Jump to content


Reakce na verzi 9.16 - Chyby a bugy


  • This topic is locked This topic is locked
181 replies to this topic

Nik648 #21 Posted 05 October 2016 - 05:44 PM

    Corporal

  • Player
  • 27384 battles
  • 145
  • Member since:
    07-24-2014

Zdravím,

může mi někdo poradit co s tím udělat?Dnes jsem provedl aktualizaci na 9.16,mám zatrženo používáte aktualní verzi klienta,ale při spuštění Wotka mi to napíše,

není verze res mod 9,16.Dá se někde stáhnout jen res mod 9.16?Nebo budu muset wotko odinstalovat  a znova nahrát.Děkuji za jakkoukoliv radu.



Pepajs_1977 #22 Posted 05 October 2016 - 05:49 PM

    Private

  • Player
  • 32453 battles
  • 23
  • [RED_M] RED_M
  • Member since:
    02-23-2016

View PostNik648, on 05 October 2016 - 05:44 PM, said:

Zdravím,

může mi někdo poradit co s tím udělat?Dnes jsem provedl aktualizaci na 9.16,mám zatrženo používáte aktualní verzi klienta,ale při spuštění Wotka mi to napíše,

není verze res mod 9,16.Dá se někde stáhnout jen res mod 9.16?Nebo budu muset wotko odinstalovat  a znova nahrát.Děkuji za jakkoukoliv radu.

 

otevři hru a vymaž vše co mas v res_mods a nech tam jen složku 0.9.16  a mělo by to jít,jestli ti chybí tak jen vytvoř novou složku a pojmenuj ji "res_mods" a v ní vytvoř složku 0.9.16.

 

 


Edited by Pepajs_1977, 05 October 2016 - 05:51 PM.


_Habera_ #23 Posted 05 October 2016 - 06:02 PM

    Sergeant

  • Player
  • 23177 battles
  • 227
  • [S_GO] S_GO
  • Member since:
    01-20-2015

Tak pani na MAC nova aktualizacia uplne na h....kliknem na HRAT a ono sa to vobec nespusti uz som to cele preinstaloval a stale pise nieaky problem  exe hlavne ze mam kupeni premiak JABLCKARI znovu okradnuti asi upne staci ze to ide spustit len na WINDOWS tak este raz dik WOTKO.


To si uz zrejme nezahrame.
 

Spojeno. Piš to najednou nebo používej edit. CE



Nik648 #24 Posted 05 October 2016 - 07:04 PM

    Corporal

  • Player
  • 27384 battles
  • 145
  • Member since:
    07-24-2014

View PostPepajs_1977, on 05 October 2016 - 04:49 PM, said:

 

otevři hru a vymaž vše co mas v res_mods a nech tam jen složku 0.9.16  a mělo by to jít,jestli ti chybí tak jen vytvoř novou složku a pojmenuj ji "res_mods" a v ní vytvoř složku 0.9.16.

 

 

 

Děkuji ti moc,už to jede.

RS4RS4 #25 Posted 05 October 2016 - 07:09 PM

    Private

  • Player
  • 34601 battles
  • 12
  • Member since:
    08-20-2013
Zdar,asi je to jen nějaký špatný den a nesouvisí to s aktualizací,ale přece jen. Nemá někdo pocit,že dostává často bednu s municí? Mám aktuálně odehraných 17 bitev a v 16-ti z nich jsem dostal bednu s municí. A není výjimka  dostat ve hře tu bednu 2krát,to se mi stalo v pěti bitvách. Tanky střídám (asi 6 tanků jsem hrál) Když to tak vezmu kolem,tak je to docela k breku...

Hugo_bear #26 Posted 05 October 2016 - 07:47 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 23941 battles
  • 3,060
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    10-05-2012

nevidim posádky v kasárnách, má to ještě někdo ?

 



balatoCZ #27 Posted 05 October 2016 - 08:00 PM

    Private

  • Player
  • 17531 battles
  • 5
  • Member since:
    03-15-2013

View PostFlackCZ, on 05 October 2016 - 01:28 PM, said:

 

já mody nepoužívám psal jsem na podporu a ti uznali že je to bug který je ve hře a už na tom pracují :) 

 

A kdy to dají do pořádku... Den premia v pr... protože to nejede  

Vojta124CZ #28 Posted 05 October 2016 - 08:15 PM

    Private

  • Player
  • 10389 battles
  • 2
  • [_F-K_] _F-K_
  • Member since:
    11-16-2012
Ahoj, když zapnu WoTko, a zmáčknu hrát, tak mi naskočí bílá obrazovka a hra spadne, nevíte čím to je? Zkoušel jsem i restartovat počítač :/

Kucus_brainless_zombie #29 Posted 05 October 2016 - 08:20 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 25992 battles
  • 971
  • [_LDN] _LDN
  • Member since:
    05-11-2016

View Postjakub174, on 05 October 2016 - 08:15 PM, said:

Ahoj, když zapnu WoTko, a zmáčknu hrát, tak mi naskočí bílá obrazovka a hra spadne, nevíte čím to je? Zkoušel jsem i restartovat počítač :/

 

Nějaký bordel v modech?

