Jump to content


Reakce na verzi 9.15 - Garáž - vylepšení uživatelského rozhraní


  • This topic is locked This topic is locked
82 replies to this topic

gadds #21 Posted 26 May 2016 - 05:52 AM

    Lieutenant Сolonel

  • Clan Diplomat
  • 30192 battles
  • 3,199
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    11-06-2012

Tak já nevím, asi je to pokrok, ale ve věcech, které lidi moc netrápily - více řádků stále nemáme, filtr elitních vozidel také ne, hodiny už vůbec. A tyto tři věci považuju za hlavní a dlouhodobé nedostatky současné WG garáže. Tak snad příště... ehm...

View PostKayi4ek, on 25 May 2016 - 03:29 PM, said:

Statistiky vidět hned na tanku? Co tím myslíš?

Viz. XVM mod - přímo v tom obdélníčku konkrétního tanku vidím moji průměrnou DMG/očekávanou DMG, aktuální stav MoE, WR... velmi praktické, jak psala už gaučová svině - nemusíš furt lézt do záznamu, zvlášť když se třeba snažíš udělat třetí proužky/hvězdy atd..



Gabriel_i5_Back #22 Posted 26 May 2016 - 06:43 AM

    Major General

  • Player
  • 45996 battles
  • 5,109
  • [_LAST] _LAST
  • Member since:
    04-19-2013

View PostGancho_Chunyomlato, on 25 May 2016 - 05:06 PM, said:

 

Trochu na me padla depka z toho, ze mas asi pravdu, a ze kvuli trumpetam se vsichni ty, ktery nemaji hlavu vystlanou rakosim, nedockaji toho asi nejlogictejsiho a nejjednodussiho filtru "navol si sam".

Áno je to na 100% tak. Už teraz pri tých pár filtroch sú reklamácie na zmiznuté tanky. Jednotlivé funkcie proste musia byť čo najviac blbuvzdorné.



kurcatovium #23 Posted 26 May 2016 - 07:14 AM

    Brigadier

  • Player
  • 45704 battles
  • 4,071
  • [KHIL] KHIL
  • Member since:
    08-10-2012

View PostSG_semda, on 25 May 2016 - 01:21 PM, said:

 

nebo to můžeš přepnout v nastavení na simplified statistics, a už to rozklikávání mít nebudeš

 

Vyzkouším. Jen aby to nebyl návrat ke starému zobrazení, které nebere do úvahy posádku a doplňky.

SG_semda #24 Posted 26 May 2016 - 07:51 AM

    General

  • Player
  • 41242 battles
  • 8,164
  • [FIVE] FIVE
  • Member since:
    01-01-2013

View Postkurcatovium, on 26 May 2016 - 07:14 AM, said:

 

Vyzkouším. Jen aby to nebyl návrat ke starému zobrazení, které nebere do úvahy posádku a doplňky.

 

nebere, je to pořád dynamický, jen bez těch grafickejch serepetiček

LAURAcz #25 Posted 26 May 2016 - 08:25 AM

    Private

  • Player
  • 27891 battles
  • 28
  • Member since:
    01-10-2014

Tak za mně, pokrok ale…

U výběru tanků chybí jak již bylo psáno tlačítko neelitní, stačilo by změnit zatržítko ve ,,filtrovat podle parametru“ z elitní na neelitní, já elitní nepotřebuji a nepoužiji. A to staré tlačítko filtr primárních vozidel klidně zrušit, nebo ať mi ty tanky po zrušení navolení nechá v řadě u národu tak jak bylo a neřadí mi je na začátek řady. Používám ho jen pro navolení neelitních vozidel a že to pak není u národu mi vadí.

A u výběru zoomu možnost výběru mezi 16x a 25x, doposud jezdím s 16x a 25x je pro mě moc, takže zatím vyřeším asi zase modem.

A snad i možnost nějakým zatržítkem nebo rozbalovací šipkou úplně skrýt ty parametry vpravo, já se na to denně nedívám. A když najedu na tank dole v garáži tak ta obrovská plachta co vyjede mi zakreje půl obrazovky a třeba zjednodušené technické vlastnosti pak vidím dvojitě, protože je mám i vpravo nahoře, za mně toto zjednodušit.

Ale jinak pokrok.

SRudolf #26 Posted 26 May 2016 - 08:34 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 37343 battles
  • 1,517
  • Member since:
    07-24-2014

To akože vážne. ste nemohli pridať jeden riadok?

