Jump to content


[0.9.19.0.2] Session Statistics and Battle Result Messages

Session Statistics

  • Please log in to reply
212 replies to this topic

Tomonik #201 Posted 08 June 2017 - 02:32 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 14512 battles
  • 68
  • Member since:
    01-22-2013

View PostPupsvogel, on 08 June 2017 - 02:47 PM, said:

Finished translating. Attached the German Config File.

Needed to rename it to upload it. rename it back to .json pls.

Good work! If you like you can make a post in this thread and upload your config file. You could also post some images. I will link that post in front page. Just like polish translation by Igorek. That will help you making your updates and uploading them ιndependently from me.

 

View PostPupsvogel, on 08 June 2017 - 02:47 PM, said:

1) There is Credids instead Credits 2 times (maybe more?)

2) there are probably unneccessary spaces before texts.

  a) I believe it was before Achievements

  b) around "Reset Statistics?" Text.

1) Well... I was never good in spelling :teethhappy:. I'll correct it.

2) Most spaces are there for formatting the output. (e.g. in achievements I wanted the text a little to the left.)

 

View PostPupsvogel, on 08 June 2017 - 02:47 PM, said:

Around the mission rewards there are way more in this file that are'nt used in the addon by now. Maybe add them?

I wouldn't like to get into that. I used only the most common. Maybe in the future.

 

View PostPupsvogel, on 08 June 2017 - 02:47 PM, said:

Also could you add the penalty for hitting teammates and getting money fron them if they hit you? I saw you prepared that already.

It can be done but it will ruin the current format. For better results I have to try to make a new macro about it.



Tomonik #202 Posted 08 June 2017 - 02:45 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 14512 battles
  • 68
  • Member since:
    01-22-2013

View PostPupsvogel, on 08 June 2017 - 03:05 PM, said:

Just noticed hiding the screenshot message didn't work either with "Screenshot" nor with "Screenshot.*"

I just checked it. It works for me. When Notification Center is open, is shown, but if you close it and open it again it desappears.

 

View PostPupsvogel, on 08 June 2017 - 03:05 PM, said:

What is this picture? In Game or in Garage?

I get normal messages in the Garage still

I'm not sure I understood what you mean. Pictures are from garage except the little ones in the bottom.



Pupsvogel #203 Posted 08 June 2017 - 03:02 PM

    Private

  • Player
  • 4867 battles
  • 20
  • Member since:
    05-11-2013

Screenshot: I had messages closed and after opening it was there. Will re-check

 

Picture: When message center is closed on the right side in the Garage are little popups. They appear in normal text for me. Is that not supposed to ve hidden or in the format like the little pictures (bottom) on the first page?

 

Upload:

I uploaded it in a post above. You can use that and link if you like.

Couldn't add a json file so I had to rename it 



Tomonik #204 Posted 08 June 2017 - 03:32 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 14512 battles
  • 68
  • Member since:
    01-22-2013
I checked your config and it is working just fine.
You mean the popup results. Those are the original. Only in Notification Center the battle results are modified.
You have to zip it in order to upload it in any format you want. I will link that post in front page.

Pupsvogel #205 Posted 10 June 2017 - 05:04 PM

    Private

  • Player
  • 4867 battles
  • 20
  • Member since:
    05-11-2013

1) Spaces: Didn't try but for example at RESET SESSION STATISTICS it is centerd if I saw correctly so it should be in the middle without it or am I wrong?

 

2) Can you add the garage popups in the same design as the ingame popups?

 

Bug?
I noticed the Personal Reserves are not shifted to the right (see screenshot) but as far as I can tell I made no mistake while translating and the html code seems correct too. Therefore I don't understand why it isn't shifted to the right as the others.

 

shot_032.jpg

 

EDIT:

Just saw your message now. 


Edited by Pupsvogel, 12 June 2017 - 05:01 PM.


Pupsvogel #206 Posted 10 June 2017 - 05:38 PM

    Private

  • Player
  • 4867 battles
  • 20
  • Member since:
    05-11-2013

GERMAN VERSION (Deutsch)

 

Datei entpacken und in dem Ordner res_mods/configs/wotstat kopieren.

Hinweis: Einstellung resettet jeden Tag um 5 die Statistik, falls dies nicht erwünscht ist bitte ändern!

Viel Spaß!

 

Screens_Deutsch.jpg

 

UPDATES:
13.06.2017  Bug mit Hide Messages und Karte Windsturm behoben.

Attached Files

  • Attached File   config.zip   5.7K

Edited by Pupsvogel, 13 June 2017 - 02:07 PM.


Pupsvogel #207 Posted 12 June 2017 - 05:00 PM

    Private

  • Player
  • 4867 battles
  • 20
  • Member since:
    05-11-2013

Had 3 bugs today:

 

1) More that 10k Crew experience results in line break (but maybe not that important).

