←  Tenkovi

Main page

»

pare nisu problem, para nema

WlayCo's Photo WlayCo 01 Nov 2011

View Postkdalibor, on 01 November 2011 - 11:18 AM, said:

Користим ИС-3 и у солидној партији просечно будем у минусу негде 2-4 хиљаде, ретко кад у плусу, још увек немам онај БЛ-нешто, све зависи да ли сам пуцао како треба или шенлучио к'о на свадби. Али КВ у једној партији то обично исправи (сем наравно ако ме не уцмекају одмах на старту). Просечно са КВ будем добар кад је победа око 10К, некад и више. Све у свему, ИС-3 + КВ будем око нуле, паметном игром некад чак и плусу.

Tako je, to i ja radim. Sa KV-om pokrivam IS-3. A kad mi zatreba para da kupim neki modul, ja ih zaradim sa KV-om a IS-3 malo ceka :)
Btw. sinoc sam ubacio radio i motor (bili istrazeni) u IS-3. Sad ce ostalo lagano...

jeeremija's Photo jeeremija 01 Nov 2011

View Postahil94, on 24 October 2011 - 01:17 PM, said:

Ako je IS-3 na granici profitabilnosti, gdje se tu nalazi onda Tigar II (naravno pricamo bez premiuma)

Sa 1. topom (inače najjači top Tigra1) sam u velikoj većini bio u plusu. A sa zadnjim (najjačim) sam u većini u minusu.
Plus i minus normalno zavise koliko je oštećen KT, ali da kažem da je cifra oko 5k -/+. Bez ekstrema, naravno.
Sa najjačim topom ako me artiljerija ne pogodi odmah iz prve i odigram prosečno negde sam oko 0.

Edit: Zadnja odigrana sa KT pre par minuta i čista zarada 10k.

dZiGGy's Photo dZiGGy 01 Nov 2011

Zaradjuje se na prost nacin, pravis dmg, nije bitno da l je pobeda i poraz... kv odlican izbor jer ima 152(chunak) he granate i ozezi.. sa boka spicis KT i uzmes od 900 do 1000.. ih kolko je to kesa.
P.S. bez premiuma nemoj da dozvolis sebi da kupis novi tenk i nemas u steku (posle kupovine svih modula i retreniranja posade) bar 500 k.
Znaci kes pravi dmg (u vecini slucajeva), exp prave ostali faktori spotovanje, kapovanje i demidz i tako to ...

del723320's Photo del723320 02 Nov 2011

Ја на КВ користим 107мм... 152 нешто не волим јер ми се чини да је прилично непрецизан на даљину, нека ме неко исправи ако грешим. Посада ми је на 100%. Обично са даљине гађам све што мрда и са 107 добро их погађам, поготово артиљерију или ТД, ако их видим готови су.  :Smile-hiding:

Одиграо сам пар партија са 152, али као што рекох на даљину само промашујем, а да улазим у блиску борбу ми се нешто не да са КВ, много ми је спора купола. Коју стратегију ви користите за 152, можда пробам поново ако је толико боља зарада.

Tyr74's Photo Tyr74 02 Nov 2011

Evo i update za IS-4. Bez premiuma, tenk je gubitaš, na 10 odigranih partija trebaju barem dvije odigrane sa nekim non-premium moneymakerom, gubitak je oko 10-15k na 10 odigranih. Prije S70 topa taj jaz je još i veći, tek potpuno istraženi IS-4 omogućuje igranje sa blagim minusom.

ahil94's Photo ahil94 02 Nov 2011

View PostTyr74, on 02 November 2011 - 01:17 PM, said:

Evo i update za IS-4. Bez premiuma, tenk je gubitaš, na 10 odigranih partija trebaju barem dvije odigrane sa nekim non-premium moneymakerom, gubitak je oko 10-15k na 10 odigranih. Prije S70 topa taj jaz je još i veći, tek potpuno istraženi IS-4 omogućuje igranje sa blagim minusom.
Uf pa to je extra  :Smile_honoring:
Hvala na ohrabrujucem info-u ;)

