Jump to content


Prosím o radu


  • Please log in to reply
195 replies to this topic

karosatori #181 Posted 07 July 2017 - 11:15 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 36853 battles
  • 316
  • Member since:
    03-28-2013

View Postfatmouse_white, on 07 July 2017 - 08:35 AM, said:

Zdravím,

jako nováček(špatný;). Bylo mi doporučeno zkusit hrát za artyny, tak sem vyzkoušela a chytlo mě to.

Po cca 50 bitvách nastal problém, že mě to vyhodí ze serveru třeba v půlce bitvy když mířím na další tank, mám už 2 varování kdy mi byly odebrány zkušenosti a kredity za poslední bitvu.

Restartovala sem noteboook a nastavila malé rozlišení a přesto to nepomáhá.

Dokáže mi někdo poradit co s tím?

Hraju:Notebook ASUS X751MJ-TY006H bílý

 

To vypadá na problém s internetovým připojením.

fatmouse_white #182 Posted 07 July 2017 - 11:29 AM

    Private

  • Player
  • 1795 battles
  • 3
  • Member since:
    06-08-2017

View Postkarosatori, on 07 July 2017 - 11:15 AM, said:

 

To vypadá na problém s internetovým připojením.

 

To by mě naštvalo, kdybych kvůli občasným výpadkům nemohla pokračovat.

Vyzkouším PingPlotra zapnout v sobotu a nastavit po vteřinách na adresu serveru jak je někde v návodu co jsem v noci koukala. 

Děkuju za radu, pokud někdo další budu jen ráda.



karosatori #183 Posted 07 July 2017 - 11:37 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 36853 battles
  • 316
  • Member since:
    03-28-2013

View Postfatmouse_white, on 07 July 2017 - 11:29 AM, said:

 

To by mě naštvalo, kdybych kvůli občasným výpadkům nemohla pokračovat.

Vyzkouším PingPlotra zapnout v sobotu a nastavit po vteřinách na adresu serveru jak je někde v návodu co jsem v noci koukala. 

Děkuju za radu, pokud někdo další budu jen ráda.

 

Jinak hraním artyn se WoTko nikdy nenaučíš. Pokud máš zájem, ozvi se mi ve hře a můžu ti ve výcvikovce pár věcí vysvětlit. Hraní normálních tanků je nesrovnatelně zábavnější než sezení v artyně.



fatmouse_white #184 Posted 07 July 2017 - 11:50 AM

    Private

  • Player
  • 1795 battles
  • 3
  • Member since:
    06-08-2017

View Postkarosatori, on 07 July 2017 - 11:37 AM, said:

 

Jinak hraním artyn se WoTko nikdy nenaučíš. Pokud máš zájem, ozvi se mi ve hře a můžu ti ve výcvikovce pár věcí vysvětlit. Hraní normálních tanků je nesrovnatelně zábavnější než sezení v artyně.

 

Děkuji, mám i normální tanky jen nejsem tak rychlá abych se bránila popřípadě rychle utekla ( nejdéle mi trvá namířit, zaměřit někoho). Ale v sobotu odpoledne jak přijdu zkusím internet, popřípadě se ozvu a budu jen ráda pokud se mnou občas někdo dá pár her a povodí po mapách. Tier 4,5 němci a rusáci.

 

PS:2 hry za KV-1 v pořádku, 1 T-28 v pořádku, 1 SU-26 v pořádku, 2 SU-26  odpojení ze serveru. Přiložen pingplotter+ screen hry

 

Attached Files

  • Attached File   7.7.-22,03.png   3MB
  • Attached File   7.7.22,03 ping.png   73.41K

Edited by fatmouse_white, 07 July 2017 - 09:13 PM.


JonySK #185 Posted 14 November 2017 - 07:11 PM

    Private

  • Player
  • 13798 battles
  • 2
  • Member since:
    07-15-2013

Ahoj,

 prosím nevíte někdo jak se upravila kampaň na STUG IV..mám dokončené vše krom heavy.. musím splnit všechny na 100 procent.. nebo jen 4...kamarád mi říkal, že stačí 4... tak nevím.

