Jump to content


Reakce na verzi 9.15 - Garáž - vylepšení uživatelského rozhraní


  • This topic is locked This topic is locked
82 replies to this topic

tramp_ #41 Posted 26 May 2016 - 08:17 PM

    Private

  • Player
  • 43725 battles
  • 7
  • Member since:
    12-28-2012

View PostKrakenous, on 26 May 2016 - 03:04 PM, said:

 

To mi dělá taky a fest mi to hněte.... i když jsem chytrej jako kvantovej fyzik a funglování žlutejho pruha jsem odhalil, tak je mi to plat prtný

 

Předpokládal bych nějakou reakci od WG ... Buď radu co dělám špatně bo něco . Předem díky.

 



Radulesku #42 Posted 26 May 2016 - 10:30 PM

    Private

  • Player
  • 23359 battles
  • 29
  • Member since:
    03-29-2013
Pro nováčky možná dobrý to zjednodušení statistik a zahrnutí vícero do jedné, ale řekl bych, že ti, co už to nějakej pátek hrajou, tak potřebujou vidět i konkrétní čísla všeho. Co by mě zajímalo, jestli ta osa kumulativních statistik (nebo jak tomu říkat) nějakým způsobem vyjadřuje průměr stejného typu tanků na stejném tieru, aby bylo na první pohled jasné v čem je ten kterej tank nadprůměrnej. Jestli ne, tak je to úplně na nic.

Jmeno1 #43 Posted 26 May 2016 - 10:37 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 50829 battles
  • 12,087
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    09-02-2012
No, tomu inteligentovi co vymyslel "vylepšení" garáže by patřilo nas.át do ruk a nepustit týden k vodě. Existuje někde návod jak sortovat tanky bez neustálého resetování? A co znamenají ty ukazatele vpravo? Má to nějaký smysl proč je jezdec někdy úplně vpravo a někdy v necelé půlce i když je posádka a vybavení ve všem na maximu? Jediné vylepšení co vidím je v MM. Bitvy celkem vyrovnané a dnešní WR 84% při 13 bitvách. 

Taquila_ #44 Posted 26 May 2016 - 11:33 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 34469 battles
  • 84
  • Member since:
    12-12-2013
Tak zaplať bůh alespoň za nějaké třídění v garáži. Bylo by možné ještě přidělat nějaké opravdu výrazné zvýraznění který čudlík mám zmáčknutý? To lehké zrnění pod ním často přehlédnu (ano, jsem slabozraký ale brejle si na WoT beru).

ALOKART #45 Posted 27 May 2016 - 12:19 AM

    Warrant Officer

  • Clan Commander
  • 56046 battles
  • 574
  • [BORE] BORE
  • Member since:
    02-12-2011

vadi mi len ta blbost s tym, ze ked chcem prepnut na iny narod tak ten predchozi musim zase rucne vypnut :D zdrzuje to, otravuje to ostatne OK

 



Krakenous #46 Posted 27 May 2016 - 10:09 AM

    Private

  • Player
  • 9709 battles
  • 15
  • Member since:
    10-01-2013

View PostTaquila_, on 26 May 2016 - 10:33 PM, said:

Tak zaplať bůh alespoň za nějaké třídění v garáži. Bylo by možné ještě přidělat nějaké opravdu výrazné zvýraznění který čudlík mám zmáčknutý? To lehké zrnění pod ním často přehlédnu (ano, jsem slabozraký ale brejle si na WoT beru).

Tak já nevidím v tomhle třídění nějaké zlepšení - v původní verzi jsem si označil primární tanky a ty jsem viděl při zapnutí garáže.
Varianta současná mi opravdu nevyhovuje, ale nejsem si jist jestli dělám něco špatně jen já ( a  tramp_ ) a všem ostatním primárně označené tanky zůstávají vybrané. Skutečně by nějaké vyjádření teamu neškodilo. Díky

 

Spojeno. Používej Edit. CE


Edited by ClearEvil, 29 May 2016 - 09:38 AM.


