Klani
Started by
Miesnieks1976
, Oct 05 2011 08:28 AM
19 replies to this topic
#2 Posted 05 October 2011 - 10:17 AM
Sveiks!
Kādas ir Tavas vēlmes un mērķi un laiks, ko vari veltīt cīņām?
Aktīvākie latviešu klani:
1. Lettische Kampfgruppe Kurland, LAT klana forums
2. Beerpanzer_LV Alfa
3. Beerpanzer_LV
4. Latvian Murder giuld
Salīdzini un izvēlies sev piemērotāko.
2. Beerpanzer_LV Alfa
3. Beerpanzer_LV
4. Latvian Murder giuld
#3 Posted 25 October 2011 - 10:46 AM
Doctus, on 05 October 2011 - 10:17 AM, said:
Sveiks!
2. Beerpanzer_LV Alfa
3. Beerpanzer_LV
4. Latvian Murder giuld
2. Beerpanzer_LV Alfa
3. Beerpanzer_LV
4. Latvian Murder giuld
1stLv ari pastav. ja kas. http://uc.worldoftan...00003848-1STLV/
#4 Posted 10 December 2011 - 12:40 PM
LVpollo3, on 07 October 2011 - 04:34 PM, said:
tagat jau 4 LV klanai BPZ LAT LMG 1STLV.Un nevienu neredzu uz kartes tur pretim Igauni safaromjusi tik daudz zelta ka jau rotas svaidas ar vinu.Lietuviesi ari ipasi neatpaliek.Bet prtomas Latviesiem vajag ka vienmer vilkt deki uz savu pusi...
Vienreiz norganizejaties izveidojiet kopeju klanu kur galvenais bus skill un aktivitate nevis nobraukatas kaujas un tehnikas daudzums...man klust kauns par Latviesu komuunu...
Vienreiz norganizejaties izveidojiet kopeju klanu kur galvenais bus skill un aktivitate nevis nobraukatas kaujas un tehnikas daudzums...man klust kauns par Latviesu komuunu...
Sveiki Latviesi! Tiesam pollo raksta taisnibu, kapec latviesiem nesaiet kopa un neuzcelt vienu klanu ar vairakam divizijam, ka piemeram to izdarija Grieku HARD clans? Viniem tagad ir HARD, HARD2, HARD3 un HARD4. Loti velos redzet latviesu vienotibu un ar lai vismaz visi butu apvienoti ar vienu merki. Ceru uz jusu sapratibu.
Paldies par uzmanibu.
#5 Posted 10 December 2011 - 04:52 PM
Un kāpēc tad cienījamais LVpollo3 un Yurisvan ir nevis latviešu klanā, bet RT kas sevi pozicionē kā krievvalodīgi runājošo klans!
#6 Posted 10 December 2011 - 06:31 PM
desertfoxlv, on 10 December 2011 - 04:52 PM, said:
Un kāpēc tad cienījamais LVpollo3 un Yurisvan ir nevis latviešu klanā, bet RT kas sevi pozicionē kā krievvalodīgi runājošo klans!
atbildesu pa sevi jo neredzu LV klanu organizetibu un velmi uzvaret.ES speleju nevis prieks prieka bet lai uzvareetu un iemacitos vel labak spelet.
Neviena Latviesu klana uz kartes nav un ilgaak par ~2 nedelam noturejies nav.Un nebus ari kamer BPZ(vai ka tur vinu tagat) LAT un LMG neveiks rekanstrukcijas.Kaut vai pasas primitivakas pariet uz vienu valodu TS,muble,ventrilo vienalga bet uz kopeju.Pec tam savakt aktivakos un SPEJIGAKOS speletajus viena klana.Nevis te biidiit savas ambicijas.Uztaisiet nezinu tur Latvija 4ever vai zile zakiisi klanu kur bus tikai labakie aktivakie speletaji.Nostadiet meerki piemeram:Iekarot Latvijas teretoriju(sakumam bus labi) Bet man jau gribeetos IEKAROT bijuso LIVONIJU lai butu motivacija sniegties prieks kaut ka vairaak.Pec tam jau izveidot "kartibas ruli" un tad nolikt Spejigaakos un atbildigakos kopitentaakos cilvekus uz kaut kadiem amatiem jo amats nav tikai vara bet gan atbildiiba un loti liels laika ieguldijums.