HugoT2 #30 Posted 05 October 2016 - 08:32 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 41676 battles
  • 78
  • [R_D] R_D
  • Member since:
    03-06-2013

Stojím nespotnutej v křoví střílím do nepřátel a oni vědí kdo je střílí a odkud....

Je to bug nebo chyba ? 

Bude to napraveno ?



Armorpiercer_ #31 Posted 05 October 2016 - 08:35 PM

    Captain

  • Member
  • 12501 battles
  • 2,336
  • Member since:
    11-27-2015

View PostHugoT2, on 05 October 2016 - 09:32 PM, said:

Stojím nespotnutej v křoví střílím do nepřátel a oni vědí kdo je střílí a odkud....

Je to bug nebo chyba ? 

Bude to napraveno ?

1) opravene to NEBUDE

2) je to feature

3) cheateri(pardon moderi) to pouzivali uz davno, ted se to srovnalo pro vsechny.

4) vi to JEN ten koho trefis. a vidi jen priblizny smer. Coz graficky bylo trosku zobrazene uz v predchozich verzich (takovej cervenej obloucek). Ted se k tomu pridalo jen pojmenovani KDO te trefil.

 

 

 

EDIT: a k topicu chyby.

Damage panel scita BLBE (treba o 100ku mene nez je na zaverecnem screenu po bitve.)


Edited by Armorpiercer_, 05 October 2016 - 08:40 PM.


Kucus_brainless_zombie #32 Posted 05 October 2016 - 08:39 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 25992 battles
  • 971
  • [_LDN] _LDN
  • Member since:
    05-11-2016

View PostHugoT2, on 05 October 2016 - 08:32 PM, said:

Stojím nespotnutej v křoví střílím do nepřátel a oni vědí kdo je střílí a odkud....

Je to bug nebo chyba ?

Bude to napraveno ?

 

Už v předchozích verzích v čistém klientovy/i hra ukazovala, odkud přišel zásah i od nespotnutého tanku.

Už v předchozích verzích v čistém klientovy/i hra napsala, kdo tě zasáhl, pokud ti poškodil modul/posádku.

Není to bug/chyba.

 

EDIT: Omluva Grammar-Nazi, si myslíš, že jsem to psal 2x? Ani omylem, CTRL+C a CTRL+V. :trollface:


Edited by Kucus_CZ, 05 October 2016 - 09:20 PM.


Sibirsky_tiger #33 Posted 05 October 2016 - 08:41 PM

    Private

  • Player
  • 11445 battles
  • 14
  • [SVINE] SVINE
  • Member since:
    04-28-2016

Zdravím chcel by som prilozit replay s lakevillu kde som sa na zaciatku bitky zasekol a robil všakovake manevre na mieste ,na ktorom chodim praavidelne na tej mape a nikdy som sa tam nezasekol potom sa mi podobne sekance stali aj na konci pri jednej skale na okraji mapy.

 

Prikladam replay http://wotreplays.com/site/3004617#lakeville-sibirsky_tiger-wz-131

 

Dalej na zaciatku bitky mi strasne padaju FPSka ,ale po čase sa to upraví a aj v sniper mode mam len cca 20-30 fps a to je nehratelne.



Armorpiercer_ #34 Posted 05 October 2016 - 08:43 PM

    Captain

  • Member
  • 12501 battles
  • 2,336
  • Member since:
    11-27-2015

kucus,,,, klientovi

 

:popcorn:

​Normalne nejsem grama-naci, ale dvakrat pod sebou.....


Edited by Armorpiercer_, 05 October 2016 - 08:57 PM.


Kucus_brainless_zombie #35 Posted 05 October 2016 - 09:23 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 25992 battles
  • 971
  • [_LDN] _LDN
  • Member since:
    05-11-2016

View PostArmorpiercer_, on 05 October 2016 - 08:35 PM, said:

EDIT: a k topicu chyby.

