Jump to content


Reakce na verzi 9.15.1 - Hlášení chyb


  • This topic is locked This topic is locked
438 replies to this topic

Kayi4ek #1 Posted 15 July 2016 - 04:27 PM

    WoT Community Manager

  • Player
  • 19445 battles
  • 3,222
  • Member since:
    09-02-2013

Tankisté,

 

do tohoto vlákna, prosím, pište o chybách, na které po implementaci updatu ve hře případně natrefíte.

 

Děkujeme!



Fordy21 #2 Posted 27 July 2016 - 10:53 AM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 22142 battles
  • 127
  • Member since:
    07-08-2010

Nefunguje ikona (ruční brzda) fixace podvozku u dělostřelectva a TD bez věže (defaultně X).


Edited by Fordy21, 27 July 2016 - 10:53 AM.


Kayi4ek #3 Posted 27 July 2016 - 01:15 PM

    WoT Community Manager

  • Player
  • 19445 battles
  • 3,222
  • Member since:
    09-02-2013

View PostFordy21, on 27 July 2016 - 10:53 AM, said:

Nefunguje ikona (ruční brzda) fixace podvozku u dělostřelectva a TD bez věže (defaultně X).

 

Svítí pořád nebo nesvítí vůbec?

Fordy21 #4 Posted 27 July 2016 - 01:28 PM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 22142 battles
  • 127
  • Member since:
    07-08-2010
Nesvítí vůbec, ale brzda jinak funguje.

dobermanski #5 Posted 27 July 2016 - 01:38 PM

    Private

  • Player
  • 24774 battles
  • 25
  • [PU-TE] PU-TE
  • Member since:
    08-02-2013
Nefunguje mi tlacidlo spotrebnych doplnkov na klavese 5. resp pokial to mam default (5) da sa opravovat ale ja to mam nastavene na stredne tlacitko mysi a nejde mi to.. mackam, tlacim - stojim na pasoch dostavam rany a umieram lebo to nejde... ale ked to dam klasicky na 5ku tak to ide

mareceq14 #6 Posted 27 July 2016 - 01:39 PM

    Private

  • Player
  • 5031 battles
  • 6
  • Member since:
    12-15-2013
Pri predošlej aktualizácii sa zásadne zmenili herné podmienky, hralo sa omnoho lepšie, predtým som mal problém s pomalým chodom hry, často krát ma to odpojilo z dôvodu vysokého PINGu. Avšak po poslednej aktualizácii dnes ráno sa začal tento problém opakovať. Čo teraz?

Kayi4ek #7 Posted 27 July 2016 - 04:09 PM

    WoT Community Manager

  • Player
  • 19445 battles
  • 3,222
  • Member since:
    09-02-2013

View Postmareceq14, on 27 July 2016 - 01:39 PM, said:

Pri predošlej aktualizácii sa zásadne zmenili herné podmienky, hralo sa omnoho lepšie, predtým som mal problém s pomalým chodom hry, často krát ma to odpojilo z dôvodu vysokého PINGu. Avšak po poslednej aktualizácii dnes ráno sa začal tento problém opakovať. Čo teraz?

 

Ztráta packetů nebo skákající ping?

 

View PostFordy21, on 27 July 2016 - 01:28 PM, said:

Nesvítí vůbec, ale brzda jinak funguje.

 

Nahlásím to.

View Postdobermanski, on 27 July 2016 - 01:38 PM, said:

Nefunguje mi tlacidlo spotrebnych doplnkov na klavese 5. resp pokial to mam default (5) da sa opravovat ale ja to mam nastavene na stredne tlacitko mysi a nejde mi to.. mackam, tlacim - stojim na pasoch dostavam rany a umieram lebo to nejde... ale ked to dam klasicky na 5ku tak to ide

 

Zeptám se, jestli se něco neměnilo.



bobes01 #8 Posted 27 July 2016 - 06:04 PM

    Private

  • Player
  • 33923 battles
  • 5
  • Member since:
    10-19-2013

jinak vaše verze je uplně mimo misu reportace ve hře nefunguje a hrač muže bez ohledu střilet do vlasnich to je vaše verze zamyslete se trochu nad sebou když už něco tvořite a napad splachnou to do zachoda vaše přeměny nikam nevedou a je v teto verzi vice chyb ale to by jste měli už vědět sami a ne to zkoušet a odpovidat někomu na vlakno

pišete o  oto jak to je vylepšene a je to vice h...



Gabriel_i5_Back #9 Posted 27 July 2016 - 06:31 PM

    Major General

  • Player
  • 46006 battles
  • 5,109
  • [_LAST] _LAST
  • Member since:
    04-19-2013
Nová minimapa spôsobuje mikrolagy. FPS 80+ ping 30ms-  MIkrolagy sú sústavné a bolia  z nich oči a hlava.  Po vypnutí minimapy klávesou "M" lagy prestanú. 

Moldavite #10 Posted 27 July 2016 - 06:47 PM

    Private

  • Player
  • 3346 battles
  • 1
  • Member since:
    11-15-2015

První bitva s novým update, ten výpočet kreditů s/bez prémiového účtu mě poněkud zarazil.

