Jump to content


Reakce na verzi 9.15.1 - Hlášení chyb


  • This topic is locked This topic is locked
438 replies to this topic

Kayi4ek #21 Posted 28 July 2016 - 10:18 AM

    WoT Community Manager

  • Player
  • 19445 battles
  • 3,222
  • Member since:
    09-02-2013

View PostYdeno, on 28 July 2016 - 07:51 AM, said:

po novom update, mi klesli fps na 30 a menej, na zaciatku hry mam 120, ale akonahle hra zacne klesnu pod 30, nemam ziadne mody, a skusil som aj preinstalovat hru, predtym to bezalo v pohode, bude nejaka optimalizacia?

 

Zkus se podívat na nastavení grafiky, jeslti se ti náhodou s updatem nerozházelo.

 

View PostBur3k83, on 28 July 2016 - 09:44 AM, said:

Take mi nebezi spotrebak pod cislem 5. Mam nastavene opravy a haseni na bocnich mysitkach. Jeden je funkcni(haseni,tl.4) a druhy ne(opravy tl.5)

 

Zkoušel jsi je znovu přenastavit?


Edited by Kayi4ek, 28 July 2016 - 10:19 AM.


Bur3k83 #22 Posted 28 July 2016 - 10:41 AM

    Private

  • Player
  • 41970 battles
  • 6
  • [UTP] UTP
  • Member since:
    01-29-2014
Ano zkousel jsem i zamenu...

Bur3k83 #23 Posted 28 July 2016 - 11:16 AM

    Private

  • Player
  • 41970 battles
  • 6
  • [UTP] UTP
  • Member since:
    01-29-2014
Ted jsem si vsiml ze tlacitko reaguje pri odpoctu,pak uz ne...

Edited by Bur3k83, 28 July 2016 - 11:22 AM.


HluchonemecToma #24 Posted 28 July 2016 - 11:50 AM

    Sergeant

  • Player
  • 18794 battles
  • 210
  • [TB-K] TB-K
  • Member since:
    11-06-2013

1.Při přepnutí arty do satelitního zaměřovače,kruh zaměření problikává.

2.Značky nad tanky,jmenovky hráčů atd,kolem toho je tmavé pozadí,až do černa,dělá to takovou černou skvrnu nad tanky.



Kayi4ek #25 Posted 28 July 2016 - 01:26 PM

    WoT Community Manager

  • Player
  • 19445 battles
  • 3,222
  • Member since:
    09-02-2013

View PostBur3k83, on 28 July 2016 - 11:16 AM, said:

Ted jsem si vsiml ze tlacitko reaguje pri odpoctu,pak uz ne...

 

Nahlásím to.

 

View PostBragulinov, on 28 July 2016 - 11:50 AM, said:

1.Při přepnutí arty do satelitního zaměřovače,kruh zaměření problikává.

2.Značky nad tanky,jmenovky hráčů atd,kolem toho je tmavé pozadí,až do černa,dělá to takovou černou skvrnu nad tanky.

 

Problikává ve smyslu že mizí nebo mění barvy?

 

EDIT: Vyzkoušel jsem a už vím, o co jde ;) Nahlásím to.


Edited by Kayi4ek, 28 July 2016 - 01:51 PM.


Leonardo_357 #26 Posted 28 July 2016 - 03:06 PM

    Corporal

  • Player
  • 45047 battles
  • 162
  • [RNRS] RNRS
  • Member since:
    01-21-2015

Mám stejný problém, nefungují tlačítka na myši na opravy. Zajímavé, že dokud nedostanu detrack tak mi tlačítko reaguje, píše to něco v tom smyslu že moduly jsou v pořádku, jako když chcete opravovat na prázdno a nemáte nic rozbité. V momentě kdy dostanu detrack přestane to reagovat :D



Kayi4ek #27 Posted 28 July 2016 - 04:11 PM

    WoT Community Manager

  • Player
  • 19445 battles
  • 3,222
  • Member since:
    09-02-2013

View PostKiposh, on 28 July 2016 - 03:06 PM, said:

Mám stejný problém, nefungují tlačítka na myši na opravy. Zajímavé, že dokud nedostanu detrack tak mi tlačítko reaguje, píše to něco v tom smyslu že moduly jsou v pořádku, jako když chcete opravovat na prázdno a nemáte nic rozbité. V momentě kdy dostanu detrack přestane to reagovat :D

 

Teď jsem to zkoušel a mě jeodu obě, tak nevím, ale každopádně jsem to tam napsal.

kodl33 #28 Posted 28 July 2016 - 05:38 PM

    Corporal

  • Player
  • 27896 battles
  • 145
  • Member since:
    10-04-2013
Děláte si prdel po včerejší aktualizaci sem musel hru smazat a znovu stáhnout protože sem měl jen černou obrazovku a dneska mám to samé a to nepoužívám žádné mody 

Gambacek #29 Posted 28 July 2016 - 05:46 PM

    Private

  • Player
  • 22895 battles
  • 3
  • Member since:
    07-31-2011
Tak znova nefungujou spotřební doplnky jak na myši tak na klavesnici skoušel jsem změnu a je to to samé.

dodomino #30 Posted 28 July 2016 - 06:05 PM

    Private

  • Player
  • 12788 battles
  • 3
  • [GR_WR] GR_WR
  • Member since:
    02-16-2012
Nefunguje spotting systém!ať mám jakykoli tank tak nic nevidím.Jedu s churchilem ulicí a předemnou si to do mě pálí asi 6 tanků a já nic nevidím,pouze střeli....Co nenasvítí spojenci tak nevidím. Spotnou se jenom kdyz uz me zničí,a to taky ne vždy.Prostě pro mě ted nehratelný... 

