Jump to content


Reakce na verzi 9.15 - Garáž - vylepšení uživatelského rozhraní


  • This topic is locked This topic is locked
82 replies to this topic

Ivana_Drago #1 Posted 21 May 2016 - 06:35 PM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 1205 battles
  • 1,120
  • Member since:
    08-26-2015

Tankisté,

 

jak se vám líbí vylepšené prostředí garáže?



VijaCZ #2 Posted 25 May 2016 - 12:17 AM

    Brigadier

  • Guest
  • 75765 battles
  • 4,327
  • [HRDZA] HRDZA
  • Member since:
    09-21-2013

Proč se nikdy nikam nepíše "změna" ale vždy "vylepšení" ?

 

Snad brzo přijde mod který garáž upraví tak jak hráči opravdu chtějí - pokud se tedy od testu neprovedly opravdu radikální změny :)



Dracek_CZ #3 Posted 25 May 2016 - 09:16 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 21775 battles
  • 968
  • Member since:
    08-11-2014
Sice trošku pokrok, ale pořád je to o ničem. Když už se s tím vývojáři dělají, tak proč to neudělají pořádně?
Možnost skrývání tanků které dlouhodobě nejezdím, zlaté prémiové tanky, víceřádková garáž, statistiky vidět hned na tanku. Prostě tak jak to má xvm.
Ještě bych uvítal manuální řazení tanků a tank nepotřebuju vidět v garáži, tak třeba udělat výběr tanků přes celou obrazovku tak jako tech tree, kde bych měl pod sebou lajty, pak mt, ht, td, spg.
Prostě pozorovat 3d tank v garáži mi nic nepřináší.

Lavelin #4 Posted 25 May 2016 - 12:35 PM

    Captain

  • Player
  • 42505 battles
  • 2,095
  • Member since:
    04-18-2013

Má to jednu malou kosmetickou vadu.

Chybí filtr čistě na expené tanky. 



Rem3mberMe #5 Posted 25 May 2016 - 12:41 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 1074 battles
  • 748
  • Member since:
    01-23-2014

View PostDracek_CZ, on 25 May 2016 - 09:16 AM, said:

Sice trošku pokrok, ale pořád je to o ničem. Když už se s tím vývojáři dělají, tak proč to neudělají pořádně?
Možnost skrývání tanků které dlouhodobě nejezdím, zlaté prémiové tanky, víceřádková garáž, statistiky vidět hned na tanku. Prostě tak jak to má xvm.
Ještě bych uvítal manuální řazení tanků a tank nepotřebuju vidět v garáži, tak třeba udělat výběr tanků přes celou obrazovku tak jako tech tree, kde bych měl pod sebou lajty, pak mt, ht, td, spg.
Prostě pozorovat 3d tank v garáži mi nic nepřináší.

 

Protože u WG vždycky nic nejde. Pak na to někdo udělá mod a z rázu to najednou jde. Akorát že WG si vždycky myslí, že méně znamená více a to v tancích a u ženských neplatí. :) Takže to v dalších 5 patchích budou ještě ladit. 

Edited by Rem3mberMe, 25 May 2016 - 12:42 PM.


Gancho_Chunyomlato #6 Posted 25 May 2016 - 12:52 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 49570 battles
  • 848
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    06-26-2014
Na druhou stranu, mit zlate provedeny premiak, to je opravdu to, co tyhle hre schazi k dokonalosti.. Za me navrh: neslo by proste a jednodusse udelat u kazdyho tanku zatrzitko a clovek by si libovolne navolil, co chce a nechce v danej moment v garazi videt? Moc revolucni?

