Jump to content


Po dnešní aktualizaci 15.0.1 opět nefunguje hra s módy

zas to museli rozjebat

  • Please log in to reply
81 replies to this topic

Leonardo_357 #1 Posted 10 June 2016 - 09:14 AM

    Corporal

  • Player
  • 45054 battles
  • 162
  • [RNRS] RNRS
  • Member since:
    01-21-2015

Ahoj,

nevíte co kde mám nastavit, překopírovat atd. aby mi šla hra když mám módy. Celý obsah složky z 15.0 jsem nakopíroval do 15.0.1 a při načítání garáže to stále ukazuje "aktualizace vozidel ....." a hra mě nepustí do garáže. Zase se musely rýpat v enginu garáže a módy to teď nepoberou. Mám jen pár módů právě v garáži, statistiky a zaměřovač. To je vše.

Každou aktualizaci problém, každou.... Zas mě vytočili hned po ránu



kurcatovium #2 Posted 10 June 2016 - 09:18 AM

    Brigadier

  • Player
  • 45721 battles
  • 4,071
  • [KHIL] KHIL
  • Member since:
    08-10-2012
A když máš teda jen těch pár modů, tak se bez nich půl dne (než vyjdou opravené ) opravdu neobejdeš?

Edited by kurcatovium, 10 June 2016 - 09:19 AM.


Gabriel_i5_Back #3 Posted 10 June 2016 - 09:18 AM

    Major General

  • Player
  • 46006 battles
  • 5,109
  • [_LAST] _LAST
  • Member since:
    04-19-2013
Verím. Ale naozaj netuším čo má spoločné WG s tým že sú mody nekompatibilné. Skús sa opýtať na fóre o tom konkrétnom mode. Alebo skús tu v sekcii o modoch a tam má svoj topic ten mod čo používaš.

Edited by Homer_J_S_, 10 June 2016 - 09:20 AM.


Leonardo_357 #4 Posted 10 June 2016 - 09:23 AM

    Corporal

  • Player
  • 45054 battles
  • 162
  • [RNRS] RNRS
  • Member since:
    01-21-2015

View Postkurcatovium, on 10 June 2016 - 09:18 AM, said:

A když máš teda jen těch pár modů, tak se bez nich půl dne (než vyjdou opravené ) opravdu neobejdeš?

Pokud to tak bude, že to bude fungovat už odpoledne tak mě to samozřejmě nevadí, ale někdy jsou ty zásahy ze strany WG takové že to trvá třeba 3 dny než to modeři dají dokupy.

 

View PostHomer_J_S_, on 10 June 2016 - 09:18 AM, said:

Verím. Ale naozaj netuším čo má spoločné WG s tým že sú mody nekompatibilné. Skús sa opýtať na fóre o tom konkrétnom mode. Alebo skús tu v sekcii o modoch a tam má svoj topic ten mod čo používaš.

WG s tím má společného jenom to, že pokaždé když výjde něco nového tak to neumí udělat tak aby v tom fungovali stávající módy. To je celé a to mě sere. :-)



SG_semda #5 Posted 10 June 2016 - 09:27 AM

    General

  • Player
  • 41264 battles
  • 8,164
  • [FIVE] FIVE
  • Member since:
    01-01-2013
To ale není problem WG, ale modderů a tvůj :P nejlepší bylo odjakziva mit čistého klienta, sam jsem na to prisel nekdy na podzim ;) WG jaksi nema v popisu prace se starat o to, aby vám ty mody fungovaly..

Edited by SG_semda, 10 June 2016 - 09:28 AM.


Leonardo_357 #6 Posted 10 June 2016 - 09:28 AM

    Corporal

  • Player
  • 45054 battles
  • 162
  • [RNRS] RNRS
  • Member since:
    01-21-2015
A mě nevadí hrát hru samotnou bez módů, ve hře těch módů stejně moc nemám spíš garážové. Ale nedokáži hrát bez jednoho módu protože jsem si tak už zvykl. A to když zmáčknu shift aby mi vždy defaultně zůstalo přiblížení 2x a ne to co bylo naposled než sem se přepl ze sniper režimu. Zdá se to jako blbost, ale když si na to člověk zvykne tak už prakticky bez toho nejsem schopen zamířit.

