Type 59 china
tin53
29 Oct 2012
pozz, isto pitanje mozes postaviti i za KV-5. vrlo vjerojatno nece vise dolaziti, osim ako ga ne odluce vratiti u shop na par dana do tjedan. pogledaj kad ce bit kineska nova godina mozda ga tada vrate
ali ozbiljno, tenk preporucujem, stvarno je sila na bojistu kad ga ispravno vozis, jedini nedostatak je nemogucnost treniranja posade...
8OJ4N
29 Oct 2012
U dobrim rukama, Type 59 je opasna zvjerka. Tek sad uvidjam koliko sam ga podcjenio i imao pogresan pristup tom tenku.
Ko ga ne kupi - kajace se, a ko ga kupi - natjerace druge da se kaju! XD
Ko ga ne kupi - kajace se, a ko ga kupi - natjerace druge da se kaju! XD
lukaatv
05 Nov 2012
Poz
Kod mene dosta ljudi u klanu ceka na Type 59 popilaran naziv bar kod mene u klanu zuca :D zna li se oce li ga uskoro ili kasnije pustiti bar jos jednom u ponudi?
Kod mene dosta ljudi u klanu ceka na Type 59 popilaran naziv bar kod mene u klanu zuca :D zna li se oce li ga uskoro ili kasnije pustiti bar jos jednom u ponudi?
BigBadVuk
05 Nov 2012
Da ponovo ponovim: Osim par ljudi u VISOKOM menadzmentu i ekonomskom sektoru niko nema pojma kada ce koji proizvod pojeftiniti , ili se pojaviti u radnji i sl.
Dakle pratite novosti i vesti i znacete kada se pojavljuje ponovo Type59.
Dakle pratite novosti i vesti i znacete kada se pojavljuje ponovo Type59.
Nemanja77
05 Nov 2012
lukaatv, on 05 November 2012 - 03:08 PM, said:
Poz
Dosadasnja praksa kaze na svaka 2-3 meseca ga puste na par dana u prodaju
znaci ocekujte oko Nove Godine -+