Tad es ari padomatu par nopietu pareju no RT krievu valodiga klana uz Latviesu valodigu klanu varbut ne mani viena pamodisies nacionalisma kripatas.
BTW RT ir daudz Latviesu diezgan.
/pollo3/sezu pie cita datora
#7 Posted 11 December 2011 - 12:35 AM
Piekritu un pievienojos LVpollo3 teiktajam.
Starp citu atjaunojiet ludzu latviesu klanu sarakstu, jo tresais klans vairs nepastav.
Starp citu atjaunojiet ludzu latviesu klanu sarakstu, jo tresais klans vairs nepastav.
#8 Posted 11 December 2011 - 08:47 AM
LVpollo3, on 10 December 2011 - 06:31 PM, said:
atbildesu pa sevi jo neredzu LV klanu organizetibu un velmi uzvaret.ES speleju nevis prieks prieka bet lai uzvareetu un iemacitos vel labak spelet.
Neviena Latviesu klana uz kartes nav un ilgaak par ~2 nedelam noturejies nav.Un nebus ari kamer BPZ(vai ka tur vinu tagat) LAT un LMG neveiks rekanstrukcijas.Kaut vai pasas primitivakas pariet uz vienu valodu TS,muble,ventrilo vienalga bet uz kopeju.Pec tam savakt aktivakos un SPEJIGAKOS speletajus viena klana.Nevis te biidiit savas ambicijas.Uztaisiet nezinu tur Latvija 4ever vai zile zakiisi klanu kur bus tikai labakie aktivakie speletaji.Nostadiet meerki piemeram:Iekarot Latvijas teretoriju(sakumam bus labi) Bet man jau gribeetos IEKAROT bijuso LIVONIJU lai butu motivacija sniegties prieks kaut ka vairaak.Pec tam jau izveidot "kartibas ruli" un tad nolikt Spejigaakos un atbildigakos kopitentaakos cilvekus uz kaut kadiem amatiem jo amats nav tikai vara bet gan atbildiiba un loti liels laika ieguldijums.
Tad es ari padomatu par nopietu pareju no RT krievu valodiga klana uz Latviesu valodigu klanu varbut ne mani viena pamodisies nacionalisma kripatas.
piedod ka varbūt ne par tēmu.
Tavā tekstā ir liela patiesība un šie trūkumi tiešām pastāv. Tomēr!!!!
īss kopsavilkums no Tava teksta ir "uztaisiet visu kā nākas , pelniet zeltu un tad Es iešu pie Jums"
Labāk jau gribētos dzirēt "klau veči uztaisam kopā visu kā nākas, ar ko varēšu palīdzēšu"
piedod, tad kad viss jau būs kā vajag, Jūs varbūt arī vairs nevajadzēs!!!!
runā kaut ko par letiņu klanu sadrumstalotību, bet pats tikai šo procesu pastiprini!!!
Ja skatamies uz to ka neesam varējuši nostiprināties CW kartē, tad taisnība, tomēr Tavs RT arī nevalda par pus eiropu.
Bet nu tas viss tā, slima suņa murgi.
Katram ir tiesības pievienoties tam kam gribas
#9 Posted 11 December 2011 - 10:21 AM
ja kas tad izveidot klanu ar vairākām sekcijām, vajaga spēcīgus argumentus, vai tads lat btc jauks klanu lai izveidotu kautkādu mistisku xxx? Daudzi ir lojāli, un "tas ka nav kartē" uzreiz jājauc teams, nope Bluck xexe "kad būs pasauciet"
Bet es neapstrīdu ideju par vienu klanu un to atzariem, bet nav tāda līdera šajā spēlē, lai kautko tādu izturētu.