SG_semda #7 Posted 10 June 2016 - 09:29 AM

    General

  • Player
  • 41264 battles
  • 8,164
  • [FIVE] FIVE
  • Member since:
    01-01-2013
Tak si zvykni :P Ja si taky zvyknul :P

Leonardo_357 #8 Posted 10 June 2016 - 09:31 AM

    Corporal

  • Player
  • 45054 battles
  • 162
  • [RNRS] RNRS
  • Member since:
    01-21-2015

View PostSG_semda, on 10 June 2016 - 09:27 AM, said:

To ale není problem WG, ale modderů a tvůj :P nejlepší bylo odjakziva mit čistého klienta, sam jsem na to prisel nekdy na podzim ;) WG jaksi nema v popisu prace se starat o to, aby vám ty mody fungovaly..

 

To že v tom ty nevidíš souvislot, že to je i problém WG už zase není můj problém ale problém tvé inteligence :-) Naprosto zbytečný komentář ....

Gabriel_i5_Back #9 Posted 10 June 2016 - 09:36 AM

    Major General

  • Player
  • 46006 battles
  • 5,109
  • [_LAST] _LAST
  • Member since:
    04-19-2013

View PostKiposh, on 10 June 2016 - 09:23 AM, said:

WG s tím má společného jenom to, že pokaždé když výjde něco nového tak to neumí udělat tak aby v tom fungovali stávající módy. To je celé a to mě sere. :-)

Nechápem dôvod prečo by WG malo riešiť pri každej aktualizácií kompatibilitu celého kvanta modov s vývojom a technickou podporou ktorých nemajú nič spoločné. Mrhať ľudskými silami a časom.



SG_semda #10 Posted 10 June 2016 - 09:40 AM

    General

  • Player
  • 41264 battles
  • 8,164
  • [FIVE] FIVE
  • Member since:
    01-01-2013

View PostKiposh, on 10 June 2016 - 09:31 AM, said:

 

To že v tom ty nevidíš souvislot, že to je i problém WG už zase není můj problém ale problém tvé inteligence :-) Naprosto zbytečný komentář ....

 

Vidím problém spíš u tebe, píšu to napodruhé, povinnost WG není komunikovat s moddery, aby jim ty mody fungovaly, WG se stará o World of Tanks, a ne o nějaký přiblblý zbytečný mody, chápeme? Kompatibilitu mají na starost moddeři, takže si stěžuj u nich a ne tady na foru :honoring:

Leonardo_357 #11 Posted 10 June 2016 - 09:41 AM

    Corporal

  • Player
  • 45054 battles
  • 162
  • [RNRS] RNRS
  • Member since:
    01-21-2015

View PostHomer_J_S_, on 10 June 2016 - 09:36 AM, said:

Nechápem dôvod prečo by WG malo riešiť pri každej aktualizácií kompatibilitu celého kvanta modov s vývojom a technickou podporou ktorých nemajú nič spoločné. Mrhať ľudskými silami a časom.

 

Abysme mohli vést debatu o tom co je složitého na tom nechat engine tak, aby byl stále kompatibilní se stávajícími módy, museli bysme znát technické detaily a motivaci WG proč to neustále upravuje a každý patch se musí předělávat módy. Co ale víme je, že módy jsou ze strany WG vítaná věc, kterou podporují, protože jim udělali i samostatnou složku. Jelikož nic z toho co jsem prvně psal patrně nevíš (pokud nejsi programátor u WG) tak já zase nechápu cíl tvého trollení.

Leonardo_357 #12 Posted 10 June 2016 - 09:45 AM

    Corporal

  • Player
  • 45054 battles
  • 162
  • [RNRS] RNRS
  • Member since:
    01-21-2015

View PostSG_semda, on 10 June 2016 - 09:40 AM, said:

 

Vidím problém spíš u tebe, píšu to napodruhé, povinnost WG není komunikovat s moddery, aby jim ty mody fungovaly, WG se stará o World of Tanks, a ne o nějaký přiblblý zbytečný mody, chápeme? Kompatibilitu mají na starost moddeři, takže si stěžuj u nich a ne tady na foru :honoring:

 

V pořádku, souhlasím že problém je ve mě, protože mě to sere každou aktualizaci znova ladit ideálně módy pro svou potřebu. Je to logické, že je to můj problém, když to vadí mě. To je debata úplně o ničem a nemá nic společného s řešením

socanek #13 Posted 10 June 2016 - 09:48 AM

    Major General

  • Player
  • 30194 battles
  • 5,206
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    02-05-2013

To je tezko rict, co vlastne u WG delaji. Mezi nekterymi aktualizacemi fungovaly mody v pohode, ted zase nefunguji po mikroaktualizaci.

