Jump to content


Hra nejde na celou obrazovku


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

Bolek_O2 #1 Posted 26 May 2016 - 08:05 PM

    Private

  • Player
  • 21109 battles
  • 2
  • [O_2] O_2
  • Member since:
    11-28-2013

Od nové aktualizace mi nejde hra přepnout do režimu hraní v celé obrazovce. Pokud to nastavím v nastavení hry, tak mi to stejně hodí zase hra do okna. Nemá někdo nápad čím to může bejt? Moc díky za radu. Mody nemám

 



Horland #2 Posted 26 May 2016 - 08:23 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 104514 battles
  • 90
  • Member since:
    02-16-2013
Mně to při prvním přihlášení po aktualizaci udělalo taky. Změnil jsem to v nastavení, změna prošla, hrál jsem na full obraz. Při dalším přihlášení  - ejhle? - zase okno. Opět jsem to v nastavení změnil a od tý doby dobrý.

Bolek_O2 #3 Posted 26 May 2016 - 08:24 PM

    Private

  • Player
  • 21109 battles
  • 2
  • [O_2] O_2
  • Member since:
    11-28-2013

mě to právě vůbec neveme na celou obrazovku. Pokud to zažkrtnu tak to stejně nechá v okně na celou obrazovku to pouze problikne

 



Rem3mberMe #4 Posted 27 May 2016 - 06:18 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 1074 battles
  • 748
  • Member since:
    01-23-2014
Aktualizoval jsi na ty speciální ovladače? Možná je pes v tom. Mě se zase nezobrazovaly pásy na vozidlech od 5. tieru výš. Vše vyřešil update driverů (AMD). 

levapking #5 Posted 27 May 2016 - 07:06 AM

    Major

  • Player
  • 5752 battles
  • 2,829
  • Member since:
    02-02-2011
WoWS mi dělá to, že režim plné obrazovky sice běží, ale kurzor mi ukazuje o 2cm níž, než kde pak kliknu. Když dám režim plné obrazovky v okně, tak je to v pořádku.  WoT funguje normálně v jakémkoliv režimu. Takže asi mají soudruzi z WG v tom grafickém režimu trochu binec a nebude to jen ovladači od grafárny.

pravda13 #6 Posted 27 May 2016 - 07:55 AM

    Private

  • Player
  • 9297 battles
  • 8
  • [JRD] JRD
  • Member since:
    11-16-2012
Mi se po aktualizaci už nezobrazí nic. Jen proužky a čárky. I po aktualizaci ovladače. Odcházím jinam. Jak to tady pročítám jen samé komplikace.

ludvikg #7 Posted 27 May 2016 - 01:17 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 24988 battles
  • 315
  • [GAKO] GAKO
  • Member since:
    10-26-2012
Já mám podobný problém, akorát že já musel zrušil režim celá obrazovka, protože při rozlišení nad 1366 je obraz v režimu celá obrazovka odskočený celý do prava, nevidim ani minimapu, to jsem zkoušel jak ty nový ovladače tak původní co jsem měl....., mám Nvidii

Edited by ludvikg, 27 May 2016 - 01:17 PM.


Ivana_Drago #8 Posted 28 May 2016 - 02:47 PM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 1205 battles
  • 1,120
  • Member since:
    08-26-2015

Ahoj, některým hráčům se osvědčil tento postup:

 

1) vymazat game settings (preferences.xml)

2) spustit hru v režimu "Safe mode" a to i tehdy, když nepoužíváte žádné módy

 

Pokud by ani toto nepomohlo, zkuste, prosím, kontaktovat podporu.

 

 



ludvikg #9 Posted 23 June 2016 - 12:11 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 24988 battles
  • 315
  • [GAKO] GAKO
  • Member since:
    10-26-2012
Díky, vyzkouším

ViciousKillerCZ #10 Posted 29 July 2016 - 11:40 AM

    Private

  • Player
  • 13169 battles
  • 3
  • Member since:
    03-11-2015
Zdravim mam uplne stejny problem . Stahnul jsem windows 10 . A aktualizaci WOT a hra mi nejde na celou obrazovku . Uz fakt nevim co s tim

mirasmirascz #11 Posted 29 July 2016 - 01:33 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 22650 battles
  • 762
  • Member since:
    04-11-2013
Nemáte jiné nastavení poměru stran monitoru a jiné hry? Mohlo by to být tím.