WlayCo's Photo WlayCo 03 Nov 2011

Evo i mojih iskustava sa 20-25 partija u IS-3. Igram u paraleli sa njim i sa KV i ostajem u plusu uvek. Koliko izgubim na IS-3 toliko i vise zaradim sa KV. To je skroz prihvatljivo za nas bez premium-a.
Inace, jedna stvar me mnogo nervira kod IS-3, ko god da me pogodi prvi uvek mi osteti top i onda je vreme punjenja pola sata a o preciznosti i da ne pricamo. Napominjem da je top onaj bolji 122mm a iskreno se nadam da nece tako biti sa BL-9. Takodje sinoc kupih i novu kupolu pa se nadam da ce i ona malo da pomogne. Inace fino je igrati sa IS-3, podosta se metaka odbija od njega a i ovo topce od 122mm busi lepo, ne fenomenalno ali lepo.

del723320's Photo del723320 03 Nov 2011

Зато није лоше увек са собом носити 3 додатка. Коштају по 3 хиљаде, али ретко кад се утроше све 3 у истој бици.

Прва помоћ: Кад буде пунилац избачен из строја пуњење траје бесконачно, па је корисно ту искористити овај додатак. Или кад нишанџија буде погођен, ако се не залечи тешко се било шта погађа.
ПП апарат: Кад се тенк запали инстант гашење.
Поправка модула: Ово није лоше имати кад буде погођена гусеница за инстант поправку док маса пројектила лети ка тенку. Или поправити топ или куполу.

Неко је већ писао, а изузетно је корисно на месту број 5 држати поправку модула. Ако звекну у гусенице два пута брзо тастер 5 и тенк је опет покретан.   :Smile-playing:

director's Photo director 04 Nov 2011

View Postkdalibor, on 02 November 2011 - 08:02 AM, said:

Ја на КВ користим 107мм... 152 нешто не волим јер ми се чини да је прилично непрецизан на даљину, нека ме неко исправи ако грешим. Посада ми је на 100%. Обично са даљине гађам све што мрда и са 107 добро их погађам, поготово артиљерију или ТД, ако их видим готови су.  :Smile-hiding:

Одиграо сам пар партија са 152, али као што рекох на даљину само промашујем, а да улазим у блиску борбу ми се нешто не да са КВ, много ми је спора купола. Коју стратегију ви користите за 152, можда пробам поново ако је толико боља зарада.

Ako igraš sam 107mm je najbolje rešenje jer KV, bar kod mene, ima više partija gde su top tier 5-6 tenkovi i tu je brzina punjenja mnogo važna.

Ako igraš sa nekim u vodu ko igra tier 8 ili jači tenk onda je 152mm majka. On te uvlači u high tier bitke i tu je mnogo manji hendikep sporo punjenje. Sa posadom na 100% taj tenk pogađa i na veliku daljinu bar 50% udaraca. Exp i krediti kaplju ko ludi jer kad pukneš tier 9 sa 152mm topom  i napraviš 400 dmg kad dodaš bonus na razliku u tier-u dobiješ exp i kredita kao za 560 dmg. Ako si strpljiv i kampuješ vrlo često ćeš imati partije gde ćeš uzimati i po 1000 exp-a jer dingovanje sa HE granatama na tom topu su jako retka.

