Jump to content


Reakce na verzi 9.15.1 - Hlášení chyb


  • This topic is locked This topic is locked
438 replies to this topic

Lado182 #281 Posted 12 September 2016 - 08:48 PM

    Private

  • Player
  • 46438 battles
  • 2
  • [CS_LO] CS_LO
  • Member since:
    08-05-2013
v tomto paci nefunguje skoro nic, naboje letia do tanku a neuroby to nic, dokonca ani hlaska ze som aspon tank trafil. dalej neviditelne tanki ako to tu uz bolo zmienovane. MM uplne nahovno, no to uz je klasika. dalej lagy pocas hry ak nahodou vihravame a je to podstatne viac, no to hlavne pisem sem. WG uplne tahne do r........... tuto hru

PaiaTPC #282 Posted 13 September 2016 - 05:12 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 4703 battles
  • 441
  • [SAPCZ] SAPCZ
  • Member since:
    04-30-2016

View PostYGHY, on 12 September 2016 - 08:43 PM, said:

Tak toto je kvalita dnesneho spot systemu...toto sa mi stalo dneska.... :-)

 

 

nojo, to vysvětluje ty záhady, že jedu, jedu, náhle jsem mrtvej a když skončí animace výbuchu, ukáže se ten, co mě nárazem či střelbou z 1 m sejmul...

Kucus_brainless_zombie #283 Posted 13 September 2016 - 05:44 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 25992 battles
  • 971
  • [_LDN] _LDN
  • Member since:
    05-11-2016

View PostYGHY, on 12 September 2016 - 07:43 PM, said:

Tak toto je kvalita dnesneho spot systemu...toto sa mi stalo dneska.... :-)

 

 

Tak tohle je masakr... to se mi ještě nestalo ani jsem to neviděl...

Kayi4ek #284 Posted 13 September 2016 - 03:00 PM

    WoT Community Manager

  • Player
  • 19445 battles
  • 3,222
  • Member since:
    09-02-2013

View PostYGHY, on 12 September 2016 - 07:43 PM, said:

Tak toto je kvalita dnesneho spot systemu...toto sa mi stalo dneska.... :-)

 

 

Můžu tě poprosit o replay? :)



Sandokan11 #285 Posted 13 September 2016 - 05:22 PM

    Corporal

  • Player
  • 55091 battles
  • 133
  • Member since:
    12-27-2011

View PostKucus_CZ, on 13 September 2016 - 05:44 AM, said:

 

Tak tohle je masakr... to se mi ještě nestalo ani jsem to neviděl...

 

to je od posl patchu normalne - tanky sa načitavaju až po 3-5 sec....to už som si zvykol na klingonske tanky. V arty mode uz od predposledneho patchu.
Mna zase dnes prekvapili s tym že s E25 si strielam čo to dá z 3m do T150 spredu, zboku , zozadu - ale iba bolo pocut zvuk vystrelu - to je asi vsetko. Proste žiadne náboje nevystrelili. Takže dmg - 0.

_Imperium #286 Posted 13 September 2016 - 05:53 PM

    Major

  • Player
  • 31799 battles
  • 2,669
  • Member since:
    07-19-2013

View PostYGHY, on 12 September 2016 - 07:43 PM, said:

Tak toto je kvalita dnesneho spot systemu...toto sa mi stalo dneska.... :-)

 

Tohle se mi stalo jednou na Himlhergotsdorfu. Rozsekal sem se taky o neviditelný tank, který se následně zhmotnil. Slavný patch 9.0 nebo některý z jeho jeho pár následovníků, které byly tak neoptimalizované, že s tím měl můj tehdejší sčot problémy. Před tím slavným patchem to bylo OK.  Postupně to dali jakžtakž do kupy, i když to stále není ideální (ale vše prý bylo ve velikém pořádku) No a teď přijdou se zprávami o novém patchi, kde se tím videem o vylepšeném spottingu vlastně přiznali, že to v pořádku nebylo.:teethhappy:

 

Otázkou je na čem jedeš? Nemůže to být tím?

 

Mimochodem, když vezmu arty a najedu zaměřovačem nad cíl, tak taky čumím cca 2-3 vteřiny na prázdnou mapu.

 

 



Lasman67 #287 Posted 13 September 2016 - 06:20 PM

    Corporal

  • Player
  • 39276 battles
  • 160
  • [HALUS] HALUS
  • Member since:
    01-01-2013
neviem ci to sem uz niekto pisal alebo nie, ale myslim si ze by sa konecne patrilo opravit to, ked odmietnete pozvanku do odradu aby sa neustale neukazovala po kazdej bitke, je to dost obtazujuce. dakujem 

tomega #288 Posted 13 September 2016 - 06:53 PM

    Captain

  • Player
  • 28080 battles
  • 2,052
  • [CECH] CECH
  • Member since:
    03-02-2013
Tak se nam zase tanky rozskakaly , tuhnou na miste , jsou jak z gumy. GJ WG!

