Jump to content


Problém s připojením k serveru(chyba získání informací)


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

Welcza #1 Posted 07 October 2016 - 04:40 PM

    Private

  • Player
  • 11729 battles
  • 10
  • Member since:
    05-09-2013

Zdravím,

dnes jsem se rozhodl si zahrát, ale při výběru serveru a přihlášení k němu se objeví pouze WoT ikonka "připojování" a nic dál se neděje(nakonec připojování zmizne a zobrazí se chyba připojení k serveru, server nenačetl informace o hráči a zkuste to později)  ... Už jsem zkusil smazat xvm mod, pak reinstal WoT ... Ale nic nepomohlo. Zkusil jsem se přihlásit na oba servery i přes auto, ale ani jedno nejde. Na oba servery mi to ukazuje 80-100 ping ... Nemá někdo nějakou radu co s tím ? 

 

Edit: Tak koukám, že mi to teď píše že jsou servery přetížené, takže asi to chce jen čas. 


Edited by Welcza, 07 October 2016 - 04:42 PM.


Ivana_Drago #2 Posted 08 October 2016 - 05:18 PM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 1205 battles
  • 1,120
  • Member since:
    08-26-2015

Ahoj,

během včerejška bohužel došlo ke krátkodobému výpadku serverů, proto jste se mohli setkat s výše popsanými problémi při snaze přihlásit se do hry. Problém byl obratem vyřešen a nyní už servery opět pracují standardně :)



Peterssonn #3 Posted 05 November 2016 - 02:55 PM

    Private

  • Player
  • 32769 battles
  • 23
  • [CSK-2] CSK-2
  • Member since:
    09-29-2013

Mám asi stejný problém. Při připojování do hry to zahlásí - Nepodařilo se připojit k serveru. Server může být nedostupný, nebo můžete mít chybně nastavené vaše síťové připojení.

Tento stav zhruba od půlnoci. Na výpadek serveru je to dost dlouhá doba, tak bude chyba pravděpodobně u mě. Jen netuším kde. Hru jsem přeinstaloval, v bráně je WoT povoleno.

 



Peterssonn #4 Posted 05 November 2016 - 04:31 PM

    Private

  • Player
  • 32769 battles
  • 23
  • [CSK-2] CSK-2
  • Member since:
    09-29-2013

 

Vyřešeno, bylo nějaké divoké nastavení routeru.



petrix1 #5 Posted 09 November 2016 - 06:43 AM

    Private

  • Player
  • 16934 battles
  • 5
  • Member since:
    10-30-2011

Ahoj,

mohol by mi prosím niekto poradiť? Mám problém so spustením hry. Kúpil som si novú myš aj klávesnicu, obe ROCCAT a keď chcem spustiť a kliknem na HRAT v klientovi myšou začne sa mi načítavať úvodná obrazovka, náhle preblikne na bielu obrazovku, potom späť na úvodnú a následne na úplne čiernu no potom už PC nereaguje na nič a musím dať tvrdý reštart. Ak však odpojím klávesnicu aj myš a hru spustím svojou starou myškou potom všetko funguje normálne a keď hru opustím a potom sa do nej chcem vrátiť tak už to ide bez problémov aj novou myškou. No ak PC vypnem a znovu zapnem tak musím zase použiť starú myš a odpojiť novú. Skúšal som celú hru preinštalovať, preinštaloval som aj ovládače klávesnice a myšky no nepomohlo to. Podotýkam, že mi to robí len pri tejto jedinej hre, WoW a WoWp mi idú bez problémov. Teda ak vie niekto v čom je chyba a ako ju odstrániť, budem rád ak mi to tu napíše.

Vopred ďakujem za radu.



nedobass #6 Posted 01 January 2017 - 01:15 PM

    Private

  • Player
  • 1390 battles
  • 1
  • Member since:
    05-12-2012

Dobrý den, Ahoj. Cca od 28.12.2016 se mi nedaří připojit k žádnému serveru, ani eu I ,ani eu II.V ten den se mi aktualizoval klient a po dalším zapnutí si už nepamatoval heslo a zadání hesla se nepřipojí.

Na netu jsem se nedočetl o žádném výpadku, nebo přehlcení serveru.

Díky za radu.



chucky_cze #7 Posted 04 January 2017 - 09:33 AM

    Private

  • Player
  • 35432 battles
  • 1
  • Member since:
    11-28-2013

dobry den ,ma ten samy broblem s pripojenim jako nedobass,od vcerejska se mi nejde pripojit ani jednomu servru porad pise ze servr nenalezen.diky za radu

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users