Jump to content


[0.9.14] Sixth Sense Sounds


  • This topic is locked This topic is locked
29 replies to this topic

Ragnarocek #1 Posted 12 March 2016 - 03:20 PM

    Captain

  • Player
  • 30458 battles
  • 2,094
  • [_STD] _STD
  • Member since:
    02-08-2013

Alastanka: http://www.wgmods.eu/download/6th/alastanka.wav

Soft countdown: http://www.wgmods.eu/download/6th/countdown_soft.wav

Runaway little girl: http://www.wgmods.eu/download/6th/runaway.wav

Sauron's You cannot hide: http://www.wgmods.eu/download/6th/sauron.wav

Sauron's You cannot hide with 10s countdown: http://www.wgmods.eu/download/6th/sauron_count.wav

XVM default sound: http://www.wgmods.eu/download/6th/xvm.wav

 

Download here: http://www.wgmods.eu/forum/topic/9247-0914-sixth-sense-sounds/

 

Installation:

unpack selected archive to your game directory (e.g.: C:\Games\World_of_Tanks\;)

 

If you want to support my mods, you can do it through:

btn_donate_SM.gif - PayPal

Bo9CxhN.jpg - WG Gift Shop


Edited by Ragnarocek, 12 March 2016 - 04:19 PM.


Ragnarocek #2 Posted 12 March 2016 - 04:19 PM

    Captain

  • Player
  • 30458 battles
  • 2,094
  • [_STD] _STD
  • Member since:
    02-08-2013
added sound used by XVM in default

Ragnarocek #3 Posted 12 March 2016 - 05:01 PM

    Captain

  • Player
  • 30458 battles
  • 2,094
  • [_STD] _STD
  • Member since:
    02-08-2013
volume on all sounds lowered by ~50%, links stays the same

Ragnarocek #4 Posted 12 March 2016 - 07:40 PM

    Captain

  • Player
  • 30458 battles
  • 2,094
  • [_STD] _STD
  • Member since:
    02-08-2013
completely reworked sounds volume to match 100% volume in game

PapaDigi_08 #5 Posted 12 March 2016 - 07:43 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 24562 battles
  • 1,733
  • Member since:
    10-11-2012

Thx a lot.

 

Tested, but it doesnt work for me :unsure:.



Dumadidak #6 Posted 12 March 2016 - 07:47 PM

    Sergeant

  • Player
  • 41405 battles
  • 228
  • [AZP] AZP
  • Member since:
    10-28-2011

Hi! Thank you for your fix Sauron sounds I love it! But how I can turn up volume? Because I almost don't hear it :(

EDIT: Oh.... never mind :D I'm here for 15 minutes so... F5 showed me the answer :D


Edited by Dumadidak, 12 March 2016 - 07:49 PM.


Ragnarocek #7 Posted 12 March 2016 - 07:52 PM

    Captain

  • Player
  • 30458 battles
  • 2,094
  • [_STD] _STD
  • Member since:
    02-08-2013

View PostPapaDigi_08, on 12 March 2016 - 07:43 PM, said:

Thx a lot.

 

Tested, but it doesnt work for me :unsure:.

 

i was remade all the sounds yet :) try to download them now :)

Ma7rix #8 Posted 12 March 2016 - 07:52 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 64871 battles
  • 333
  • [LIEMI] LIEMI
  • Member since:
    11-22-2012

View PostRagnarocek, on 12 March 2016 - 05:01 PM, said:

volume on all sounds lowered by ~50%, links stays the same

 

why? volume was just good

PapaDigi_08 #9 Posted 12 March 2016 - 08:03 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 24562 battles
  • 1,733
  • Member since:
    10-11-2012

View PostRagnarocek, on 12 March 2016 - 07:52 PM, said:

 

i was remade all the sounds yet :) try to download them now :)

 

Works perfectly... Big THX :great:.

Ragnarocek #10 Posted 12 March 2016 - 08:07 PM

    Captain

  • Player
  • 30458 battles
  • 2,094
  • [_STD] _STD
  • Member since:
    02-08-2013

View PostPapaDigi_08, on 12 March 2016 - 08:03 PM, said:

 

Works perfectly... Big THX :great:.

 

you're welcome mate :)

Dumadidak #11 Posted 12 March 2016 - 08:19 PM

    Sergeant

  • Player
  • 41405 battles
  • 228
  • [AZP] AZP
  • Member since:
    10-28-2011
Yes now is much better :) Thank you very much!

kayisikent #12 Posted 13 March 2016 - 12:32 AM

    Sergeant

  • Player
  • 32213 battles
  • 273
  • [TAF-G] TAF-G
  • Member since:
    11-17-2013
thx bro.

Ragnarocek #13 Posted 13 March 2016 - 10:40 AM

    Captain

  • Player
  • 30458 battles
  • 2,094
  • [_STD] _STD
  • Member since:
    02-08-2013
reworked Sauron and Sauron 10s to use both of sounds "You cannot hide" and "I see you"

bograd #14 Posted 13 March 2016 - 05:15 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 41483 battles
  • 495
  • Member since:
    03-22-2011

Great job with this mod.

However, i'm using Alastanka  sound and the volume is a bit loud. A 20% decrease would be perfect. Is there a simple way to do it myself?

Thanks.



Ragnarocek #15 Posted 13 March 2016 - 05:23 PM

    Captain

  • Player
  • 30458 battles
  • 2,094
  • [_STD] _STD
  • Member since:
    02-08-2013
no, there isn't any simply way... whole bank must ber reworked... i've tested the sound with all sliders in volume settings at 100% and volume level is ok

Joggaman #16 Posted 13 March 2016 - 05:40 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 25292 battles
  • 6,975
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    05-23-2011

I used the soft countdown, but instead of getting a soft countdown, i got no SS sound....

What happened?



bograd #17 Posted 13 March 2016 - 05:59 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 41483 battles
  • 495
  • Member since:
    03-22-2011

View PostRagnarocek, on 13 March 2016 - 05:23 PM, said:

no, there isn't any simply way... whole bank must ber reworked... i've tested the sound with all sliders in volume settings at 100% and volume level is ok

 

I see. Still, to me, the sound is a bit too loud compared with other sounds in the game. 

If anybody can decrease the sound of Alastanka  wit 20% i would greatly appreciate it. Thanks.



Ragnarocek #18 Posted 13 March 2016 - 07:09 PM

    Captain

  • Player
  • 30458 battles
  • 2,094
  • [_STD] _STD
  • Member since:
    02-08-2013

View PostJoggaman, on 13 March 2016 - 05:40 PM, said:

I used the soft countdown, but instead of getting a soft countdown, i got no SS sound....

What happened?

 

dunno... are you using any other sound mods ?

Joggaman #19 Posted 13 March 2016 - 07:24 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 25292 battles
  • 6,975
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    05-23-2011
no. but when putting the files in their respective folders, i replaced some existing files.. in one folder it was 1, and 2 in another.

Ragnarocek #20 Posted 13 March 2016 - 07:27 PM

    Captain

  • Player
  • 30458 battles
  • 2,094
  • [_STD] _STD
  • Member since:
    02-08-2013

View PostJoggaman, on 13 March 2016 - 07:24 PM, said:

no. but when putting the files in their respective folders, i replaced some existing files.. in one folder it was 1, and 2 in another.

 

if you change any file in 6th sense, it stop working... 6th sense need all 3 files provided in archive...




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users