Lobo_cz_ #31 Posted 28 July 2016 - 07:01 PM

    Private

  • Player
  • 29830 battles
  • 2
  • [KOBE] KOBE
  • Member since:
    07-13-2013
Po updatu padá klient, když se přihlásím s určitými tanky do bitvy. Pak to spadne, vyzve mne k opětovnému přihlášení a pak přestane pracovat úplně. Znovu jde spustit po skončení bitvy. Nemám mody. Do updatu vše OK.

Sandokan11 #32 Posted 28 July 2016 - 07:15 PM

    Corporal

  • Player
  • 55091 battles
  • 133
  • Member since:
    12-27-2011

View Postdodomino, on 28 July 2016 - 06:05 PM, said:

Nefunguje spotting systém!ať mám jakykoli tank tak nic nevidím.Jedu s churchilem ulicí a předemnou si to do mě pálí asi 6 tanků a já nic nevidím,pouze střeli....Co nenasvítí spojenci tak nevidím. Spotnou se jenom kdyz uz me zničí,a to taky ne vždy.Prostě pro mě ted nehratelný... 

 

Som rád že nie som jediný kto nevidí nepriateľské tanky.... :D
( viď predch strana kde som to písal )

denino95 #33 Posted 28 July 2016 - 07:35 PM

    Private

  • Player
  • 55966 battles
  • 8
  • [CZMAF] CZMAF
  • Member since:
    11-15-2014
Ahojte, v každej bitke po tom čo prejdem do ostreľovacieho režimu či cez shift alebo kolečko myši, tak mi to zalaguje a ping vyskočí na 200 asi na 3 sekundy, potom sa vráti do normálu a už to funguje fajn až do ďalšej bitky 

Edited by denino95, 28 July 2016 - 07:36 PM.


Vochol #34 Posted 28 July 2016 - 07:39 PM

    Private

  • Player
  • 23089 battles
  • 30
  • [CRIM] CRIM
  • Member since:
    07-31-2013

Nevím jestli je to přímo chyba, ale dám to sem.

Když mám zaplou minimapu, tak mám FPS cca 35, když ji vypnu (klávesa "M") tak poskočí na 50 a výše.

Upřímně nevím jestli to nebylo už před aktualizací, ale na plynulosti je to teď znát.



Kucus_brainless_zombie #35 Posted 28 July 2016 - 07:50 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 25992 battles
  • 971
  • [_LDN] _LDN
  • Member since:
    05-11-2016

Našel jsem chybu, nebo je to vlastnost?

Nejde se plynule posouvat v chatu držením šipky, ale člověk musí neustále mačkat šipku, kde to skočí jen o jeden řádek.



SAMMY_THE_SQUIB #36 Posted 28 July 2016 - 08:17 PM

    Corporal

  • Player
  • 19794 battles
  • 146
  • Member since:
    07-27-2013
tak po aktualizaci hru nenahodim, restarne se mi pc.. žádný módy nemám, neměl jsem.. super :-)

p1_p1_p1 #37 Posted 28 July 2016 - 08:49 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 44908 battles
  • 852
  • [D-FOX] D-FOX
  • Member since:
    09-08-2011

nejdou mi doplnky na mysich tlacitkach, po aktualizaci na 0.9.15.1 hra jednou najela, pri druhem spusteni jenom black screen misto prihlaseni :D 

po preinstalaci komplet hry (OMG) se konecne spusti, nejdou doplnky na mysich tlacitkach, blbnou FPS, a dal experimentovat nehodlam dokud nebudu mit funkcni xvm a tri rady tanku v garazi, v te kilometrove jednoradkove liste fakt nehodlam scrollovat dve hodiny :P tfuj :P  navic nefunguje posouvani, clovek musi klikat jak jelito

 

dalsi aktualizace co se moc nepovedla - hlavne aby si hraci mohli kupovat rezervy za prachy ... 


Edited by p1_p1_p1, 28 July 2016 - 08:50 PM.


_PuTiN_is_BeAsT_ #38 Posted 28 July 2016 - 09:14 PM

    Sergeant

  • Player
  • 36711 battles
  • 299
  • [-LCP-] -LCP-
  • Member since:
    12-30-2013
môže mi niekto vysvetliť prečo sa mi v STRONGHOLDE zobrazuje pozvánka do čaty ???

nechcem aby sa mi to zobralo v bitve ani v strongholde šak ani neviem od koho to je a čaty nehrávam len výnimočne !!

prijimat pozvanky od pratel v garazi mam vypnute - samozrejme sa mi zobrazuju ...
prijimat pozvanky do cety v bitve mam vypnute

http://imgur.com/bz6zhdz

Edited by Bananqt, 28 July 2016 - 09:33 PM.


Taquila_ #39 Posted 28 July 2016 - 09:46 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 34462 battles
  • 84
  • Member since:
    12-12-2013
Proč nebyla opravena ta tabulka vlastností tanku v garáži? Stále nezohledňuje změny modulů, vadí mi to u dohledu. Nahodím bino a stále vidím ten samý dohled jako bez něj. 

_PuTiN_is_BeAsT_ #40 Posted 28 July 2016 - 09:56 PM

    Sergeant

  • Player
  • 36711 battles
  • 299
  • [-LCP-] -LCP-
  • Member since:
    12-30-2013

View PostPaiaTPC, on 28 July 2016 - 09:38 PM, said:

 

ty vrátit do škola i učit čeština

 

nestrápňuj sa tu chlapče . pokial ťa v škole nenaučili čítať tak popros maminu aby ti vysvetlila čo znamená sekcia Hlášení chyb .

Edited by Bananqt, 28 July 2016 - 10:09 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users