 


Edited by SRudolf, 26 May 2016 - 08:38 AM.


Kayi4ek #27 Posted 26 May 2016 - 08:57 AM

    WoT Community Manager

  • Player
  • 19445 battles
  • 3,222
  • Member since:
    09-02-2013

View PostGancho_Chunyomlato, on 25 May 2016 - 04:39 PM, said:

 

Asi jsem trumpeta, me ty duvody zrejme nejsou, pomuzes prosim.

 

Jinak dovolim si reagovat za kolegu - xvm filtr umoznuje zobrazit "neelitni" tanky - proste ty, ktere "ciste expis" (pokud pouziju kolegovu terminologii).

 

Dtto, xvm ti primo v okynku danyho tanku dokaze ukazat, jestli na tom tanku mas Mko, jak jsi na nem s damazi, MoE, WR etc., neni nutny se na to chodit divat do sluzebniho zaznamu.

 

Přesně proto:

 

View PostHomer_J_S_, on 26 May 2016 - 06:43 AM, said:

Áno je to na 100% tak. Už teraz pri tých pár filtroch sú reklamácie na zmiznuté tanky. Jednotlivé funkcie proste musia byť čo najviac blbuvzdorné.

 

 

 

 



czumyl #28 Posted 26 May 2016 - 09:10 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 25818 battles
  • 686
  • [AF_F] AF_F
  • Member since:
    07-03-2013

Jak už bylo popsáno výše ... k dokonalosti chybí jen troška:

 - hodiny v garáži - chápu, že WG chce aby u toho seděli lidi co nejvíc, ale já potřebuju hodiny, abych věděl, kdy zaject pro děti do školky :-D

 - víceřádek tanků (používám 3 a je to tk akorát) - kdyby u toho byly hodnoty winrate a % na MoE, to by bylo ještě lepší

 - automount - automatické přehazování bina, maskovačky a krabice s opravami - kdo má pořád hledat, kam sem si to vybavení dal - ale zase chápu WG - když to člověka štve, tak si koupí např 20x bina a je to ;p

 

Jinak dynamický staty tanků super!


Edited by czumyl, 26 May 2016 - 09:27 AM.


JackFlash87 #29 Posted 26 May 2016 - 09:10 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 35698 battles
  • 1,442
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    05-12-2013

View PostSG_semda, on 26 May 2016 - 07:51 AM, said:

 

nebere, je to pořád dynamický, jen bez těch grafickejch serepetiček

Pokud si dobře vzpomínám, tak já pri puvodnim zobrazeni dynamický hodnoty nemel nebo jsem slepej :/



czumyl #30 Posted 26 May 2016 - 09:28 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 25818 battles
  • 686
  • [AF_F] AF_F
  • Member since:
    07-03-2013
sou v obojím ... schválně si zkus z tanku odvelet velitele s maskovacím skilem a skilem na dohled a uvidíš, jak se to změní

daliborjanda #31 Posted 26 May 2016 - 10:28 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 45593 battles
  • 766
  • Member since:
    12-14-2012

Mě se to líbí.  Dvouřádkovou garáž nepotřebuju - používám filtry a zas tak moc tanků v garáži nemám abych si nemohl jednou pohnout posuvníkem.   Zlatý tanky jsou podle mě hnusný a opět se odlišení dá vyřečit fitrem.  Stejně tak nepotřebuju mít základní statistiky na ikonkách. Je to přeplácaný.  Myslim že kdo potřebuje mít ze hry omalovánky a přehled o všem možným ať dál používá módpaky. Pro zbytek co má rád "čistej" design a je zvyklej hrát hru v základním vzhledu bez módů ať zůstane hra krapet strohá.



Otes #32 Posted 26 May 2016 - 11:20 AM

    Corporal

  • Player
  • 58853 battles
  • 115
  • [VRTC] VRTC
  • Member since:
    12-28-2011
Proč se neukazuje zlepšení vlastností s maskovačkou a binem? To je nějaká chyba, nebo schválně??

Kayi4ek #33 Posted 26 May 2016 - 11:24 AM

    WoT Community Manager

  • Player
  • 19445 battles
  • 3,222
  • Member since:
    09-02-2013

View PostOtes, on 26 May 2016 - 11:20 AM, said:

Proč se neukazuje zlepšení vlastností s maskovačkou a binem? To je nějaká chyba, nebo schválně??

 

Chyba, víme o ní.

