Jump to content


9.16 Update Bug Reports

9.16

  • This topic is locked This topic is locked
347 replies to this topic

Inflector #41 Posted 05 October 2016 - 11:57 AM

    Private

  • Player
  • 10333 battles
  • 2
  • [-SNR-] -SNR-
  • Member since:
    01-03-2015

View PostMrConway, on 02 October 2016 - 02:25 PM, said:

Please leave any bug reports for bugs and errors encountered in update 9.16 here.

 

Please provide as much detail as possible and upload a screenshot for every bug that you report.

 

I'm having in-battle problems,after a minute or two my cursos gets locked in one spot and i can't move it anymore,i can't aim,i can't shoot,i can't look where i'm going. Happened in 5 battles in a row and i'm afraid to try it again.

acbattery #42 Posted 05 October 2016 - 12:00 PM

    Private

  • Player
  • 19031 battles
  • 4
  • [ICORE] ICORE
  • Member since:
    03-30-2013

View PostM1thr4ndir, on 05 October 2016 - 09:49 AM, said:

 

Same for me, I can enter in battle with tier 1 but use my tier 6 wont to enter in battle just crash. Eny solution, or must reinstal game???

 

i already re-installed, didnt fix the problem.

also deleted de "WorldOfTanks" folder under: <YourDrive:>\users\<YourUserName>\AppData\Roaming\wargaming.net\


Edited by acbattery, 05 October 2016 - 12:01 PM.


Akayuki #43 Posted 05 October 2016 - 12:06 PM

    Private

  • Player
  • 41581 battles
  • 8
  • [OBJ] OBJ
  • Member since:
    07-07-2012

Half of my Wt auf Pz IV crew is now specialized for E25, so I can't use it in the WT anymore. It was fine yesterday, but now it looks like this:

 

Not cool.

 

 

 

 

 

Later edit: after talking to support, it seems this is actually an old bug with crew retraining.

 

 

If you use the retrain crew option on premium vehicles it retrains even the crew members that don't need it, the members specialized on the same tank class.


 Annoying, but it's not caused by 9.16.


 

 

 

 


Edited by Akayuki, 05 October 2016 - 02:55 PM.


_dsid_ #44 Posted 05 October 2016 - 12:13 PM

    Private

  • Player
  • 9688 battles
  • 8
  • Member since:
    06-26-2012
Yeah where is the Swedish tank? I was looking forward to get it and its not there?

Kalvina #45 Posted 05 October 2016 - 12:18 PM

    Private

  • Player
  • 37926 battles
  • 5
  • Member since:
    09-10-2011

View PostRazvy30, on 05 October 2016 - 05:53 AM, said:

No sweeden tank in teck -tree..?

 

have the same problem.....are there any tanks at all????

ReDouTaBL3 #46 Posted 05 October 2016 - 12:22 PM

    Private

  • Player
  • 17784 battles
  • 14
  • [WFPKN] WFPKN
  • Member since:
    07-15-2014

I logged in after installing update and got the notification: Attention! Slots removed 1, credits received 200.   I just figured out this was for the removal of the Lanchester... thx

 


Edited by ReDouTaBL3, 05 October 2016 - 12:49 PM.


Inflector #47 Posted 05 October 2016 - 12:24 PM

    Private

  • Player
  • 10333 battles
  • 2
  • [-SNR-] -SNR-
  • Member since:
    01-03-2015
My cursor get stuck in every battle and i can't see where i'm going,i can't shoot or move my camera. Every single battle. And after i die i can't even leave the battle,sometimes the client crashes as well.

XGram #48 Posted 05 October 2016 - 12:25 PM

    Private

  • Player
  • 8516 battles
  • 28
  • Member since:
    02-15-2015

Wargaming , just fck off about mac system. every patch, it's the same thing, bug and crash.

The community of mac player is now important then care about us ! And we don't talk about little bug, it's CRASH ! We just can't open the game !!!!! 

 

Now plz fix this crapfast and let us play as everybody... 

 

 



Gepard_PH #49 Posted 05 October 2016 - 12:39 PM

    WoT PC Product Coordinator

  • WG Staff
  • 18535 battles
  • 1,789
  • [WG] WG
  • Member since:
    04-05-2013

View PostKalvina, on 05 October 2016 - 01:18 PM, said:

 

have the same problem.....are there any tanks at all????

 

First Swedish tank will be available in Premium Shop from tomorrow on.

View PostReDouTaBL3, on 05 October 2016 - 01:22 PM, said:

I logged in after installing update and got the notification: Attention! Slots removed 1, credits received 200.   Why remove my vacant garage slot and rip me off for 300 gold?? 

 

 

This is notification about the slot you were temporarily given to hold Lanchester vehicle for Convoy mode. It was removed together with the vehicle.

Gremlin182 #50 Posted 05 October 2016 - 01:08 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 38303 battles
  • 6,038
  • Member since:
    04-18-2012

Currently I get no crew voices and requests to platoon etc give a warning buzz but no platoon has been joined message.