Edited by Gancho_Chunyomlato, 25 May 2016 - 01:08 PM.


kurcatovium #7 Posted 25 May 2016 - 01:02 PM

    Brigadier

  • Player
  • 45673 battles
  • 4,071
  • [KHIL] KHIL
  • Member since:
    08-10-2012

Feedback bych rozdělil na dvě části:

 

  • Filtry: za mě super! Šlo by to samozřejmě vyřešit i líp (třeba už jen tím, aby celý filtr nebyl schovaný za tlačítkem, ale byl vidět pořád ), ale už takhle je to proti současnému stavu naprostá bomba. Palec nahoru.
  • "Rozšířené info" o vybraném tanku: za mě pěknej hnus. Nepřehledné, zavádějící a člověk zas aby se uklikal a uskroloval, když si chce ty parametry projít detailněji. Fuj a palec dolů!


Rem3mberMe #8 Posted 25 May 2016 - 01:06 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 1074 battles
  • 748
  • Member since:
    01-23-2014

View Postkurcatovium, on 25 May 2016 - 01:02 PM, said:

Feedback bych rozdělil na dvě části:

 

  • Filtry: za mě super! Šlo by to samozřejmě vyřešit i líp (třeba už jen tím, aby celý filtr nebyl schovaný za tlačítkem, ale byl vidět pořád ), ale už takhle je to proti současnému stavu naprostá bomba. Palec nahoru.
  • "Rozšířené info" o vybraném tanku: za mě pěknej hnus. Nepřehledné, zavádějící a člověk zas aby se uklikal a uskroloval, když si chce ty parametry projít detailněji. Fuj a palec dolů!

 

Co jsem viděl ve videu, tak si ty rozšířený staty můžeš schovat. 

kurcatovium #9 Posted 25 May 2016 - 01:11 PM

    Brigadier

  • Player
  • 45673 battles
  • 4,071
  • [KHIL] KHIL
  • Member since:
    08-10-2012

Ano, můžeš jednotlivé kategorie schovat za jednu reprezentativní a "všeříkající čáru", což je přehlednost a přesnost sama. Já bych si naopak chtěl zobrazit (skoro ) všechno, jenže to si to musím postupně rozklikat a pak skrolovat jako idiot, protože ty čáry samotné zabírají 1/3 místa.

 

Určitě bych chtěl vidět najednou minimálně dohled tanku, reload a camo - tzn. věci které se mění se schopnostmi posádky, vybavením, spotřebáky. Jenže když si tohle rozkliknu, tak už musím skrolovat. A to nemám zrovna malé rozlišení monitoru.



SG_semda #10 Posted 25 May 2016 - 01:21 PM

    General

  • Player
  • 41149 battles
  • 8,164
  • [FIVE] FIVE
  • Member since:
    01-01-2013

View Postkurcatovium, on 25 May 2016 - 01:11 PM, said:

Ano, můžeš jednotlivé kategorie schovat za jednu reprezentativní a "všeříkající čáru", což je přehlednost a přesnost sama. Já bych si naopak chtěl zobrazit (skoro ) všechno, jenže to si to musím postupně rozklikat a pak skrolovat jako idiot, protože ty čáry samotné zabírají 1/3 místa.

 

Určitě bych chtěl vidět najednou minimálně dohled tanku, reload a camo - tzn. věci které se mění se schopnostmi posádky, vybavením, spotřebáky. Jenže když si tohle rozkliknu, tak už musím skrolovat. A to nemám zrovna malé rozlišení monitoru.

 

nebo to můžeš přepnout v nastavení na simplified statistics, a už to rozklikávání mít nebudeš

Kayi4ek #11 Posted 25 May 2016 - 04:29 PM

    WoT Community Manager

  • Player
  • 19445 battles
  • 3,222
  • Member since:
    09-02-2013

View PostDracek_CZ, on 25 May 2016 - 09:16 AM, said:

Sice trošku pokrok, ale pořád je to o ničem. Když už se s tím vývojáři dělají, tak proč to neudělají pořádně?
Možnost skrývání tanků které dlouhodobě nejezdím, zlaté prémiové tanky, víceřádková garáž, statistiky vidět hned na tanku. Prostě tak jak to má xvm.
Ještě bych uvítal manuální řazení tanků a tank nepotřebuju vidět v garáži, tak třeba udělat výběr tanků přes celou obrazovku tak jako tech tree, kde bych měl pod sebou lajty, pak mt, ht, td, spg.
Prostě pozorovat 3d tank v garáži mi nic nepřináší.

