Jump to content


Reakce na verzi 9.15.1 - Hlášení chyb


  • This topic is locked This topic is locked
438 replies to this topic

Pajar73 #421 Posted 27 September 2016 - 09:27 AM

    Private

  • Player
  • 30636 battles
  • 49
  • Member since:
    06-05-2012
koukám, že pokles fps není jen u mě, očesal jsem i mody pouze na hitlog a dmg panel a poloviční hodnota stále, nejnižší v listnatých:bush: mapách

zachowitz #422 Posted 28 September 2016 - 07:13 AM

    Sergeant

  • Player
  • 37831 battles
  • 259
  • Member since:
    09-20-2012

View PostKayi4ek, on 15 July 2016 - 04:27 PM, said:

Tankisté,

 

do tohoto vlákna, prosím, pište o chybách, na které po implementaci updatu ve hře případně natrefíte.

 

Děkujeme!

 

Hra sa odvčera (27.9.2016) rytmicky zasekáva v intervale približne 1 sec., aj v posmrtnom režime, všetko je oneskorené. Mám prémiový účet a žiadam kompenzáciu za dni existencie poblému, hra je prakticky nehrateľná. [Mac OS X El Capitan verz.10.11.6]

mirabu1 #423 Posted 28 September 2016 - 11:18 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 6401 battles
  • 431
  • Member since:
    01-09-2016

Po posledním updatu se mi přenastavilo veškeré nastavení hry, grafika, nastavení kláves (mezerník) atd. Velký pokles FPS z 80 - 90 na 45 - 50. Dokonce mi hra gratulovala už podruhé k absolvování 2000 bitev i když jich mám skoro 4000. Copak se to děje?

Spotting, žárovka funguje pozdě, tank vidím až když jí od něj dostanu.

Nemám mody!


Edited by mirabu1, 28 September 2016 - 11:25 AM.


Gabriel_i5_Back #424 Posted 28 September 2016 - 11:26 AM

    Major General

  • Player
  • 45996 battles
  • 5,109
  • [_LAST] _LAST
  • Member since:
    04-19-2013

View Postmirabu1, on 28 September 2016 - 11:18 AM, said:

Po posledním updatu se mi přenastavilo veškeré nastavení hry, grafika, nastavení kláves (mezerník) atd. Velký pokles FPS z 80 - 90 na 45 - 50. Dokonce mi hra gratulovala už podruhé k absolvování 2000 bitev i když jich mám skoro 4000. Copak se to děje?

Výstrel do prázdna. BSoD a následné poškodenie preferences? Alebo ich ručné zmazanie? Alebo skopirovanie cudzích? Alebo nejaký mighty tool čo prerobí nastavenia hry ako NVidia experience? Alebo nekompatibilné mody?

 

Skús vymazať mody a zálohovať a zmazať preferences. Nastav hru ručné priamo v nej. 



mirabu1 #425 Posted 28 September 2016 - 11:27 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 6401 battles
  • 431
  • Member since:
    01-09-2016

View PostHomer_J_S_, on 28 September 2016 - 11:26 AM, said:

Výstrel do prázdna. BSoD a následné poškodenie preferences? Alebo ich ručné zmazanie? Alebo skopirovanie cudzích? Alebo nejaký mighty tool čo prerobí nastavenia hry ako NVidia experience? Alebo nekompatibilné mody?

 

Skús vymazať mody a zálohovať a zmazať preferences. Nastav hru ručné priamo v nej. 

 

Nic z toho nebylo! Začalo to po updatu! Proč bych střílel do prázdna? Z diskuse je jasné, že problémy nemám jen já. Jen bych doplnil, že se to nestalo hned po updatu, tedy update a následně hra ale po jejím ukončení včera večer a následném spuštění dnes ráno.

Edited by mirabu1, 28 September 2016 - 11:30 AM.


Gabriel_i5_Back #426 Posted 28 September 2016 - 11:30 AM

    Major General

  • Player
  • 45996 battles
  • 5,109
  • [_LAST] _LAST
  • Member since:
    04-19-2013

View Postmirabu1, on 28 September 2016 - 11:27 AM, said:

 

Nic z toho nebylo! Začalo to po updatu!

Nemáš mody? Si si istý, že nemáš poškodený preferences? Chceš pomoc, alebo sa posťažovať?

 

Edit Ty Lolo. Ja strieľam do prázdna. Podľa problémov "nejde to" sa ťažko hľadá riešenie. Tak som vybral to podľa mňa najpravdepodobnejšie.

 

Edit 2  Si si istý že sa PC/hra vyplo/vypla korektne? Už som zažil že nekorektné vypnutie Bsod/tlačítko na bedni/výpadok prúdu.. poškodí preferences.


Edited by Homer_J_S_, 28 September 2016 - 11:37 AM.


mirabu1 #427 Posted 28 September 2016 - 11:33 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 6401 battles
  • 431
  • Member since:
    01-09-2016

View PostHomer_J_S_, on 28 September 2016 - 11:30 AM, said:

Nemáš mody? Si si istý, že nemáš poškodený preferences? Chceš pomoc, alebo sa posťažovať?