gluttonblue67 #12 Posted 15 January 2017 - 08:00 PM

    Private

  • Player
  • 90 battles
  • 1
  • Member since:
    01-15-2017

View PostIvana_Drago, on 28 May 2016 - 02:47 PM, said:

Ahoj, některým hráčům se osvědčil tento postup:

 

1) vymazat game settings (preferences.xml)

2) spustit hru v režimu "Safe mode" a to i tehdy, když nepoužíváte žádné módy

 

Pokud by ani toto nepomohlo, zkuste, prosím, kontaktovat podporu.

o

 

 

https://blog.buchtic...u/#.WHvEdX2GxWg


Edited by gluttonblue67, 15 January 2017 - 08:01 PM.


wervolf06 #13 Posted 28 February 2017 - 04:43 PM

    Private

  • Player
  • 23430 battles
  • 7
  • Member since:
    04-09-2012

Mne robi to iste. Zapnem hru ide v okne, zmenim na celu obrazovku ok. Ale ked sa nahodou prepnem pocas hry napr.na net (Alt+Tab) tak ma opat hodi v hre na okno. Uz mam z toho nervy na dranc. A urcite to nie je grafikou... Zase daco [Editováno] vo WG.

:izmena:


Edited by ClearEvil, 01 March 2017 - 10:51 AM.
Tento příspěvek byl kvůli porušení pravidel upraven moderátorem. Pokud byl příspěvek moderován, uživatel nemá právo upravovat poznámky zapsané v příspěvku moderátorem. ClearEvil


bigdragonAF #14 Posted 28 February 2017 - 05:56 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Clan Commander
  • 61295 battles
  • 3,486
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    04-11-2011
Pokud vyskočím ze hry alt+esc hra se přepne do okna, pokud vyskočím ctrl+esc zůstane v celé obrazovce

Armorpiercer_ #15 Posted 01 March 2017 - 02:45 AM

    Captain

  • Member
  • 12501 battles
  • 2,336
  • Member since:
    11-27-2015
Toz... a vam nefunguje prepinani klavesou Windouz ? naprosto v cajku.

bigdragonAF #16 Posted 01 March 2017 - 06:07 AM

    Lieutenant Сolonel

  • Clan Commander
  • 61295 battles
  • 3,486
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    04-11-2011
no a nebo :trollface:

Lavelin #17 Posted 01 March 2017 - 06:36 AM

    Captain

  • Player
  • 42505 battles
  • 2,095
  • Member since:
    04-18-2013
Taky přepínám klávesou oken a někdy to skočí do okna. Pak dám jen alt+enter a hra se přepne na původní velikost.

Bery_CR #18 Posted 04 March 2017 - 01:54 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 64810 battles
  • 3,455
  • [KOBD] KOBD
  • Member since:
    11-19-2015

View PostbigdragonAF, on 28 February 2017 - 05:56 PM, said:

Pokud vyskočím ze hry alt+esc hra se přepne do okna, pokud vyskočím ctrl+esc zůstane v celé obrazovce

 

View PostArmorpiercer_, on 01 March 2017 - 02:45 AM, said:

Toz... a vam nefunguje prepinani klavesou Windouz ? naprosto v cajku.

 

To je stejnej wopruz, protoze to pro zmenu vyroluje nabidku start, ktere se pak musim zbavit... takze ve finale totez, jako obcasne alt+enter pri navratu do hry.

Snaha se sice pocita, ale tohle prinesl posledni patch a opravit si to tedy musi WG.



iTrolling #19 Posted 05 March 2017 - 07:52 PM

    Captain

  • Clan Commander
  • 6459 battles
  • 2,038
  • [0WNED] 0WNED
  • Member since:
    09-29-2014
na tomhle je nejhorsi to, ze kazdy system resi fullscreen (exkluzivni ipristup k zobrazovadlu) a "focus lock" trosicku jinak, takze je v tom strasny gulas.... totalni zmatek je pak v pripadech pouziti vice obrazovek. u mne obcas dochazi k problemum, kdy hru vidim, ale mam na ni normalni kurzor (nikoliv ten herni), takze klik je zpracovan explorerem (window managerem, desktopem) a nikoliv hrou... nastesti se da pouzivat windowed nebo borderless, coz timto problemem, zda se, netrpi. byt tedy za cenu nizsiho vykonu (FPS). 




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users