Jump to content


Reakce na verzi 9.15.1 - Hlášení chyb


  • This topic is locked This topic is locked
438 replies to this topic

dobermanski #41 Posted 28 July 2016 - 10:00 PM

    Private

  • Player
  • 24756 battles
  • 25
  • [PU-TE] PU-TE
  • Member since:
    08-02-2013

Este jednu vec som si vsimol, ked sa opravuju pasy tak po oprave este blikne ikona pasov na 1 sekundu nacerveno a az potom sa da pohnut!
+ tie tlacitka spotrebakov na mys nefunguju viacerym ludom. 

Toto su naozaj vazne chyby, vieme kedy by mal prist mikropatch +/- ??



czumyl #42 Posted 29 July 2016 - 06:45 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 25803 battles
  • 686
  • [AF_F] AF_F
  • Member since:
    07-03-2013

Zdravím, mám problémy s chatem. Zmáčknu enter, naskočí mi řádek pro psaní, ale nemůžu do něj psát. Pomáhá, až když do řádku pro vložení textu kliknu myší .. což není v bitvě úplně ono, když uprostřed přestřelky člověk chce napsat "cap" a musí hledat kurzorem myši chatové okno.

Nejede ani ve vanile ani s aslainem.



Wysch #43 Posted 29 July 2016 - 08:02 AM

    Captain

  • Player
  • 33104 battles
  • 2,478
  • Member since:
    03-08-2011

View PostHomer_J_S_, on 27 July 2016 - 07:31 PM, said:

Nová minimapa spôsobuje mikrolagy. FPS 80+ ping 30ms-  MIkrolagy sú sústavné a bolia  z nich oči a hlava.  Po vypnutí minimapy klávesou "M" lagy prestanú. 

 

View Postczumyl, on 29 July 2016 - 07:45 AM, said:

Zdravím, mám problémy s chatem. Zmáčknu enter, naskočí mi řádek pro psaní, ale nemůžu do něj psát. Pomáhá, až když do řádku pro vložení textu kliknu myší .. 

 

Hlásím tytéž problémy.

 

Přidám pak ještě jeden:

Po načítání bitvy naskočí odpočet nejčastěji 5 sekund (někdy čtyři), odpočte do nuly, pak se 25 sekund nic neděje (nuly zmiznou), teprve poté skutečně začne bitva. Začalo to zčistatajasna po několika bitvách.

Během oněch 25 sekund můžu klikat na mapu i psát do chatu (ačkoliv musím první do řádku pro chat najet myší ).


Edited by Wysch, 29 July 2016 - 08:03 AM.


Bur3k83 #44 Posted 29 July 2016 - 11:23 AM

    Private

  • Player
  • 41970 battles
  • 6
  • [UTP] UTP
  • Member since:
    01-29-2014
Takovou prasarnu by meli testovat na nekom jinem nez na platicich hracich...Jak muze nekdo vypustit takhle zabugovano aktualizaci? Doufam ze nas budou nejak kompenzovat...

GordonGS #45 Posted 29 July 2016 - 11:49 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 25674 battles
  • 90
  • [7REDS] 7REDS
  • Member since:
    12-08-2013

View PostBur3k83, on 29 July 2016 - 10:23 AM, said:

Takovou prasarnu by meli testovat na nekom jinem nez na platicich hracich...Jak muze nekdo vypustit takhle zabugovano aktualizaci? Doufam ze nas budou nejak kompenzovat...

 

Opět standardní postup a přístup WG. FUJ, FUJ, FUJ.

global_asa_wenca #46 Posted 29 July 2016 - 11:58 AM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 91424 battles
  • 3,205
  • [KHIL] KHIL
  • Member since:
    06-12-2011

Zajímavá featura nový verze na kterou jsem narazil včera je hlášení o založení čety i v případě, že už do bitvy jako četa vstupujeme. Pár vteřin poté co začne bitva naskočí stejná hláška jako při dynamickým založení čety - o možnosti použivat ingame hlasovku (kterou mám vypnutou) a chat ke komunikaci uvnitř čety.



Bur3k83 #47 Posted 29 July 2016 - 12:54 PM

    Private

  • Player
  • 41970 battles
  • 6
  • [UTP] UTP
  • Member since:
    01-29-2014

TO MUZU POTVRDIT

 



HP16 #48 Posted 29 July 2016 - 02:35 PM

    Private

  • Player
  • 13590 battles
  • 2
  • Member since:
    09-19-2014

Ahoj. Přijde mi, že chyba se stala už ve verzi 9.15 a to ve spotingu.