Faktem je, ze pokud maji udelane nejake rozhrani pro mody, melo by byt dobre popsane a zmeny by mely byt ohlasene rozumne predem, ne? Zase ale tohle odporuje informacni politice WG. 

Ja uz jedu taky cisteho klienta, byt jsou tam veci ktere bych rad upravil, ale preziju to. Porad lepsi, nez se trapit nad tim, co zas nepojede, co bude padat a tak vubec.........



Leonardo_357 #14 Posted 10 June 2016 - 09:52 AM

    Corporal

  • Player
  • 45054 battles
  • 162
  • [RNRS] RNRS
  • Member since:
    01-21-2015

View Postsocanek, on 10 June 2016 - 09:48 AM, said:

To je tezko rict, co vlastne u WG delaji. Mezi nekterymi aktualizacemi fungovaly mody v pohode, ted zase nefunguji po mikroaktualizaci.

Faktem je, ze pokud maji udelane nejake rozhrani pro mody, melo by byt dobre popsane a zmeny by mely byt ohlasene rozumne predem, ne? Zase ale tohle odporuje informacni politice WG. 

Ja uz jedu taky cisteho klienta, byt jsou tam veci ktere bych rad upravil, ale preziju to. Porad lepsi, nez se trapit nad tim, co zas nepojede, co bude padat a tak vubec.........

 

Čistý klien by mi vůbec nevadil, ale tu jedinou věc prostě potřebuji. Pokud odehrajete 27 000 bitev s nějakým návykem jak se přepínat do snipermódu těžko teďka budu reflexivně skrollovat kolečko pokaždé když chci mířit. Přitom je to taková [Edited], kterou by normálně mohli dát do hry. Hold já už to bez tohodle módu prostě hrát nemůžu .... Zvyk je železná košile

Edited by cNNk, 10 June 2016 - 11:11 PM.
Tento příspěvek byl kvůli porušení pravidel upraven moderátorem. Pokud byl příspěvek moderován, uživatel nemá právo upravovat poznámky zapsané v příspěvku moderátorem. ~ cNNk


SG_semda #15 Posted 10 June 2016 - 10:07 AM

    General

  • Player
  • 41264 battles
  • 8,164
  • [FIVE] FIVE
  • Member since:
    01-01-2013

víš že ten mod vůbec nepotřebuješ a jde to normálně shiftem? :D

 



Najlvin #16 Posted 10 June 2016 - 10:07 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 19303 battles
  • 1,133
  • [T54CS] T54CS
  • Member since:
    08-23-2014
I když WG ve hře módy umožňuje, pořád to nic nemění na tom, že módy jsou neoficiální součásti hry od fanoušků, nikoliv od WG. WG se stará hlavně o svůj produkt, kterým je hra samotná. Pokud je vyžadováno z nějakého důvodu zasáhnout do kódu hry, třeba kvůli opravě nějakého bugu, tak je to přednější, než nějaká kompatibilita s módy. WG se stará o funkčnost hry, funkčnost módů byla, je a vždy bude odpovědnost fanoušků, co je tvoří. Zkrátka WG si se svou hrou může dělat co chce a řešit nějaké neoficiální módy, které nejsou součástí základní hry, vážně není jejich povinnost. Ono by to ani moc dobře nešlo, vzhledem k tomu, kolik takových módů je. A brát ohledy na módy na úkor zabugovanosti hry je přece nesmysl. Ta hra se nějak musí spravovat a udržovat, jinak to prostě nejde. Být to na mě, zruším podporu módů úplně...

Edited by Najlvin, 10 June 2016 - 10:11 AM.