#10 Posted 11 December 2011 - 11:01 AM
nu labi tad tā tas piemēram, Izveidoju LongLiveLatvia (LLL) , aicinu Dantes inferno Doctus Vanitar Viesis Jarro un to komandirus teikt jā un jaukt arā klanus un pievienot.ies zem 1karoga sākuma , apmēram 3 lielas komandas. Uzmini cik teiktu Jā?
#11 Posted 11 December 2011 - 02:11 PM
Interesanti, piedavaju uztaisit balsosanu.
Lugums OldFox uztaisit balsosanu kura katrs dot pozitivu vai negativu balsi, but vai nebut vienam Latviesu klanam? Naks vai nenaks zem viena karoga? Pec balsosanas jau vares redzet un planot ko darit talak.
Lugums OldFox uztaisit balsosanu kura katrs dot pozitivu vai negativu balsi, but vai nebut vienam Latviesu klanam? Naks vai nenaks zem viena karoga? Pec balsosanas jau vares redzet un planot ko darit talak.
#12 Posted 11 December 2011 - 05:07 PM
Bluck, on 11 December 2011 - 08:47 AM, said:
piedod ka varbūt ne par tēmu.
īss kopsavilkums no Tava teksta ir "uztaisiet visu kā nākas , pelniet zeltu un tad Es iešu pie Jums"
Labāk jau gribētos dzirēt "klau veči uztaisam kopā visu kā nākas, ar ko varēšu palīdzēšu"
runā kaut ko par letiņu klanu sadrumstalotību, bet pats tikai šo procesu pastiprini!!!
Ja skatamies uz to ka neesam varējuši nostiprināties CW kartē, tad taisnība, tomēr Tavs RT arī nevalda par pus eiropu.
es varbuut nepareizi izteicos vai tu nepareizi saprati.
Tadel velos precizet pares momentus
1.Es nerakstiju ka naksu pie jums tiko jums bus teretorijas vai zelts.Es mineju ka es padomasu JA bus viens klans un meerkis mani zelts un teretorijas neintrese.Mani intrese ideja un velme kaut ko dariit.
2.Kad es piedavaju kopejos treninus ar RT, mani LAT pasutija pie BPZ un BPZ atbildeja ES NETAISOS TRENETIES AR KLANIEM PRET KURIEM PEC TAM CINISIMIES(man ir sceenshots kad busu majas precizesu tekstu).
3.Pie tam bija izteikts piedavajumu pariet no RT uz vienu no Latviesu klaniem es vinam atbildeju ka velos redzet ka notiek trenesanas proces.Pec apmeram nedelas klusuma nolemu pats pajautaat kas notiekas mani maigi sakot pasutija 3 majas talaak(ari ir screenshots).Vai tiesam latvietis latvietim vairs neuzticas un par galveno merki uzskata velprojam tikai savu vienseetu(ciemu) mes jau taa esam maz un vel strideties sava starpa kaut ka nelogiski.Es nemaz nerunasu ko nozime pareja no viena klana uz otru.
5.Ja es neveletos neko darit tad es nerakstiitu foruma.
Par RT taisniba nevalda par puseropu bet mes daram visu lai tuvakaja laika taa tas butu.Pec uzvaras mes nedzeram alu vai priecajamies "mi vseh nagnuli "veida.Mes skatamies video un apspriezam ka varetu uzvaret ar minimalakiem zaudejumiem.Pec zaudejumiem neviens nesaka vini bija stipraki vai sodien mums neveicas.Saka ES pollo3 neizdariju to un to tadel mes zaudejam(minu sevi ka piemeru) un izlabojam kludas lai vairak tas nenotiktu.
P.S.Es nevelos strideties un neuzvienu nejutos apbizots vai aizskarts.Es vienkarsi aprakstu situaciju kadu es to redzu no sava skatu punkta.Un ludzu minusu licejus izteikt ari savu viedkoli savadak ielikt minusus mes visi protam bet diskuteet vai izteikt viedoki kaunamies vai baidamies.