Jel jsem s M41 90mm na Malinovce, nikdo nikde a najednou jsem narazil do vzduchu a cca 5 sekund na to se spotla IS-7 a já v ní zaražený a už se mi to stalo vícekrát, ale jen od verze 9.15. Také najedu s Lightem a kouknu za roh, zajedu a když odjíždím cca 5 vteřin poté tak se tam rozsvítí 5 tanků a já mam spot.

Prostě je spot opožděný a mým internetem to není když mam ping 30-60 ms. 

 



slanina666 #49 Posted 29 July 2016 - 03:03 PM

    Private

  • Player
  • 24734 battles
  • 10
  • [PEPE_] PEPE_
  • Member since:
    06-10-2016
oni to za cca 2 měsíce opraví:):)

Leonardo_357 #50 Posted 29 July 2016 - 03:24 PM

    Corporal

  • Player
  • 45047 battles
  • 162
  • [RNRS] RNRS
  • Member since:
    01-21-2015

Vyjádření WG asi před dvěma měsíci co jsem četl znělo nějak takto: "Nechceme už vydávat aktualizace tak často a s chybami jako to bylo teď. Hráči jsou pak nespokojení a my chceme především spokojené hráče. Aktualizace budeme vydávat méně často a až tehdy budeme-li mít jistotu, že jsou bezproblémové a krokem dopředu "

 

:D


Edited by Kiposh, 29 July 2016 - 03:24 PM.


peem1974 #51 Posted 29 July 2016 - 05:44 PM

    Private

  • Player
  • 36860 battles
  • 4
  • [C_A_R] C_A_R
  • Member since:
    01-31-2015

View Postpeem1974, on 27 July 2016 - 10:00 PM, said:

Ahojte. Dokáže někdo poradit jak upravit (zvětšit) velikost zobrazení ikony vozidla s informací o výdrži nad vozidlem? Mám monitor 3840x2160 a po dnešní aktualizaci se mi to tak zmrsklo, že je to "na brejle"!

Je to strašně malinký a než tank v hledáčku, tak ke pryč. Hrůza. Díky za pomoc...   Petr

 

To je nehratelný. Připadám si jak slepej "tankista". To je na odinstalování. Blééé

 


Spojeno. Používej Edit. CE

 

​Díky za odpověď, ale mohu poprosit o širší vysvětlení pro neodborníky? Dík za ochotu...   Petr

Corp_Onkl_K #52 Posted 29 July 2016 - 07:22 PM

    Private

  • Player
  • 40464 battles
  • 11
  • [UNICS] UNICS
  • Member since:
    04-10-2013

Hra spuštěná v bezpečném režimu (bez módů) bez příčiny spadne. Krátce po zničení mého vozidla (Obj. 261) při pokusu reportovat spoluhráče pro nesportovní chování se hra ukončila.

Při startu bitvy se po načtení úvodní obrazovky ozve odpočítávání času do začátku, ale je vidět jen zamlžená mapa se stíny tanků. Normální obraz naskočí až těsně před bitvou, někdy to v této mlze zamrzne a je nutný restart hry.



kisda999 #53 Posted 29 July 2016 - 07:43 PM

    Corporal

  • Player
  • 606 battles
  • 102
  • Member since:
    02-20-2014
Když si pouštím záznam nejde nestavit jména hráčů, tanky (fungovalo CTRL a levé tlačítko myši) a taky nefunguje Nastavení. Nejde s tím nic udělat.

Max2323CZ #54 Posted 29 July 2016 - 08:45 PM

    Private

  • Player
  • 60274 battles
  • 3
  • [1CSD] 1CSD
  • Member since:
    10-10-2013
Vyjádrí se tady k těm problémum někdo, [edited]?????????

mlzik #55 Posted 29 July 2016 - 09:50 PM

    Private

  • Player
  • 28812 battles
  • 3
  • [3-TOM] 3-TOM
  • Member since:
    08-07-2011

Mohu se zeptat na info o progresu prace na patchi....bind na mouse button stale nefunguje....mimo jiné v některých případech (pokud hráč před patchem používal "Q" pro cekoli jiného než pro hlasovou komunikaci) nelze znovu bind tlačítka "Q" na pro hlasovou komunikaci....nepomuze ani defaultní rozložení klaves (spouštěno smozřejmě bez modů) Patch naprosto dokur..l ovládání hry a proto momentálně nevím důvod proč platit za něco co nefunguje (rozložení ovladacích prvků je pro mě primární ).