Leonardo_357 #17 Posted 10 June 2016 - 10:09 AM

    Corporal

  • Player
  • 45054 battles
  • 162
  • [RNRS] RNRS
  • Member since:
    01-21-2015

View PostSG_semda, on 10 June 2016 - 10:07 AM, said:

víš že ten mod vůbec nepotřebuješ a jde to normálně shiftem? :D

 

 

Nepochopil jsi to! :-) Pokud dáš we wot shift přepne tě do módu sniper a udělá ti takové přiblížení které bylo naposled použité v tom sniper módě. Ale já potřebuj idefaultní na 2x

kurcatovium #18 Posted 10 June 2016 - 10:16 AM

    Brigadier

  • Player
  • 45721 battles
  • 4,071
  • [KHIL] KHIL
  • Member since:
    08-10-2012
Chápu, že překonat ten zvyk je náročné, ale zvyknout si jde. Sám jsem nějakých 10 000 her taky přepínal shiftem a teď už jedu jen přes kolečko a přijde mi to pohodlnější. Víc mi vadilo, že je od nové fyziky na mezerníku natvrdo ruční brzda, protože jsem na něm měl nějakých 28 000 her jinou funkci, ale už jsem si na to taky zvyknul. Trvalo to tak 500 bitev a teď už ani nevím, co mě tak štvalo.

Leonardo_357 #19 Posted 10 June 2016 - 10:18 AM

    Corporal

  • Player
  • 45054 battles
  • 162
  • [RNRS] RNRS
  • Member since:
    01-21-2015

View PostNajlvin, on 10 June 2016 - 10:07 AM, said:

I když WG ve hře módy umožňuje, pořád to nic nemění na tom, že módy jsou neoficiální součásti hry od fanoušků, nikoliv od WG. WG se stará hlavně o svůj produkt, kterým je hra samotná. Pokud je vyžadováno z nějakého důvodu zasáhnout do kódu hry, třeba kvůli opravě nějakého bugu, tak je to přednější, než nějaká kompatibilita s módy. WG se stará o funkčnost hry, funkčnost módů byla, je a vždy bude odpovědnost fanoušků, co je tvoří. Zkrátka WG si se svou hrou může dělat co chce a řešit nějaké neoficiální módy, které nejsou součástí základní hry, vážně není jejich povinnost. Ono by to ani moc dobře nešlo, vzhledem k tomu, kolik takových módů je. A brát ohledy na módy na úkor zabugovanosti hry je přece nesmysl. Ta hra se nějak musí spravovat a udržovat, jinak to prostě nejde. Být to na mě, zruším podporu módů úplně...

 

Debatu o tom co je a není zodpovědnsot WG tady vést nechci, v podstatě s tebou souhlasím, ale osobně mě to [Edited], že po každé blbé mikroaktualizaci teďka musím čekat na módy a pak si vše znova ladit. [Edited] mě to z pohledu uživatele a přirozeně to ve mě i evokuje postoj k WG. Kdyby to bylo jen tohle tak by mi to asi nevadilo, ale na WG mě [Edited] už všechno ... [Edited] mě tak velký rozptyl RNG, [Edited] mě artyny, které vypínají na ránu, sere mě že mi v novém pachi začala padat grafická karta atd atd. To ale nepatří sem do debaty, chtěl jsem jen poradit jestli někdo neví jak stávající módy zprovoznit

Edited by cNNk, 10 June 2016 - 11:12 PM.
Tento příspěvek byl kvůli porušení pravidel upraven moderátorem. Pokud byl příspěvek moderován, uživatel nemá právo upravovat poznámky zapsané v příspěvku moderátorem. ~ cNNk


Gabriel_i5_Back #20 Posted 10 June 2016 - 10:31 AM

    Major General

  • Player
  • 46006 battles
  • 5,109
  • [_LAST] _LAST
  • Member since:
    04-19-2013
Nehnevaj sa ale nevidím na mojom názore ani náznak trolenia. Nikdy a nikde to tak nefungovalo. Android, Win a asi žiadny systém nekontroluje či sú všetky programy spätne kompatibilné. Je to nepraktické až nemožné. Nie je možné urobiť patch tak aby všetky mody fungovali. Kontrolovať akú informáciu ktorý mod využíva, ako sa nej dostáva a ako ju prezentuje. Či nič s ničím nekoliduje.  Nielen že by si nemohol meniť engine, ale ani interface, in game funkcie... vlastne nič.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users