Spoiler

 


Edited by ClearEvil, 28 July 2016 - 04:14 PM.
Spoiler


Sandokan11 #11 Posted 27 July 2016 - 06:58 PM

    Corporal

  • Player
  • 55091 battles
  • 133
  • Member since:
    12-27-2011

Nemá niekto problém s neviditeľnými " klingonskými " tankami ????

5 m odo mna striela do mňa cromwel ale nevidím ho, úplne naj naj bolo keď na mape Fjordy náš JG Tig bol afk na základni. Bol som k nemu chrbtom a keď som spravil menšiu otočku - Jagtigra nebolo , ale na minimape mal byť 10m odo mna... až keď som prešiel pár metrov sa odrazu objavil...

Tak isto čakám za zátačkou na nepriateľsky tank pokym vybehne, ale zaregistroval som ho až keď som bol mrtvy...

A to načítavanie nepriateľskych tankov v arty mode - to je už od posledného patchu - že sa načítajú po xx sec...

 

Kde sú tie časy ked tato hra bola skvela - bez modov, Botov a bežala bez problemov......



genezis4 #12 Posted 27 July 2016 - 07:03 PM

    Private

  • Player
  • 44710 battles
  • 11
  • Member since:
    05-15-2014
nová verzia 9.15.1.na minimape nemôžem označiť nebezpečné políčko....chat v bitke je prekrytý zoznamom týmu...a nevidím čo je v chate...nepoužívam žiaden mód...

Gambacek #13 Posted 27 July 2016 - 07:12 PM

    Private

  • Player
  • 22897 battles
  • 3
  • Member since:
    07-31-2011
Nefungujou opravy hasicak lekarnicka

Ivana_Drago #14 Posted 27 July 2016 - 07:27 PM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 1205 battles
  • 1,120
  • Member since:
    08-26-2015
Ahoj, díky všem za vaše reporty. Koukala jsem se teď do databáze už hlášených bugů, co tam zatím chybí doplníme. :honoring:

peem1974 #15 Posted 27 July 2016 - 10:00 PM

    Private

  • Player
  • 36881 battles
  • 4
  • [C_A_R] C_A_R
  • Member since:
    01-31-2015

Ahojte. Dokáže někdo poradit jak upravit (zvětšit) velikost zobrazení ikony vozidla s informací o výdrži nad vozidlem? Mám monitor 3840x2160 a po dnešní aktualizaci se mi to tak zmrsklo, že je to "na brejle"!

Je to strašně malinký a než tank v hledáčku, tak ke pryč. Hrůza. Díky za pomoc...   Petr

 

To je nehratelný. Připadám si jak slepej "tankista". To je na odinstalování. Blééé

 


Spojeno. Používej Edit. CE

Max2323CZ #16 Posted 27 July 2016 - 11:58 PM

    Private

  • Player
  • 60335 battles
  • 3
  • [1CSD] 1CSD
  • Member since:
    10-10-2013

nefungujou spotrebni doplnky pokud je mam jinde nez jako lama na tlacitkach 4,5,6, proc ? 

 



vostrounek #17 Posted 28 July 2016 - 12:05 AM

    Private

  • Player
  • 67867 battles
  • 10
  • [1CSD] 1CSD
  • Member since:
    06-22-2012
Sekla se mi hra během bitvy a musel jsem restartovat a když jsem se vrátil tak jsem dostal varování, že jestli se to stane ještě jednou tak bude postih... Já nemohu za vaše chyby...!!!

mareceq14 #18 Posted 28 July 2016 - 07:46 AM

    Private

  • Player
  • 5031 battles
  • 6
  • Member since:
    12-15-2013

View PostKayi4ek, on 27 July 2016 - 04:09 PM, said:

 

Ztráta packetů nebo skákající ping?

 

 

Nahlásím to.

 

Zeptám se, jestli se něco neměnilo.

 

Skákajúci ping, chvíľku to ide vpohode a potom zrazu v číslach okolo 900 :( to sa takto nedá, ešte pred 2 dňami to šľapalo bez problémov a teraz toto...

Ydeno #19 Posted 28 July 2016 - 07:51 AM

    Private

  • Beta Tester
  • 16700 battles
  • 8
  • Member since:
    12-27-2010
po novom update, mi klesli fps na 30 a menej, na zaciatku hry mam 120, ale akonahle hra zacne klesnu pod 30, nemam ziadne mody, a skusil som aj preinstalovat hru, predtym to bezalo v pohode, bude nejaka optimalizacia?

Bur3k83 #20 Posted 28 July 2016 - 09:44 AM

    Private

  • Player
  • 41971 battles
  • 6
  • [UTP] UTP
  • Member since:
    01-29-2014
Take mi nebezi spotrebak pod cislem 5. Mam nastavene opravy a haseni na bocnich mysitkach. Jeden je funkcni(haseni,tl.4) a druhy ne(opravy tl.5)




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users