Dollars87, on 11 December 2011 - 10:21 AM, said:
ja kas tad izveidot klanu ar vairākām sekcijām, vajaga spēcīgus argumentus, vai tads lat btc jauks klanu lai izveidotu kautkādu mistisku xxx? Daudzi ir lojāli, un "tas ka nav kartē" uzreiz jājauc teams, nope Bluck xexe "kad būs pasauciet"
Bet es neapstrīdu ideju par vienu klanu un to atzariem, bet nav tāda līdera šajā spēlē, lai kautko tādu izturētu.
Ludzu problemas
1.Kada bus klana struktura.
Iespejamas risinajums:Savakt LV klana liderus seit pat foruma vai TS vai pie kafijas galdina vienalga.Un sadalit pienakumus kas bus rekruteris kas diplomats kada bus parvaldes sistema Demokratija,apalas galds.Diktatura,hierarhija.Talak klana var but 100 cilveki attiecigi 6 komandas pa 15 cilvekiem vel 10 vietas brivas.6 komandierus ar savu setupu(14 speletajiem).Pirmajs bloks gatavs.
2.kur dabut 6 komandierus un speletajus
iespejamas risinajums:savakt no Latviesu klaniem jau esosas komandas atsijajot mazak aktivos un pievienojot no citam aktivakos.
3.Kas to visu daris
iespejamas risinajums:Tie kas velas Latviesu klanu redzet uz globalas kartes ka vienotu un speciigu klanu.Lai organizetu nav japamet esosas klans pietiek ar kopeju vietu kur satikties piemeram TS.
Dollars87, on 11 December 2011 - 11:01 AM, said:
nu labi tad tā tas piemēram, Izveidoju LongLiveLatvia (LLL) , aicinu Dantes inferno Doctus Vanitar Viesis Jarro un to komandirus teikt jā un jaukt arā klanus un pievienot.ies zem 1karoga sākuma , apmēram 3 lielas komandas. Uzmini cik teiktu Jā?
kad bus merkis nevis savakt speletajus spejiigakos zem viena karoga, bet savaakt labakos LATVIESUS zem viena karoga un pateikt vini bus tie kas nesis Latvijas vardu saja spele.Ja tadu nebus tad projekts Latviesu runajosas klans ir jau sakuma nesasniedzams sapnis
Jautajums:Vai mums ir latviesi kas gatavi nest Latvijas vardu saja spele ?
#14 Posted 11 December 2011 - 09:27 PM
Troļļi nemirst, viņi pārdzimst!!!!
OLDFOX....apturi šo troļļu piemeklēto postu!
OLDFOX....apturi šo troļļu piemeklēto postu!
#15 Posted 12 December 2011 - 04:05 AM
desertfox nēsmu trollis :/ pollo3 tad izsakies skaidrāk apvienot zem viena teama vai tomēr veidot alianci?
#16 Posted 12 December 2011 - 06:02 AM
Dollars87, on 12 December 2011 - 04:05 AM, said:
desertfox nēsmu trollis :/ pollo3 tad izsakies skaidrāk apvienot zem viena teama vai tomēr veidot alianci?
gan gan
Un parpalikusos atstaat sava vala ari nevar un cilveku rotacija ari bus javeic attiecigi javeido aliance vai akademija...
#17 Posted 12 December 2011 - 06:04 AM
Yurisvan, on 11 December 2011 - 02:11 PM, said:
Interesanti, piedavaju uztaisit balsosanu.
#18 Posted 12 December 2011 - 06:17 AM
Un vel: si situacija nav nekads brinums
Viss normali attistas, teiksim ta, vesturiska processa robezas: leisi kopa, igauni kopa, latviesi - katrs pats pa sevi.
#20 Posted 15 December 2011 - 02:19 PM
дело в том, что в нашем клане не только Лат игроки. но и литовцы эстонцы ...потому и название Балтийский , так что наврятли получится подключить наш клан под эту идею, да и в целом всё пока неплохо, как у нас так и у Beerpanzer_LV_άλφα....
Молодцы выносите зеленыхх .айда к нам поближе с трумса .