Gabriel_i5_Back #47 Posted 27 May 2016 - 10:16 AM

    Major General

  • Player
  • 45986 battles
  • 5,109
  • [_LAST] _LAST
  • Member since:
    04-19-2013
Ale veď v označovaní a výbere primárnych tankov sa nič nezmenilo.

Leckov #48 Posted 27 May 2016 - 10:17 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 30881 battles
  • 988
  • [-R-CZ] -R-CZ
  • Member since:
    01-23-2012
Každý je zvyklý na jiné filtry, takže ty současné někomu vyhovují a někomu ne. Co ale schází téměř všem a co by měla být ta nejpodstatnější změna, je víceřadá garáž. Jenom za tuhle jedinou úpravu by sklidili potlesk.

Krakenous #49 Posted 27 May 2016 - 10:25 AM

    Private

  • Player
  • 9709 battles
  • 15
  • Member since:
    10-01-2013

Omlouvám se, nějak se mi nedaří. Primární označení sice funguje, ale po návratu z bitvy se zruší a musím ho znovu navolit. To mi vadí a rád bych věděl, jestli to zlobí jen mě a trampa. Díky



tramp_ #50 Posted 27 May 2016 - 10:35 AM

    Private

  • Player
  • 43725 battles
  • 7
  • Member since:
    12-28-2012

View PostKrakenous, on 27 May 2016 - 09:25 AM, said:

Omlouvám se, nějak se mi nedaří. Primární označení sice funguje, ale po návratu z bitvy se zruší a musím ho znovu navolit. To mi vadí a rád bych věděl, jestli to zlobí jen mě a trampa. Díky

 

Přesně , skousnul bych , i když nerad to, že pokud si vyberu nějaký filtr - konkrétně ten na zobrazení "primárních vozidel" tyhle jsou sice uvedené jako první ale za nima jsou i ty ostatní. Proč proboha ? Já chci vidět jen to co si vyberu. No a ten fakt,že se tohle nastavení musí s každým návratem do garáže volit znovu je už jenom malá třešnička na tomhle "kyselém dortíku" vydané aktualizace. Takže tak.

Vendo77 #51 Posted 27 May 2016 - 02:11 PM

    Private

  • Player
  • 27857 battles
  • 6
  • [1CSTJ] 1CSTJ
  • Member since:
    12-31-2012
Ja mám taký malinký problém. V tých údajoch čo sa mi zobrazujú pri tanku v garáži mám na jednotlivých sekciách také čiarky (zarážky) a potom celkovú bielu čiarku a otázka znie ta zarážka je aktuálna hodnota na tanku a tá biela je celková maximálna tanku a tá celá je top z celej hry?

Attached Files

  • Attached File   shot_002a.jpg   66.47K


socanek #52 Posted 27 May 2016 - 02:17 PM

    Major General

  • Player
  • 30156 battles
  • 5,206
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    02-05-2013

View PostVendo77, on 27 May 2016 - 01:11 PM, said:

Ja mám taký malinký problém. V tých údajoch čo sa mi zobrazujú pri tanku v garáži mám na jednotlivých sekciách také čiarky (zarážky) a potom celkovú bielu čiarku a otázka znie ta zarážka je aktuálna hodnota na tanku a tá biela je celková maximálna tanku a tá celá je top z celej hry?

 

Ja mel za to, ze ta zarazka je jakoby nominalni a celkova dlouha cara je aktualni.

Kayi4ek #53 Posted 27 May 2016 - 02:20 PM

    WoT Community Manager

  • Player
  • 19445 battles
  • 3,222
  • Member since:
    09-02-2013

View PostSRudolf, on 26 May 2016 - 08:34 AM, said:

To akože vážne. ste nemohli pridať jeden riadok?

 

Spoiler

 

Na jakém hraješ rozlišení?

 

View PostKrakenous, on 27 May 2016 - 10:25 AM, said:

Omlouvám se, nějak se mi nedaří. Primární označení sice funguje, ale po návratu z bitvy se zruší a musím ho znovu navolit. To mi vadí a rád bych věděl, jestli to zlobí jen mě a trampa. Díky

 

Máš čistého klienta?