View PostGancho_Chunyomlato, on 25 May 2016 - 12:52 PM, said:

Na druhou stranu, mit zlate provedeny premiak, to je opravdu to, co tyhle hre schazi k dokonalosti.. Za me navrh: neslo by proste a jednodusse udelat u kazdyho tanku zatrzitko a clovek by si libovolne navolil, co chce a nechce v danej moment v garazi videt? Moc revolucni?
 

Skrývání tanků určitě ne, ze zřejmých důvodů. Dvouřádková garáž, doufejme. Statistiky vidět hned na tanku? Co tím myslíš?

 

View Postpeaker_cz, on 25 May 2016 - 12:35 PM, said:

Má to jednu malou kosmetickou vadu.

Chybí filtr čistě na expené tanky. 

 

Asi nechápu, co je filtr na čistě expené tanky.

 

 



Gancho_Chunyomlato #12 Posted 25 May 2016 - 04:39 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 49570 battles
  • 848
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    06-26-2014

View PostKayi4ek, on 25 May 2016 - 03:29 PM, said:

Skrývání tanků určitě ne, ze zřejmých důvodů. Dvouřádková garáž, doufejme. Statistiky vidět hned na tanku? Co tím myslíš?

 

 

Asi nechápu, co je filtr na čistě expené tanky.

 

 

 

Asi jsem trumpeta, me ty duvody zrejme nejsou, pomuzes prosim.

 

Jinak dovolim si reagovat za kolegu - xvm filtr umoznuje zobrazit "neelitni" tanky - proste ty, ktere "ciste expis" (pokud pouziju kolegovu terminologii).

 

Dtto, xvm ti primo v okynku danyho tanku dokaze ukazat, jestli na tom tanku mas Mko, jak jsi na nem s damazi, MoE, WR etc., neni nutny se na to chodit divat do sluzebniho zaznamu.


Edited by Gancho_Chunyomlato, 25 May 2016 - 04:46 PM.


Hakanan #13 Posted 25 May 2016 - 04:44 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 52298 battles
  • 550
  • Member since:
    07-06-2011

View PostKayi4ek, on 25 May 2016 - 03:29 PM, said:

Skrývání tanků určitě ne, ze zřejmých důvodů. Dvouřádková garáž, doufejme. Statistiky vidět hned na tanku? Co tím myslíš?

 

 

Asi nechápu, co je filtr na čistě expené tanky.

 

 

 

Myslím, že tím myslel  filtr, co by mu vyhodil neelitní vozidla. Jinak za mě jednoznačně přidat víceřadou garáž, to je podle mě to nejhlavnéjší. No a podle mě se teda nějak nepovedl ten pravý sloupec, co ukazuje charakteristiky vozidel. Nějaká imaginárí čísla a když je rozkliku, tak to ukazuje pouze aktuální parametry a třeba ještě u dohledu bez bina. Podle mě by to mělo ukazovat charakteristiky se 100% posádkou, pak aktuální hodnoty a pak třeba u dohledu s aktivovaným binem.

Dracek_CZ #14 Posted 25 May 2016 - 04:45 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 21775 battles
  • 968
  • Member since:
    08-11-2014

Asi chápu, že by nějaký trumpety potom psali na podporu, že jim zmiznul tank, kterej si omylem schovali.

Dvouřádková? Já chci 3 rádkovou :) I dva řádky jsou málo :D

 

Block Quote

Dtto, xvm ti primo v okynku danyho tanku dokaze ukazat, jestli na tom tanku mas Mko, jak jsi na nem s damazi, MoE, WR etc.