CabalSvk #34 Posted 26 May 2016 - 11:24 AM

    Corporal

  • Player
  • 11244 battles
  • 183
  • [TG-SK] TG-SK
  • Member since:
    12-30-2015

Chyba

 

Edit: O par sekund ma kayia predbehol :)


Edited by CabalSvk, 26 May 2016 - 11:26 AM.


Dracek_CZ #35 Posted 26 May 2016 - 12:48 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 21775 battles
  • 968
  • Member since:
    08-11-2014
Tak ta věc s mizením tanků by šla jednoduše udělat tak, že by se jako první dalo velké výrazné tlačítko reset všech filtrů. Nebo filtrované tanky by se zobrazovali v seznamu jako poslední a byli by zašedivělé.
Myslím, že by to bylo daleko lepší než současný stav a neměli by jste téměř žádné reklamace. Všechno jde vymyslet, tak aby to pohodlně ovládali i lidé co si s PC moc nerozumí.
Někomu sice jednořádková garáž stačí protože má pár tanků, ale třeba já jich mám hodně a 3 řádky je pro mě tak akorát. A to mám ještě některé tanky schované, protože je mám koupené ve slevě bez posádky, nebo je dlouhodobě nejezdím a čekají až na ně zase dostanu náladu :)

Ano to je dobrá připomínka. autopřehazování vybavení (bino, maskovačka, bedna s nářadím) a automatické přehazování posádky je také jedna z věcí co mě ve hře chyběla hned od prvního spuštění, když sem jí ještě ani pořádně nerozuměl. A bylo mi strašně divné proč tam tak elementární věc programátoři neimpelentovali.

Když člověk dělá vyvoj aplikací i pro neznalé lidi, tak mu některé věci zpříjemňující život přídou úplně automatické. Ale kdo chce hledat výmluvy proč něco nejde, vždy si nějakou najde.

Edited by Dracek_CZ, 26 May 2016 - 12:52 PM.


GordonGS #36 Posted 26 May 2016 - 01:21 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 25715 battles
  • 90
  • [7REDS] 7REDS
  • Member since:
    12-08-2013

View PostKayi4ek, on 26 May 2016 - 10:24 AM, said:

 

Chyba, víme o ní.

 

I přesto jsme po dlouhodobém testování vypustili patch s chybami, i když se o nich ví.

Kucus_brainless_zombie #37 Posted 26 May 2016 - 02:33 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 25992 battles
  • 971
  • [_LDN] _LDN
  • Member since:
    05-11-2016

View Postmrazkov, on 26 May 2016 - 05:25 AM, said:

A kolik mas tanku? Zobrazuje se, az kdyz je co filtrovat.

Jinak ze me plus, jen ten filtr na neelitni tanky by se hodil...

 

 

 

 

Tanků mám 14...



PaulDirac #38 Posted 26 May 2016 - 02:48 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 30042 battles
  • 57
  • [-TRW-] -TRW-
  • Member since:
    11-22-2012

View PostGancho_Chunyomlato, on 25 May 2016 - 11:52 AM, said:

Na druhou stranu, mit zlate provedeny premiak, to je opravdu to, co tyhle hre schazi k dokonalosti.. Za me navrh: neslo by proste a jednodusse udelat u kazdyho tanku zatrzitko a clovek by si libovolne navolil, co chce a nechce v danej moment v garazi videt? Moc revolucni?

 

Zajímavý, to tam je přece už dávno, označuje to ten žlutej pruh. :-)

Gancho_Chunyomlato #39 Posted 26 May 2016 - 02:56 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 49688 battles
  • 848
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    06-26-2014

View PostPaulDirac, on 26 May 2016 - 01:48 PM, said:

 

Zajímavý, to tam je přece už dávno, označuje to ten žlutej pruh. :-)

 

V zasade mas pravdu, ale neni kazdej kvantovej fyzik, aby to hned poznal ;-)



Krakenous #40 Posted 26 May 2016 - 04:04 PM

    Private

  • Player
  • 9709 battles
  • 15
  • Member since:
    10-01-2013

View Posttramp_, on 25 May 2016 - 08:40 PM, said:

"FILTR PRIMARNICH VOZIDEL" musím po   každé odehrané bitvě znovu aktivovat jenom já ,nebo to dělá i někomu dalšímu ?

 

To mi dělá taky a fest mi to hněte.... i když jsem chytrej jako kvantovej fyzik a funglování žlutejho pruha jsem odhalil, tak je mi to plat prtný




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users