováno]..... Dál jak je [edited]možné, že po zapnutí misí znič 3 arty ... nebo znič 2 TD úroveň výš...není možné [edited]potkat za 180 her ani z výše uvedených tanků... jo možná raz dvakrtá a to ještě dostanetě -3,14 % na výhru.... opravdu větší [Editováno] už  snad ani nejsů když si odmyslíme politiku.  

 

Ma ucta .... když je to forum k tom aby sa ta hra vylepšolava... pročš sa ta hra jenom čím dál víc [Editováno]???


Edited by ClearEvil, 05 May 2016 - 09:01 AM.
Tento příspěvek byl kvůli porušení pravidel upraven moderátorem. Pokud byl příspěvek moderován, uživatel nemá právo upravovat poznámky zapsané v příspěvku moderátorem. ClearEvil


folim #212 Posted 04 May 2016 - 09:46 AM

    Private

  • Player
  • 45948 battles
  • 16
  • Member since:
    03-09-2013

Ahoj,

 

při snaze plnit mise na LT (jsem u Concepta na 3 posledních) se mimo opravdu super MM (1. Prochorovka ze 120 bitev, po Malinovce ani stopy) projevuje zde jíž drive zmiňovaný další problém se zakládáním čet v průběhu bitvy.

Předem píšu, hraji na totální vanilce.

Někdy nemůžu přijmout pozvánku, někdy ji nemůžu dát, někdy to funguje i ve stavu když jsem po smrti, někdy vůbec - neví někdo jestli to na 9.15 doznalo opravy? Tentýž dotaz mám k autoaimu, občas ho prostě nezapnu ani kdybych se po... .

Děkuji předem za informace, kombinace MM, autoaim a čety dělají z těch závěrečných misí opravdu detektivku, kdyby ty mizerné čety fungovaly jak mají, jsem již hotov.


 


 



Jmeno1 #213 Posted 04 May 2016 - 02:33 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 50941 battles
  • 12,087
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    09-02-2012

View Postchuckm, on 03 May 2016 - 05:50 PM, said:

 

Tady si někdo žádá o BAN. :playing:



chuckm #214 Posted 04 May 2016 - 04:21 PM

    Private

  • Player
  • 34527 battles
  • 24
  • [TARA] TARA
  • Member since:
    04-06-2012

Jo klidně at mně ho dajů. Potom pro mna WG budů totální ubožáci co už sů teď. 

Pravda všecky bolí. Mna by zajímalo, jaký systém to tam řídí ty mise, Po vypnutí misí, se hraje líp a ty mixy tanků co je potřeba zničit či poškodit v misích najednů je jich tam tři [Editováno] skoro každů bitvu. Po zapnutí jak kdyby nikdy ty tanky neexistovali. 

 

Dál ty arty ty majů asi takej algoritmus náhodného zásahu. Plné zamíření na A4 a letí to B6.... Beru pingy, přesnosti děl, atd. ale co je moc to je moc. 

 

Dál je zajímavé když tank zmizne ze zaměřovače proč to dělo padne dole. To je takej [Editováno] jak [Editováno].

 

Dál nefunfuje občas klávesnice po zabití.. když člověk chce jít do Garáže... ale to už se tu psalo asi... 

 


Edited by ClearEvil, 05 May 2016 - 09:02 AM.
Tento příspěvek byl kvůli porušení pravidel upraven moderátorem. Pokud byl příspěvek moderován, uživatel nemá právo upravovat poznámky zapsané v příspěvku moderátorem. ClearEvil


RazielMalakh #215 Posted 13 May 2016 - 10:12 AM

    Private

  • Player
  • 23318 battles
  • 28
  • [F-V] F-V
  • Member since:
    08-16-2011

1. Módy nepoužívám, teď k problému:

2. LAGování v GUI Garage - nevím proč by mělo být, ael je přítomné - projev: sekání se myši, při pohybu, zamrznutí GUI Garage, s prodlevou obnova fuknčnosti.

3. a) Keys pro pohyb Vpřed/Vzad, resp. Tempomat Vpřed/Vzad se v BGUI seknou, tank je schopen otáčení se, otáčení věží, střelby, všeho VYJMA pohybu Vpřed, Vzad, nastavení tempomatu a jeho reakce na objekt.

3. b) po AltTab a návratu do bitvy, je možné normálně fungovat.
WTF?

A ano (podle logů jsem sakra sprostý na MM, skladbu týmů i na WG staff), nejsem nejslušnější hráč. Ale když musím uprostřed bitvy provést 2x AltTab, tak co to dopr..le je?



Kyrys1 #216 Posted 15 May 2016 - 06:58 PM

    Private

  • Player
  • 10164 battles
  • 2
  • [VLK-] VLK-
  • Member since:
    12-17-2015

 

View PostRazielMalakh, on 13 May 2016 - 10:12 AM, said:

1. Módy nepoužívám, teď k problému:

2. LAGování v GUI Garage - nevím proč by mělo být, ael je přítomné - projev: sekání se myši, při pohybu, zamrznutí GUI Garage, s prodlevou obnova fuknčnosti.

