Jump to content


Version 9.15.1: Micro Patch


  • Please log in to reply
78 replies to this topic

crnakoza #61 Posted 12 August 2016 - 01:10 PM

    Captain

  • Player
  • 59460 battles
  • 2,023
  • Member since:
    11-03-2014

View PostRustybolt, on 11 August 2016 - 10:50 AM, said:

also.....totally remove cheaters paradise res mod folder

 

If you think this is going to prevent modding, or possible cheating for that matter, you're deluding yourself.

 

"res mods" folder does not enable modding, it's been put there for convenience. WOT modding was already a thing well before a separate folder for mods was introduced into the game.

 

Aside from the fact that I don't really believe cheating is big in WOT, or even reasonably effective, the only thing you could do to try and prevent cheating would be to implement anti-cheat measures. You know, those little scanners that run in the background that behave like antivirus for games and everyone hates them since they usually cause a lot of inconvenience. And once you go that path it's a f*cking arms race between the game company and cheat creators. It is never perfect, there are always false positives as well as yet unknown cheats in the wild, and it's a big resource drain for the company.

 

It's the form of "enumerating badness" and it only works for anti virus companies because real things are at stake and people and companies are willing to throw serious amounts of money in vain attempt that someone will create and maintain an exhaustive list of all the bad crap that floats on the internet. It doesn't work very well now, does it? But whatever makes them feel safe I guess...



an0ther #62 Posted 12 August 2016 - 03:09 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 36334 battles
  • 1,816
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    06-15-2011
Thx for fixing the minimap !

565QW #63 Posted 12 August 2016 - 04:30 PM

    Private

  • Player
  • 59485 battles
  • 30
  • Member since:
    02-25-2012
Restore the old lineup of developers, she did not have a bug even mikropatch ....

Crazey22gopher #64 Posted 12 August 2016 - 05:27 PM

    Private

  • Player
  • 11102 battles
  • 2
  • Member since:
    07-25-2014
Thanks WG for fixing the minimap and other things and I love the way you did with "micro patch". I hope you give out more in the future but not too many we become bored of them :) . If you are going to make more micro patches before version 9.15.2 can you please add : a clock in the garage, because we all lose track of time ,bring back at least one old map like Pearl River or one map (which I sadly forgot it`s name :( ) made for tier 1, 2 and 3 tanks like Mittengard but with the two roads on each side. I really loved that map. And one more suggestion is that can you add more tanks with HD sooner because I would LOVE to see my trusty BT-7 Art in HD. Thanks for listening Wot!

linuxv0id #65 Posted 12 August 2016 - 05:43 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 24385 battles
  • 69
  • [RTT] RTT
  • Member since:
    12-04-2014

View Postlinuxv0id, on 11 August 2016 - 06:58 PM, said:

sorry but that's the most degenerated and imbecilic micro patch ever......

 

why the hell you broke RUSSIAN LANGUAGE???? yeah.. it's "not supported" but if you just add "ru" into launcher.cfg to supported_langs property. you get RUSSIAN lang in launcher settings. you could then select it.. and guess what???? game was completely IN RUSSIAN. and now.. it says it can't get correct data from update server (that message is in russian) -> i was playing over 1 year with added RU into launcher config. and had 0 issues. why the hell you broke it with this update?

 

any reason why russian game, made by belo-russians (white-russians) who are thinking and talking in russian language - isn't available in russian on eu server?

it works just ok in that lang -> i'm a proof of using it for over a year. 

 

what are those micro small icons on minimap? sorry but i now disoriented.. i can't immediately understand where is enemy tank while looking onto minimap. because size changed and you don't know is this tank near you or half map away from you.

 

yes i'm living in eu, germany. was born in russia. have 0 battles on RU cluster... because of the moronic server separating.. i visited worldoftanks.ru -> it told me i'm in EU and i have to go eu site.. so i did.. then invested tons of euros (over 3k to be exact) into the game.. and then i got to know that i can't play on RU cluster. but why you don't let me just f..ng play in my native language?????? bring back RU support. either official by adding RU to game launcher, or let me add it manually.. the way i did it 1 year after almost every launcher update (i was adding ru into list of supported langs in config)

 

wg i owned you again. problem caused by different lang "version builds".. 9.15.712297 (en) and 9.15.712298 (ru)

just extracted "audio" and "text" folders from your wot_9.15.712298_locale_ru.wgpkg 

got my official eu client completely in russian lang again. all the texts are in russian. same with sounds.