 

Ano, toto jsem přesně myslel. Vidím tam winrate, průměrnou dmg, počet procent na proužky na děle a tak.

-



Gancho_Chunyomlato #15 Posted 25 May 2016 - 05:06 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 49570 battles
  • 848
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    06-26-2014

View PostDracek_CZ, on 25 May 2016 - 03:45 PM, said:

Asi chápu, že by nějaký trumpety potom psali na podporu, že jim zmiznul tank, kterej si omylem schovali.

Dvouřádková? Já chci 3 rádkovou :) I dva řádky jsou málo :D

 

 

Ano, toto jsem přesně myslel. Vidím tam winrate, průměrnou dmg, počet procent na proužky na děle a tak.

-

 

Trochu na me padla depka z toho, ze mas asi pravdu, a ze kvuli trumpetam se vsichni ty, ktery nemaji hlavu vystlanou rakosim, nedockaji toho asi nejlogictejsiho a nejjednodussiho filtru "navol si sam".


Edited by Gancho_Chunyomlato, 25 May 2016 - 05:10 PM.


tramp_ #16 Posted 25 May 2016 - 09:40 PM

    Private

  • Player
  • 43674 battles
  • 7
  • Member since:
    12-28-2012
"FILTR PRIMARNICH VOZIDEL" musím po   každé odehrané bitvě znovu aktivovat jenom já ,nebo to dělá i někomu dalšímu ?

GreenKlid #17 Posted 25 May 2016 - 09:54 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 41292 battles
  • 461
  • [KAACR] KAACR
  • Member since:
    05-24-2013

View Postpeaker_cz, on 25 May 2016 - 12:35 PM, said:

Má to jednu malou kosmetickou vadu.

Chybí filtr čistě na expené tanky. 

 

Souhlas, taky postrádám volbu "neelitní" tanky. Takhle to tam vždycky hledám jak vocas, abych nejprve na násobky projel tyto.

VijaCZ #18 Posted 25 May 2016 - 11:50 PM

    Brigadier

  • Guest
  • 75765 battles
  • 4,327
  • [HRDZA] HRDZA
  • Member since:
    09-21-2013

Tak sem si to osahal a jdu shánět modifikace na garáž.

Přibyla kupa zbytečností s nedodělky, je to dobrý začátek ale polotovar se nemá servírovat hráčům, funkce po kterých se nejvíc brečí prostě ne a ne přijít.

Filtr neumí "neelitní" tanky což je pro mě nejdůležitější část.

Třířádková garáž není luxus - od určitého počtu tanků je to povinnost !!! Brečí se po ní strašně dlouho a pořád nic.

Chybějící hodiny jsou jen detail na který nemá ani cenu upozorňovat.

Prohlížení nevyexpených tanků a aktuální vlastnosti tanku v garáži hodnotím velmi kladně - zbytečnost ale potěší.

Celkové shrnutí - domácí patlalové jsou mnohem dál a mnohem lepší než profesionální programátoři, bohužel....  ale jo, zlepšilo se to, nenadávám.



Kucus_brainless_zombie #19 Posted 26 May 2016 - 04:01 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 25992 battles
  • 971
  • [_LDN] _LDN
  • Member since:
    05-11-2016

Hmm, já mám problém. V garáži nemám tlačítko na filtr. Jak jsem pochopil z videa, tak by to mělo být vlevo dole, ale já tam vůbec nic nemám. Zkoušel jsem hledat v nastavení, ale nic jsem nenašel.

Pls help me.



mrazkov #20 Posted 26 May 2016 - 05:25 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 48500 battles
  • 579
  • [EHW] EHW
  • Member since:
    09-30-2011
A kolik mas tanku? Zobrazuje se, az kdyz je co filtrovat.

Jinak ze me plus, jen ten filtr na neelitni tanky by se hodil...




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users