3. a) Keys pro pohyb Vpřed/Vzad, resp. Tempomat Vpřed/Vzad se v BGUI seknou, tank je schopen otáčení se, otáčení věží, střelby, všeho VYJMA pohybu Vpřed, Vzad, nastavení tempomatu a jeho reakce na objekt.

3. b) po AltTab a návratu do bitvy, je možné normálně fungovat.
WTF?

A ano (podle logů jsem sakra sprostý na MM, skladbu týmů i na WG staff), nejsem nejslušnější hráč. Ale když musím uprostřed bitvy provést 2x AltTab, tak co to dopr..le je?

 

mám podobný problém - při hře i v garáži se mi klient neustále seká. Co chvíli problikne dolní (windows) lišta a klient přestane reagovat.

pomůže buď alt-tab nebo pravou myší.

Děje se mi to co dvě minuty. bohužel mi to neustále zabraňuje střílet, nebo zastavuje tank :-(

 



Kayi4ek #217 Posted 18 May 2016 - 08:39 AM

    WoT Community Manager

  • Player
  • 19445 battles
  • 3,222
  • Member since:
    09-02-2013

View PostKyrys1, on 15 May 2016 - 06:58 PM, said:

 

 

mám podobný problém - při hře i v garáži se mi klient neustále seká. Co chvíli problikne dolní (windows) lišta a klient přestane reagovat.

pomůže buď alt-tab nebo pravou myší.

Děje se mi to co dvě minuty. bohužel mi to neustále zabraňuje střílet, nebo zastavuje tank :-(

 

 

Módy? Pokud máš hru bez módů, zkus stáhnout grafické nastavení, taky se mi to v garáži sekalo na starším PC, když jsem měl grafiku na maximum.



VijaCZ #218 Posted 18 May 2016 - 01:49 PM

    Brigadier

  • Guest
  • 75934 battles
  • 4,327
  • [HRDZA] HRDZA
  • Member since:
    09-21-2013

View PostMassive1100_vanilla, on 30 April 2016 - 01:07 PM, said:

Nikdy nejezděte přes palmu na pouštní řece!!! http://wotreplays.com/site/2658640#sand_river-massive1100_vanilla-is-3

Spoiler

 

 

Takovejch míst je tam na tý mapě snad tisíc, mnohokrát se na to upozorňovalo a stejně se to neřeší, vždyť místo opravy neprůstřelného vzduchu, neviditelných kamenů nebo naopak kamenů které jdou prostřelit se radši na jiné mapě ubere chroští aby se jako něco dělalo a že na takový detaily jako tank zaseklej dva metry ve vzduchu neni čas, chápej ne?  :/

View Postchuckm, on 04 May 2016 - 03:21 PM, said:

Pravda všecky bolí. Mna by zajímalo, jaký systém to tam řídí ty mise, Po vypnutí misí, se hraje líp a ty mixy tanků co je potřeba zničit či poškodit v misích najednů je jich tam tři [Editováno] skoro každů bitvu. Po zapnutí jak kdyby nikdy ty tanky neexistovali. 

 

Dál ty arty ty majů asi takej algoritmus náhodného zásahu. Plné zamíření na A4 a letí to B6.... Beru pingy, přesnosti děl, atd. ale co je moc to je moc. 

Stará známá věc. Zkušenější to nepřekvapí, prostě je to tak - musíš odehrát co nejvyšší počet bitev takže ti to co nejvíc ztíží aby si jim jako aktivní hráč vydržel co nejdýl, podělaná firemní politika. Jen zastánci firmy tvrdí že mise nejsou nijak ovlivňovány, můj statistický výzkum čítající 1200+ bitev je prý omyl a náhoda - a všechny ostatní podobné postřehy jsou taky omyl a náhoda... známe to že....

 

jednoduchá rada - nehraj artyny :)

 



Gancho_Chunyomlato #219 Posted 18 May 2016 - 02:44 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 49800 battles
  • 848
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    06-26-2014
Ja nevim.. manipulace u misi? Dostal jsem se k LT15 na T55A. V prvnich 5 bitvach, do kterych jsem vzal light, jsem 2x dostal Malinovku. Pokud je MM kvuli misim manipulovany, tohle by se stat nemelo, ne? A nebo je ta manipulace v tom, ze prestoze jsem dostal Malinovku, a povedlo se mi dojet bez spotnuti do spravnyho kraku, a rozsvitit enemaky, tak mi MM nalosoval do tymu naprosty idi... ehm mene schopne hrace, ktery z myho spotu nebyli schopny nic trefit. Az takhle rafinovana myslite, ze je ta manipulace, jo?

Edited by Gancho_Chunyomlato, 18 May 2016 - 03:52 PM.


minonim #220 Posted 19 May 2016 - 04:24 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 16993 battles
  • 59
  • Member since:
    11-17-2012

Je to len môj pocit, alebo sa niečo pekne po...????

- každá bitka buď 2x MUNÍCIA, 2x POŽIAR, SEKNUTÁ VEŽA, ALEBO VYVRAŽDENÁ POLOVICA POSÁDKY

Je to tak 10x častejšie ako obyčajne!!!

Pozorujem to tak dva týždne.

 

Oznámenia WG sledujem, ale že by mali niečo takéto korigovať som si nevšimol.

Vysvetlí mi niekto, čo sa deje??






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users