_HakunaMatata_ #66 Posted 12 August 2016 - 06:39 PM

    Sergeant

  • Player
  • 66197 battles
  • 271
  • Member since:
    08-23-2011
So what type of problem was created in this new patch that you will fix in the other patch?

Dutzy77 #67 Posted 13 August 2016 - 07:02 PM

    Private

  • Player
  • 53672 battles
  • 41
  • Member since:
    03-01-2013

View PostRustybolt, on 11 August 2016 - 09:50 AM, said:

 

Agree.....clock in garage.........also.....totally remove cheaters paradise res mod folder, limit gold rounds stowable per tank per battle and give option to publically hide stats.

I think this would help level up the playing field a bit and help prevent the horrible stat critique 'noob-bashing' in chat.

Also the Unicums wouldn't be secretly raging/ QQ-ing because their WN8 dropped a couple of points(we all know you do;)) as no-one could see. Win win.

 

 

WG team is totally retarded, no chance for them to fix this game because they have no brain and they only lick the money-paying-players's [edited]. So many bots and cheating kids around and they pretend that everything is fine. Thank God they manage to fix the 'no one cares 1 pixel more in the minimap' . Keep up the good work greedy boy and girls in WG team.

DeutschePanzer_fan_ #68 Posted 14 August 2016 - 06:58 AM

    Corporal

  • Player
  • 59972 battles
  • 149
  • Member since:
    11-07-2012
The lag is here, the invisibiliy of enormous enemyes at few metres is here ,the absurd mm is here,my E 50 stays upsidedown till we lost the battle like one poor T15,what do you actualy pretend to be fixed???????????

Edited by DeutschePanzer_LOWE_r, 14 August 2016 - 08:00 AM.


sukhdevsingh97082 #69 Posted 14 August 2016 - 01:20 PM

    Private

  • Player
  • 21591 battles
  • 6
  • Member since:
    02-20-2015
So you guys gonna fix the biggest problem after 9.15 update .....the problem with update is when ever you want to play its coming on screen connection interupted...then i have to wait couple of minutes to ger back in the game.....this is the biggest issue with eu server....

Gremlin182 #70 Posted 15 August 2016 - 11:10 PM

    General

  • Player
  • 55369 battles
  • 9,157
  • Member since:
    04-18-2012

Games gone weird again after a couple of good days.

 

You appear at the start point countdown timer reads 00 and the battle timer top right also reads 00

No one is moving and you wait and wait.

 

Suddenly everyone starts to move off and the battle timer now says you have lost just over 1 min 30.

So around 13-30 or 8-30 depending on game mode.

 

This isnt the usual effect you get from Lag where you cannot move and everyone else zooms off into the distance.

This is some kind of delay that affects entire teams.

 

The countdown clock has been a little strange since the 15.0 update anyway but this is new to me.

Its not every game either sometimes it happens sometimes not.



Iddra #71 Posted 17 August 2016 - 04:07 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 26857 battles
  • 513
  • Member since:
    12-10-2011

View PostGremlin182, on 15 August 2016 - 10:10 PM, said:

Games gone weird again after a couple of good days.

 

You appear at the start point countdown timer reads 00 and the battle timer top right also reads 00

No one is moving and you wait and wait.

 

Suddenly everyone starts to move off and the battle timer now says you have lost just over 1 min 30.

So around 13-30 or 8-30 depending on game mode.

 

This isnt the usual effect you get from Lag where you cannot move and everyone else zooms off into the distance.

This is some kind of delay that affects entire teams.

 

The countdown clock has been a little strange since the 15.0 update anyway but this is new to me.

Its not every game either sometimes it happens sometimes not.

I think I found the issue with WGs servers... 



