Kto ma chęć i nie zwraca uwagi na fochy rozpieszczonych dzieci może bawić się dalej w opisywanie spotkań ze znanymi graczami
Zasady wszyscy znajom
Kto ma chęć i nie zwraca uwagi na fochy rozpieszczonych dzieci może bawić się dalej w opisywanie spotkań ze znanymi graczami
Zasady wszyscy znajom
Czy moderacja ma problem z banowaniem podobnych tworów? Przecież to od razu widać komu powinno się dać bana na ip by nigdy tu nie wracał
Trolle jak op albo ariel go zajechały
Edited by Darciel, 26 October 2016 - 07:11 PM.
PogromcaFlaszek, on 26 October 2016 - 07:11 PM, said:
Nie dorastasz mi do pięt cieciu http://forum.worldof...9#entry13291819 piszesz z konta aktywnego ale nie powoduje to, że potrafisz napisać choć jeden mądry post, same bzdety żula spod biedry
8==>
Swoją drogą taka ciekawostka.|
Zauważyliście, że NIKT nie jedzie po S1GMA pisząc z głównego konta?\
Same kundle na altkontach.
Bohaterowie spod śmietnika.
Stronk Klanu jednym słowem, boją się jak w tym filmiku
SirBushman, on 26 October 2016 - 08:28 PM, said:
Stronk Klanu jednym słowem, boją się jak w tym filmiku
Nie odbieraj tego źle, ale cytując Waszego kolege MeinHerzzBrennt "Trochę się zagalopowałeś".
SirBushman, on 26 October 2016 - 07:28 PM, said:
Sigma robi herbatę z wody po pierogach i śpi w skarpetkach, 1:0
Edited by spidster135, 26 October 2016 - 09:43 PM.
addept, on 26 October 2016 - 09:58 PM, said:
Ależ ja się z Tobą zgadzam, powiem więcej, przy takim stylu "moderacji impulsowej" gdy już dłużej nie można odwracać wzroku za miesiąc zostaną tu tylko trolle i ich altkonta. Po kolei opanowali każdy popularny wątek - nawet "Dyskusja o CW" się im nie oparła.
Normalni (ci trochę mniej też) użytkownicy nie chcą się babrać w gównie trolla, mi też się odechciewa. To jeszcze pożegnanie nie jest, ale jak otwieram dowolną dyskusję i połowa strony, lub więcej to posty trolli to mam odruch wymiotny...
Vadarel, on 26 October 2016 - 10:00 PM, said:
Nie odbieraj tego źle, ale cytując Waszego kolege MeinHerzzBrennt "Trochę się zagalopowałeś".
Nie odbieraj tego źle, ale jeżeli musisz w satyryczny tekst mieć wplecione pierdyliard emotikonek, żeby zrozumieć sarkazm to przy kabarecie Loża 44 siedziałbyś jak na tureckim kazaniu.
Ktoś jeszcze oprócz mnie ich pamięta?
"To ten kryształ pod musztardę tak niedbale cięty, o Boski! "
Czytanie tego wątku wywołuje u mnie reakcje wymiotne.Nawet najlepsze tematy już nie nadają się do czytania
0 members, 2 guests, 0 anonymous users