 

 

 

 



Vendo77 #54 Posted 27 May 2016 - 02:28 PM

    Private

  • Player
  • 27857 battles
  • 6
  • [1CSTJ] 1CSTJ
  • Member since:
    12-31-2012

View Postsocanek, on 27 May 2016 - 02:17 PM, said:

 

Ja mel za to, ze ta zarazka je jakoby nominalni a celkova dlouha cara je aktualni.

 

to by znamenalo že nejako môžem ten tank "vyhnať" až na koniec čiary? kks ale ako posádka expí tretí perk BiA mám, a nápoveda neradí ako to vylepšiť. na iných mám napr. červenú šípku a po rozkliknutí mi to napíše že čo ešte vylepšiť



socanek #55 Posted 27 May 2016 - 03:02 PM

    Major General

  • Player
  • 30156 battles
  • 5,206
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    02-05-2013

View PostVendo77, on 27 May 2016 - 01:28 PM, said:

 

to by znamenalo že nejako môžem ten tank "vyhnať" až na koniec čiary? kks ale ako posádka expí tretí perk BiA mám, a nápoveda neradí ako to vylepšiť. na iných mám napr. červenú šípku a po rozkliknutí mi to napíše že čo ešte vylepšiť

 

Jo tak.... ta plna silna cara ukazuje aktualni hodnotu, ale co znamena ten uplny konec, to teda nemam paru.

Chtelo by to k tehle featurce drobnou napovedu od vyvojaru, bo jejich nove uzasne znazorneni charakteristik tanku zustava nepochopeno :D



SRudolf #56 Posted 27 May 2016 - 06:26 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 37274 battles
  • 1,500
  • Member since:
    07-24-2014

View PostKayi4ek, on 27 May 2016 - 01:20 PM, said:

Spoiler

 

Na jakém hraješ rozlišení?

 

 

Máš čistého klienta?

 

 

 

 

 

16x9

ALOKART #57 Posted 27 May 2016 - 06:59 PM

    Warrant Officer

  • Clan Commander
  • 56046 battles
  • 574
  • [BORE] BORE
  • Member since:
    02-12-2011

View PostLeckov, on 27 May 2016 - 09:17 AM, said:

Každý je zvyklý na jiné filtry, takže ty současné někomu vyhovují a někomu ne. Co ale schází téměř všem a co by měla být ta nejpodstatnější změna, je víceřadá garáž. Jenom za tuhle jedinou úpravu by sklidili potlesk.

 

u mna teda nie... mam 357 tankov a furt si nehavam iba 1 riadok v garazi.. pretoze, pri hladani potrebneho tanku sa mi lahsie sleduje jeden riadok ako viac riadkov :)

Bellargo #58 Posted 28 May 2016 - 12:10 AM

    Private

  • Player
  • 20983 battles
  • 8
  • [-W-L-] -W-L-
  • Member since:
    03-24-2013

No, zase si stáhnu mod na garáž.. Ta jednořádková je opravdu pro mě nevyhovující při tom počtu tanků (musím překlikávat i u třírádkové;)... Filtry to u mě nevyřešili, stále něco překlikávat, hledat tank, než se proklikám garáží, filtry to nevyřešili..

Zároveň mi chybí mod na posádku - když kliknu na tank, posádka automaticky přesedne na daný tank zpět..


Edited by Bellargo, 28 May 2016 - 12:11 AM.


Jmeno1 #59 Posted 28 May 2016 - 09:14 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 50829 battles
  • 12,087
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    09-02-2012

Můžete mi někdo vysvětlit co znamenají ty bílé ukazatele vpravo v garáži? (označeno červeně)

Spoiler

Proč. např. ukazatel palebná síla není úplně vpravo. Proč, když už tam nic nejde přidat.


Edited by ClearEvil, 29 May 2016 - 09:42 AM.
Spoiler


Capt_Hanzz #60 Posted 28 May 2016 - 09:32 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 25252 battles
  • 367
  • Member since:
    03-31-2013
Ja jen bych se chtel optat....nezda se vam spoting nejakej rozbitej? Vcera me spotla is7 kdyz jsem jel v grillu, mel sem zaplou sit i bino, byl sem za kerem, na posadce mam naskovani na 100% a stejne me spotla driv nez ja ji....




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users