 

Ne, nemám mody i nikdy jsem je neměl. Nevím, jestli nemám něco poškozeného ale nic nezvyklého se nestalo. Hru jsem si nastavil znovu přímo v ní...dnes. Chci si postěžovat i pomoct.

Jo, ještě se spustila v okně a ne v celoobrazovkovém režimu.

EDIT: doplním, že ačkoliv se hra po updatu sama nastavila na minimální detaily oproti mému původnímu nastavení. pokles FPS je dost výrazný!


Edited by mirabu1, 28 September 2016 - 11:40 AM.


Gabriel_i5_Back #428 Posted 28 September 2016 - 11:40 AM

    Major General

  • Player
  • 45996 battles
  • 5,109
  • [_LAST] _LAST
  • Member since:
    04-19-2013

View Postmirabu1, on 28 September 2016 - 11:33 AM, said:

 

Ne, nemám mody i nikdy jsem je neměl. Nevím, jestli nemám něco poškozeného ale nic nezvyklého se nestalo. Hru jsem si nastavil znovu přímo v ní...dnes. Chci si postěžovat i pomoct.

Jo, ještě se spustila v okně a ne v celoobrazovkovém režimu.

Daj do googlu preferences.xml  Budeš to mať skôr ako ja z mobilu. Úplne ich zmaž. Zruší ti to všetky nastavenia. Potom si nastav hru znova priamo v nej. Ak máš slabšiu zostavu daj si pozor na hovadiny ako vyhladzovanie hrán, tripple bufferinng, svetlo - tiene -listy - efekty... Naozaj si myslím, že by to mohlo pomôcť.

 

Edit predtým si mal štandardnú alebo vylepšenú grafiku? 


Edited by Homer_J_S_, 28 September 2016 - 11:42 AM.


mirabu1 #429 Posted 28 September 2016 - 11:44 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 6401 battles
  • 431
  • Member since:
    01-09-2016

View PostHomer_J_S_, on 28 September 2016 - 11:40 AM, said:

Daj do googlu preferences.xml  Budeš to mať skôr ako ja z mobilu. Úplne ich zmaž. Zruší ti to všetky nastavenia. Potom si nastav hru znova priamo v nej. Ak máš slabšiu zostavu daj si pozor na hovadiny ako vyhladzovanie hrán, tripple bufferinng, svetlo - tiene -listy - efekty... Naozaj si myslím, že by to mohlo pomôcť.

 

Edit predtým si mal štandardnú alebo vylepšenú grafiku? 

 

Viz odpověď výše. Předtím bylo FPS klidně i 105 ale běžně těch 80 - 90 na vylepšené grafice. Teď na minimální je 50

Edited by mirabu1, 28 September 2016 - 11:45 AM.


mirasmirascz #430 Posted 28 September 2016 - 06:25 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 22650 battles
  • 762
  • Member since:
    04-11-2013
mě to po nějakým mikropatchi ztrácí pakety po celé trase. Nevím kdy proběhl, já to zapnul po pár dnech včera. Screenshot pingplotteru jsem posílal providerovi , tvrdí, že vše proměřili a nenašli problém. Dnes je svátek, zkusím s tím něco udělat zítra. Jen je zajímavé , že to dělá od té mikroaktualizace. Pro pobavení vkládám snímek pingplotteru. Totálně nehratelné. Ještě je zajímavé , že v té ptákovině "Konvoj" to nezlobí.:harp:

 



Kucus_brainless_zombie #431 Posted 28 September 2016 - 06:41 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 25992 battles
  • 971
  • [_LDN] _LDN
  • Member since:
    05-11-2016

View Postmirasmirascz, on 28 September 2016 - 06:25 PM, said:

mě to po nějakým mikropatchi ztrácí pakety po celé trase. Nevím kdy proběhl, já to zapnul po pár dnech včera. Screenshot pingplotteru jsem posílal providerovi , tvrdí, že vše proměřili a nenašli problém. Dnes je svátek, zkusím s tím něco udělat zítra. Jen je zajímavé , že to dělá od té mikroaktualizace. Pro pobavení vkládám snímek pingplotteru. Totálně nehratelné. Ještě je zajímavé , že v té ptákovině "Konvoj" to nezlobí.:harp:

 

 

Podle toho pingplotteru je evidentně problém u tebe, přesněji u providera. Pakety se ti ztrácí už na 2.hopu, což je brána tvého providera 10.82.66.9, s tím WG nic neudělá a tvůj provider ti lže!!!

mirasmirascz #432 Posted 28 September 2016 - 07:01 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 22650 battles
  • 762
  • Member since:
    04-11-2013

View PostKucus_CZ, on 28 September 2016 - 06:41 PM, said:

 

Podle toho pingplotteru je evidentně problém u tebe, přesněji u providera. Pakety se ti ztrácí už na 2.hopu, což je brána tvého providera 10.82.66.9, s tím WG nic neudělá a tvůj provider ti lže!!!

