Jump to content


Version 9.15.1: Micro Patch


  • Please log in to reply
78 replies to this topic

Wackomack #41 Posted 11 August 2016 - 02:48 PM

    Private

  • Player
  • 20523 battles
  • 24
  • [DUAL] DUAL
  • Member since:
    08-14-2015
And again the standard ingame auto aim doesnt work anymore pffffff. it finally all worked well and then they force a new micro update and game is fucked again.

Shizuthink #42 Posted 11 August 2016 - 03:20 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 36497 battles
  • 805
  • [ZEON] ZEON
  • Member since:
    05-19-2013
It's something.

Zaros_2014 #43 Posted 11 August 2016 - 03:25 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 11938 battles
  • 368
  • Member since:
    12-20-2014

View PostRustybolt, on 11 August 2016 - 10:50 AM, said:

 

Agree.....clock in garage.........also.....totally remove cheaters paradise res mod folder, limit gold rounds stowable per tank per battle and give option to publically hide stats.

I think this would help level up the playing field a bit and help prevent the horrible stat critique 'noob-bashing' in chat.

Also the Unicums wouldn't be secretly raging/ QQ-ing because their WN8 dropped a couple of points(we all know you do;)) as no-one could see. Win win.

 

 

Res mod folder doesn't need to be removed. Many hundreds of Companies have introduced anti-cheating procedures whilst still allowing some mods. I would argue that being able to change the way my garage looks, changing the voice of my crews, and even adding multiple rows to my tank carousel are all completely legal and safe mods which have no reason to be removed. In fact, whilst I was on the Asia server WoT:Asia actually released a few mods themselves based around a popular animation. What does need to be removed are the mods which allow for an unfair advantage to be given to the modder, which can very easily be done and has been done to prevent cheating in other games, such as in online poker.

Limiting gold rounds, sure I guess. How would you decide the number of gold rounds you could bring into the game? Would it be a dead number like 10 shells? If so, the FV215b (183) is going to have a large % of gold shells anyway. What about a % base? Well, lets again say it's a 10% shell number, in this case, the FV215b (183) can carry about 1 gold round, in contrast, the AMX CDC could carry 9 shells when it already has a 212 base pen and the Excelsior would have 6 when it has a 91 base pen. 

 

"noob bashing" in chat happens regardless of anything. I was once in my IS-3A and was being screamed at by a 48%er for being a noob for not using HE rounds against an O-Ho. Needless to say, I ripped the O-Ho to shreds by getting around his side, didn't stop the 48% from raging that I was a lucky noob however.


Edited by Zaros_2014, 11 August 2016 - 03:27 PM.


siramra #44 Posted 11 August 2016 - 05:24 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 25076 battles
  • 1,185
  • [DUXTR] DUXTR
  • Member since:
    08-21-2011

I would just like to say that I really like that u have started to hotfix stuff that doesn`t work.

Keep that up.....please.



Gremlin182 #45 Posted 11 August 2016 - 05:41 PM

    General

  • Player
  • 55339 battles
  • 9,152
  • Member since:
    04-18-2012
 

A complete uninstall followed by a fresh install seems to have fixed the problems and had added benefits.

Because I have multiple WOT installs windows install can get confused so I use the uninstall.exe in the game folder.

 

Got a message basically saying oh noes don't leave we love you.

Well ok a series of questions asking why I was uninstalling did I have problems etc.

This was an opportunity to restate the problems since the update and do some sucking up to wargaming because I'm a nice guy ;)

 

Anyway played half a dozen games they all started well before the timer counted down generally around 14 which is way better than 5 or even zero.

There was no lag and we won quite a few games.

My mods had updated so I came out the game added XVM,  my favourite gunsite and a default zoom of X2 which is something the zoom in the game badly needs.

Played some more games without a problem.



burdy #46 Posted 11 August 2016 - 05:54 PM

    Corporal

  • Player
  • 53578 battles
  • 151
  • [-QV-] -QV-
  • Member since:
    09-01-2011
Map Icons are way too small now. I have to increase the map size to like 1/4 of the entire screen to be able to easily read the names of the tanks. Bad move.

MesoX #47 Posted 11 August 2016 - 06:32 PM

    Corporal

  • Player
  • 23166 battles
  • 159
  • [ABLE] ABLE
  • Member since:
    07-04-2012

View PostSharp1903, on 11 August 2016 - 11:38 AM, said:

After the micro patch, I have still first zoom in/out fps loss issue :( 

 

I am experiencing exact the same! I already had this issue like a year ago and they fixed it at some point but after 0.9.15.1 it has returned... and it is really bad to be honest.



Max_Calibre #48 Posted 11 August 2016 - 06:51 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 21807 battles
  • 1,121
  • [SETI] SETI
  • Member since:
    02-03-2014

Yet again another dumb useless patch MODs now again are useless - thanks!

 

So!

again no multi tier tank carousel THANKS for nothing as I scroll endlessly to find the tank I want

again I have no binocular or camo auto equip for my 72 tanks ,, search forever for binoculars (screw that simple not play

session stats - to see my daily progress if I'm playing well or if playing bad - nothing! the game is for fun only? yeah right may as well uninstall if I cant see if I'm improving or not


 

its just so DUMB small things that should be as standard in the garage -

but no its Wargame lets have a "full vehicle rebalance sandbox" instead (that no one asked for) and waste another year of useless patches


 


 



HerrWilhelm #49 Posted 11 August 2016 - 06:56 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 19846 battles
  • 475
  • [RHPA] RHPA
  • Member since:
    02-02-2012
I guess the matchmaking fix will be in the macro patch... :trollface:

linuxv0id #50 Posted 11 August 2016 - 06:58 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 24385 battles
  • 69
  • [RTT] RTT
  • Member since:
    12-04-2014

sorry but that's the most degenerated and imbecilic micro patch ever......

