Jump to content


elitny stav tanku - nedostane po vyskumani celej vetvy

elitny stav

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

brani_BV #1 Posted 20 October 2016 - 07:30 PM

    Private

  • Player
  • 12376 battles
  • 3
  • Member since:
    12-15-2013
Ahojte, stalo sa mi na KV1 ze po vyzkumani celej vetvy som nedostal elitny stav tanku, prikladam prtscr z garaze, kde moze byt problem?? Dakujem

Attached Files

  • Attached File   Snímka.JPG   116.49K


Cerb4rus #2 Posted 20 October 2016 - 07:41 PM

    Player

  • Player
  • 47270 battles
  • 4,236
  • Member since:
    02-17-2011
A ty další dva tanky ke zkoumání  nic? Elitní je až po vyzkoumani všech modulu a následných tanků

brani_BV #3 Posted 20 October 2016 - 07:46 PM

    Private

  • Player
  • 12376 battles
  • 3
  • Member since:
    12-15-2013
Aha, vdaka, doteraz som prechadzal po vyskumani vzdy na 1 dalsi tank, teraz tam su dalsie 2 tak uz v tom mam jasno, dakujem. 

katamar #4 Posted 22 May 2017 - 05:20 PM

    Private

  • Player
  • 31749 battles
  • 10
  • Member since:
    04-06-2013

shot_002.jpgAhoj všem. Koupil jsem znovu T-34, mám vše vyzkoumané, ale tank není elitní. Poradí někdo proč?

 



katamar #5 Posted 23 May 2017 - 08:01 PM

    Private

  • Player
  • 31749 battles
  • 10
  • Member since:
    04-06-2013
Pánové (a dámy) nikdo neví? Už jsem zkusil snad vše, ale zrychlený výcvik nejde zapnout, tank není elitní a já nevím proč.

OnlyExitus #6 Posted 23 May 2017 - 09:44 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 952 battles
  • 67
  • Member since:
    07-14-2016
Pustit bez módu?

katamar #7 Posted 24 May 2017 - 10:01 AM

    Private

  • Player
  • 31749 battles
  • 10
  • Member since:
    04-06-2013
Nikdy jsem žádné mody neměl ani nemám. Ale přesto díky za odpověď. Brečící vlákna se plní jedna radost, ale poradit umí málokdo (popř. nikdo)

AlexGr8 #8 Posted 24 May 2017 - 10:27 AM

    Private

  • Player
  • 26664 battles
  • 8
  • Member since:
    10-31-2012

World of Tanks – Známé problémy aktualizace 9.18



SG_semda #9 Posted 24 May 2017 - 10:27 AM

    General

  • Player
  • 40713 battles
  • 8,164
  • [FIVE] FIVE
  • Member since:
    01-01-2013
V tomhle pripade se priznam ze vubec netusim, pomohl by i screen z garáže a ne jen z výzkumu

Terentius #10 Posted 24 May 2017 - 10:34 AM

    Major

  • Player
  • 12997 battles
  • 2,522
  • [UC0RN] UC0RN
  • Member since:
    01-28-2011

View Postkatamar, on 24 May 2017 - 10:01 AM, said:

Nikdy jsem žádné mody neměl ani nemám. Ale přesto díky za odpověď. Brečící vlákna se plní jedna radost, ale poradit umí málokdo (popř. nikdo)

 

Nevím co čekáš, těžko ti poradíme, když netušíme, tak se nevztekej a napiš tam kam se v případě nevysvětleného bugu má, tzn. na podporu.

Edited by Terentius, 24 May 2017 - 10:34 AM.


katamar #11 Posted 24 May 2017 - 10:43 AM

    Private

  • Player
  • 31749 battles
  • 10
  • Member since:
    04-06-2013
Aha. Tak je to v chybách po aktualizaci. Díky. A rozhodně se nevztekám, jen jsem chtěl zdůraznit, že mi v klientovi nezůstaly ani zbytky módů.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users