 Děkuji za věcné odpovědi ..



JaroslavIV #186 Posted 14 November 2017 - 07:32 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 37314 battles
  • 757
  • [ELLIE] ELLIE
  • Member since:
    02-23-2013

View PostJonySK, on 14 November 2017 - 06:11 PM, said:

Ahoj,

 prosím nevíte někdo jak se upravila kampaň na STUG IV..mám dokončené vše krom heavy.. musím splnit všechny na 100 procent.. nebo jen 4...kamarád mi říkal, že stačí 4... tak nevím.

 Děkuji za věcné odpovědi ..

 

 

 

 

 

 

Buď spravíš 4 aj so sekundárnou podmienkou a za získané rozkazy si odomkneš 15. misiu na heavy, alebo spravíš všetkých 5 a tam ti to stačí bez sekundárnej podmienky.

 


Edited by JaroslavIV, 14 November 2017 - 07:33 PM.


VijaCZ #187 Posted 14 November 2017 - 07:34 PM

    Brigadier

  • Guest
  • 74922 battles
  • 4,327
  • [HRDZA] HRDZA
  • Member since:
    09-21-2013

Musíš splnit buď všech pět    NEBO    čtyři s vyznamenáním, tedy i se sekundární podmínkou všech čtyř patnáctých misí.

 

Za patnáctou misi splněnou s vyznamenáním ( sekundární podmínkou )  dostaneš "rozkaz" =>  čtyři třídy tanků ( bez heavy ) = čtyři "rozkazy" => odemčení patnácté mise na heavy stojí právě čtyři "Rozkazy"

 

Díky JaroslavIV byls rychlejší :)



JonySK #188 Posted 14 November 2017 - 08:51 PM

    Private

  • Player
  • 13798 battles
  • 2
  • Member since:
    07-15-2013

View PostVijaCZ, on 14 November 2017 - 07:34 PM, said:

Musíš splnit buď všech pět    NEBO    čtyři s vyznamenáním, tedy i se sekundární podmínkou všech čtyř patnáctých misí.

 

Za patnáctou misi splněnou s vyznamenáním ( sekundární podmínkou )  dostaneš "rozkaz" =>  čtyři třídy tanků ( bez heavy ) = čtyři "rozkazy" => odemčení patnácté mise na heavy stojí právě čtyři "Rozkazy"

 

Díky JaroslavIV byls rychlejší :)

 

Díky tak musím hrát heavy chtěloto zlepšení za rozkazy tak jsem e dal u arty a jednu u heavy... no chybami se člověk učí...

VijaCZ #189 Posted 14 November 2017 - 09:30 PM

    Brigadier

  • Guest
  • 74922 battles
  • 4,327
  • [HRDZA] HRDZA
  • Member since:
    09-21-2013
Tak pokud si rozkazy dal do nějaké mise, jdou tam odtud dostat zpátky tím že misi splníš, respektive splníš sekundární podmínku. Rozhodně to zkus pokud ti heavy tanky vysloveně nesedí tak spíš získej zpátky ty rozkazy co si dal do artyn plus tu jednu do heavy. Asi to je lepší než se trápit s něčím co tě nebaví.

BigPeanutButter #190 Posted 23 November 2017 - 09:13 AM

    Private

  • Player
  • 4405 battles
  • 3
  • Member since:
    01-08-2017
Zdravím, môžem použiť rozkaz napr. z LT na MT a potom ho znovu získať splnením LT15??

_Gazzkon_ #191 Posted 23 November 2017 - 10:21 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 29864 battles
  • 1,235
  • [_VAL_] _VAL_
  • Member since:
    12-13-2013

View PostBigPeanutButter, on 23 November 2017 - 09:13 AM, said:

Zdravím, môžem použiť rozkaz napr. z LT na MT a potom ho znovu získať splnením LT15??

 

Pokud nějaký rozkaz máš, můžeš ho použít na jakoukoliv misi, třeba na ponorku, pokud tam bude. Otevře se ti primární úkol a s tím spojená odměna. Až tu samou misi splníš i se sekundárkou, tak se ti ten rozkaz vrátí zpět a budeš ho moct použít znovu.

