Jump to content


launcher bug , i am the only one ?

critical Error Plz send Help

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

THICC_RAT #1 Posted 01 June 2016 - 04:21 PM

    Corporal

  • Player
  • 23903 battles
  • 161
  • [LEWD] LEWD
  • Member since:
    02-09-2012

Yo .

-Just wanted to ask if anyone else had this problem recently :

and i already sent a Ticket to the support , i'll wait and see what they say ...

-it appeared for the first time yesterday , whithout any reasons, i didn't change anything inside the game .

I don't have any mods , so i have no idea what is causing that ... ;<

I don't really know what to do , i've tried a couple of things already but doesn't work

so if someone has the same problem or has a fix for that please tell me .

My premiums days are running low :<

 

Ps : for some reason i managed to f*** up the name of my post , thats a good start already

 

 


Edited by Furbutt_requin, 01 June 2016 - 04:22 PM.


THICC_RAT #2 Posted 01 June 2016 - 07:16 PM

    Corporal

  • Player
  • 23903 battles
  • 161
  • [LEWD] LEWD
  • Member since:
    02-09-2012

Okay i found out a way to fix the problem : 

it seems like my ''WotLauncher.cfg'' ate crap and died 

some lines dissapeard and others changed for no reasons ... 

the file "Wotlauncher.cfg'' is in C:/Games/World_of_tank" , if you didn't change anything when you installed it 

 

---------------------------------------

 

Updates :

-Tell me  if something wrong happens 

-And of course before trying anything with your Wotlauncher.cfg , Save A backup file please , i did the misstake , don't do the same <:

-And also before all send a ticket to the support , super important too 

 

----------------------------------------

 

I replaced all the lines after the "<!--!!!DON'T EDIT, MOVE OR DELETE THIS FILE!!!-->"(i'm a rebel don't tell me what to do WG) with :

 

<info version="3.1">
    <options>default</options>
    <launcher_transport>3</launcher_transport>
    <max_concurrency>8</max_concurrency>
    <display_seeding_mode>1</display_seeding_mode>
    <seeding_mode>1</seeding_mode>
    <torrent_ports_begin>6881</torrent_ports_begin>
    <downloading_speed_limit>0</downloading_speed_limit>
    <connections_limit>200</connections_limit>
    <display_recovery>0</display_recovery>
    <display_scaling>1</display_scaling>
    <window_scaling>0</window_scaling>
    <display_auto_update>1</display_auto_update>
    <auto_update>0</auto_update>
    <launcher_ver>0.3.22.448</launcher_ver>
    <locale_ver>9.15.693613</locale_ver>
    <client_ver>9.15.8840</client_ver>
    <sdcontent_ver>9.15.8840</sdcontent_ver>
    <hdcontent_ver>unknown</hdcontent_ver>
    <supported_chains>sd3,hd3</supported_chains>
    <selected_target>sd</selected_target>
    <supported_launch_types>default;safe;reset_graphics</supported_launch_types>
    <lang>en</lang>
    <supported_langs>en,es,fr,pt,it,cs,hu,hr,de,pl,sr,lv,da,et,fi,lt,nl,no,ro,sv,tr,bg,el</supported_langs>
    <stats_service_url> http://wgusst-eu.war...ts_service_url>
    <customer_support_service_url/>
    <patch_info_urls>
        <item> http://update.worldo...anks.eu/</item>
    </patch_info_urls>
</info>

 

--------------------------------------------------

 

Spaces are really important respect them.

 

PS: 

///If you are not using the Eu Server , don't write "http://wgusst-eu.wargaming.net" & "http://update.worldoftanks.eu" use the links of your Server"//////

Asia :http://wgusst-asia.wargaming.net  & http://update.worldoftanks.asia/  

Na : No idea (if someone know please tell me)

Ru : No idea (if someone know please tell me)

 

PS 2.0:   

    <launcher_ver>0.3.22.448</launcher_ver>
    <locale_ver>9.15.693613</locale_ver>
    <client_ver>9.15.8840</client_ver>
    <sdcontent_ver>9.15.8840</sdcontent_ver>

 

if i got it right , they will  change depending of the version of the game , so be sure you enter the good versions , i have no idea where to see the version of the game tho ////

 

PS 3.0:

Anyone know if i can change the name of that post ?

could be great 

 

----------------------------------------

 

-Also found this post on the Asian forum , looks more detailed than mine , go give it a look ! :

http://forum.worldof...for-a-solution/

 


Edited by Furbutt_requin, 01 June 2016 - 07:26 PM.


datester #3 Posted 02 June 2016 - 11:44 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 29139 battles
  • 359
  • Member since:
    07-30-2014

I had the same problem a few days ago.

Did a complete reinstall; solved. 

Your way is more refined, but would cause me a headache. Im not sure its future (patch)proof.

 



afgandhi #4 Posted 02 June 2016 - 03:04 PM

    Private

  • Player
  • 626 battles
  • 8
  • Member since:
    04-03-2015

struggeling with the same problema,2 weeks ago it happend,and i fully reinstalled the game.now the problema is back again...

and the weirdest part is when i update my .cfg file and restart the launcher.the .cfg file gets corrupted again.


 

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!--!!!DON'T EDIT, MOVE OR DELETE THIS FILE!!!-->
<info version="3.1">
 <options>default</options>
 <launcher_transport>3</launcher_transport>
 <max_concurrency>8</max_concurrency>
 <display_seeding_mode>1</display_seeding_mode>
 <seeding_mode>1</seeding_mode>
 <torrent_ports_begin>6881</torrent_ports_begin>
 <downloading_speed_limit>0</downloading_speed_limit>
 <connections_limit>200</connections_limit>
 <display_recovery>0</display_recovery>
 <display_scaling>0</display_scaling>
 <window_scaling>0</window_scaling>
 <display_auto_update>1</display_auto_update>
 <auto_update>0</auto_update>
 <launcher_ver>unknown</launcher_ver>
 <content_ver>unknown</content_ver>
 <client_ver>unknown</client_ver>
 <supported_chains>sd1</supported_chains>
 <selected_target>sd</selected_target>
 <supported_launch_types>default</supported_launch_types>
 <lang>pt</lang>
 <supported_langs>pt,be,bg,cs,da,de,el,en,es,es_ar,es_mx,et,fi,fil,fr,hr,hu,id,it,ja,kk,ko,lt,lv,ms,nl,no,pl,pt_br,ro,ru,sr,sv,th,tr,uk,vi,zh_cn,zh_sg,zh_tw</supported_langs>
 <stats_service_url/>
 <customer_support_service_url/>
 <patch_info_urls/>
</info>
 


 

 

 


Edited by afgandhi, 02 June 2016 - 03:10 PM.


X101 #5 Posted 02 June 2016 - 03:36 PM

    Second Lieutenant

  • Beta Tester
  • 25262 battles
  • 1,127
  • Member since:
    09-04-2010

I have same problem for few months now on two PC's. Same is with WoWS or at least it was until last patch that some how fix it for me. No matter how small or big update is i have to wait for an error report and when i click re download button it works fine.

 

I'm just to lazy to re download whole game :)







Also tagged with critical, Error, Plz, send, Help

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users