WlayCo's Photo WlayCo 09 Nov 2011

Au kako me je sinoc kupio ovaj moj IS-3 da to nije normalno. Prva borba 15 shots 15 hits 5 kills al ajd imao sam i 9 kill-a na KV-u ali partija posle te, 11 shots 11 hits i 30 received hits a preziveo sam. Udarali su me sa svih strana, jedan light i od pozadi a sa preda dva Tiger II. Mnogo smo blizu bili, arty tuce i nase i njihove a i njihova takodje. Nije se znalo ko koga... :) Uf sunce li ti... I da, obe partije po preko 30k srebra sto je za nas bez premijuma odlicno...

cekicar's Photo cekicar 09 Nov 2011

Ma s IS-3 bez brige igras bez premiuma. Meni je do bl9 bio lagani gubitas ali poslje uff. Neovisno o pobjedi ili gubitku ako si napravio dmg s 7 granata pokrio si popravak i granate a sve preko toga cista zarada. Ok nije ogromna ali igras bez brige i potrebe za nekim moneymakerom. Jedino sto su mi u dosta bitaka ili unistili top ili ammo rack pa sam trosio i onaj consumable za popravak.
Nazalost prodao sam ga i sad vozim IS-4.  Za sad je s njim tesko bez premiuma :(
Minusi su vrlo cesto i relativno veliki. Popravak tenka kosta oko 18k srebra plus grante od bl9 po 1025. Ne zelis miss ili ding ili slicne gluposti :) .  Nadam se da ce se stvari s s70 popraviti i da mogu s njim doci na neki breakeaven.

WlayCo's Photo WlayCo 16 Nov 2011

Mwahahaha...sinoc je stigao BL-9 al nisam ga jos testirao :) Sad mi je IS3 skroz nabudzen i krecem u lagano skupljanje expa za IS4.

illidan's Photo illidan 16 Nov 2011

sad ce sa BL-9 to skupljanje expa biti i uzivancija :)

WlayCo's Photo WlayCo 17 Nov 2011

Ma idi, pa sinoc sam odigrao par partija i on ne masi :) Ja sam i sa ovim starim topom bio na 79-80% pogodaka a sada cu samo da poboljsam statistiku. Stvarno je razlika lepa.
Busi lepo i busi redom. Najmilije mi sto sad sa lakocom kidam type59 a njih mrzim bas bas :)

The_Un4given's Photo The_Un4given 17 Nov 2011

Po meni je hummel jako dobar za pare. A da li mislite na Shermana V klase da donosi tako dobro pare?

Sedmi's Photo Sedmi 18 Nov 2011

View PostUnforgiven14, on 17 November 2011 - 04:45 PM, said:

A da li mislite na Shermana V klase da donosi tako dobro pare?

Yep!

1.10 Credit factor ima, najvisi od svih i od KV koji ima 0.99 ( naravno premium ( NoSkill ) kante ne racunam )!

mikaaa's Photo mikaaa 18 Nov 2011

View PostSedmi, on 18 November 2011 - 08:10 AM, said:

Yep!

1.10 Credit factor ima, najvisi od svih i od KV koji ima 0.99 ( naravno premium ( NoSkill ) kante ne racunam )!

Sta sad, ako sam ja sebi uzeo premium tenka, to znaci da sam no skill igrač?

Tyr74's Photo Tyr74 18 Nov 2011

View Postmikaaa, on 18 November 2011 - 12:49 PM, said:

Sta sad, ako sam ja sebi uzeo premium tenka, to znaci da sam no skill igrač?

Ne mikaaa, no skill znači da za vožnju tier 8 premiuma nije potrebno prijašnje iskustvo, možeš otvoriti account i isti dan sjesti u tier 8 i "ownati" po mapama. Naravno takvi likovi često završe kao pljen dva-tri tiera nižih tenkista koji imaju iskustvo ;)

zbing's Photo zbing 20 Nov 2011

Sta se ovo desava sa KV-om, cini mi se da dosta manje zaradjuje nego ranije? U poslednjih nedelju dana koliko ga opet igram retko sam uspevao da prebacim 15k neto (bez premiuma) :blink:

ahil94's Photo ahil94 20 Nov 2011

Meni se cini da ce oni skresati te zarade da natjeraju igrace da uzimaju premium ranije ili da kupuju premium tenkove  <_<
Get the IPS Communities App for iPhone now!