Damage panel scita BLBE (treba o 100ku mene nez je na zaverecnem screenu po bitve.)

 

Panel počítá dobře. Nejspíš jsi někoho zasáhl, když už/ještě nebyl spotnutý. Pak se to liší, ale to není chyba, naopak, chyba by byla, kdyby to uměl počítat i ve hře, to by se pak dalo zneužít nějakým ošklivým modem. ;)

HugoT2 #36 Posted 05 October 2016 - 09:33 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 41676 battles
  • 78
  • [R_D] R_D
  • Member since:
    03-06-2013

View PostPepajs_1977, on 05 October 2016 - 04:22 PM, said:

Zdravím,neustále se mi zmenšuje minimapa.v bitvě si jí zvětším,skončí bitva,jdu do druhé a minimapa už je zase malá jako v základním nastavení.BTW zvětšuju jí 4x +

 

 

Tak však se to jmenuje minimapa ne :facepalm:

oni to mysleli dobře jen to špatně udělali :facepalm:



Kucus_brainless_zombie #37 Posted 05 October 2016 - 09:46 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 25992 battles
  • 971
  • [_LDN] _LDN
  • Member since:
    05-11-2016

View PostHugoT2, on 05 October 2016 - 09:33 PM, said:

 

Tak však se to jmenuje minimapa ne :facepalm:

oni to mysleli dobře jen to špatně udělali :facepalm:

 

Ale houbelec, minimapa se mi drží taková, jakou jsem jí měl předchozí bitku. I po vypnutí a zapnutí hry.

To bude bordel v modech. V čistém klientovi to nedělá. Čistým klientem mám na mysli to, že v res_mods jen a pouze adresář 0.9.16, v kterém je maximálně originální soubor readme.txt, a žádné jiné adresáře v res_mods, jako třeba configs, tam nejsou. Dále je ještě dobré zkontrolovat v AppData, jestli tam také nejsou nějaké pozůstatky z modů a klidně i ho celý smazat, to jen pro 100% jistotu.  ;)


Edited by Kucus_CZ, 05 October 2016 - 09:47 PM.


Armorpiercer_ #38 Posted 05 October 2016 - 09:48 PM

    Captain

  • Member
  • 12501 battles
  • 2,336
  • Member since:
    11-27-2015

View PostKucus_CZ, on 05 October 2016 - 10:46 PM, said:

 

Ale houbelec, minimapa se mi drží taková, jakou jsem jí měl předchozí bitku. I po vypnutí a zapnutí hry.

To bude bordel v modech. V čistém klientovi to nedělá. Čistým klientem mám na mysli to, že v res_mods jen a pouze adresář 0.9.16, v kterém je maximálně originální soubor readme.txt, a žádné jiné adresáře v res_mods, jako třeba configs, tam nejsou. Dále je ještě dobré zkontrolovat v AppData, jestli tam také nejsou nějaké pozůstatky z modů a klidně i ho celý smazat, to jen pro 100% jistotu.  ;)

je to marny, je to marny, je to marny.



_Imperium #39 Posted 05 October 2016 - 10:01 PM

    Major

  • Player
  • 31799 battles
  • 2,669
  • Member since:
    07-19-2013

View PostKucus_CZ, on 05 October 2016 - 09:46 PM, said:

 

Ale houbelec, minimapa se mi drží taková, jakou jsem jí měl předchozí bitku. I po vypnutí a zapnutí hry.

To bude bordel v modech. V čistém klientovi to nedělá. Čistým klientem mám na mysli to, že v res_mods jen a pouze adresář 0.9.16, v kterém je maximálně originální soubor readme.txt, a žádné jiné adresáře v res_mods, jako třeba configs, tam nejsou. Dále je ještě dobré zkontrolovat v AppData, jestli tam také nejsou nějaké pozůstatky z modů a klidně i ho celý smazat, to jen pro 100% jistotu.  ;)

 

Má pravdu ten chlapec. Jedu na čistým a každou novou bitku je minimapa taková, jaká byla v předchozí bitvě.

JKF777 #40 Posted 05 October 2016 - 10:44 PM

    Private

  • Player
  • 75985 battles
  • 16
  • [A4T_] A4T_
  • Member since:
    01-01-2013
No  dufal som, ze sa upravi aj MM no je to cim dalej tym horsie dnes 18 precen vyhernost uz ma to fakt prestava bavit hrat. bitky cca 4-5 minut to nie je zabava ale utrpenie. 




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users