 

No mods installed not even xvm

res mods folder is clear



Caius_Martius #51 Posted 05 October 2016 - 01:16 PM

    Private

  • Player
  • 40469 battles
  • 13
  • [UA1] UA1
  • Member since:
    06-02-2011

shot_010.jpgCant change any settings as the settings box just comes up as blank. Dislike the music, hence need to use settings to turn off. No Swedish vehicle.

Only played one game since update so limited information on any other bugs (bad programing), just a typical WG update....let the players be the lab rats.


Edited by Caius_Martius, 05 October 2016 - 03:26 PM.


nudelauflauf #52 Posted 05 October 2016 - 01:37 PM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 34718 battles
  • 200
  • [BLUTE] BLUTE
  • Member since:
    08-09-2010
Minimap always on minimal size, every round i have to bring it up to max size again....

Cthell #53 Posted 05 October 2016 - 01:58 PM

    Corporal

  • Player
  • 10302 battles
  • 138
  • Member since:
    12-09-2015
I can't add my VK 45.03 to a comparison for some reason

Jacuus_1 #54 Posted 05 October 2016 - 02:18 PM

    Private

  • Player
  • 12464 battles
  • 3
  • [DJTS_] DJTS_
  • Member since:
    01-24-2015

Yea.... im mac user after this update cant open client... what is on screen ? 

"The program worldoftanks.exe has encountered a serious problem and need to close....."

Ughmmm ... should i wait for rebug or make something with folders/scripts ?



boomer1_1 #55 Posted 05 October 2016 - 02:33 PM

    Private

  • Player
  • 12693 battles
  • 18
  • Member since:
    07-29-2015

tank freezes, aiming and reticle lag, high lag counter, tank moving like Its a stop motion puppet with every other frame dropped, hops like a frog! game unplayable, yesterday game ran fine

 



Davebutters91 #56 Posted 05 October 2016 - 02:39 PM

    Private

  • Player
  • 12767 battles
  • 5
  • [TFUK2] TFUK2
  • Member since:
    09-26-2014

Going to miss a whole day on the mission marathon because WG wont sort the issues with Mac. 

 

It still instant crashes because of the 9.16 update.

 

This is what is says:

 

'The program worldoftanks.exe has encountered a serious problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.'

 

Inconvenience???? Thanks WG, Thanks a bunch.

 

Stop introducing new stuff when its not got a stable build. Every single patch it breaks! Sort it out before I, like others, take my custom to other games.  



Dr_Oolen #57 Posted 05 October 2016 - 02:49 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 18051 battles
  • 1,077
  • [IDEAL] IDEAL
  • Member since:
    03-13-2012

The spotting system and camo of bushes/tanks got completely rekt with the update. Will probably do tests in the evening to determine what is happening. But from the limited stuff ive seen and was told from others who experienced the same thing the problem seems to be along these lines:

 

1) the server checks whether the line between two tanks is intersected by a box with some property (bush/opaque stuff)

2) whenever this ray is intersected by a bush (even after having been prior intersected by opaque obstacle, or perheaps precisely because it was intersected by opaque stuff - as in, one tank leaving hard cover while the other tank is in a bush) this priority check takes place before camo of bush is calculated to determine whether spot happens or not -> tank gets spotted while it shouldnt have. From there on the spotting checks work as usual. But its imo this "change of boundaries" priority check (which is needed for the new system) that is bugged.

 

Some testing by a friend now determined that whenever a tank behind/in bush moves, even 1 centimeter, the spot happens, so i guess it isnt necessarily what i had described, but something else (as in - bushes give 0 camo to moving tanks or similar).


Edited by troolenhardy, 05 October 2016 - 03:04 PM.


flashbarts #58 Posted 05 October 2016 - 02:55 PM

    Private

  • Player
  • 33729 battles
  • 49
  • [TR4IN] TR4IN
  • Member since:
    06-30-2013

barracks seem empty - have they all deserted to get away from this POP update ?

 

Client crashes after every game

 

Mini Map defaults to teensyweensy every game

 

have got mission progress though, so....yay



Colonel_Aleksej_Petrov #59 Posted 05 October 2016 - 03:02 PM

    Corporal

  • Player
  • 63777 battles
  • 178
  • [BC-IT] BC-IT
  • Member since:
    01-13-2012
MINIMAP SIZE BUGGED MINIMAP ZOOM BUGGED MINIMAP ENLARGE BUGGED WARGAMING BUGGED. I PAY FIX THIS BUGS NBOOBS WARGAMING

M1thr4ndir #60 Posted 05 October 2016 - 03:03 PM

    Private

  • Player
  • 4939 battles
  • 12
  • [-UBF-] -UBF-
  • Member since:
    05-26-2014

View PostHomer_J, on 05 October 2016 - 11:19 AM, said:

 

Did you wait for the whole update or did you start playing after it did the starting tiers update?

 

 

The Lanchester and it's garage slot were removed, the compensation will be for ammo.

I wait for whole update, and then start to play. I dont know why that happend, but im reinstaling game, and downloading a new version to see what will happend.







Also tagged with 9.16

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users