YGHY #289 Posted 13 September 2016 - 08:21 PM

    Private

  • Player
  • 46445 battles
  • 23
  • [REVAN] REVAN
  • Member since:
    11-09-2011

View PostKayi4ek, on 13 September 2016 - 03:00 PM, said:

Můžu tě poprosit o replay? :)

Tu to mas... :-)

 

https://drive.google...iew?usp=sharing

 

View Post_Imperium, on 13 September 2016 - 05:53 PM, said:

 

Tohle se mi stalo jednou na Himlhergotsdorfu. Rozsekal sem se taky o neviditelný tank, který se následně zhmotnil. Slavný patch 9.0 nebo některý z jeho jeho pár následovníků, které byly tak neoptimalizované, že s tím měl můj tehdejší sčot problémy. Před tím slavným patchem to bylo OK.  Postupně to dali jakžtakž do kupy, i když to stále není ideální (ale vše prý bylo ve velikém pořádku) No a teď přijdou se zprávami o novém patchi, kde se tím videem o vylepšeném spottingu vlastně přiznali, že to v pořádku nebylo.:teethhappy:

 

Otázkou je na čem jedeš? Nemůže to být tím?

 

Mimochodem, když vezmu arty a najedu zaměřovačem nad cíl, tak taky čumím cca 2-3 vteřiny na prázdnou mapu.

Bol to Buldog... :-)


Spojeno. Používej MultiQuote. CE

Edited by YGHY, 14 September 2016 - 10:44 AM.


Kucus_brainless_zombie #290 Posted 13 September 2016 - 09:12 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 25992 battles
  • 971
  • [_LDN] _LDN
  • Member since:
    05-11-2016

View PostYGHY, on 13 September 2016 - 08:25 PM, said:

 

Bol to Buldog... :-)

 

Myslím, že měl na mysli železo, hardware, konfiguraci a parametry počítače či notebooku... ;)

 

 

EDIT: Kouknul jsem na replay a mně se normálně ten Tiger objevil hned na rohu, prostě byl vidět normálně. To vážně vypadá na nějakou chybu v železe, konfiguraci.


Edited by Kucus_CZ, 13 September 2016 - 09:17 PM.


Cerb4rus #291 Posted 13 September 2016 - 09:27 PM

    Player

  • Player
  • 48342 battles
  • 4,236
  • Member since:
    02-17-2011

View PostKucus_CZ, on 13 September 2016 - 09:12 PM, said:

 

Myslím, že měl na mysli železo, hardware, konfiguraci a parametry počítače či notebooku... ;)

 

 

EDIT: Kouknul jsem na replay a mně se normálně ten Tiger objevil hned na rohu, prostě byl vidět normálně. To vážně vypadá na nějakou chybu v železe, konfiguraci.

Že by zase nenacetl  disk,  poslední dobou to začíná být docela často



YGHY #292 Posted 13 September 2016 - 09:54 PM

    Private

  • Player
  • 46445 battles
  • 23
  • [REVAN] REVAN
  • Member since:
    11-09-2011

View PostKucus_CZ, on 13 September 2016 - 09:12 PM, said:

Myslím, že měl na mysli železo, hardware, konfiguraci a parametry počítače či notebooku... ;)

 

EDIT: Kouknul jsem na replay a mně se normálně ten Tiger objevil hned na rohu, prostě byl vidět normálně. To vážně vypadá na nějakou chybu v železe, konfiguraci.

No je to starsie pc...rozlisko Full HD a detaily mam na minimum...o to ale nejde stalo sa to pri hre + pri nahravani samotneho videa....video je tak spatne lebo bud by som mal FULL HD rozlisenie a sekanie alebo hnusny obraz ale bez sekania....zelezo je na prd....pentium G2120,nvidia GT 630,4gb ram,500 gb disk...ale na tom proste nezalezi....nikdy predtym sa to nestalo... :-)

Spojeno. CE

Edited by YGHY, 14 September 2016 - 10:26 AM.


Kayi4ek #293 Posted 14 September 2016 - 09:51 AM

    WoT Community Manager

  • Player
  • 19445 battles
  • 3,222
  • Member since:
    09-02-2013

View PostYGHY, on 13 September 2016 - 08:21 PM, said:

Tu to mas... :-)

 

https://www.dropbox.... tanku.zip?dl=0

 

Bol to Buldog... :-)


Spojeno. Používej MultiQuote. CE

 

Díky, já myslel spíš replay ze složky replays :)

YGHY #294 Posted 14 September 2016 - 10:24 AM

    Private

  • Player
  • 46445 battles
  • 23
  • [REVAN] REVAN
  • Member since:
    11-09-2011

View PostKayi4ek, on 14 September 2016 - 09:51 AM, said:

 

Díky, já myslel spíš replay ze složky replays :)

 

Ja som tam dal replay ale potom som tam doplnal ten post o to video a zmazal som omylom ten link na replay...no nic opravil som to mas to tam...klikni znova na ten link hore...dal som to na Google Drive a mal by tam byt uz replay.... :-)

Edited by YGHY, 14 September 2016 - 10:40 AM.