.


Edited by mlzik, 29 July 2016 - 09:51 PM.


lor_ic #56 Posted 30 July 2016 - 12:40 AM

    Private

  • Player
  • 16403 battles
  • 19
  • Member since:
    12-11-2012
Asi nie som jediný komu sa deje, že pri tom ako sa mi opravuje pás a keď je oprava na konci a mal by sa tank môcť hýbať tak sa mi oprava sama zhodí, ikona pásu opäť sčervená a v momente sa opraví. Predĺži sa tým oprava o nejakú sekundu alebo dve. Všetko sa to deje bez akéhokoľvek zásahu do mňa :facepalm: .Takisto podobný problém sa mi stal pri nabíjaní, dostal som zásah pár stotín predtým ako som mal mať nabité, nevyradilo mi to žiadneho člena posádky ani modul a nabíjanie dela sa proste zas o nejakú pol sekundu predĺžilo.. Tie opravy by fakt potešili fixnúť :great:. Nebaví ma chcípať a strácať HP vinou blbého bugu s pásmi :playing:

Cidril #57 Posted 30 July 2016 - 02:49 AM

    Private

  • Player
  • 31475 battles
  • 9
  • [AACW] AACW
  • Member since:
    08-16-2012

U mě přetrvávající problémy s in game komunikací (myšleno "pomoc", "braňte základnu" atd.), vzhledem k tomu, že na klávesnici nemám f1-10, jsem zvyklý držet "z" a myší vybrat patřičnou hlášku, po patchi to ale nejde, myší se dá většinou vybrat jen střední varianata vlevo a vpravo. Na pohyb myší nahoru a dolů sice hra zareaguje, ale během zlomku vteřiny se označení vrátí zpět do středu. Možnost "nabíjím" funguje, když nabíjím; když je zásobník plný, tak místo "připraven k palbě" do chatu napíše "došla munice".

 

Potom dvě chyby, které dost možná nesouvisejí s novou verzí;

 

1. Ve sniper módu nejde zablokovat podvozek klávesou, je zablokovaný automaticky, ale čekal bych, že když v tu chvíli stisknu "x", zůstane podvozek zablokován i po odzoomování. Tak to ale není. Stíhače jsem nikdy dřív nehrál, tak nevím, je-li to nový bug, nebo prostě jen nedomyšlené ovládání.

 

2. Při odhalování tanků trvá několik vteřin (třeba 5-10), než se mi objeví ve hře. Příklad - najedu se skautem do křoví, vyskakuje mi nápis "odhaleno" "odhaleno x2" atd, slyším střelbu, ve hře ale žádné nepřátelské tanky nevidím(ani na mapě). Od spoluhráčů v četě vím, že ostatní je již dávno vidí, já ale ne. Předpokládám, že chyba bude asi na mé straně, takže se spíš trochu off topic ptám, čím by to mohlo být (špatné internetové připojení?).


Edited by Cidril, 30 July 2016 - 02:51 AM.


p1_p1_p1 #58 Posted 30 July 2016 - 08:26 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 44922 battles
  • 852
  • [D-FOX] D-FOX
  • Member since:
    09-08-2011
spis spatna hra protoze takoveto spotovani duchu se mi deje taky ...

_Imperium #59 Posted 30 July 2016 - 08:50 AM

    Major

  • Player
  • 31799 battles
  • 2,669
  • Member since:
    07-19-2013
K té chybě zaměřovače u artin: Když pohybuji myší, tak jsou tečky zaměřovacího kruhu normální. Jakmile přestanu hýbat myší, tak se ty tečky rozostří, jsou jakoby rozpitý. A protože máme ruku pořád na myši, což způsobuje mikropohyby, tak ty tečky blikaj, jak jsou chvíli ostrý a pak zas neostrý. Vývojáři jsou snad neustále pod parou a mají to všechno rozostřený. :teethhappy:

dobermanski #60 Posted 30 July 2016 - 09:39 AM

    Private

  • Player
  • 24756 battles
  • 25
  • [PU-TE] PU-TE
  • Member since:
    08-02-2013

to imperium    :D

tak sa mi to vidi ze je to zatial najhorsi patch... alebo sa mylim? co poviete?






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users