BigPeanutButter #192 Posted 23 November 2017 - 10:34 AM

    Private

  • Player
  • 4405 battles
  • 3
  • Member since:
    01-08-2017

Takže to znamená, že to môžem použiť aj 10krát?..

Akurát som to skúsil rozkazy mám dva ale použiť ich nemôžem.. keď kliknem na dokončiť za rozkaz, nič sa nestane.

Edit: aha, vozidlo musí byť v garáži.


Edited by BigPeanutButter, 23 November 2017 - 10:45 AM.


VijaCZ #193 Posted 23 November 2017 - 10:47 AM

    Brigadier

  • Guest
  • 74922 battles
  • 4,327
  • [HRDZA] HRDZA
  • Member since:
    09-21-2013

první až čtrnáctou misi jde splnit za jeden rozkaz. Patnáctou misi jde splnit za čtyři rozkazy. Pokud máš rozkaz za LT-15 a použiješ ho na nějakou MT misi, budeš muset splnit tu MT misi abys ho dostal zpět.

 

PS : nevím jestli jsou už osobní mise definitivně opravené, tak radši opatrně zatím :)


Edited by VijaCZ, 23 November 2017 - 10:47 AM.


global_asa_wenca #194 Posted 23 November 2017 - 11:39 AM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 90159 battles
  • 3,205
  • [KHIL] KHIL
  • Member since:
    06-12-2011

View PostVijaCZ, on 23 November 2017 - 10:47 AM, said:

PS : nevím jestli jsou už osobní mise definitivně opravené, tak radši opatrně zatím :)

IMO úplně opravené nejsou. Vylepšil jsem teď nedávno na Concepta všechny mise s vyznamenáním, odměny za sekundární podmíky mi to připsalo všechny, ale po splnění té poslední se mi neodemkl ani ten odznáček ke jménu, ani možnost koupit to speciální US camo na ostatní tanky.

 

Zatím jsem to neřešil, uvidíme jestli se to zpřístupní až to WG dořeší, nebo jestli budu muset psát na support. U toho Concepta mě to až tak nepálí, u T-55A pro kterou právě dodělávám sekundární podmínky by mě to štvalo víc. Snad to za ten půlrok až rok co mi zabere dodělat všechny ty sekundárky WG opraví. :trollface:



Klaster12 #195 Posted 23 November 2017 - 03:03 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 33405 battles
  • 703
  • Member since:
    10-26-2012

View PostVijaCZ, on 23 November 2017 - 10:47 AM, said:

první až čtrnáctou misi jde splnit za jeden rozkaz. Patnáctou misi jde splnit za čtyři rozkazy. Pokud máš rozkaz za LT-15 a použiješ ho na nějakou MT misi, budeš muset splnit tu MT misi abys ho dostal zpět.

 

PS : nevím jestli jsou už osobní mise definitivně opravené, tak radši opatrně zatím :)

 

uf, koukám že se mám stále co učit. Do nedávna jsem mise vůbec neřešil, ale pak mi došlo, že je v tom pěkná hromádka kreditů a pustil se do nich. Třeba jsem vůbec netušil, že jde dostat rozkaz zpátky tím, že tu misi později splním, zajímavé. Chybí mi posledních pár misí na T 55A a mám 13 volných rozkazů. Tím bych vlastně mohl mise splnit, pobrat baby a tank, pustit se do nových na object a mít před sebou další hromady kreditů, protože ty počáteční mise nejsou nijak náročné.

Já měl za to, že když ten rozkaz použiju, tak je prostě po něm. Jdu počítat a asi i znovu pročítat návod, v tom mám trochu mezery :)



xslavazatecx #196 Posted 27 December 2017 - 10:59 PM

    Private

  • Player
  • 126 battles
  • 1
  • Member since:
    02-01-2015

Zdravim.

Mam lenovo w520 a wotanks mi nejde spustit. Ale wowarplanes jde.

Jestli mi někdo poradí. Přes driver(programy) jsem instaloval ovladače, instaloval a instaloval a wot pořát nejde.

Díky za rady. slavazatec@gmail.com

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users