 

why the hell you broke RUSSIAN LANGUAGE???? yeah.. it's "not supported" but if you just add "ru" into launcher.cfg to supported_langs property. you get RUSSIAN lang in launcher settings. you could then select it.. and guess what???? game was completely IN RUSSIAN. and now.. it says it can't get correct data from update server (that message is in russian) -> i was playing over 1 year with added RU into launcher config. and had 0 issues. why the hell you broke it with this update?

 

any reason why russian game, made by belo-russians (white-russians) who are thinking and talking in russian language - isn't available in russian on eu server?

it works just ok in that lang -> i'm a proof of using it for over a year. 

 

what are those micro small icons on minimap? sorry but i now disoriented.. i can't immediately understand where is enemy tank while looking onto minimap. because size changed and you don't know is this tank near you or half map away from you.

 

yes i'm living in eu, germany. was born in russia. have 0 battles on RU cluster... because of the moronic server separating.. i visited worldoftanks.ru -> it told me i'm in EU and i have to go eu site.. so i did.. then invested tons of euros (over 3k to be exact) into the game.. and then i got to know that i can't play on RU cluster. but why you don't let me just f..ng play in my native language?????? bring back RU support. either official by adding RU to game launcher, or let me add it manually.. the way i did it 1 year after almost every launcher update (i was adding ru into list of supported langs in config)



Sharp1903 #51 Posted 11 August 2016 - 07:28 PM

    Captain

  • Player
  • 39744 battles
  • 2,293
  • Member since:
    01-10-2014

View PostMesoX, on 11 August 2016 - 08:32 PM, said:

 

I am experiencing exact the same! I already had this issue like a year ago and they fixed it at some point but after 0.9.15.1 it has returned... and it is really bad to be honest.

 

I think they don't know how to fix it. They do it accidentally :teethhappy:

_maxdz_ #52 Posted 11 August 2016 - 08:21 PM

    Corporal

  • Player
  • 5809 battles
  • 105
  • Member since:
    04-01-2016

View PostGhost1911, on 11 August 2016 - 02:46 PM, said:

WG why the heck so small icons on mini map,first was to big, now to small,i have to zoom in half size map on my monitor to read the map where is what?? 

 

+1

 

Maybe it would be nice to add settings for minimap icons size.



Cyoor #53 Posted 11 August 2016 - 08:29 PM

    Sergeant

  • Player
  • 32775 battles
  • 225
  • [SOLAR] SOLAR
  • Member since:
    04-26-2013

The version numbers are getting a bit stupid tbh..

0.9.15.1.1

If we take that as A.B.C.D.E

I would assume:

A.) Wether or not the game is in beta or not. (This should be 1 in a game not in beta that is not rereleased)
B.) Version number for every new content patch or major change

C.) Minor patches / Hotfixes

D.) MAYBE hotfixes if you dont want to put them in C

E.) This is going to far.

 

Look at for example minecraft (that is a game with lots of releases, bugfixes and so on) they have the format A.B.C and it is confusing to noone.


Edited by Cyoor, 11 August 2016 - 08:33 PM.


ubighost #54 Posted 11 August 2016 - 08:32 PM

    Corporal

  • Player
  • 43983 battles
  • 127
  • Member since:
    12-16-2012

View PostGhost1911, on 11 August 2016 - 02:46 PM, said:

WG why the heck so small icons on mini map,first was to big, now to small,i have to zoom in half size map on my monitor to read the map where is what?? 

 

Because it is a Micro patch, thats why.........

check_your_mailbox_738 #55 Posted 11 August 2016 - 09:09 PM

    Private

  • Player
  • 8443 battles
  • 16
  • Member since:
    04-24-2016
I know it's all down to personal preference but is there anyway to make the icons bigger on the mini map? It was bad that you couldn't see tank info before but now you can't see the info and you need a magnifying glass to see what is going on. I have tried with it with all different zoom levels and it makes no difference. Like I said personal preference but covering my nut sack with Imac would probably be more enjoyable.  

Iddra #56 Posted 11 August 2016 - 09:22 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 26857 battles
  • 513
  • Member since:
    12-10-2011

View PostCobra6, on 11 August 2016 - 12:40 PM, said:

 

I have 3 monitors so I play games on the centre one. Side monitors don't have a clock though so the one in the garage is a good addition.

 

Cobra 6

 

Why aren't you using multiple taskbars? 

They're so useful  



Alabamatick #57 Posted 11 August 2016 - 10:10 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 31849 battles
  • 3,342
  • Member since:
    04-11-2011

Fixed Historical battle stats not showing, any chance of bringing the mode back ?

 

i've not played for a year, but if that came back, i'd start again in a flash



S_E_N_N_A #58 Posted 12 August 2016 - 08:00 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 45797 battles
  • 616
  • [USAGI] USAGI
  • Member since:
    09-07-2014
Hi guys lol now the minimap icons are too small please fix.

pudelikael #59 Posted 12 August 2016 - 09:44 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 23866 battles
  • 738
  • Member since:
    05-15-2015
Two months it will take time to fix. 

the_peacemaker_us #60 Posted 12 August 2016 - 11:40 AM

    Private

  • Player
  • 2426 battles
  • 11
  • Member since:
    08-03-2016
Seems ok now!




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users