Jump to content


Heelp! Brought new gpu .. black screend , ,,drivers stopped working and recovered".


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

PricelessPlayingPancake #1 Posted 30 November 2016 - 09:21 PM

    Warrant Officer

  • Beta Tester
  • 15137 battles
  • 667
  • [CIRC] CIRC
  • Member since:
    01-24-2011
Yep. Brought new gpu today.  This error goes when im starting wot and just logged in. Also , some freezes happens when im in radeon settings..... just what the hell happened ???!  GPU sits on 29C and does nothing ..... it cant be psu . 600w 80+ antec should easily handle 75w tdp  RX460 without any power connectors!!! X.X heeelp!!! 

K_A #2 Posted 30 November 2016 - 11:11 PM

    Brigadier

  • Player
  • 13641 battles
  • 4,665
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    04-18-2013
Did you have an Nvidia GPU before that one? Try to erase all old drivers by using a program like DDU or something, then install the latest AMD drivers from the scratch.

PricelessPlayingPancake #3 Posted 01 December 2016 - 07:01 AM

    Warrant Officer

  • Beta Tester
  • 15137 battles
  • 667
  • [CIRC] CIRC
  • Member since:
    01-24-2011

View PostK_A, on 30 November 2016 - 10:11 PM, said:

Did you have an Nvidia GPU before that one? Try to erase all old drivers by using a program like DDU or something, then install the latest AMD drivers from the scratch.

Thank you . It fixed everything :) time to club some seals in tier 8 non preff underperforming tonks ^^ oh wait.... arta x.x



Planemaster #4 Posted 02 December 2016 - 07:32 PM

    Corporal

  • Player
  • 873 battles
  • 108
  • Member since:
    11-23-2012
How does the new GPU handle WoT :)?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users