Baja002 #72 Posted 17 August 2016 - 04:30 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 12358 battles
  • 468
  • Member since:
    09-22-2011
Mini-map icons are tiny again. Somewhere between Action Script 2.0 and 3.0 is good, especially on 4K screen. 

Dutchmul #73 Posted 17 August 2016 - 05:54 PM

    Major

  • Beta Tester
  • 24015 battles
  • 2,504
  • Member since:
    07-15-2010

View PostGremlin182, on 15 August 2016 - 10:10 PM, said:

Games gone weird again after a couple of good days.

 

You appear at the start point countdown timer reads 00 and the battle timer top right also reads 00

No one is moving and you wait and wait.

 

Suddenly everyone starts to move off and the battle timer now says you have lost just over 1 min 30.

So around 13-30 or 8-30 depending on game mode.

 

This isnt the usual effect you get from Lag where you cannot move and everyone else zooms off into the distance.

This is some kind of delay that affects entire teams.

 

The countdown clock has been a little strange since the 15.0 update anyway but this is new to me.

Its not every game either sometimes it happens sometimes not.

 

I had that last week, it stopped but suddenly started again last night, all players in battle effected by it.

Gremlin182 #74 Posted 17 August 2016 - 06:10 PM

    General

  • Player
  • 55369 battles
  • 9,157
  • Member since:
    04-18-2012

It would be interesting to know if it affects players with good computers mine isnt quite a potato but its not that great either.

Internet connection is fine and the router box firewall antivirus etc do not seem to be throttling the connection.

 

Processor is low end now 2.4 quad core

Because I am still on Vista 32 Im limited to about 3.5 gig of memory.

2 Gig reasonably decent 6000 series Graphics card,

 

So im really operating just above the minimum requrements in some areas.

But its been fine till 15.1 giving me a playable 50-60 fps.

So im assuming something about the update has nudged the minimum specs up a bit and I need to drop a few graphics settings.

New PC around the corner and if Windows 10 doesnt give me problems I should be fine.

 

15.1 test server was fine but then there are far fewer players on the server compared to EU.

 

Think I will update my NA account and see if the problem repeats there.



FryTheFly #75 Posted 17 August 2016 - 06:11 PM

    Sergeant

  • Player
  • 27002 battles
  • 235
  • Member since:
    02-06-2013
btw there is clock in garage, just look general chat

8126Jakobsson #76 Posted 17 August 2016 - 08:54 PM

    Brigadier

  • Player
  • 76686 battles
  • 4,604
  • Member since:
    12-20-2014

View PostFryTheFly, on 17 August 2016 - 06:11 PM, said:

btw there is clock in garage, just look general chat

 

But that's the underworld  :ohmy:

Iddra #77 Posted 18 August 2016 - 10:01 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 26857 battles
  • 513
  • Member since:
    12-10-2011

View PostBaja002, on 17 August 2016 - 03:30 PM, said:

Mini-map icons are tiny again. Somewhere between Action Script 2.0 and 3.0 is good, especially on 4K screen. 

 

http://forum.worldof...ns-ui-mod-beta/

I don't know if this still works but you can always try it.



Baja002 #78 Posted 18 August 2016 - 03:18 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 12358 battles
  • 468
  • Member since:
    09-22-2011

View PostEidoss1, on 18 August 2016 - 09:01 AM, said:

 

http://forum.worldof...ns-ui-mod-beta/

I don't know if this still works but you can always try it.

 

Sorry I'm vanilla guy :(

 

So no XVM, no map mods, no nothing. 

 

Only mod i tried it's scaling 4K mod, and sucked major balls. So i'm on stock game with 1.0 scaling. 



warlionvn #79 Posted 19 August 2016 - 09:11 PM

    Private

  • Player
  • 30564 battles
  • 2
  • [EPIC] EPIC
  • Member since:
    08-06-2013

PLEASE make not posibble 3 scout join in platoon or 3 heavy TD platoon 

3 scout platoon play 2-3 lvl up game like M-25 play in tier 8  some times tier 9 game.and platon with 3 M-25 in tier 9 game is ...how to say like we start -3 tier 

or 3 veavy TD tier 10 ....red line camp totaly usless 70-80% ot the time 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users