Allegon #295 Posted 14 September 2016 - 10:33 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 23113 battles
  • 781
  • [S3AL] S3AL
  • Member since:
    06-30-2013

Mám podežrení na bug co se pozvánek do čet týče -> pakliže pozvu někoho kdo je v bitvě (a na jiném serveru -> "toto s tím možná souvisí"), tak se mu objeví, že byl pozván od "Enemy team"

 

ideálně to ještě dnes s někým otestuji a dodám podklady sem popř. přímo do PM

 

 

EDIT: pakliže je to už reported tak mi dejte vědět.. dík


Edited by Allegon, 14 September 2016 - 10:34 AM.


Gabriel_i5_Back #296 Posted 14 September 2016 - 10:40 AM

    Major General

  • Player
  • 46006 battles
  • 5,109
  • [_LAST] _LAST
  • Member since:
    04-19-2013

View PostAllegon, on 14 September 2016 - 10:33 AM, said:

Mám podežrení na bug co se pozvánek do čet týče -> pakliže pozvu někoho kdo je v bitvě (a na jiném serveru -> "toto s tím možná souvisí";), tak se mu objeví, že byl pozván od "Enemy team"

 

ideálně to ještě dnes s někým otestuji a dodám podklady sem popř. přímo do PM

 

 

EDIT: pakliže je to už reported tak mi dejte vědět.. dík

Je to starší bug. Mám dojem že od 0.9.15 Ešte nikto nenašiel súvislosť. Myslím že tam ani žiadna nie je.



socanek #297 Posted 14 September 2016 - 10:46 AM

    Major General

  • Player
  • 30194 battles
  • 5,206
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    02-05-2013

View PostAllegon, on 14 September 2016 - 09:33 AM, said:

Mám podežrení na bug co se pozvánek do čet týče -> pakliže pozvu někoho kdo je v bitvě (a na jiném serveru -> "toto s tím možná souvisí"), tak se mu objeví, že byl pozván od "Enemy team"

 

ideálně to ještě dnes s někým otestuji a dodám podklady sem popř. přímo do PM

 

 

EDIT: pakliže je to už reported tak mi dejte vědět.. dík

 

View PostHomer_J_S_, on 14 September 2016 - 09:40 AM, said:

Je to starší bug. Mám dojem že od 0.9.15 Ešte nikto nenašiel súvislosť. Myslím že tam ani žiadna nie je.

 

Ja mam pocit, ze pozvanka od enemy se objevi, pokud ti nekdo posle pozvanku a ty jsi zrovna v bitve, na serveru nezalezi. Pokud jsem v garazi, objevi se jmeno bez problemu.

Allegon #298 Posted 14 September 2016 - 10:51 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 23113 battles
  • 781
  • [S3AL] S3AL
  • Member since:
    06-30-2013

View Postsocanek, on 14 September 2016 - 10:46 AM, said:

 

 

Ja mam pocit, ze pozvanka od enemy se objevi, pokud ti nekdo posle pozvanku a ty jsi zrovna v bitve, na serveru nezalezi. Pokud jsem v garazi, objevi se jmeno bez problemu.

 

kk dnes to zreprodukuju a pokud úspěšně tak i pošlu :) 

PaiaTPC #299 Posted 14 September 2016 - 11:59 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 4703 battles
  • 441
  • [SAPCZ] SAPCZ
  • Member since:
    04-30-2016

View Postsocanek, on 14 September 2016 - 11:46 AM, said:

 

 

Ja mam pocit, ze pozvanka od enemy se objevi, pokud ti nekdo posle pozvanku a ty jsi zrovna v bitve, na serveru nezalezi. Pokud jsem v garazi, objevi se jmeno bez problemu.

 

já mám zase pocit, že v garáži se hráči viděj všichni ze všech serverů (případně jen obou EU), ale bitvy probíhají serverově odděleně, přihlášení na EU1 bojujou jen s lidma a proti lidem z EU1, na EU2 zase s a z EU2, proto i čety tvořený v garáži musej bejt jen z jednoho serveru

Allegon #300 Posted 14 September 2016 - 12:42 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 23113 battles
  • 781
  • [S3AL] S3AL
  • Member since:
    06-30-2013

View PostPaiaTPC, on 14 September 2016 - 11:59 AM, said:

 

já mám zase pocit, že v garáži se hráči viděj všichni ze všech serverů (případně jen obou EU), ale bitvy probíhají serverově odděleně, přihlášení na EU1 bojujou jen s lidma a proti lidem z EU1, na EU2 zase s a z EU2, proto i čety tvořený v garáži musej bejt jen z jednoho serveru

to ze bitvy probíhají servrově odděleny víme.. když  hraješ na EU1 nemůžes potkat někoho kdo je na EU2 ...čety jsou vždy jen v rámci jednoho serveru -> když někoho pozvu do čety a jsem na EU2 ale on na EU1, tak mu to nabídne připojit se do čety ale upozorní ho to na to že bude přelogovanej na EU2






2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users