 

2) I played Windstorm and for some reason the message was not shown above the Session statistic even after some opening and closing of the message center. Wadi (the one before) was the last one displayed.
EDIT: Today same map hidden while others with the same missions/rewards work, so it must be a map related problem.
 

3) One or 2 games later the session statistics disappeared and never came back that session.

 

4) Did you look into that bug about the rewards not beeing all at the same spacing (see posts above)

 

I assume bug 3/4 is because the messages containing "Crew has sucessfully ...." are hidden and heprobably just used the first word CREW.

Because I think to remember having gotten a crew experience booster and premium day that game.

 

 

Screenshots:

shot_042.jpg shot_045.jpg shot_048.jpg


Edited by Pupsvogel, 12 June 2017 - 10:05 PM.


Pupsvogel #208 Posted 13 June 2017 - 01:25 PM

    Private

  • Player
  • 4867 battles
  • 20
  • Member since:
    05-11-2013

Found the reason for Bug #2/#3 I believe:

 

"Turret" means "TURM" in German

And "Windstorm" is called "WindsTURM" (lowercase of course)

 

So I suppose ANYthing that matches the hide message will be hidden. This also explains the missing statistics after I probably switched to map view once.

 

Will update the German Version to recognize other words and try it.

 

EDIT:
Was the reason it seems updating config in a few minutes.

Also:

I suppose the reason for 1) of post #205 are unneccessary spaces at the end of the lines like:

"repl":    "<textformat leading='-2'><font size='10' color='#D4A017'>Hinzugefügt:</textformat>\n<font size='8'>      "

or maybe its because of the leading -2 and nothing that follows the first line (see Screenshot). Not tested now but pretty sure


Edited by Pupsvogel, 13 June 2017 - 02:05 PM.


Tomonik #209 Posted 13 June 2017 - 02:06 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 14512 battles
  • 68
  • Member since:
    01-22-2013

View PostPupsvogel, on 10 June 2017 - 06:04 PM, said:

Spaces: Didn't try but for example at RESET SESSION STATISTICS it is centerd if I saw correctly so it should be in the middle without it or am I wrong?

If I remember correctly, I added spaces for better output (aesthetic reasons only).

 

View PostPupsvogel, on 10 June 2017 - 06:04 PM, said:

Can you add the garage popups in the same design as the ingame popups?

It is possible but I haven't checked it. (Perhaps in the future).

 

View PostPupsvogel, on 12 June 2017 - 06:00 PM, said:

Did you look into that bug about the rewards not beeing all at the same spacing (see posts above)

I know the problem. It's how the mod reads the text and then how it replaces it. I couldn't find a solution. (I didn't try much becouse I did not care a lot about mision texts)

 

View PostPupsvogel, on 12 June 2017 - 06:00 PM, said:

More that 10k Crew experience results in line break (but maybe not that important).

Well, line space is not unlimited. I had to decide for some limits. Unusual or extreme values will ruin the format anywhere they occure.

 

View PostPupsvogel, on 13 June 2017 - 02:25 PM, said:

Found the reason for Bug #2/#3 I believe:

I haven't noticed something like that so your explanation seems reasonable.



Pupsvogel #210 Posted 13 June 2017 - 11:12 PM

    Private

  • Player
  • 4867 battles
  • 20
  • Member since:
    05-11-2013

Yeah it works now 2/3 was that reason. Updated other hide messages as well.

Will have a look into that Mission formatting if possible but is there any easy way checking without playing until you get such display again?



Tomonik #211 Posted 18 June 2017 - 10:40 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 14512 battles
  • 68
  • Member since:
    01-22-2013

View PostPupsvogel, on 14 June 2017 - 12:12 AM, said:

is there any easy way checking without playing until you get such display again?

 

Unfortunately I didn't find another way.

 

 



Pupsvogel #212 Posted 24 June 2017 - 07:56 AM

    Private

  • Player
  • 4867 battles
  • 20
  • Member since:
    05-11-2013

Had a bug in skirmish results yesterday. Caused by this addon?
Does it also happen in the english version?

 

Skirmish bug.jpg

 



Dado_Ze #213 Posted 24 June 2017 - 10:41 AM

    Sergeant

  • Player
  • 67716 battles
  • 267
  • [WEBAN] WEBAN
  • Member since:
    06-05-2012

View PostPupsvogel, on 24 June 2017 - 07:56 AM, said:

Had a bug in skirmish results yesterday. Caused by this addon?
Does it also happen in the english version?

 

Skirmish bug.jpg

 

 

That bug is not caused by mods, skirmish results formatting is broken even in vanilla client, advances results are fine, and yes its happen even in English version.





Also tagged with Session Statistics

5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users