 

To si myslím taky, jen mi trochu není jasný, proč se ztrácí po celé trase. Kdysi jsem měl jiného providera , ještě horšího, ale tam se to ztrácelo jen na jeho "hopech". Dál už to šlo normálně. Jak říkám, zkusím to vyřešit zítra. Teď je všude jen záznamník.

LuB0ss #433 Posted 28 September 2016 - 09:20 PM

    Private

  • Player
  • 45009 battles
  • 2
  • [_TCP_] _TCP_
  • Member since:
    01-06-2013
Nedá sa mi premeniť poradie munície, občas poriadne nefunguje pozývanie pirateľov o čety, proste zamzne tlažítko poslať a nefunguje ovádanie spotrebných doplnkov inak ako na 5,6,7 čo je pekná blbosť ... doAkože, načo robí WG tie super testy ???? kedy hodlajú napraviť tieto chyby ????? 

Kucus_brainless_zombie #434 Posted 28 September 2016 - 10:30 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 25992 battles
  • 971
  • [_LDN] _LDN
  • Member since:
    05-11-2016

View Postmirasmirascz, on 28 September 2016 - 07:01 PM, said:

 

To si myslím taky, jen mi trochu není jasný, proč se ztrácí po celé trase. Kdysi jsem měl jiného providera , ještě horšího, ale tam se to ztrácelo jen na jeho "hopech". Dál už to šlo normálně. Jak říkám, zkusím to vyřešit zítra. Teď je všude jen záznamník.

 

Po celé trase se to ztrácí, protože každý paket musí projít skrz trasu mezi 1. a 2., která je evidentně vadná. Je to jen čistě věc náhody, jestli se ztratí jen ty jdoucí na 2. či i ty jdoucí na další.

mirasmirascz #435 Posted 29 September 2016 - 08:34 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 22650 battles
  • 762
  • Member since:
    04-11-2013

View PostKucus_CZ, on 28 September 2016 - 10:30 PM, said:

 

Po celé trase se to ztrácí, protože každý paket musí projít skrz trasu mezi 1. a 2., která je evidentně vadná. Je to jen čistě věc náhody, jestli se ztratí jen ty jdoucí na 2. či i ty jdoucí na další.

Aha, dík za vysvětlení .



Paralen5OO #436 Posted 01 October 2016 - 09:31 AM

    Private

  • Player
  • 33411 battles
  • 1
  • [TKKCZ] TKKCZ
  • Member since:
    12-19-2012
Mám take problém s FPS jako Ydeno neda se to hrát

Pacakuca #437 Posted 01 October 2016 - 10:04 AM

    Private

  • Player
  • 26 battles
  • 2
  • Member since:
    09-30-2016
Zdravim...vcera som si hru nainstaloval po prvy krat no ihned po spusteni pri hrani treningu sa mi hra zasekne a neodpoveda.Dnes som to skusil cez bitku a to iste po niejakom case sa mi to zakusne a neodpoveda..Cize ju musim vypnut cez spravcu...Precital som forum no nic podobne mojmu problemu som nenasiel..Prosim teda o niejaku radu ci pomoc...Dakujem

Cerb4rus #438 Posted 01 October 2016 - 12:50 PM

    Player

  • Player
  • 48256 battles
  • 4,236
  • Member since:
    02-17-2011

View PostPacakuca, on 01 October 2016 - 10:04 AM, said:

Zdravim...vcera som si hru nainstaloval po prvy krat no ihned po spusteni pri hrani treningu sa mi hra zasekne a neodpoveda.Dnes som to skusil cez bitku a to iste po niejakom case sa mi to zakusne a neodpoveda..Cize ju musim vypnut cez spravcu...Precital som forum no nic podobne mojmu problemu som nenasiel..Prosim teda o niejaku radu ci pomoc...Dakujem

Sestava pc?  Stav ovladačů?  Bez toho ti nikdo neporadí.  


Edited by Prazak, 01 October 2016 - 12:51 PM.


prca1987 #439 Posted 02 October 2016 - 03:48 PM

    Private

  • Player
  • 17954 battles
  • 3
  • Member since:
    09-18-2013

1-2.10.16 nejde hrát. Stále se seká, po spuštění bitvy hra nereaguje, po chvíli se rozjede, ale jen na chvíli a zase ten stejný problém! Odinstaloval jsem, chtěl jsem nainstalovat znova, ale z webu WOT pro evropskou verzi nejde stáhnout(nainstalovat) - chyba: není platná aplikace win32. Stále dokola, co je to za fór? Tak stahuji americkou verzi, sem zvědavej jestli si WOT ještě někdy zahraji. Popřípadě děkuji za pomoc jak a kde stáhnou fungující instaler na hru. Popř. info do zpávy na FB - [Editováno], předem moc děkuji.

 

Své jméno sem nepiš. CE


Edited by ClearEvil, 02 October 2016 - 06:59 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users